την φυλαξη πορων την δουλευεις αμεσα, μην το αφησεις
Ειλικρινά δεν ξέρω, τι φατσάκια να βάλω, σ' αυτή σας την συζήτηση!Κάπου να διαβάσω για αυτό μεθοδολογία?
Αλλη μια φορά που δεν έχει τα κατάλληλα το φόρουμ.
την φυλαξη πορων την δουλευεις αμεσα, μην το αφησεις
Ειλικρινά δεν ξέρω, τι φατσάκια να βάλω, σ' αυτή σας την συζήτηση!Κάπου να διαβάσω για αυτό μεθοδολογία?
Ηρέμησε καλέ συζήτηση κάνουμε και ρώτησα για κάτι που δεν ξέρω.Ειλικρινά δεν ξέρω, τι φατσάκια να βάλω, σ' αυτή σας την συζήτηση!
Αλλη μια φορά που δεν έχει τα κατάλληλα το φόρουμ.
Εντάξει δεκτον. Ηρέμησε όμως.Ασε το μωρό στην ησυχία του να μουγκρίζει και φρόντισε για την ασφάλεια την δική του και του μεγάλου.
Αυτό θα έπρεπε πρωτίστως να σε απασχολεί.
Ο μικρός τώρα είναι λογικά 9 με 9μισι μηνών, 26 κιλακια. Έχει ηρεμήσει λίγο σαν χαρακτήρας. Ακόμα κάνει τα κτητικα του καμία φορά. Την παλεύουμε για την ώρα. Αλλά θεωρεί πως είναι ανώτερος απ τον άλλον. Τώρα θα δούμε πως θα παειΜεγαλωσε και ο μικρος!Ποσο ειναι τωρα? Θα γινει και αυτος μπαμπατσικος ε?
Για τη γατουλα ημουν σιγουρη
Τα κλασικα με τις λιχουδιτσες οσο τον καθαριζεις τα δοκιμασες? Η να μην μπαινει μεσα πριν τον καθαρισεις. Μην ψαχνεις το γιατι ολα ζαβα ειναι .Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τα φώτα σας στην έξης κατάσταση. Όταν γυρνάμε απ την βόλτα μας ο μικρός είναι 50-50 στο αν με αφήσει να του πλύνω τα πόδια για να είναι καθαρά επειδή επειδή προφανώς ζει μέσα. Δοκίμασα και μωρό μαντηλάκια και μου γρυλλίζει πάντα με αυτά ακόμα και να πλησιάσω. Καμία ιδέα? Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν πχ νευριάζει για κάποιο λόγο στην βόλτα και το κάνει αυτό. Τις μισές φορές θα πάει από μόνος του στη ντουζιέρα, αλλά υποψιάζομαι ότι πάει γτ το έχει συνδυάσει με το ότι θα πιει νερό.
Ναι και με λιχουδιές. Κάποιες φορές τις τρώει και μου γρυλλίζει κάποιες δεν τις τρώει ποτεΤα κλασικα με τις λιχουδιτσες οσο τον καθαριζεις τα δοκιμασες? Η να μην μπαινει μεσα πριν τον καθαρισεις. Μην ψαχνεις το γιατι ολα ζαβα ειναι .
καλησπερα, καταρχας καλο ειναι να αποφευγουμε τα μωρομαντηλα, ναι, ακομη και αυτα που ειναι για σκυλους. εχουν μεσα χημικα τα οποια προκαλουν ερεθισμους. επισης καλο ειναι να αποφευγουμε το καθημερινο και πολλαπλες φορες πλυσιμο με σαμπουαν. αν ειναι μονο με νερακι τοτε ολα καλα, αλλα σε καμια περιπτωση σαμπουαν. εγω του δικου μου του καθαριζω τα ποδια με ενα πανι μικροινων βρεγμενο με νερο και μηλοξιδο, δουλευει τελεια. θα προτινα να χαλαρωσετε λιγο με το καθαρισμα των ποδιων, γιατι ακουγεται πως ειναι μια εμπειρια που προκαλει αγχος στο σκυλι, παρτε το λιγο πιο σιγα με απευαισθητοποιηση κλπ.Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τα φώτα σας στην έξης κατάσταση. Όταν γυρνάμε απ την βόλτα μας ο μικρός είναι 50-50 στο αν με αφήσει να του πλύνω τα πόδια για να είναι καθαρά επειδή επειδή προφανώς ζει μέσα. Δοκίμασα και μωρό μαντηλάκια και μου γρυλλίζει πάντα με αυτά ακόμα και να πλησιάσω. Καμία ιδέα? Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν πχ νευριάζει για κάποιο λόγο στην βόλτα και το κάνει αυτό. Τις μισές φορές θα πάει από μόνος του στη ντουζιέρα, αλλά υποψιάζομαι ότι πάει γτ το έχει συνδυάσει με το ότι θα πιει νερό.
Thanks for info. Σκέτο νερό είναι πάντα. Μόνο τις πατούσες κάνω. Δεν γίνεται όμως να μην του καθαρίζω τα πόδια αφού μένει μέσα. Θα δοκιμάσω αυτό με το πανί που αναφερατεκαλησπερα, καταρχας καλο ειναι να αποφευγουμε τα μωρομαντηλα, ναι, ακομη και αυτα που ειναι για σκυλους. εχουν μεσα χημικα τα οποια προκαλουν ερεθισμους. επισης καλο ειναι να αποφευγουμε το καθημερινο και πολλαπλες φορες πλυσιμο με σαμπουαν. αν ειναι μονο με νερακι τοτε ολα καλα, αλλα σε καμια περιπτωση σαμπουαν. εγω του δικου μου του καθαριζω τα ποδια με ενα πανι μικροινων βρεγμενο με νερο και μηλοξιδο, δουλευει τελεια. θα προτινα να χαλαρωσετε λιγο με το καθαρισμα των ποδιων, γιατι ακουγεται πως ειναι μια εμπειρια που προκαλει αγχος στο σκυλι, παρτε το λιγο πιο σιγα με απευαισθητοποιηση κλπ.
Sorry αλλά...γιατί;;;Δεν γίνεται όμως να μην του καθαρίζω τα πόδια αφού μένει μέσα...
Εμένα πατάνε ότι μπορεί να φανταστεί κανείς στην βόλτα. Και περιττώματα να έχει θα τα πατήσουν δεν τα αποφευγουν αν βρίσκονται μπροστά τους. Δεν παίζει να μην τους καθαρίζω τα πόδια. Και γενικά πάμε σε χώματα πάρα σε πεζοδρόμια γιατί εκεί έχει και πιο πολλά να μυρισουν οπότε είναι μονόδρομος για μένα αφού ζουν μεσαSorry αλλά...γιατί;;;
Στα σκυλιά, δεν αρέσει ιδιαίτερα, να τους πειράζεις τα πατούσια, πόσο μάλλον τόσο συχνά. Δεν ξέρω αν είναι κάτι, που μπορεί να το συνηθίσουν. Βασικά, είναι κάτι που δεν μπορώ να διανοηθώ καν, να το κάνω εγώ με τα δικά μου σκυλιά!
Ειλικρινά τώρα, τα υπόλοιπα σκυλιά, που νομίζεις ότι πατάνε στις βόλτες τους;Εμένα πατάνε ότι μπορεί να φανταστεί κανείς στην βόλτα. Και περιττώματα να έχει θα τα πατήσουν δεν τα αποφευγουν αν βρίσκονται μπροστά τους. Δεν παίζει να μην τους καθαρίζω τα πόδια. Και γενικά πάμε σε χώματα πάρα σε πεζοδρόμια γιατί εκεί έχει και πιο πολλά να μυρισουν οπότε είναι μονόδρομος για μένα αφού ζουν μεσα
Φαντάζομαι πλένεις και τα δικά σου παπούτσια πριν μπεις σπίτι ε;Όταν γυρνάμε απ την βόλτα μας ο μικρός είναι 50-50 στο αν με αφήσει να του πλύνω τα πόδια για να είναι καθαρά επειδή επειδή προφανώς ζει μέσα.
Τα βγάζω εννοείται χσχαχαΦαντάζομαι πλένεις και τα δικά σου παπούτσια πριν μπεις σπίτι ε;
Τέλεια. Όπως προανέφερε και ο Thebestboi αυτό θα κάνω. Δεν δοκιμασα ποτέ μυλοξυδο. Από αύριο θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Και έχω και βιολογικό μυλοξυδο! ΧάχαχαχαΜανταλάκια για σκύλους μόνο όχι ανθρώπινα,έχει στο σούπερ μάρκετ κ της septona. .τα βρέχω με νέρο κ μηλόξυδο κ περνάω τα πατουσακια .του αρέσει η μυρωδιά από το μυλόξυδο κ το γλύφει