Καλησπέρα κι από εμάς. Rottie και Γιάννης!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ποσο σας ζηλευω που η Ροτυ τα πάει καλα με άλλα σκυλια!
Που έχει σκυλοφιλους...Αν τολμούσε σκύλος να περάσει δίπλα απο το κρεβάτι του Συλβου, ποιος είδε το συλβοσκυλο και δεν το φοβήθηκε!
Καταπληκτικη η Ροτυ, και ο "του underdog"(δεν θυμαμαι το ονομα..)

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ποσο σας ζηλευω που η Ροτυ τα πάει καλα με άλλα σκυλια!
Που έχει σκυλοφιλους...Αν τολμούσε σκύλος να περάσει δίπλα απο το κρεβάτι του Συλβου, ποιος είδε το συλβοσκυλο και δεν το φοβήθηκε!
Καταπληκτικη η Ροτυ, και ο "του underdog"(δεν θυμαμαι το ονομα..)
Κι εγώ τα ίδια, τα βλέπω και ζηλεύω τρομερά...
Πολύ τυχεροί είσαστε! :D (και στα δικά μας)

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια...η αληθεια ειναι οτι σταθηκαμε και λιγο τυχεροι..καθοτι ωντας αδεσποτη...δε ξεραμε κατα ποσο η κοινωνικοποιηση της ειναι σε καλα επιπεδα....αλλα αποδειχτηκε οτι ειναι μια χαρα! Γενικα...ειναι σκυλι με υψηλα επιπεδα ανοχης...ιδιως προς κουταβια...και μικροσωμα πειραχτηρια...! (στα ιδιου μεγεθους σκυλια...ειναι λιγοτερο ανεχτικη στα ορια που βαζει....αλλα ποτε δεν εχει γινει "μανουρα" εσι για ψυλου πηδημα!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Και λιγα ακομα ντοκουμεντα...απο τις ξαπλες μας στο νεο μας κρεβατι

Ενταξει...δεν εχει κεντραρει σωστα στο μαξιλαρι....αλλα οπως βολευεται κανεις..!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
εεε πάρε στο κορίτσι ένα υπέρδιπλο στρώμα να απλώνει την αρίδα της

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
χαχα...Serge επρεπε να την αφησω στο μικροσκοπικο χαλακι...τελικα....!!! τοση πολυτελεια το νε μαξιλαρι..κι αυτη μου ειναι στα πατωματα.....! Που να το πω....και ποιος να το πιστεψει..! :p

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Βολτα στο Αλσος Αρη Αλεξανδρου (Υμητος)

ΧΑΑΑ! και χαμογελακι...το μαυροσκυλο...

και τωρα 2 καλιτεχνικες απο το σπιτι...εξω εβρεχε ολη μερα...η ολη βολτα μας ηταν 14λεπτα και δειτε βλεμα στην ορεξη μου για φωτογραφηση...ουτε να με φτυσει που λενε-->

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
εμενα η τελευταία μου αρεσει! Πραγματικά "παρατα μας ρε φιλε, δεν βλέπεις οτι δεν πηγα βόλτα"
Χαχαχαχ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ!

Τι να λέμε, κουκλί το κορίτσι, ειδικά το χαμόγελο σκοτώνει! :D
Γιατί πάλι στο χαλάκι? Το βαρεθήκαμε το μαξιλάρι?

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Λογω βροχης....οσο και να σκουπησα με την πετσετα..μια υγραδια την κραταγε...οποτε για να μην μουχλιασει το μαξιλαρι απο τα νερα/υγρασια....σημερα βαλαμε το χειμερινο χαλακι μας...απο αυριο παλι μαξιλαρι!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Λογω βροχης....οσο και να σκουπησα με την πετσετα..μια υγραδια την κραταγε...οποτε για να μην μουχλιασει το μαξιλαρι απο τα νερα/υγρασια....σημερα βαλαμε το χειμερινο χαλακι μας...απο αυριο παλι μαξιλαρι!
Και νοικοκύρης Γιάννη!!! Εύγε!!! ;)

Μ'αρέσουν πολύ οι χαμογελαστές φωτό. Δείχνουν την ψυχική της ηρεμία, που έχει βρει κοντά σου :)

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Και νοικοκύρης Γιάννη!!! Εύγε!!! ;)
Παιδί για σπίτι, πραγματικά, εδώ εγώ το βρεγμένο πατσαβούρι το άφησα να ξαπλώσει όπου του ήρθε, ντροπής πράγματα που είμαι και κορίτσι νοικοκυρεμένο...!

Μ'αρέσουν πολύ οι χαμογελαστές φωτό. Δείχνουν την ψυχική της ηρεμία, που έχει βρει κοντά σου :)
Δείχνει το χαμόγελο ψυχική ηρεμία? Γιατί κι εμείς σκάμε κάτι χαμόγελα που και που, αλλά δεν το λες και ψυχικά ήρεμο το ψυχάκι μου... :rolleyes:

Νομίζω είναι η ώρα να ζητήσουμε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με τα χαμόγελα της μικρής σου, που είναι εκπληκτικά, δεν φτάνουν τόσα, πληθαίνουν και οι φαν :mrgreen:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.748
7.268
Εγώ πετάω τη σκούφια μου και για τις οικογενειακές με το αγόρι της. Κι απ'αυτές έχουμε να δούμε καιρό!