ότι του λείπει σε μπόι, το βγάζει σε τσαμπουκά ο μίστερ!!Ταφ Λοβ, ο κοντός!
χαχαχαχα είναι χαλβάς το κορίτσι μου!! Δε κάνει τέτοιαΤο τραγούδι "με σκότωσε γιατί την αγαπούσα" το ξέρεις;
Πάρε δεύτερο να μη μας ζηλεύεις! χιχιΖηλεύω κάπως...
Εμένα είναι ο εφιάλτης μου κάθε βράδυ! Δε μπορώ να ξέρω πότε κατεβαίνουν από το στρατόπεδο και σε ποιο σημείο βρίσκονται κάθε βράδυ. Τα έχω πετύχει κοντά στο σπίτι μου, στο κέντρο, στην παραλία κλπ. Όπου τα βγάλουν οι μυρωδιές πάνε βασικά.....Ω ρε θρίλερ νυχτιάτικα... Εμένα αυτό που περιγράφεις είναι εφιάλτης μου!
Μπορείς τουλάχιστον να προβλέψεις διαδρομές που δεν θα τα ξανασυναντήσεις ?
χαχαχαχαχαχα Δεν έχασα τόσο πολύ την ψυχραιμία μου, γιατί θα το έχανα το παιχνίδι μετά. Απλά τον σήκωσα αγκαλιά άρον άρον και απομακρυνθήκαμε από το οπτικό τους πεδίο.Καλημέρα @Lavernne!
Δεν το γνώριζα αυτό, αλλά να σου πω την αλήθεια με τόσα σκυλιά απέναντι, θα τον άρπαζα και θα εξαφανιζόμουν (θα είχε φτάσει το σκ@τό στην κάλτσα). Και ας ένιωθε και βασιλιάς των λιονταριών μετά.
Όπου φύγει, φύγει λέμε! Πετάς και τις λιχουδιές για αντιπερισπασμό και εξαφανιζόλ!χαχαχαχαχαχα Δεν έχασα τόσο πολύ την ψυχραιμία μου, γιατί θα το έχανα το παιχνίδι μετά. Απλά τον σήκωσα αγκαλιά άρον άρον και απομακρυνθήκαμε από το οπτικό τους πεδίο.
Βασιλιάς των χεσμεντέν λιονταριών! Γιαλαντζί μάγκας είναι!
Nα είσαι καλά!! Είναι μόρτης και μας υιοθέτησε πριν μπορέσουμε να του πούμε όχι... Και εγώ αυτό πιστεύω. Δε θα είχε καλή τύχη με τους τσαμπουκάδες που ξεκινάει όταν βλέπει αρσενικά.Οι συμμορίες των δρόμων!!! Είναι πάντως κουκλιά! (Ο καημένος ο Αζορ δε θα είχε καμία ελπίδα αν δεν τον υιοθετούσες! Μπράβο σας - οικογενειακώς)
Τα συγκεκριμένα δε περιορίζονται στο να σε διώξουν... Τρανή απόδειξη το πόδι του Αζόρ τον Ιούνιο. Γενικά, όταν σέρνουν τα θηλυκά, πρέπει να κυκλοφορώ με σιγαστήρα στο στόμα του κοντού, για να μη γρυλίζει από δω και από κει και μας κυνηγούν οι γαμπροί!!!Πωπω εσείς εκεί ζείτε μεγάλες στιγμές...
Το μόνο που με παρηγορεί σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι τα αδέσποτα συνήθως περιορίζονται να σε διώξουν από την άμεση περιοχή τους...Αλλά μόνο που διάβασα το περιστατικό έπαθα ταχυκαρδία