Καλημέρα...και από εμάς (κεντρικής Ασίας)

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
ο πατερας του 92 εκ και 90 κιλα η μανα του 78 εκ και 64 κιλα.τωρα ο μικρος τρωει περιπου 750 γμ τη μερα...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
οκ ενοειτται.αλλα ο tohmet που ειναι και προγονος του ηταν 90 κιλα και ηταν εντελως στεγνος..
τοχετ μουρατ μπουλντοζερ,ολα καλα σκυλια αλλα μου εφερναν σε μαστιφ,ηταν πολλα τα κιλα τους,εμενα μου αρεσουν τα πιο εργασιακα!

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
o gurza σε σχεση με τους προγονους του ηταν πολυ ελαφρυς.και μην ξεχναμε οτι ο καθε τυπος ασιατικου παραπεμπει και σε διαφορετικη δουλεια και περιοχη.εσενα σου αρεσουν τα τουρκμενικα εργασιακα εγω κλεινω λιγο περρισσοτερο στα πιο βαρια.κοιτα και τα τομπετ του καζακσταν.πολυ βαρια αλλα και εργασιακα.τετοια αιματα μου αρεσουνhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lJIAX5NXsjU

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
και σημειωτεον οτι ο τυπος πλησιαζει νεαρα σκυλια.οσα δειχνει απο μακρια ειναι τα μεγαλα αρσενικα..και τα τομπετ ειναι κοντα στα 80-85 κιλα.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
ωραια αν και δεν ειναι πολυ βαρια γιατι εργαζονται,ειναι θεμα γουστου.....

εχουμε εκτροφεα στην ελλαδα δηλωμενο,αυτος που το πηρες γιατι δεν κανει μια αιτηση στον κοε αν το ψαχνει και ειναι καλος;

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Φανταζομαι σε λιγο δε θα σε πλησιαζει κανεις στη βολτα :p

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
τα χαρτια θα επρεπε να σε ενδιαφερουν φιλε,για τυχον κληρονομικες ασθενειες,η σωστη εκτροφη ετσι γινεται,επισης σε βοηθανε να ξερεις τις γραμμες αιματος των σκυλων απο οπου προηρθε ο δικος σου σκυλος,εχει να κανει με την χαρακτηροδομη τα γονιδια προσωπικοτητας δηλαδη!

οταν παιρνουμε τετοιο σκυλο δεν το ψαχνουμε επιφανειακα ουτε βλεπουμε τους γονεις αμα γαυγιζουν επειδη ειναι δεμενοι...

ειναι που ειναι η ποιοτητα των ασιατικων χαλια στην ελλαδα αμα το κανουμε και αρπα κολλα θα εχουμε προβλημα...

δεν ξερω αν με πιανεις;

Οσο αφορά τα χαρτιά μπορώ να πω ότι σε πιάνω.
Από την άλλη όμως τα πήρα γιατί ήθελα να βοηθήσω τον φίλο πιστεύοντας ότι
τα σκυλιά δεν θα είχαν καλή τύχη αν έμεναν εκεί. Του πήρα τα τέσσερα από τα
οκτώ και τα δυο τα χάρισα σε φίλους αφού συγουρευτικα ότι τα θέλουν πραγματικά
και τους τεριαζει η συγκεκριμένη φυλή.

Οσο για την ποιότητα των ασιατικών στην Ελλάδα νομίζω ότι δεν διαφέρει από
αλλες χώρες. Εκτός από τους χρωματισμους εχω παρατηρήσει πολλές
παραλαγες διαστάσεις βάρη τρήχωμα και σε άλλες χώρες .
Από τα βίντεο και της φωτο δεν βλέπεις πουθενά γένες φωτοτυπία
οπως με άλλες φυλές.

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
ρε παιδια μια ερωτηση.ο μικρος πηρε την προπερασμενη εβδομαδα 4 κιλα σε 8 μερες και 2 εκ,αυτη την εβδομαδα μονο 1 κιλο και 3 εκ...τι μπερδεμενος ρυθμος αναπτυξης ειναι αυτος???

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
η γρηγορη αναπτυξη δεν ειναι επιθυμητη,ταισε τον σχετικα λιγο!

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
να σου ζησει.
τι τον ταιζεις?
να προτιμησεις τροφη που δεν δινει την αναπτυξη αποτομα και νωρις.
καλυτερα να παρει οσο ειναι αργα και σταθερα

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
μεχρι προτινος ετρωγε roayal giant puppy,μαζι με κιμα κοτοπουλο και ρυζι,τωρα εχουμε περασει εδω και λιγες μερες σε royal club performance ,και συνεχιζουμε και το μαγειρευτο.

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
μεχρι προτινος ετρωγε roayal giant puppy,μαζι με κιμα κοτοπουλο και ρυζι,τωρα εχουμε περασει εδω και λιγες μερες σε royal club performance junior
,και συνεχιζουμε και το μαγειρευτο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα