εγω με την ευκαιρια των οσων εχουν ειπωθει αλλα και της ιστοριας του deniς θα ηθελα να τονισω στον φιλο κρις
οτι απο την στιγμη που θα καταληξει σε εκτροφεα και τον εμπιστευθει... να ακουει τα λογια του σαν ευαγγελιο,
θα γνωρισει πολλους ανθρωπους που "θα ξερουν" και "θα γνωριζουν" και θα δινουν ευκολα συμβουλες...
καλυτερα ομως σιγουρα θα γνωριζει ο ανθρωπος που του εμπιστευτηκε το "κουταβι του"
ακομα και στο φορουμ καλυτερα να ανατρεχει σε επιππεδο ενημερωσης και συμβουλης, αλλα και να φιλτραερει πρωτα οσα ακουει και να προσθετει παντα +1 ψηφο στα οσα ο εκτροφεας του εχει πει...
καλη τυχη φιλε στην αναζητηση σου....
Φίλε chris, να ξέρεις ότι ο εκτροφέας είναι ο πρώτος που παίρνουμε τηλέφωνο και όπως γράφει ο grdane, +1 ψήφος στην γνώμη του.
Προσωπικά τον έχω πάρει άπειρες φορές τηλ και είναι πάντα πρόθυμος ακόμα και αν ρωτήσω βλακώδεις πράγματα.
Να ψάξεις και να διαβάσεις στο νετ για τα ροτ και να έρθεις σε επαφή με περισσότερους από έναν εκτροφείς.
Ο σωστός εκτροφέας θα είναι πάντα πρόθυμος να σου λύσει τις απορίες σχετικά με την φυλή.
Τον δικό μου τον έχω ταράξει στις ερωτήσεις.
Τέλος μην βιαστείς να πάρεις όπως-όπως σκύλο,μάθε πρώτα κάποια πράγματα για την φυλή.
Ποτέ δεν είσαι σίγουρος, κάτι όμως καταλαβαίνεις.
Προσωπικά το ρεκός επιστροφής σκύλου είναι 4 ώρες - με την διαδρομή να είναι 45 λεπτά :-D
έκανες αίτηση στο βιβλίο γκίνες για καταγραφή ρεκόρ?
εγώ όταν ήρθαμε σπίτι σε 1 ώρα κατούρησε 3 φορές και έχεσε 2 αλλά ο εκτροφέας ήταν μακριά και δεν την γυρίσαμε πίσω...χαχαχα