Καλησπέρα κι από εμάς. Rottie και Γιάννης!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μα πόσο όμορφη και γλυκιά...με το παρεάκι της τα σπάει καθώς είναι μεγάλο μουτρο!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κοιτα να δεις που αρχιζω κι αλλαζω γνωμη για τα ροντ!!!!:cool: (τα φοβαμαι λιγακι να ομολογησω).
Ειναι μια γλυκα το κοριτσι σου Γιαννη να τη χαιρεσαι!!! Ο Ροκυ φοβαμαι οτι θα εχει διαφορετικη αποψη βεβαια,δε τα παει καλα με τα ροντ και τα ντοπερμαν,ειδικα με αυτες τις δυο φυλες δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι φιλικος!!!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Εμείς ζούμε με την ερωτική μας απογοήτευση αγκαλιά!!! ααχχχχχχ!! βαχ!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτο το πραγμα, να φωτογραφιζετε κ να το παιζουν αδιαφορα... ποτε δεν καταλαβα πως το καταφερνετε:p

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Άντε μπράβο, χαμογελαστές φωτογραφίες!
Τι κουκλοκόριτσο είναι τούτο?! :mrgreen:

Στην πρώτη φαντάζομαι δεν το παίζει αδιάφορη, απλώς κοιτάει το χέρι του Γιάννη, ή μάλλον αυτό που κρατάει το χέρι του Γιάννη... ;) Ο δικός μου όταν τον φωτογραφίζω το παίζει όντως αδιάφορος, επειδή είναι ξινός και στριμμένος και ολίγον ντίβα. :rolleyes:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Τελικά τα ροτβάιλερ είναι "χαζόσκυλα" ή εγώ τα είχα πάρει με στραβό μάτι; :D

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Τελικά τα ροτβάιλερ είναι "χαζόσκυλα" ή εγώ τα είχα πάρει με στραβό μάτι; :D
παίζει πάντως να μην είναι παιδοφάγα ή αντίχριστα τελικά..:p

Γιάννη, πάντως ποζάρει σαν ντίβα..κιουρία κανονικά :cuniaoo:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Άντε καλέ που δεν είναι παιδοφάγα και αντίχριστα! Αφου τα ειδα εγώ στην ταινία σταθμός για τη φυλή αυτή (Omen)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
αχαχαχαχα δεν τo θυμόμουν αυτό. Έτσι έτσι..αυτά και τα ανθρωποφάγα ντοπερμαν στο resident evil, νομίζω είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα των φυλών. Γιάννη πες..το παριζάκι από τι κρέας ήταν;;;

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ναι! Zombie ήταν. Δεν έχει σημασία. Μόνο αυτά όμως Γιάννη, μεταλλάχθηκαν. Καμία άλλη φυλή. Τυχαίο; Τα ροτ τα διάλεξαν γιατί είναι επιβλητικά πιθανόν και φυσικά αιμοβόρα, άγρια και σατανικά :twisted: Ε τώρα φαντάζεσαι στο τοπίο να στέκονταν 2 γιόρκι; Δεν κολλάει..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι! Zombie ήταν. Δεν έχει σημασία. Μόνο αυτά όμως Γιάννη, μεταλλάχθηκαν. Καμία άλλη φυλή. Τυχαίο; Τα ροτ τα διάλεξαν γιατί είναι επιβλητικά πιθανόν και φυσικά αιμοβόρα, άγρια και σατανικά :twisted: Ε τώρα φαντάζεσαι στο τοπίο να στέκονταν 2 γιόρκι; Δεν κολλάει..
Δεν το καταλαβα??? που υπολειπονται τα γιορκι, ε? ε? εχεις δει το νιντζα? :p

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Στο χρώμα και μόνο Γκέλη μου.... σε τίποτα άλλο! Ήθελαν κάτι σε πιο μαύρο... Αυτό! Μη φανταστείς ότι άλλος ηταν ο λόγος...