δεν ειναι αδιακριτη ερωτηση ,εγω μιλησα με πραγματικα νουμερα γιατι πιστευω στη διαφανεια ,αλλα εχω απαντησει στην ερωτηση σου ,οχι δεν ειναι τιμη για να εχω κερδος ,ειναι τιμη για να καλυψω τα εξοδα , ειναι τιμη που μπορει ο ενδιαφερομενος ιδιοκτητης να δωσει για την αποκτηση του κουταβιου ,δεν καταλαβαινω πως σε ασχημη οικονομικη περιοδο με βασικους μισθους τοσο χαμηλους μπορει να ανταπεξελθει στο οικονομικο βαρος ενας πραγματικα ενδιαφερομενος ,εχω υπαρξει σε φαση δυσκολη και διανυω μια τετοια τωρα και καταλαβαινω απολυτα,ειναι τιμη που μπορω να "χτυπησω" τους byb και τα pet shop και να δειξω οτι η εκτροφη ειναι προσιτη ,δεν το κανω για "την ψυχη της μανας μου" οπως πριν αναφερθηκε απο καποιον ,το κανω γιατι το γουσταρω ,το κανω γιατι ετσι ζω,και το κερδος μου ειναι σωστα σκυλια απο τα οποια κραταω κουταβι για να συνεχισω την εκτροφη της φυλης που τοσο λατρευω
βεβαια εχει υπαρξει γεννα που εδωσα τα κουταβια λιγο περισσοτερο (750),ηταν γιατι ειχα περισσοτερα εξοδα και μικροτερη τοκετοομαδα ,το λεω αυτο γιατι καποιοι μπορει να αναρωτηθουν,οπως εχω κανει και γεννα που εδωσα τα κουταβια 500 και μαλιστα για να μην σκεφτουν καποιοι ..α καλα μαπα θα ηταν αυτα ...θα πω οτι 3 απο αυτα τρεχουν στην εκθεση και παιρνουν τιτλους ,το ενα το εχει εκτροφεας ,το δευτερο το εχει εκπαιδευτης και το τριτο το εχει ιδιωτης ,το λεω για να μην σκεφτει καποιος ...ε ενταξει τα καλα τα κρατει για παρτη της και στους αλλους δεινει τελευταιες επιλογες
η τιμη λοιπον των κουταβιων βγαινει για να καλυψει το κοστος της γεννας