Η φάτσα της Νεφέλης στην πρώτη φωτό έχει πολλή πλάκα, είναι σαν να καταστρώνει υποχθόνιο σχέδιο εξολόθρευσης της σόδας μόλις γυρίσετε την προσοχή σας αλλού!
Σόδα και ρετσίνα πίνει το παιδί μόνο!! Η κόκα κόλα τσιρτσιριζει πολύ και της γαβγίζει η χαζή!Ζωή χαρισάμενη!
Καμία κοκακολίτσα δεν παίζει;
Η Νεφέλη ΠΆΝΤΑ καταστρώνει ύπουλα σχέδια για το πώς θα κλέψει φαγητό ή ποτό από μας! Πολλές φορές στέλνει τον κοντό να κλέψει καρύδια, γιατί αυτη τη μαλώνουμε και ο κοντός είναι αθόρυβος!Η φάτσα της Νεφέλης στην πρώτη φωτό έχει πολλή πλάκα, είναι σαν να καταστρώνει υποχθόνιο σχέδιο εξολόθρευσης της σόδας μόλις γυρίσετε την προσοχή σας αλλού!
Δεν ξέρω πως το χειρίζεται η @Lavernne , αλλά πιστεύω ότι έχεις μεγάλο δίκιο με το "χύμα"...ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: τα λουράκια και τις ταυτοτητούλες τις φοράτε και μέσα στο σπίτι; Εγώ τον έχω χύμα στο σπίτι τον Κέδρο
ο Αζόρ μου αποδεικνύει κάθε μέρα πόσο διαφορετικά εκφράζουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους τα πρώην αδέσποτα. Εκτιμά τις κουβέρτες, τους καναπέδες, τα χαλιά, τις αγκαλιές, τα χάδια, το φαγητό, ακόμα και τα μαλώματα που του ρίχνουμε όταν παραφέρεται ( )Ρε 'συ... κουκλιά και τα δύο αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω πόσο έχει λάμψει ο κοντός από τότε που πρωτομπήκε στο σπίτι σου... φαίνεται σαν να ήταν από πάντοτε των σαλονιών ο μπαγασάκος!
Ποτε σε ποια ηλικία γίνονται αυτές οι εξετάσεις;;;;;;Σήμερα κάναμε τις ετήσιες εξετάσεις της Νεφέλης και του Αζόρ (για πρώτη φορά).
Γενικές/βιοχημικές/λεϊσμάνια/διροφιλάρια/ερλίχια.
Τα σναπ τεστ για διροφ. και ερλίχια βγήκαν αρνητικά και για τους δύο και περιμένουμε τις υπόλοιπες εξετάσεις και τον τίτλο για λεϊσμάνια την παρασκευή.
Για τη Νεφέλη το αγχωνόμουν λίγο, μιας και όταν την υιοθέτησα είχε ερλιχίωση, αλλά ευτυχώς όλα καλά!
Ο κοντός έκανε πρώτη φορά εξετάσεις στη ζωή του και είμαι πολύ χαρούμενη που για πρώην αδέσποτο βγήκαν αρνητικές οι εξετάσεις του!!