ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Προσωπικά λέω οτι μέχρι 4 μηνών πρέπει να έχει τον σκύλο μέσα για αρρώστιες.

Μετά απο την εκπαίδευση κλπ... άμα θέλει να τον έχει έξω είναι δική της επιλογή.
Οι ληστές όμως ποτε δεν έρχονται απροετοίμαστοι. Παρακολουθούν το σπίτι, βλέπουν αν έχει σκύλο η όχι κλπ.....
Σε αυτή την περίπτωση όμως οι ληστές ρίχνουν φόλα, παραλαίζερ,.... και όσο καλό σκυλί και να'ναι έχει πάει στον παράδεισο και εσύ κάθεσαι και κλαίς για τον σκύλο και για τα πράγματα που σου κλέψανε....:cool:

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν ειναι μονο οι ληστες...,ειναι και το καλαζαρ..
Ειναι και η σχεση που δημιουργειτε μεταξυ του ανθρωπου και του σκυλιου..
Δεν λεμε να ειναι κλεισμενο μεσα ..,αλλα το βραδυ να κοιματε στο σπιτι..

chocolataki

Member
12 Αυγούστου 2008
22
0
Επικοινώνησα με τον αρμόδιο σε εκτροφείο στον Μαραθώνα και μου είπε να πάω από κει να μιλήσουμε την άλλη εβδομάδα και μετά θα δει αν θα μπω σε λίστα αναμονής.
Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει άνθρωπο που αγαπάει τα σκυλιά και δεν τα εμπορεύεται απλά. Αχ αν δεν είχα και σας. σσ κοίταξα στο ιντερνετ και έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς. Σας είπα είμαι καλή μαθήτρια.:cool:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Αν μπείς σε λίστα αναμονής να ξέρεις οτι μπορεί να είναι μεγάλη και να χρειαστεί να περιμένεις ίσως και χρόνο....
Δεν χρειάζεται όμως να βιάζεσαι και σε καμία περίπτωση μην πάς στην εύκολη λύση των πετ σοπάδων!
Κάνε υπομονή και οστόσο ενημερώσου.:)

chocolataki

Member
12 Αυγούστου 2008
22
0
Να ξέρετε υπάρχει ένα φυτό που διώχνει τα κουνούπια. Εμείς έχουμε στο κτήμα αλλά δεν ξέρω την ονομασία του.

chocolataki

Member
12 Αυγούστου 2008
22
0
Μπράβο αμπαρόριζα είναι αυτό που έχουμε! Σε αυτό το θέμα ήμουν τώρα αλλά δεν έιχα φτάσει στην σελίδα. Θα δοκιμάσω σήμερα να του δώσω σκόρδο να δούμε αν θα το φάει. Θα του το βάλω μέσα στο μπιφτέκι.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν είσαι φιλόζωη και δεν έχεις εμπειρία από σκυλιά αλλά θέλεις έναν σκύλο φύλακα.

το ξέρεις οτι το σκυλί θέλει περίπου 100 ευρώ τον μήνα από τον 1 χρόνο και μετά??

το ξέρεις ότι ΑΝ αρωστήσει ΙΣΩΣ χρειαστεί να δώσεις 500,100 ή και παραπάνω ευρώ για κάποιο χειρουργείο???

το ξέρεις ότι αν δεν του αφιερώνεις χρόνο και βόλτεςε θα σου καταστρέψει τα πάντα από την βαρεμάρα, θα γαβγίζει ενοχλώντας τους πάντες (και εσένα)??

ότι θα καθαρίζεις μισή σακούλα σκατά την ημερα???

ότι δεν θα μπορείς να πας διακοπές αν δεν εχεις πρώτα βρεί (και χρυσοπληρώσει) την πανσιόν?????

το ξερεις ότι επειδή δεν εχεις εμπειρία από σκυλιά θα πρέπει να πληρώσεις σοβαρό εκπαιδευτή για υπακοή??

και αργότερα για φύλαξη??

την οποία το σκυλί θα αρχίσει να κάνει μετά από 2 χρόνια

συνολικό κόστος περί τα 3000 ευρώ χωρίς την αγορά του σκύλου???

το ξέρεις ότι σκυλί που ζει έξω εξουδετερώνετε ΠΟΛΥ εύκολα με ένα σπρεύ ή με ένα δηλητήριο?????

αφού το θέμα σου λοιπόν είναι η ασφάλεια σου και ή φύλαξη μήπως να ξανασκεφτόσουν λοιπόν τον συναγερμό που θα δουλέψει από την πρώτη ημέρα , δεν θέλει βόλτα - φαί - παιχνίδι και δεν λερώνει?????

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
O φυλακας ειδικα αν ειναι ενας, ειναι αποτελεσματικοτερος μεσα στο σπιτι. Στην αυλη δεν κανει και πολλα ενα σκυλι αν ο ληστης ειναι προετοιμασμενος. Θα γινει απλα θυμα.
Πιστευετε οτι ΚΑΙ για φυλακας, (μαζι με τα συντροφος, φιλος...κλπ), ειναι καταλληλος ενας εκθεσιακος γερμανικος ποιμενικος; Γιατι οπως φαινεται αυτο θα ειναι που θα παρει το chocolataki...

chocolataki

Member
12 Αυγούστου 2008
22
0
Αγαπητέ Μάκη επαναλαμβάνεσαι!!! Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις όλες τις σελίδες θα δεις οτι με έχουν υπερκαλύψει τα μέλη πριν από σένα. Έκτος αν είσαι υπέρμαχος του ρητού "η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης".

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μην πειράζεστε και μην πειράζεται τον ΜΑΚΗ γιατί θα στεναχωρηθώ:(

τους πολίτικαλι κορέκτ να φοβάστε

Αυτό το εκθεσιακό ποιμενικό εμένα πάλι με μπέρδεψε

ίσως να εξηγούσαμε ότι ο σκύλος φύλαξης δεν είναι πετ ή θα τα πει ο εκτροφέας αυτά?

Nicole

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2008
95
0
Ε, κάτι θα πει και ο εκτροφέας!
Αλλά πες τα και εσύ για σιγουριά...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Last edited by a moderator:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Βασικά να πω και εγώ κάτι? :rolleyes:

Μάλλον, λόγω του συγκεκριμένου θέματος, τό ότι δηλαδή η γυναίκα θέλει να πάρει σκύλο για φύλαξη χώρου και καθαροαιμο τα λέτε όλα τόσο ιδανικά!

Εκτροφείς, λίστες μπλα..μπλα..μπλα...
Πως θα ηθελες να βρισκουμε σκυλο?
εχεις να προτινεις κατι καλητερο ?

Πιστευετε οτι ΚΑΙ για φυλακας, (μαζι με τα συντροφος, φιλος...κλπ), ειναι καταλληλος ενας εκθεσιακος γερμανικος ποιμενικος; Γιατι οπως φαινεται αυτο θα ειναι που θα παρει το chocolataki...
δεν θυμαμαι να το προτεινε κανεις, νομιζω οτι η επιλογη ειχε γινει. δεν την βρισκω και κακη επιλογη για καποιον που δεν εχει ιδεα απο σκυλια και θελει σκυλο φυλακα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ε, κάτι θα πει και ο εκτροφέας!
Αλλά πες τα και εσύ για σιγουριά...
αν με ειρωνεύεσαι λυπάμαι :(
αν το εννοείς τότε συγνώμη δεν μπορώ να κάνω λίνκ σε άλλο θέμα ακόμα,είμαι νέος στα φόρουμζζζ:p

να στα πώ εδώ δεν μπορώ γιατί δεν τα ξέρω κιόλας.εδώ τα διάβαζα απο κατι εκπαιδευτές;)

φιλικά:)

Nicole

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2008
95
0
Πως θα ηθελες να βρισκουμε σκυλο?
εχεις να προτινεις κατι καλητερο ?
Αν θέλει κάποιος καθαρόαιμο τότε όπως είπαμε και εδώ πηγαίνει σε εκτροφέα.
Αν δεν θέλει καθαρόαιμο, τότε υπάρχουν και τα δεκάδες σκυλιά στους δρόμους και στις φιλοζωικές που ψάχνουν σπίτι.

αν με ειρωνεύεσαι λυπάμαι :(
αν το εννοείς τότε συγνώμη δεν μπορώ να κάνω λίνκ σε άλλο θέμα ακόμα,είμαι νέος στα φόρουμζζζ:p

να στα πώ εδώ δεν μπορώ γιατί δεν τα ξέρω κιόλας.εδώ τα διάβαζα απο κατι εκπαιδευτές;)

φιλικά:)
Με παρεξήγησες δεν τα έλεγα ειρωνικά!;)

Πάντως για τα κάνεις link αντιγράφεις την διευθυνση απο το άλλο το thread και το κάνεις επικόληση εδώ στο θέμα και έτοιμο. Έτσι νομίζω τουλάχιστον...:rolleyes:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Αφού σε καλωσορίσω και 'γώ chocolataki και σου πώ πως με τέτοιο nick λογικό είναι να "πέσουν όλοι να σε φάνε"... :D

...να θέσω και ένα προβληματισμό "επί τάπητος"...

Ο βασικός λόγος που θές σκυλάκι είναι "...μια άσχημη εμπειρία που βίωσα (ένας θρασύς προσπάθησε να μπει στις 3 το πρωί στο σπίτι μου) πριν λίγες μέρες..." και είσαι άπειρη με τα σκυλιά και μάλιστα "...δεν είμαι φανατικά ζωώφιλη...".

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας ιδιοκτήτης με τα παραπάνω χαρακτηρηστικά μπορεί να πάρει ένα κουτάβι , οποιασδήποτε φυλής , και να το αναδείξει σε καλό φύλακα?

Τι είναι για εσένα ο σκύλος φύλακας και ποιά νομίζεις ότι είναι η διαδικασία που τον κάνει καλό φύλακα?

Από τι πιστεύεις σε προστατεύει ένας σκύλος φύλακας?

Ξέρεις είναι σημαντικό μια άσχημη εμπειρία που βίωσες και ευτυχώς πέρασε,να μη σε οδηγήσει σε μια σειρά άλλων άσχημων εμπειριών που δεν θα επηρεάσουν μόνο εσένα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδιά ένα λεπτό ..είμαι από τις πρώτες που επιτέθηκα στην σοκολατάκι..
Ομως στην πορεία έγινε ένα θαύμα που λίγες φορες έχει συμβεί στο φόρουμ..,ακύρωσε παραγγελια από το internet ..!!!Ενώ η ίδια δεν έχει την παραμικρή γνώση..
Εμενα η σοκολατάκι μου έχει δώσει την εντύπωση ενός σκεπτόμενου ατόμου ακομπλεξάριστου που ακούει τι της λες..
Αυτή την στιγμή έχω την αίσθηση ότι μελετάει το φόρουμ..
Ενα άτομο που είναι ανοικτός να μάθει 5 πράγματα ..είναι κατάλληλος για σκύλο ,αρκεί να αναγνωρίσει τα λάθη του..και αρκεί αν δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάποια πράγματα που αφορούν την ευημερία του σκυλιού ..να συμβιβαστεί με το να μην πάρει..
Είμαι αισιόδοξη με την σοκολατάκι..

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
εγω λατρευω το ονομα της.. σοκολατακι.. :Dπαντως αφου εχει ηδη σκυλι και το εχει εξω και πλενει τα χερια της καθε που το χαιδευει δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να παρει και αλλο..