Καθοδηγηση (Rottweiler)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Τheo απλώς να σου πώ οτι πολλές φορές οι πρώτες εντυπώσεις που σχηματίζουμε είναι λάθος, (αυτό φαίνεται και στην ιστορία του dennis oπου κάποιος μπορεί να έλεγε οτι λογικά ο έμπειρος ροτβαιλεράς θα ήταν καλύτερος ιδιοκτήτης απο τον ηλικιωμένο άσχετο με τα σκυλιά),

και όσο πιο καλά γνωρίζουμε τα σκυλιά και ειδικά την φυλή που μας ενδιαφέρει τόσο πιο ευκολη είναι η επιλογή.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ποτέ δεν είσαι σίγουρος, κάτι όμως καταλαβαίνεις.
Προσωπικά το ρεκός επιστροφής σκύλου είναι 4 ώρες - με την διαδρομή να είναι 45 λεπτά :-D
Ε,ενταξει...Το πηρε ο ανθρωπος για test drive!:D

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Υπάρχουν κάποιοι εκτροφείς ροτβαιλερ στην Ελλάδα πάααρα πολυ καλοί και κάνουν και καλές γέννες ,
αλλά εγω βλέπω και κάποια άλλα εκτροφεία όπου δεν μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά τα σκυλιά τους και παρόλαυτα οι τιμές που τα πουλάνε είναι πάνω κάτω οι ίδιες...

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Τheo απλώς να σου πώ οτι πολλές φορές οι πρώτες εντυπώσεις που σχηματίζουμε είναι λάθος
Συμφωνώ απόλυτα και επιβεβαιωνόμαστε στη δική μου περίπτωση καθώς απεδείχθη ψεύτης ο εκτροφέας μου το λιγότερο, να μην πω τπτ άλλο.

και όσο πιο καλά γνωρίζουμε τα σκυλιά και ειδικά την φυλή που μας ενδιαφέρει τόσο πιο ευκολη είναι η επιλογή.
Μαζί σου πάλι.
Ο καθένας κρίνει βάσει των δικών του θέλω, πιστεύω, γνωρίζω.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
αν έχεις πρόβλημα με 200 ευρά ... μήπως να έπαιρνες ένα σκυλάκι απο καταφύγιο καλύτερα που είναι και εμβολιασμένο και δωρεάν????
.
Συγνώμη που πετάγομαι σα μαϊντανός, αλλα αν εχεις πρόβλημα με τα 200 ευρώ, δεν πρεπει να πάρεις κανένα σκύλο. Πόσο μάλλον καταφυγίου. Αδέσποτο παίρνουμε για άλλους λόγους. Οχι γιατι γλυτώνουμε το αρχικό πεντακοσάρικο/χιλιάρικο. :)

(Ο Κοκόνης τα ξέρει αυτά, για αλλους τα λέω προφανώς. :) )

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
εγω με την ευκαιρια των οσων εχουν ειπωθει αλλα και της ιστοριας του deniς θα ηθελα να τονισω στον φιλο κρις
οτι απο την στιγμη που θα καταληξει σε εκτροφεα και τον εμπιστευθει... να ακουει τα λογια του σαν ευαγγελιο,
θα γνωρισει πολλους ανθρωπους που "θα ξερουν" και "θα γνωριζουν" και θα δινουν ευκολα συμβουλες...
καλυτερα ομως σιγουρα θα γνωριζει ο ανθρωπος που του εμπιστευτηκε το "κουταβι του"
ακομα και στο φορουμ καλυτερα να ανατρεχει σε επιππεδο ενημερωσης και συμβουλης, αλλα και να φιλτραερει πρωτα οσα ακουει και να προσθετει παντα +1 ψηφο στα οσα ο εκτροφεας του εχει πει...
καλη τυχη φιλε στην αναζητηση σου....
Φίλε chris, να ξέρεις ότι ο εκτροφέας είναι ο πρώτος που παίρνουμε τηλέφωνο και όπως γράφει ο grdane, +1 ψήφος στην γνώμη του.
Προσωπικά τον έχω πάρει άπειρες φορές τηλ και είναι πάντα πρόθυμος ακόμα και αν ρωτήσω βλακώδεις πράγματα.
Να ψάξεις και να διαβάσεις στο νετ για τα ροτ και να έρθεις σε επαφή με περισσότερους από έναν εκτροφείς.
Ο σωστός εκτροφέας θα είναι πάντα πρόθυμος να σου λύσει τις απορίες σχετικά με την φυλή.
Τον δικό μου τον έχω ταράξει στις ερωτήσεις.
Τέλος μην βιαστείς να πάρεις όπως-όπως σκύλο,μάθε πρώτα κάποια πράγματα για την φυλή.

Ποτέ δεν είσαι σίγουρος, κάτι όμως καταλαβαίνεις.
Προσωπικά το ρεκός επιστροφής σκύλου είναι 4 ώρες - με την διαδρομή να είναι 45 λεπτά :-D
έκανες αίτηση στο βιβλίο γκίνες για καταγραφή ρεκόρ?
εγώ όταν ήρθαμε σπίτι σε 1 ώρα κατούρησε 3 φορές και έχεσε 2 αλλά ο εκτροφέας ήταν μακριά και δεν την γυρίσαμε πίσω...χαχαχα

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Αν δεν μπορεί να αντέξει ένα μωρό δίπλα του στο δυάρι δύο μήνες, δεν θα αντέξει κανένα ενήλικο όσο μεγάλος κι αν είναι ο κήπος στο χωριό.
Είναι 18 χρονών - κάποια πράγματα από το χωριό δεν λύνονται. Ο σκύλος έχει μεγάλες πιθανότητες να γυρίσει πίσω το πρώτο δίμηνο.
Μονο π δν ειπα οτι οταν παρω το κουταβι θα μεινει εδω μαζι μ για εναν μηνα μεχρι να μετακομισουμε στο χωριο!Και δν νομιζω ρε denis οτι στο χωριο δν λυνονται τα πραγματα σε πληροφορω οτι στισ δυο κομοπολεις π απεχουν απο το χωριο μ αντε 4χλμ εχει τα παντα ακομα και εκτροφειο ροτ οχι εκει κοντα πιο μακρια αλλα αμα συμβει κατι τα προλαβαινω πιστευω ολα!Και θελω να εχω στο νου μ οτι ολα θα πανε κατευχην και δν θα γυρισει πισω.Αλλα εκει π γυρισω στην Αθηνα ειναι για την εκπαιδευση του σκυλου μονο για αυτο!Με ολο το σεβασμο παντα!!!

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
εγω με την ευκαιρια των οσων εχουν ειπωθει αλλα και της ιστοριας του deniς θα ηθελα να τονισω στον φιλο κρις
οτι απο την στιγμη που θα καταληξει σε εκτροφεα και τον εμπιστευθει... να ακουει τα λογια του σαν ευαγγελιο,
θα γνωρισει πολλους ανθρωπους που "θα ξερουν" και "θα γνωριζουν" και θα δινουν ευκολα συμβουλες...
καλυτερα ομως σιγουρα θα γνωριζει ο ανθρωπος που του εμπιστευτηκε το "κουταβι του"
ακομα και στο φορουμ καλυτερα να ανατρεχει σε επιππεδο ενημερωσης και συμβουλης, αλλα και να φιλτραερει πρωτα οσα ακουει και να προσθετει παντα +1 ψηφο στα οσα ο εκτροφεας του εχει πει...
καλη τυχη φιλε στην αναζητηση σου....
Ευχαριστω να εισαι καλα!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
έκανες αίτηση στο βιβλίο γκίνες για καταγραφή ρεκόρ?
εγώ όταν ήρθαμε σπίτι σε 1 ώρα κατούρησε 3 φορές και έχεσε 2 αλλά ο εκτροφέας ήταν μακριά και δεν την γυρίσαμε πίσω...χαχαχα
Μπορεί να το δεχτούν τώρα που το σκέφτομαι :-D
Το κουτάβι που έδωσα τότε, δεν έκανε τίποτα από αυτά ούτε κάν εκλαψε.
Ο τύπος ήταν αστυνομικός - απλά είχε βραδυνή βάρδια εκείνη την ημέρα, και την ώρα που φόραγε την στολή να φύγει, σκέφτηκε "ΩΧ ?! "
Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ... :-D :-D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709