καλά...και πάλι τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο με τα γονίδια
πόσες γέννες να παρακολουθήσεις σε μιά ζωή? και πάλι...υπάρχει μιά πιθανότητα στις τόσες....γονίδια είναι...
για κάποιον που είπε περί επιχείρησης
αν εννοεί εμένα-είχα βάλει πολλά εισαγωγικά για να αποφύγω την συνηθισμένη έννοια της λέξης που είναι οικονομικής και μόνο φύσεως
Επιχειρώ επιχειρείς επιχειρεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος π.χ.
είναι μιά προσπάθεια για κάτι
επιχείρηση διατήρησης και βελτίωσης κάποιων αντικειμενικών ή και υποκειμενικών χαρακτηριστικών μιάς φυλής σκύλων
στα αδέσποτα πάλι_
βεβαίως,γενικά τα αδέσποτα σε μεγάλη πλειοψηφία και για πολλούς λόγους ,όπως και η φυσική επιλογή βέβαια
παρουσιάζουν στατιστικά αυξημένη την πιθανότητα μιάς γερής κράσης και μιάς γενικά καλής υγείας
αλλά συγκρινόμενα με τα σκυλιά των πέτσοπ και των πάπι μίλς και γενικότερα τα "λεγόμενα καθαρόαιμα"
και ειδικά τα τρίτης και τέταρτης γεννιάς
στα οικονομικά πάλι
ξέρω πολλούς,ειδικά Έλληνες, που και τα ξύνουν κανονικά και έκαναν περιουσίες σπίτια αυτοκίνητα κλπ
ξέρει κανείς κανέναν εκτροφέα που τα φυσάει???? αφού όσα να έχουν πάλι στα σκυλιά θα πάνε...
μην ακούσω για εισαγωγείς κλπ...αυτά είναι άλλα κεφάλαια...
και τελικά
πράγματι
υπάρχουν πολλές φυλές χωρίς εκτροφεία στην Ελλάδα
καποιες μάλιστα είναι και στις λεγόμενες "εμπορικές"
(χρόνια ήθελα να το γράψω αυτό κάπου)
ιδού η Ρόδος
ιδού και το πήδημα ε
πόσες γέννες να παρακολουθήσεις σε μιά ζωή? και πάλι...υπάρχει μιά πιθανότητα στις τόσες....γονίδια είναι...
για κάποιον που είπε περί επιχείρησης
αν εννοεί εμένα-είχα βάλει πολλά εισαγωγικά για να αποφύγω την συνηθισμένη έννοια της λέξης που είναι οικονομικής και μόνο φύσεως
Επιχειρώ επιχειρείς επιχειρεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος π.χ.
είναι μιά προσπάθεια για κάτι
επιχείρηση διατήρησης και βελτίωσης κάποιων αντικειμενικών ή και υποκειμενικών χαρακτηριστικών μιάς φυλής σκύλων
στα αδέσποτα πάλι_
βεβαίως,γενικά τα αδέσποτα σε μεγάλη πλειοψηφία και για πολλούς λόγους ,όπως και η φυσική επιλογή βέβαια
παρουσιάζουν στατιστικά αυξημένη την πιθανότητα μιάς γερής κράσης και μιάς γενικά καλής υγείας
αλλά συγκρινόμενα με τα σκυλιά των πέτσοπ και των πάπι μίλς και γενικότερα τα "λεγόμενα καθαρόαιμα"
και ειδικά τα τρίτης και τέταρτης γεννιάς
στα οικονομικά πάλι
ξέρω πολλούς,ειδικά Έλληνες, που και τα ξύνουν κανονικά και έκαναν περιουσίες σπίτια αυτοκίνητα κλπ
ξέρει κανείς κανέναν εκτροφέα που τα φυσάει???? αφού όσα να έχουν πάλι στα σκυλιά θα πάνε...
μην ακούσω για εισαγωγείς κλπ...αυτά είναι άλλα κεφάλαια...
και τελικά
πράγματι
υπάρχουν πολλές φυλές χωρίς εκτροφεία στην Ελλάδα
καποιες μάλιστα είναι και στις λεγόμενες "εμπορικές"
(χρόνια ήθελα να το γράψω αυτό κάπου)
ιδού η Ρόδος
ιδού και το πήδημα ε