ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑΣ
κοινωνικότερου απ τους ανθρώπους ξαναλέωΚανονικά παίρνεις τηλεφωνο στον ΚΟΕ.σου λένε τους εκτροφείς της φυλής που ενδιαφέρεσαι.Πας στο χώρο του εκτροφείου-λες τι θές (κατοικίδιο-φύλακα χώρου,μωρού κλπ-οδηγο τυφλών) -σου λένε αν έχουν-βλέπεις τους γονείς-αποφασίζεις -πληρώνεις- σου δίνουν τα χαρτιά του σκύλου και τον σκύλο
και αρχίζει η κοινωνικοποιηση πάντα σε συνεργασία με τον εκτροφέα και μετά η εκπαίδευση.
τελικά θα απολαύσεις όσα πιο πολλά γίνεται απο την περιπέτεια που μπαίνεις να προσθέσεις στην οικογένεια σου ένα άλλο είδος ζώου. Κοινωνικότερου απο τους ανθρώπους
Που να ξέρω βρε παιδιά που να πάω? Να ρωτήσω κάτι, γιατί είναι καλύτερα να πάω σε εκτροφείο? Αν σας πω τα 2-3 εκτροφεία ξέρετε να μου πείτε?
Κοίταξε, πριν εφτά χρόνια μου έκαναν δώρο ένα σκυλάκι, το πήρα, το μεγάλωσα, αλλά δεν του έμαθα τίποτα, απλά το περιποιούμαι το χαιδέυω, του δίνω λιχουδιές, βολτίτσα, αυτά δεν γνωρίζω τίποτα άλλο. Για να καταλάβεις έχω δουλέψει τον τομέα "κοινωνικοποίηση" είναι το αγαπημένο σκυλάκι όλων μα όλων.......Αχχ με μπέρδεψες τώρα.... στα πρώτα ποστ είπες οτι δεν είσαι φιλόζωη και τώρα μας λές οτι έχεις ήδη ένα σκυλάκι; Πως γίνεται αυτό;
Πάρε λοιπόν σβάρνα τα εκτροφεία της λίστας, αν μπορείς τσέκαρε τα και στο ιντερνετ.
Και διάβασε το φόρουμ (και όχι μόνο) θα βρείς πολλές χρήσιμες πληροφορίες!