Η περιπέτεια μας ξεκίνησε: Ralfinos!!

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Απαισιοδοξία λέγεται εν μέρει.Γιατί απο έτσι μην πάρεις ποτέ αυτοκίνητο γιατί μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα και αν δεν εχεις λεφτά μαζεψε τα να πάρει mercedes αλλα αν δεν μπορεις να πάρεις mercedes πήγαινε πάρε απο μία μάντρα ένα πατίνι.Και με αυτός πάς στην δουλεία σου.
Ρε παιδιά δεν ειναι πάντα τα πράγματα ρόδινα στην ζωή και δεν μας έρχονται όπως τα θέλουμε απλά γιατι να σκέφτομαι αρνητικά?Δεν υπάρχει λόγος.Είναι ενα κουτάβι κουκλί στα δικά μου μάτια υγιέστατο μεγαλώσομο πανεξυπνο και υπάκουω.Τώρα δεν με απασχολεί τίποτα απο το να μεγαλώνει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο και να γίνει σκύλαρος.Δεν έχει τίποτα και δεν θα βγάλει τίποτα.Σε λίγο με την λογική την δική σας και την απαισιοδοξία δεν θα βγαίνουμε απο το σπίτι γιατι θα βρέξει και θα πρέπει να φοράω κράνος ενω περπατάω για να μην μου πέσει καμία γλάστρα στο κεφάλι περνώντας κάτω απο ένα μπαλκόνι.
Με τα αν παιδιά δεν γίνεται τίποτα.Μόνο με τις πράξεις γίνεται!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
Με τα αν παιδιά δεν γίνεται τίποτα.Μόνο με τις πράξεις γίνεται!
Δική σου στάση ζωής, είναι αυτό το "αν".
Εσύ είσαι που συγκρίνεις μια ψυχή, με αυτοκίνητο, ρούχο, γλάστρα και δεν ξέρω τι άλλο.
Εσύ είσαι που στηρίχθηκες μόνο στην τύχη. Και φαντάζομαι, όπως μας τα λες, ότι ο μόνος λόγος που μπορεί να εύχεσαι καθημερινά, να μην πάθει κάτι ο σκύλος σου, θα είναι για να μην ξαναμπείς στην φασαρία, του να ξαναπαραγγείλεις παιχνίδι, ε...συγγνώμη...τον καλύτερό σου φίλο ήθελα να πω...και φτου κι απ'την αρχή, το μεγάλωμά του :-?

Πες μου τουλάχιστον σε παρακαλώ, ότι είσαι περίπου...70 ετών, να ανακουφιστούμε λίγο!

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Τίποτα παιδάκια αφήστε το γιατί δεν βγάζεις ακρή.Δεν μπορώ να μπώ στην λογική του κάθε δήθεν έξυπνου που νομίζει οτι τα ξέρει όλα.Εσυ φίλε mareco ανεφέρεσαι με τρόπο που δεν χρειάζεται σε κάποιον που δεν γνωρίζεις και δεν ξέρεις τίποτα για αυτόν.Εσείς είστε αυτοι που κρίνετε την άποψη των άλλων και ζείτε μεσα στα άν.Στα δικά σας άν.Δεν εύχομαι καθημερινά να μην πάθει κάτι ο σκύλος μου γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αυτό.Σκέφτομαι όπως μου αρέσει θετικά.Τώρα τα περι παιχνιδιών και αυτά τα αφήνω ασχολίαστα γιατι το μυαλουδάκι σου δουλευεί σε άλλα μήκη κύματος.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Εσυ φίλε mareco ανεφέρεσαι με τρόπο που δεν χρειάζεται
Το θέμα είναι να καταλάβεις εσύ γιατί χρειάζεται να σου τα λένε αυτά. Και όποιος άλλος το διαβάσει το θέμα. Να ανοίγουν λίγο τα μυαλά μας.

Απομακρύνσου λίγο και δες αντικειμενικά αυτά που σου λένε. Σκέψου τα ψύχραιμα και ίσως καταλάβεις ποιό είναι το νόημα και γιατί τόσοι άνθρωποι επιμένουν να σου εξηγήσουν τη λογική πίσω απο αυτά.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εσύ εθεσες πρώτος το αν "ΑΝ βγάλει προβλημα θα το γυρίσω για αντικατάσταση"
Τα δικά σου αν αναπαράγονται τώρα... το να στρουθοκαμηλίζεις για να μην δεχτείς το λάθος σου, δεν ειναι αισιοδοξία σιγουρα όμως!

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Είπα τι είναι συμφωνημένο.Από οπου και να πάρεις σκύλο και να μην βαδίζει στα πρότυπα της φυλής ακόμα και απο ελλιηνικό εκτροφέιο όλοι μιλάνε για αντικατάσταση,Αν δεν σηκώσει το αυτί σου δίνω κουτάβι.Αν έχει δυσπλασία σου δίνω νέο κουτάβι.Το λάθος μου ήταν ότι δεν μπόρεσα να πάρω πραγματικά τον σκύλο που θα έπρεπε.Δηλαδη με όλα όλα τα απαραίτητα έγγραφα.Απλα δεν είναι κατακρητέω όταν δεν μπορείς και δεν ειναι και κουβέντα το αν δεν εχεις λεφτά δεν παίρνεις σκύλο πάρε αδεσποτο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οοοοοοχι ειναι.. αν δεν εχεις χρήματα για το σκυλι που θες... δεν συντηρεις τα puppymills. Γιατι αυτό ακριβως εκανες.... εδωσες εναυσμα για μια ακόμα γέννα από μια σκυλα χωρις κτηνιατρο, χωρις φροντίδα μόνο και μόνο για να κοστίσει το κουτάβι που εσύ εσκασες 200-300 ευρώ μόλις 50... Γιατι τόσα εδωσε η κυρία που πηγαινόερχεται κερκυρα-τσεχία για να το παρει... και τα υπολοιπα ειναι καθαροτατο πιο μαυρο και απο πίσσα κερδος δικό της.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Συγνώμη.έζησες να πας σκύλο για ευθανασία και τώρα συζητάμε οτι αν βγεί 'ελατωματικός' θα τον στείλεις αλλού??να έχεις τα χεράκια σου καθαρά δηλάδη? ΑΝ εσυ πάθεις κάποιο ατύχημα(χτύπα ξύλο) θα σε επιστρέψουν οι γονείς σου??

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
MΕ λιγες οικονομιες για πεντε εξι μηνες και λιγη υπομονη θα ειχες τον σκυλο που ονειρευοσουν ραλφινο , ενα κουταβι εκτροφικο μπορεις να βρεις στα 800-1000 ευρω , επειδη σιγουρα μια 400-500 αρα την εδωσες στην κυρια , πιστευεις οτι ειναι μεγαλη διαφορα απο τα 800-1000; Ειδικα οταν λες αναγκαστηκες να κοιμησεις το πρπηγουμενο σκυλακο σου .

elber21

Active Member
25 Αυγούστου 2013
33
0
Αθήνα
Ralfino, μην στραβώνεις, δεν μπορεί να είναι όλοι λάθος εδώ μέσα! Όπως σου έχουν ήδη πει, καλύτερα να έκανες οικονομία κάποιους μήνες και να έπαιρνες το κουτάβι σου από έναν σοβαρό εκτροφέα, τον οποίο θα είχες επισκεφθεί πρώτα κτλ. Τα δε περί επιστροφής, ειλικρινά εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω, μιλάμε για μία ψυχούλα με την οποία δένεσαι, πώς μπορείς να το επιστρέψεις?!!!
Τελοσπάντων, να τον χαίρεσαι και εύχομαι να΄ναι πάντα καλά!

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Δέν εδωσα 500ευρώ αλίμονο για 100-200 ευρώ να μην έπαιρνα απο εκτροφέα.Αλλα αφού το πάτε εκεί.50 ευρω τον πήρα.Και είναι τεράστια διαφορά απο το κάθε προαναφερόμενο ποσό.Την λογική που επιμένετε να ισχυρίζεστε του αν συμβεί κάτι δεν την εχω καταλάβει ακόμα αφού ο σκύλος είναι μια χαρά.Το παραδείγμα γονιών παιδιών - ιδιοκτήτη σκύλου είναι ατυχέστατο και δεν μπαίνω κάν στον κόπο να απαντήσω.

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Ralfino, μην στραβώνεις, δεν μπορεί να είναι όλοι λάθος εδώ μέσα! Όπως σου έχουν ήδη πει, καλύτερα να έκανες οικονομία κάποιους μήνες και να έπαιρνες το κουτάβι σου από έναν σοβαρό εκτροφέα, τον οποίο θα είχες επισκεφθεί πρώτα κτλ. Τα δε περί επιστροφής, ειλικρινά εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω, μιλάμε για μία ψυχούλα με την οποία δένεσαι, πώς μπορείς να το επιστρέψεις?!!!
Τελοσπάντων, να τον χαίρεσαι και εύχομαι να΄ναι πάντα καλά!

Μα δεν διαφώνω σε αυτό που λές αλλα είδες τι ποσό έδωσα?Δεν συγκρίνεται με τα ποσά τα άλλα.Συμφωνω είναι μια ψυχη που εγώ την μεγαλώνω όπως τον προηγούμενο και τον εχασα και εγώ θα τραβήξω παλι τα πανδινα για τον σκύλο μου τον οποιο τον μεγαλώνω και τον έχω όπως θέλώ!Με ρωτάς αν μπορώ να τον δώσω?Δεν θα μπορούσα.Αλλα αν δεν μπορω να τον εγχειρήσω και να τον συντηρήσω οικονομικα προκειμένου να μην υποφέρει τι να κανώ?Το εχετε καταλαβεί αυτό που σας εξηγώ? ας τον πάρει κάποιος άλλος που θα μπορέσει να του δώσει αυτα που δεν μπορώ εγώ.Γιατι εγω πολυ απλά δεν μπορώ να κάνω αυτα που χρειάζονται σε περίπτωση δυσπλασίας.Δεν πήρα σκύλο με αυτή την προοπτική και για αυτο δεν θέλω κάν να το σκέφτομαι.Και δεν στραβώνω με κανέναν και με τίποτα.

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
και πόσο πληρώνεις το σακι της acana????

σκυλι και σακί τροφής, σχεδόν ισης αξιας....
άααα αρα το πάς αλλού.Εσυ πάρε σκύλο με 2000 και επειδη εχει 2000 ο σκύλος ταίσε τον φακές.Και επειδή ο δικός μου εχει 50ευρώ να του δώσω φασολάδα?Εκει φαίνεται η διαφορά μας καλή μου.Και να μου το χαριζαν και να το εβρισκα στο δρόμο τα καλύτερα θα του έδινα.Αντε στο διάολο αναγωγη!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
άααα αρα το πάς αλλού.Εσυ πάρε σκύλο με 2000 και επειδη εχει 2000 ο σκύλος ταίσε τον φακές.Και επειδή ο δικός μου εχει 50ευρώ να του δώσω φασολάδα?Εκει φαίνεται η διαφορά μας καλή μου.Και να μου το χαριζαν και να το εβρισκα στο δρόμο τα καλύτερα θα του έδινα.Αντε στο διάολο αναγωγη!
Μαζεψε το στόμα σου πριν αρχίσω εγώ τα καντηλια...
Και δεν το παω πουθενα... το εχεις ήδη κανει εσύ...

Ektoras P.

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2012
78
1
Πεντέλη
Δεν επιμενουν να ισχυριζονται το αν και το θα παθει κατι.
Επιμενουν να θεωρουν απαραδεκτη τη συμπεριφορα του να λες "οκ, εχω την καβατζα να το γυρισω πισω" γιατι οταν το γυρισεις πισω η "κυρια" που στο προμηθευσε θα το θανατωσει. εχεις καμια αμφιβολια για αυτο;
Και μπορει να εχει διαφορα η σχεση παιδι-γονιος απο το σκυλος-ιδιοκτητης αλλα αυτο δε σημαινει οτι στη σχεση σκυλος ιδιοκτητης ειναι αποδεκτες οι "επιστροφες/ανταλλαγες ο Νωντας".

Και αυτο που θα σου ελεγε πριν τα μινελικια ειναι οτι αντι να εδινες 60Ε καθε μηνα για την τροφη, ας τα αποταμιευες και σε 20 μηνες ας επαιρνες το σκυλο απο εκτροφειο

Last edited:

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Μαζεψε το στόμα σου πριν αρχίσω εγώ τα καντηλια...
Και δεν το παω πουθενα... το εχεις ήδη κανει εσύ...
Άντε πλήνε το στόμα σου πρώτα και μετα μιλάς.Αρκετά σε ανέχτηκα με το υφάκι το μπλαζέ και τις μαλακίες σου.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
να σου ζησει φιλε μου και να τον χαιρεσαι οπως γουσταρεις.
τωρα για τα υπολοιπα απλα διαβασε καποια θεματα στο φορουμ και κρατας οποια θες.
να τον χαιρεσε.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Άντε πλήνε το στόμα σου πρώτα και μετα μιλάς.Αρκετά σε ανέχτηκα με το υφάκι το μπλαζέ και τις μαλακίες σου.
Λυπάμαι που θα στο χαλάσω, αλλά ειναι δημοσιο θεμα και θα ανεχεσαι τον καθενα θέλει να μιλήσει εδώ. Προβλημα σου αν ο εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει να δεις το λάθος σου. Αλλά δικαιωμα μας να μιλάμε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα