Καθοδηγηση (Rottweiler)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αυτο π θελω να μ πειτε ειναι πως μπορει και θα μπορεσει να ειναι η συμβιωση ενος ροτ με εναν μεν απειρο αφεντικο αλλα για την συγκεκριμενη ρατσα γνωστης καποιων παραπανω πραγματων και με μεγαλη υπομονη π πιστευω ειναι πολυ σημαντικο!Βεβαια αρσενικο θελω το ξερω οτι ειναι πιο κυριαρχικο αλλα για να μην περιαυτολογω αυτο π ρωταω ειναι οτι θα μπορουσα να συμβιωσω αρμονικα με εναν τοσο δυσκολο σκυλο κατα την γνωμη σας?Ευχαριστω!
Μια χαρά μπορεί να είναι η συμβίωση ενός Rott με ένα άπειρο ιδιοκτήτη, αρκεί ο ιδιοκτήτης να έχει όρεξη και κέφι να μάθει και να διαθέτει χρόνο με το σκυλί του έχοντας τα αφτιά του ανοιχτα στις οδηγιες του εκτροφέα από τον οποίο αγόρασε το κουτάβι του και τηρώντας τις κατά γράμμα. :)

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
υπαρχει και το Rottweiler sub-forum να διαβασεις.

chris00,μην το κανουμε ομως chat το θεμα.

ψαξε το φορουμ,διαβασε οτι σε ενδιαφερει και για τις οποιες ερωτησεις σου,εδω ειναι ολοι να σου απαντησουν.
Εχεις δικιο καλυτερα να κοιταξω πρωτα και μετα.... και παλι ευχαριστω

Μια χαρά μπορεί να είναι η συμβίωση ενός Rott με ένα άπειρο ιδιοκτήτη, αρκεί ο ιδιοκτήτης να έχει όρεξη και κέφι να μάθει και να διαθέτει χρόνο με το σκυλί του έχοντας τα αφτιά του ανοιχτα στις οδηγιες του εκτροφέα από τον οποίο αγόρασε το κουτάβι του και τηρώντας τις κατά γράμμα. :)
Να υποθεσω εκτροφεας ή κανω λαθος?Γιατι πριν προαναφερθηκαμε σε εκτροφεις για αυτο οχι τιποτε αλλο...Απλα θελω να μαθω οσο πιο πολλα γινεται για αυτην την ρατσα ωσ που να τα εξαντλεισω ολα..Να παω ενημερωμενος δλδ για αυτο πιο πολυ ο τιτλος μ!Ευχαριστω παντως!!!

Last edited by a moderator:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Να υποθεσω εκτροφεας ή κανω λαθος?Γιατι πριν προαναφερθηκαμε σε εκτροφεις για αυτο οχι τιποτε αλλο...Απλα θελω να μαθω οσο πιο πολλα γινεται για αυτην την ρατσα ωσ που να τα εξαντλεισω ολα..Να παω ενημερωμενος δλδ για αυτο πιο πολυ ο τιτλος μ!Ευχαριστω παντως!!!
Όχι δεν είμαι εκτροφέας, είμαι λάτρης της φυλής. Και εγω έτσι ξεκίνησα και τα έμαθα σταδιακά στην πορεία. Κανείς δεν γεννήθηκε παντογνώστης, όλοι από το μηδέν ξεκινήσαμε.

Ρίξε μια ματιά στο sub και για οποιαδήποτε απορία έχεις, εδώ είμαστε! :)

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Οκ να εισαι καλα ευχαριστω!Α κατι ακομη rottie μιας και σε αυτο το φορουμ υπαρχουν εκτροφεις ξερεις κανεναν εδω μεσα για να εκτρεφει την ρατσα αυτη και να εχει και γεννες και ολα τα σχετικα ξερεις...!!Γιατι θα με ενδιεφερε πολυ να το ψαξω και εδω αμα ειναι...αλλα βεβαια πρωτα θα τους περασω απο ιερα εξεταση γιατι δεν ξερω αν ειναι εκτροφεισ πισω πορτας ή κανονικοι εκτροφεις.... για αυτο!!!

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Οκ Οκ!!!Δν το ηξερα!!Θα κοιταξω πρωτα!!!Και αν εχω αποριες θα ρωτησω!!Απλα λες οτι βιαζομαι αλλα δν μπορεις να συλλογιστεις την χαρα μ περιμενοντας να παρω την αγαπημενη μ ρατσα!!Για αυτο αγωνιω τοσο καιρο και για αυτο βιαζομαι αλλα οποιος βιαζεται σκονταφτει λενε!!!:p
Οκ εχεις απολυτο δικιο σε αυτο παντως π λες πρω τα κοιταξε και μετα ρωτα!!:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
επειδη μπορω να συλλογιστω την χαρα σου και την πιεση της αναμονης...τα περασα και θα τα ξαναπερασω...γι'αυτο σου λεω υπομονη,διαβασμα,ψαξιμο και θα ανταμειφθεις.

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
επειδη μπορω να συλλογιστω την χαρα σου και την πιεση της αναμονης...τα περασα και θα τα ξαναπερασω...γι'αυτο σου λεω υπομονη,διαβασμα,ψαξιμο και θα ανταμειφθεις.
Ελειφθει!!!:)

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Ναι αλλα οταν παρουμε το ροτ θα παμε κατω ουτοσιαλλος θα παμε στο χωριο παλι....

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Ναι εννοειται αυτο!! Κατι αλλο επειδη μιλαγαμε για εκτροφεις πριν τυχαινει να εισαι ενας απο αυτουσ μηπως?Εσενα η γνωμη σ σχετικα με το τοπικ τι λες θα ηταν συνετο να κανω αυτην τηιν κινηση?

denis η πρωτη μ επιλογη σαν εκτροφειο ειναι και παραμενει μεχρι τωρα το εκτροφειο για ροτ στην αθηνα σε αυτο οπουγνωριζεις και εσυ δν ξερω αν κανει να λεμε ονοματα παντως ελπιζω να καταλαβες ποιο λεω!! θα με βοηθουσες παρα πολυ αν μ ελεγες τι τιμες και αν ειναι καλο κατα την γνωμη σ και ειδικα πιο πολυ σε τι τιμες κυμαινονται εκει γιατι εχω ψαξει και δν λεει πουθενα!!!!

Last edited by a moderator:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
BYB είμαι απλά έχω μεγάλη αυλή

Ποιά κίνηση ? Να πάρεις rottweiler ? Αν έχεις κάποιον να ακούς - και τον ακούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Πολλά εκτροφεία ξέρω ... δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω ποιό λές, σίγουρα δεν θα σου έλεγα καμία γνώμη για κανένα άλλο εκτροφείο εκτός και αν δεν ήταν εκτροφείο οπότε απλά θα σου εξηγούσα τί είναι, και μέχρι εκεί ... ούτε prive ούτε φυσικά δημόσια ...

Σχετικά με τις τιμές δεν υπάρχει standart, ο καθένας πουλάει όσο νομίζει, για μένα ακόμα και 500 ευρώ διαφορά τιμής που μάλλον είναι η maximum - δεν αξίζει να συζητείται όταν μιλάμε για ένα ζώο που ζεί 10 χρόνια - κοστίζει πάνω από 100 ευρώ τον μήνα, ενώ το σπιτάκι ή το κλουβί που το μεταφέρεις κοστίζουν 150 - 500 με το καλημέρα ... από εκεί και πέρα απ'όλα έχει ο μπαξές, να λέει σε site τιμές μόνο στην Αμερική θα το δείς ... αν και δεν θα ήταν κακή ιδέα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
α να δούμε....θα επικοινωνήσουμε ποτέ σε αυτό το φόρουμ........

για πές όνομα να γελάσουμε λίγο!!!!!!
επιτρέπεται βέβαια!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν θα γελάσω-δεν θα γελάσω..........πιστεύω να κρατηθώ δηλαδή-δεν υπόσχομαι τίποτα...........

σοβαρά τώρα το εκτροφείο που ξέρεις είναι απο τα καλά-αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλα στην Ελλάδα η φυλή αυτή έχει αρκετά καλά εκτροφεία-
μιά σωστή τακτική είναι να μιλήσεις με όσο περισσότερο μπορείς και να τα επισκεφτείς κιόλας.
Το θέμα είναι να βρείς και την χημεία μεταξύ εσού και του εκτροφέα!

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
BYB είμαι απλά έχω μεγάλη αυλή

Ποιά κίνηση ? Να πάρεις rottweiler ? Αν έχεις κάποιον να ακούς - και τον ακούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Πολλά εκτροφεία ξέρω ... δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω ποιό λές, σίγουρα δεν θα σου έλεγα καμία γνώμη για κανένα άλλο εκτροφείο εκτός και αν δεν ήταν εκτροφείο οπότε απλά θα σου εξηγούσα τί είναι, και μέχρι εκεί ... ούτε prive ούτε φυσικά δημόσια ...

Σχετικά με τις τιμές δεν υπάρχει standart, ο καθένας πουλάει όσο νομίζει, για μένα ακόμα και 500 ευρώ διαφορά τιμής που μάλλον είναι η maximum - δεν αξίζει να συζητείται όταν μιλάμε για ένα ζώο που ζεί 10 χρόνια - κοστίζει πάνω από 100 ευρώ τον μήνα, ενώ το σπιτάκι ή το κλουβί που το μεταφέρεις κοστίζουν 150 - 500 με το καλημέρα ... από εκεί και πέρα απ'όλα έχει ο μπαξές, να λέει σε site τιμές μόνο στην Αμερική θα το δείς ... αν και δεν θα ήταν κακή ιδέα.
Απλα το θεμα μ ειναι οτι δν ξερω αν θα εχω συνεχεια αυτον τον ανθρωπο για να με συμβουλευει οχι συνεχεια δηλαδη........Τα εξοδα ειναι το λιγοτερο εμενα με νοιαζει να μπορεσω να το κοντρολαρω....γιατι εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολη ρατσα και για απειρο τρεις φορες πιο δυσκολη.....