Καθοδηγηση (Rottweiler)

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Γεια σας!!!Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και οπως λεει και ο τιτλος χρειαζομαι καποια καθοδηγηση!Την περιοδο του καλοκαιριου ειχα ενα ημιαιμο λυκακι αλλα αναγκαστηκα επρεπε να το δωσουμε σε ενα φιλικο ζευγαρι λογου μετακομισης στην αθηνα σε ενα διαρι οποτε δεν θα μπορουσα να το κλεισω σε ενα μικρο χωρο κατα την γνωμη μ παντα!Καλα καλα εμεις δεν χωραγαμε να πω την αληθεια αλλα αναγκαστηκα!Λοιπον τωρα σε λιγο καιρο θα αγορασουμε ενα ροτ λογου τρελας με την συγκεκριμενης ρατσας και επειδη τα οικονομικα μας τωρα πηγαν πιο καλα για αγορα. Αυτο π θελω να μ πειτε ειναι πως μπορει και θα μπορεσει να ειναι η συμβιωση ενος ροτ με εναν μεν απειρο αφεντικο αλλα για την συγκεκριμενη ρατσα γνωστης καποιων παραπανω πραγματων και με μεγαλη υπομονη π πιστευω ειναι πολυ σημαντικο!Βεβαια αρσενικο θελω το ξερω οτι ειναι πιο κυριαρχικο αλλα για να μην περιαυτολογω αυτο π ρωταω ειναι οτι θα μπορουσα να συμβιωσω αρμονικα με εναν τοσο δυσκολο σκυλο κατα την γνωμη σας?Ευχαριστω!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλως ηρθες!:)
Μου γεννηθηκε η εξης απορια:Πώς θα χωραει τωρα το ροτ στο ιδιο διαμερισμα που δε χωρουσε το λυκακι;:confused:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλως ήρθες:)
Μια διευκρινηση σε αυτα που γράφεις:

Τι ειναι αυτο που κανει ένα Rott να "χωράει" σε ένα δυαρι που δεν το έχει το ημιαιμο λυκακι;

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Δικο μ λαθος π δεν το ανεφερα θα ξαναπαμε στο χωριο!!Οσο για την αγορα εννοειται απο εκτροφεα!!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δικο μ λαθος π δεν το ανεφερα θα ξαναπαμε στο χωριο!!Οσο για την αγορα εννοειται απο εκτροφεα!!!
Ααα...γιατι μας μπερδεψες λιγο.Νομιζω οτι ειναι λιγο δυσκολο για απειρο ιδιοκτητη το ροτ,αλλα και παλι στο χερι σου ειναι!Κατσε να μπουν οι ειδικοι,γιατι εγω δεν γνωριζω απο ροτ...:D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Κι αν χρειαστει να ξαναγυρισετε στην πολή;
Τι θα απογινει το ροτ;

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Αχ αυτο το εχω ξανακουσει για την απειρια και αυτο ειναι π φοβαμαι γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να κοντρολαρω τετοιο σκυλο για αυτο!!!Οταν λες ειδικοι ειναι καποιοι π εχουν στην κατοχη τους ροτ?

Οχι τωρα εχουμε μπει σε τελικη ευθεια δν θα γυρισουμε και αν υποθετικα εννοειται σε μεγαλυτερο σπιτι γιατι αυτο το νοικιαζουμε!!!

Last edited by a moderator:

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
ΛΕΣ?;)

Ειμαι 18 και προς το παρων σπουδες στο ιδιο μ το χωριο!!Χρονο αρκετο μπορω να πω!

Last edited by a moderator:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παντως,υπαρχουν πολλα θεματα εδω για ροτ,ειδικα αν ψαξεις και στην ενοτητα με τις φυλες.Εχουμε ΚΑΙ εκτροφεις εδω.Τι νομιζεις...:p

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Αληθεια?????Μ φενεται οτι μπηκα σε σωστο φορουμ!!!:D Αλλα ειναι αξιοπιστοι κατα την γνωμη σ?

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
υπαρχει και το Rottweiler sub-forum να διαβασεις.

chris00,μην το κανουμε ομως chat το θεμα.

ψαξε το φορουμ,διαβασε οτι σε ενδιαφερει και για τις οποιες ερωτησεις σου,εδω ειναι ολοι να σου απαντησουν.

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
¨Α οκ ευχαριστω!!!Αλλα αφου υπαρχουν και εκτροφεις με ενα σμπαρο διο τριγωνια καλο θα ηταν να ακουσω και την γνωμη τους γενικα σε οτι με απασχολει σχετικα με ροτ!!σκυλακοσ να ρωτησω εκτρεφουν την συγκεκριμενη ρατσα?αμα ειναι να το ψαξω και για να εχω και αλλες επιλογες αμα ειναι.....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ναι καλε!Εχουμε εκτροφεις για ροτ,λυκους,λαμπραντορ,γουεστι,γαλλακια,κτλ.
Δες πως θα ειναι το μελλον σου για τα επομενα 10-15 χρονια,βεβαιωσου οτι ό,τι και αν γινει ο σκυλος θα ειναι στη ζωη σου,κτλ,διαλεξε τη ρατσα και εδω ειμαστε.Ισως τελικα σε πεισουμε να παρεις γατα.:cool:

chris00

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
27
0
Ναι καλε!Εχουμε εκτροφεις για ροτ,λυκους,λαμπραντορ,γουεστι,γαλλακια,κτλ.
Δες πως θα ειναι το μελλον σου για τα επομενα 10-15 χρονια,βεβαιωσου οτι ό,τι και αν γινει ο σκυλος θα ειναι στη ζωη σου,κτλ,διαλεξε τη ρατσα και εδω ειμαστε.Ισως τελικα σε πεισουμε να παρεις γατα.:cool:
Λες???:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709