Καλησπέρα κι από εμάς. Rottie και Γιάννης!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Το πατακι και που το χαμε Συλβι,ολο το καλοκαιρι ηταν στα πατωματα....και το λεω κυριολεκτικα..απο πλακακι..σε πλακακι ητανε....το πατακι το θυμοταν μονο τα βραδια...και μονο οταν πλεον κρυωνε στο πλακαι..οπου τοτε πηγαινε στο πατακι!
Τωρα με την Μαξιλαρα...ειναι μονο δυο 24ωρα που την εχουμε...ειναι νεο αποκτημα...και ναι...την εχει τιμησει δεοντως!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
οπου παει και ξαπλώνει ο σκύλος ,είναι είτε το πιο δροσερό είτε το πιο ζεστό σημείο στο σπίτι! Κανονας!

Ομορφη πολυ...

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Tι κουκλα που ειναι Γιαννη!! Να τη χαιρεσαι και να ναι παντα υγιης *agapoylas*

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Αγγελε...επιζει...γενικα ειναι πολυ καλοβολη...απο τον πρωτο καιρο που την πηραμε...οι μονες δυο ζημιες που εχει κανει η μια ειναι...μια μικρη λακουβα στον κηπο οπου εθαψε ενα κοκκαλο η βρωμιαρα...λες και δεν την ταιζουμε..η δεν τρωει αρκετα...και το κρυψε μπας και το χρειαστει αργοτερα και η αλλη ζημια ειναι ενα φυτο στον κηπο που του σκαψε τον λακο με αποτελεσμα το φυτο να χαλασει αφου εφτασε στις ριζες το σκαψιμο! μες στο σπιτι...δεν εχει κανει τπτ και ευχομαι και να μην κανει...γενικα θα ελεγα οχι απλα "καλοβολο" .."σουπερ καλοβολο" ροτακι η μικρη!
Οσο για το καινουριο κρεβατι της...καλομαθε τωρα...και δεν το αποχωριζεται ευκολα...σκεψου οτι το πρωι που την βγαζω εξω για να φαει και να κανει την βολτα στον κηπο....ερχεται τρωει...και τσουπ ξανα στο μαξιλαρι της....τον κηπο "ουτε για να τον φτυσει" που λενε..!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Οταν πρωτομάζεψα την Δάφνη, της έδινα πετσοπένια κόκκαλα, που τα εξαφάνιζε σε χρόνο dt. Ελεγα..δες μωρέ το καημένο...της αρέσουν πολύ. Καιρό μετά, τα βρήκα θαμμένα στις γλάστρες :confused:
Να σου πω...συγκινήθηκα. Τα 'κρυβε το φουκαριάρικο, να τα βρει σε ώρες...πείνας. Ετσι είχε μάθει μάλλον.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οταν πρωτομάζεψα την Δάφνη, της έδινα πετσοπένια κόκκαλα, που τα εξαφάνιζε σε χρόνο dt. Ελεγα..δες μωρέ το καημένο...της αρέσουν πολύ. Καιρό μετά, τα βρήκα θαμμένα στις γλάστρες :confused:
Να σου πω...συγκινήθηκα. Τα 'κρυβε το φουκαριάρικο, να τα βρει σε ώρες...πείνας. Ετσι είχε μάθει μάλλον.
Oι γλάστρες σε τι κατάσταση ήταν????
Παντως δεν ξερω αν εχει να κάνει με το πώς ζούσαν (που λογικό ακουγεται) ή με το χαρακτήρα. Γιατι ξέρω σκυλα που ουδέποτε υπηρξε αδεσποτο, αλλά τα ειχε και τα εχει ΟΛΑ... και παρόλα αυτά θαβει μπισκοτα σε μαξιλάρια, καναπεδες, κατω από χαλια....

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
γενικα θα ελεγα οχι απλα "καλοβολο" .."σουπερ καλοβολο" ροτακι η μικρη!
Μπράβο στο κορίτσι! Τυχεροί κι εσείς!
Παντως δεν ξερω αν εχει να κάνει με το πώς ζούσαν (που λογικό ακουγεται) ή με το χαρακτήρα. Γιατι ξέρω σκυλα που ουδέποτε υπηρξε αδεσποτο, αλλά τα ειχε και τα εχει ΟΛΑ... και παρόλα αυτά θαβει μπισκοτα σε μαξιλάρια, καναπεδες, κατω από χαλια....
Κι εγώ το ίδιο, ξέρω ένα σκυλάκι "σπιτιού", φίλη του Μάρλεϋ που είχε γεμίσει ένα κήπο κόκκαλα και δεν μενει καθόλου νηστικιά, το αντίθετο. Και ο δικός μου μια φορά που πήγαμε εκεί ξέθαβε και έτρωγε και ούτε που τον πήραμε χαμπάρι.

Γενικά τη μαξιλάρα της δεν τη δαγκώνει, ε? Για να μας έλεγες αντοχές.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Μπα...δεν την εχω πετυχει...ουδεποτε να την δαγκωνει...ουτε καν για να πεις οτι την δαγκωνει για να την μεταφερει απο απο ενα μερος του σπιτιου...σε αλλο...! Επισεις και ενα Σαβ/κο που την ειχε φιλοξενησει ο φιλος Unerdog....εκανε καταληψη στο κρεβατι του Ρωμεο....αλλα δεν εκανε καμια αλλη ζημια...! Απο οπου και να το δεις....μιλαμε για "καλοβολο μεχρι αηδιας" πλασμα! :xD:

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο

Ο Ρωμαίος πάντως δεν δείχνει ενοχλημένος... Είναι ιππότης το αγόρι, άφησε τη δεσποινίδα στα μαλακά και έκατσε στα πατώματα για χάρη της.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ειναι πολυ καλουλης μορε ο μουργακος....ουτε θυληκο κουνουπι δεν πειραζει...ποσο μαλλον σκυλα!!! :D
ενώ η σκύλα.... ειναι σκύλα και του πηρε το κρεβάτι του!:p
Αμαν πια αυτές οι γυναίκες, ολα δικά τους τα θέλουν!