Καλημέρα...και από εμάς (κεντρικής Ασίας)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει πολύ ενδιαφέρον...
Σ'ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση :)
Μεταξύ μας...τώρα που δεν ακούνε...τα ήξερα αυτά που έγραψες.
Ηθελα όμως κάποιος να τα επαναλάβει, γιατί το "συγκεκριμένο ερώτημα", είχε απώτερο σκοπό, να καταλήξει μέσω...Λαμίας, σ'αυτό ακριβώς το συμπέρασμα:

Anyway Απαράδεκτο για σκυλια στο αστικό η ημιαστικο περιβάλλον να συμβαίνει αυτό.

ωραιο θέμα για νέο thread πάντως για να ακούσουμε απόψεις απο φίλους των πιτμπουλ..
Αυτό τώρα, δεν ξέρω πως σου ήρθε :rolleyes:

Προφανως και εννοούσα ΛΑΝΑΡΙ και όχι ΛΑΜΑΡΙΝΑ!!!
καταραμενο iPad θα σου κόψω το καλώδιο γιατί δεν έχεις αυτια!
;)

Εγώ πάντως, προτιμούσα την Λαμαρίνα, που ξέρω και τι είναι. Το Λανάρι...δεν έχω ιδέα :confused:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...τώρα που δεν ακούνε...

...Εγώ πάντως, προτιμούσα την Λαμαρίνα, που ξέρω και τι είναι. Το Λανάρι...δεν έχω ιδέα :confused:
...ακούνε!!!:cool:
Γι' αυτό είναι εδώ, για να σου εξηγήσουν, παιδί μου...;)

Το λανάρι (ας πούμε, carlanca εμείς οι Ισπανοί)... είναι το κολάρο με τα καρφιά που φοράνε στα τσοπανόσκυλα "on-duty"...

Υ.Γ. Τώρα, ο Κλίντον... πως ακριβώς πέθανε, είναι συζητήσιμο (όπως θα πουν οι ptf, sea-mol, foibos)... και που ακριβώς πέθανε... και ποιός πιστοποίησε τον θάνατό του...
Αλλά, δεν γεννήθηκε ακόμα ο λύκος που θα τον είχε σκοτώσει στη συμπλοκή...
Και, πάλι, όμως, για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...:)

Hermis

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2012
51
3
Υ.Γ. Τώρα, ο Κλίντον... πως ακριβώς πέθανε, είναι συζητήσιμο (όπως θα πουν οι ptf, sea-mol, foibos)... και που ακριβώς πέθανε... και ποιός πιστοποίησε τον θάνατό του...
Αλλά, δεν γεννήθηκε ακόμα ο λύκος που θα τον είχε σκοτώσει στη συμπλοκή...
Και, πάλι, όμως, για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...:)

Ο Κλίντον είναι ο Έλβις των τσοπάνηδων....δεν έχει πεθάνει , αλλά ζεί με άλλο όνομα (Ομπάμα?) μεταμφιεσμένος σε Καυκάσου στις στέπες της Σιβηρίας:alien:

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
ξεκινησαμε δειλα δειλα χθες τα πρωτα μαθηματα βασικης υποκοης και τα παμε καλυτερα απο οτι περιμενα.βεβαια εχουμε καποιες ξεροκεφαλιες απουμας πιανουν ωρες ωρες αλλα θα στρωσουμε!!!!

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
και κατι αλλο καλο...ο εκπαιδευτης ειναι της αεροποριας και μου ειπε(και το βλεπω) οτι δουλευουν τα σκυλια με επιβραβευση και κανουν το σχολειο τους στην γερμανια!!!!μου εκανε εντυπωση!!

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Καλησπέρα φίλε Αλαμπαϊ. Καλή αρχή. Και να τον χέρεσε.
εχω και εγω δυο κεντρικής Ασίας αρσενικό θρυλικό αδέλφια εξίμισι μηνών
και εγω τώρα θα ξεκινήσω βασική εκπεδευση αλλά δεν θέλω και πολλά.
Οταν ενηλικιωθουν δεν θα τα μάθω επίθεση.
Θα προσπαθήσω να είναι χαμηλά γιατί ήδη το έχουν το μέσα τους.

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
Καλησπέρα φίλε Αλαμπαϊ. Καλή αρχή. Και να τον χέρεσε.
εχω και εγω δυο κεντρικής Ασίας αρσενικό θρυλικό αδέλφια εξίμισι μηνών
και εγω τώρα θα ξεκινήσω βασική εκπεδευση αλλά δεν θέλω και πολλά.
Οταν ενηλικιωθουν δεν θα τα μάθω επίθεση.
Θα προσπαθήσω να είναι χαμηλά γιατί ήδη το έχουν το μέσα τους.
και εγω ετσι το σκεφτομαι,αλλα τον ξεκινησα χαλαρα απο τωρα που ειναι 4 μηνων για να μην τον ζορισω.δεν γουσταρω καθολου τον πνιχτη γιατι θεωρω οτι 'χαλαει' τα σκυλια οποτε το παλευουμε πολυ και απο νωρις μονο με το λουρακι του.απο που τα πηρες?

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Δεν τα πήρα από εκτροφέα. Από ένα φίλο που εχει τρία τέσσερα και εχει και αυτός αδυναμία στην
ρατσα. Ο πατέρας τους εχει χαρτιά η μάνα τους οχι αλλά δεν με ενδιαφέρουν τα χαρτιά.
Ειμαι πολύ ευχαριστημένος και βγήκαν σαν χαρακτήρες πολύ καλύτερα από ότι περίμενα.
Τα εχω σε πολύ μεγαλο χώρο και από μικρά τα έμαθα να με ακόλουθανε παντού χωρίς
λουρι. Και αυτή την βδομάδα που τα ξεκίνησα με λουρί τα πράγματα φέρονται εύκολα.
θελουν όμως προσοχή όσο μεγαλώνουν γιατί από την φύση τους είναι αγριμια και αν σε πάρουν
τον αέρα θα έχεις πρόβλημα. Να μην τον άγριέψεις με ερεθηστές και δαγκοματα.
Δεν θα μπορεί να μπει στον χορό του όταν μεγαλώσει κανένας.
φωτογραφιες από βδομάδα δεν ξέρω να ανεβάζω θα με βοηθήσει η κόρη μου.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
τα χαρτια θα επρεπε να σε ενδιαφερουν φιλε,για τυχον κληρονομικες ασθενειες,η σωστη εκτροφη ετσι γινεται,επισης σε βοηθανε να ξερεις τις γραμμες αιματος των σκυλων απο οπου προηρθε ο δικος σου σκυλος,εχει να κανει με την χαρακτηροδομη τα γονιδια προσωπικοτητας δηλαδη!

οταν παιρνουμε τετοιο σκυλο δεν το ψαχνουμε επιφανειακα ουτε βλεπουμε τους γονεις αμα γαυγιζουν επειδη ειναι δεμενοι...

ειναι που ειναι η ποιοτητα των ασιατικων χαλια στην ελλαδα αμα το κανουμε και αρπα κολλα θα εχουμε προβλημα...

δεν ξερω αν με πιανεις;

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
τα χαρτια θα επρεπε να σε ενδιαφερουν φιλε,για τυχον κληρονομικες ασθενειες,η σωστη εκτροφη ετσι γινεται,επισης σε βοηθανε να ξερεις τις γραμμες αιματος των σκυλων απο οπου προηρθε ο δικος σου σκυλος,εχει να κανει με την χαρακτηροδομη τα γονιδια προσωπικοτητας δηλαδη!

οταν παιρνουμε τετοιο σκυλο δεν το ψαχνουμε επιφανειακα ουτε βλεπουμε τους γονεις αμα γαυγιζουν επειδη ειναι δεμενοι...

ειναι που ειναι η ποιοτητα των ασιατικων χαλια στην ελλαδα αμα το κανουμε και αρπα κολλα θα εχουμε προβλημα...

δεν ξερω αν με πιανεις;
φιλε doris σε καταλαβαινω εγω παντως τι λες.παντως (σαν ελλαφρυντικο)για καποιον που θελει σκυλο της συγκεκριμενης ρατσας αν δεν εχει τις καταληλες γνωριμιες ειναι πολυ δυσκολο να βρει κουταβι και μαλιστα απο καλες γραμμες.

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
και στο ελλαντα ετσι οπως ειναι τα πραγματα ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν καλα ασιατικα.

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
αααα!!!και πηγαμε κτηνιατρο σημερα και ειμαστε θηρια!!!!31.4 κιλα και 59 εκ στο ακρωμιο!!!και ειμαστε 4 μηνων παρα 5 ημερων!!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
εγω θα προτιμουσα ενα ασιατικοστα 75 κιλα παρα να φτανει τα 90,κρατα τον σκυλο σου φιτ φιλε,τα πιο γνωστα ασιατικα που ξερω επαιζαν σε λιγα κιλα,ολα τα αλλα ειναι για εντυπωσιασμο!

αποψη μου παντα!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
εννοω να τον κρατησεις φιτ και οταν μεγαλωσει!

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
οκ ενοειτται.αλλα ο tohmet που ειναι και προγονος του ηταν 90 κιλα και ηταν εντελως στεγνος..

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Αν ο σκυλος γινει 90 εκστοστα οσο φιτ και να τον κρατησεις θα ειναι πολλα κιλα. Οι γονεις ξερεις ποσο ψηλοι ειναι?

ποσα γραμμαρια τρωει?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα