Καθοδηγηση (Rottweiler)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Εσύ ντένις τι λές? θα τον έχει συνέχεια να τον συμβουλευει ή θα μπαίνει στο φόρουμ να ρωτάει εμάς?
θα γίνει ο καθοδηγητής του????
ή θα μείνει με τον ριζοσπάστη στο χέρι :lol: :lol: :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Είναι δύσκολη ναι ... όχι κάτι τρομερό όμως ...

Κοίτα αν δε σε συμβουλεύει αυτός και φανεί ανίκανος ή αδιάφορος μπορείς πάντα να βασιστείς σε εμάς εδώ στο forum ...

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
δεν θα γελάσω-δεν θα γελάσω..........πιστεύω να κρατηθώ δηλαδή-δεν υπόσχομαι τίποτα...........

σοβαρά τώρα το εκτροφείο που ξέρεις είναι απο τα καλά-αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλα στην Ελλάδα η φυλή αυτή έχει αρκετά καλά εκτροφεία-
μιά σωστή τακτική είναι να μιλήσεις με όσο περισσότερο μπορείς και να τα επισκεφτείς κιόλας.
Το θέμα είναι να βρείς και την χημεία μεταξύ εσού και του εκτροφέα!
Το θεμα μ ειναι οτι ειναι το πιο κοντινο σε εμενα και το αλλο καλο π ξερω ειναι στην Χαλκιδικι λιγο δυσκολο να παω.......Σε αυτο δν αντιλεγω οτι πρεπει να βρεθει καποια χημεια μεταξυ μας αλλα εννοειται οτι θα τον περασω απο ιερα εξεταση προτου παρω το κουταβι μ....

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Eχεις μιλήσει με τον εκτροφέα έχεις δεί τα σκυλιά ?
οχι ακομα τιποτε απο αυτα περιμενω να παω σε λιγο καιρο οπου θα εχει και καποιες γεννες αυτον τον καιρο οποτε θα μπορεσω να δω εκει τις συνθηκες.....

Είναι δύσκολη ναι ... όχι κάτι τρομερό όμως ...

Κοίτα αν δε σε συμβουλεύει αυτός και φανεί ανίκανος ή αδιάφορος μπορείς πάντα να βασιστείς σε εμάς εδώ στο forum ...
Και αυτος ειναι και ο λογος π μπηκα εδω για βοηθεια τωρα αλλα και μετα δν μπορεισ να φανταστεις ποσο σε βοηθαει αυτο το φορουμ ειναι απιστευτω μπραβο σας παντως!!! ΚΑΙ ευχαριστω!!!!

να τον περασεις!!:twisted::twisted::D

Παντα!!!!:)

Last edited by a moderator:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ιερά εξέταση και φάλαγγα
στίβο μάχης
ασκήσεις αλεξιπτωτιστών-πύρ και κίνηση/ασκήσεις πανικού κι ομίχλης κλπ κλπ κλπ
τουλάχιστον
και πές του να γραφτεί και στο φόρουμ να τον έχουμε κι εμείς απο κοντά να τον προσέχουμε.....
και αν σου κάνει τίποτα τσιριτσάντζουλες ξέρεις που θα πάς να τον μαρτυρήσεις ;) :lol:

Σοβαρά ξανά....
Ψάξου και για άλλα εκτροφεία - να διαλέξεις τελικά το κατάλληλο για σένα και όχι απλά το καλύτερο-σε τελευταία ανάλυση μπορεί αυτός ο ξεφτερλαντ να μιλάει γρήγορα και να μην τον καταλαβαίνεις ή ξερω γώ να στην σπάει η φάτσα του κλπ κλπ κι ας έχει πολύ καλά σκυλιά και ελεγμένα καθ όλα
με μόνο ένα δεν γίνεται δουλειά....δεν εχεις καλό μέτρο σύγκρισης....

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
ιερά εξέταση και φάλαγγα
στίβο μάχης
ασκήσεις αλεξιπτωτιστών-πύρ και κίνηση/ασκήσεις πανικού κι ομίχλης κλπ κλπ κλπ
τουλάχιστον
και πές του να γραφτεί και στο φόρουμ να τον έχουμε κι εμείς απο κοντά να τον προσέχουμε.....
και αν σου κάνει τίποτα τσιριτσάντζουλες ξέρεις που θα πάς να τον μαρτυρήσεις ;) :lol:

Σοβαρά ξανά....
Ψάξου και για άλλα εκτροφεία - να διαλέξεις τελικά το κατάλληλο για σένα και όχι απλά το καλύτερο-σε τελευταία ανάλυση μπορεί αυτός ο ξεφτερλαντ να μιλάει γρήγορα και να μην τον καταλαβαίνεις ή ξερω γώ να στην σπάει η φάτσα του κλπ κλπ κι ας έχει πολύ καλά σκυλιά και ελεγμένα καθ όλα
με μόνο ένα δεν γίνεται δουλειά....δεν εχεις καλό μέτρο σύγκρισης....
Μα ξερεις τι γινεται τα αλλα εκτροφεια π ξερω ειναι καπωσ μακρια και δν μπορω δυστιχως να κανω αυτην την θησια και το μονο π εχω στην αθηνα ειναι αυτο βεβαια εννοειται οτι αν μ φανει καπως πηρα τα μπογαλακια μ και εφυγα δν τιθεται θεμα αλλα μιας π μπηκα και εδω θα ψαξω παραπανω και σε normal τιμες γιατι εχω κατι περι απο αριστο αιμα 900 ευρω εμφραγμα πηγα να παθω!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τι λές μωρέ???
έχεις βάλει καθόλου google εκτροφεία ροτβάιλερ να δείς τι γίνεται????
εγώ απο το φόρουμ μόνο χωρίς να έχω ψάξει καθόλου για εκτροφείο αυτής της φυλής ξέρω τουλάχιστον 6 στην Αθήνα

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
φαντασου φιλε chris00,αλλοι που πληρωσαν 1000++ για κουταβι τι επαθαν...:D
Κοιτα να σου πω μερικοι τα δινουν ανετα δν λεω και εγω αν ειχα την οικονομικη ανεση για να δαπανησω τοσα χρηματα θα το εκανα αλλα προτιμω να περιοριστω στα 700 π πιστευω ειναι και λογικη τιμη....

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν κρινω την οικονομικη επιφανεια κανενος...δεν το εκανα ποτε.

απλα,εαν δεν εχεις τωρα,περιμενεις να μαζεψεις ...και μετα εχεις.

*και οπως θα γνωριζεις,δεν ειναι μονο "αντε πηρα το κουταβι και ολα καλα"...για αρχη θες και αλλα βασικα μαζι με τα εμβολια του...

ολα τα υπολογιζεις.

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
τι λές μωρέ???
έχεις βάλει καθόλου google εκτροφεία ροτβάιλερ να δείς τι γίνεται????
εγώ απο το φόρουμ μόνο χωρίς να έχω ψάξει καθόλου για εκτροφείο αυτής της φυλής ξέρω τουλάχιστον 6 στην Αθήνα
Μιλαω για γνωστα και το μονο γνωστο π ξερω ειναι αυτο και ειλικρινα οταν εψαχνα σχεδον ολο αυτο μ εβγαζε και το εψαξα οσο μπορουσα αυτο το εκτροφειο και υπεθεσα οτι για να το βγαζει συνεχεια στο google αυτο θα ειναι ενα απο τα καλυτερα..... απο αυτην την λογκη το ειδα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν έχεις πρόβλημα με 200 ευρά ... μήπως να έπαιρνες ένα σκυλάκι απο καταφύγιο καλύτερα που είναι και εμβολιασμένο και δωρεάν????

μιά καλή ξηρά τροφή έχει 60 ευρώ το τσουβάλι και ένα καλό κλουβάκι έχει 100+
ένα κρεβάτι δυό πιάτα ένα καλό περιλαίμιο ένα λουρί γερό
η προίκα του σκύλου σου θα σου πάει 300 ευρώ με το καλημέρα
τα εμβόλια οι εξετάσεις του η εκπαίδευσή του....
200 ευρώ είναι ψίχουλα........

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Μιλαω για γνωστα και το μονο γνωστο π ξερω ειναι αυτο και ειλικρινα οταν εψαχνα σχεδον ολο αυτο μ εβγαζε και το εψαξα οσο μπορουσα αυτο το εκτροφειο και υπεθεσα οτι για να το βγαζει συνεχεια στο google αυτο θα ειναι ενα απο τα καλυτερα..... απο αυτην την λογκη το ειδα
(κανουμε κατι σαν chat...αλλα ας ειναι.)

το οτι σου βγαζει πρωτο,δευτερο,τελευταιο ενα εκτροφειο στο google,δεν ειναι κριτηριο για να το θεωρησεις καλο...αλοιμονο.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εγώ πάτησα τώρα απο περιέργεια και βγάζει και άλλα .... τι πατάς εσυ??
το www.dbg.gr το έχεις δεί?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Με 700 ευρώ μπορείς να πάρεις το σκυλί που χρειάζεσαι στην φυλή αυτή. Δεν είναι λίγα.
Οταν είσαι έτοιμος (και έτοιμος είναι 2 μήνες ΠΡΙΝ πάς στο χωριό) πρέπει να πάρεις το κουτάβι.
Για να γίνει αυτό, πρέπει να μιλήσεις με όσα περισσότερα εκτροφεία κρίνεις ότι σου κάνουν από τις ιστοσελίδες, τις πληροφορίες, τα σκυλιά κλπ κλπ
άλλους 2-3 μήνες πρίν.
Θυμήσου - αν πάς και πείς σε μία εβδομάδα φεύγω για το χωριό - έχω φορτώσει το αμάξι τί σκυλί παίζει να το φορτώσω και αυτό, είσαι φάουλ πρώτον ΜΠΟΡΕΙ να μην πάρεις αυτό που θέλεις δεύτερον.

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Η ιερά εξέταση τί θα περιλαμβάνει ?
Τα γνωστα σε ολουσ μασ pedigree δν το συζηταω, να δω γονεις, σε τι μερος μενουν, πως ειναι καθαρο βρομικο αν και αυτα απο μονος του πρεπει να μ τα δειξει σε περιπτωση λεω... για τισ επιρεπης αρρωστειες π πασχιζουν αυτην την ρατσα, τι πρεπει να προσεχω τι πρεπει να κανω για να μην μ δημειουργισει δυσπλασχια ισχιου αν και αυτο ειναι κυριωσ κληρονομικου παραγοντα και παχυσαρκιας απο οτι ξερω...Να του εξηγησω οτι ποτε δν ειχα επαφη με τετοιου ειδους ρατσες και τι πρεπει να κανω και να μην κανω διατροφη δλδ οτι εχω μαθει και ελπιζω να συνεχισω να μαθαινω μεσα απο εδω δν υπαρχει περιπτωση να μην τα ρωτησω.... σε καλυψα καπως???

(κανουμε κατι σαν chat...αλλα ας ειναι.)

το οτι σου βγαζει πρωτο,δευτερο,τελευταιο ενα εκτροφειο στο google,δεν ειναι κριτηριο για να το θεωρησεις καλο...αλοιμονο.
Ωραια να το κανω πιο λιανα το θεμα το συγκεκριμενο εκτροφειο μου κεντρισε πιο πολυ το ενδιαφερον απο κατι αλλα εκτος αθηνας μερικα και απο μερος και απο χωρο θα μ πεις τα ειδα μονο απο φωτο εννοειται οτι και απο κοντα ... συγγνωμη γιατι να μην κανουμε chat?

Με 700 ευρώ μπορείς να πάρεις το σκυλί που χρειάζεσαι στην φυλή αυτή. Δεν είναι λίγα.
Οταν είσαι έτοιμος (και έτοιμος είναι 2 μήνες ΠΡΙΝ πάς στο χωριό) πρέπει να πάρεις το κουτάβι.
Για να γίνει αυτό, πρέπει να μιλήσεις με όσα περισσότερα εκτροφεία κρίνεις ότι σου κάνουν από τις ιστοσελίδες, τις πληροφορίες, τα σκυλιά κλπ κλπ
άλλους 2-3 μήνες πρίν.
Θυμήσου - αν πάς και πείς σε μία εβδομάδα φεύγω για το χωριό - έχω φορτώσει το αμάξι τί σκυλί παίζει να το φορτώσω και αυτό, είσαι φάουλ πρώτον ΜΠΟΡΕΙ να μην πάρεις αυτό που θέλεις δεύτερον.
μα και για αυτο μπηκα στο φορουμ νωριτερα απο οτι πρεπει και ο σκυλος θα μεινει μαζι μ εδω στο διαμερισμα γυρω στον ενα μηνα και μετα φευγουμε!Αυτο με τα εκτροφεια θα το ψαξω εις βαθος... για να δω και να συγκρινω...

εγώ πάτησα τώρα απο περιέργεια και βγάζει και άλλα .... τι πατάς εσυ??
το www.dbg.gr το έχεις δεί?
σε αυτο εχω μπει και εγω και εχω δει και ειδα οτι ηταν πιο κοντα μ και για να πω την αληθεια ειχε περισσοτερους ψηφουσ αν δεις αυτο το εκτροφειο για αυτο μπηκα στον πειρασμο πιο πολυ αλλα μαλλον καλυτερα να συκγκρινω οπωσ μ ειπες πρωτα....

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Ναι οκ αυτό δεν είναι ιερά εξέταση είναι πολύ normal να τα ρωτήσεις ... καλό ψάξιμο :)
Πιστεψε μ υπαρχουν και μερικοι π σ λενε μονο τα οτι ειναι στην επιφανεια για αυτο ανεφερα ιερα εξεταση γιατι εχω σκοπο να τον ξετιναξω....βεβαια παντα σε ορια επιτρεπτα μην τον τρελανω και με διωξει κακην κακως!!:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709