Η περιπέτεια μας ξεκίνησε: Ralfinos!!

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Δεν νομίζω να με γνωρίζεις καλά για να εκφέρεις άποψη για το αν με ενδιαφέρει ή όχι.Δεν θέλω να σκέφτομαι αν θα πάει κάτι στραβά με το σκυλί μου γιατι το υπεραγαπάω και το φροντίζω καλύτερα απο άνθρωπο.Είπα οτι αν ΑΝ στραβώσει κάτι με το σκυλί είναι συμφωνημένα αυτά.Τώρα εγω σκέφτομαι θετικά και λέω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το κουτάβι.Αν βγάλει πρόβλημα ο σκύλος τα ξανασυζητάμε φίλτατε Logan.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Το ξέρω απλά σε περίπτωση που ο σκύλος έχει δυσπλασία θα τον κρατήσω να ταλαιπωρείται?Ή θα πρέπει να πάρω δάνειο για να του κάνω την εγχείρηση.Τον αγαπάω όσο τίποτα άλλο και δεν είναι το πρώτο σκυλί που περνάει απο τα χέρια μου απλά δεν θέλω έναν σκύλο που σε περίπτωση δυσπλασίας συγκεκριμένα θα τον έχω να ταλαιπωρείται και να κουτσαίνει.
Και αν έχει δυσπλασία και ταλαιπωρειται όπως λες, νιπτεις τας χείρας, και τον στέλνεις απο κει που ρθε?
Τι πιστευεις οτι θα γίνει εκει? Θα τρέχει ανέμελο στα λιβάδια και θα ζήσει ζωη και κότα?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτά που γραφουμε εκφραζουν τις αποψεις μας και οι αποψεις μας εκφράζουν εμας. Οποτε βασει αυτων που γραφουμε κρινόμεθα ΟΛΟΙ.

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Συγγνώμη αλλά με αυτά που γράφεις ειναι υβρις να τον θεωρείς σύντροφο ζωής (που προφανώς και δεν...) και υποκρισία να λες οτι τον αγαπάς οσο τίποτα αλλο...
Σέβομαι την άποψη σου.Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι το ίδιο.Πάντως ωραίος τρόπος καλωσορίσματος σε ενα νέο μέλος σε μια κοινότητα σαν την δική σας αυτός δεν είναι.Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν ούτε γνώριζα κανέναν μέχρι χθές που γράφτηκα εδώ.Τώρα ο καθένας να με χαρακτηρίζει ως υποκριτή ώς αναίσθητο κτλ κτλ δέν νομίζω να είναι σωστό.

Ευχαριστώ πάντως.

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Εγώ τον σκύλο μου προβληματικό δεν τον θέλω κύριοι και κυρίες.Ούτε τον έστειλα πίσω ούτε τον έδιωξα ούτε θα τρέχει ανέμελος το γνωρίζω.Απλά κάνετε μια υποθετική συζήτηση χωρίς ουσιαστικό νόημα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτή η υποθετική συζήτηση βασιζεται σε αυτό που ειπες εσύ και στον τρόπο που εδειξες οτι αντιμετωπιζεις το σκυλι σου. Από εκει και περα τι περιμενεις? τα "καλώς ηρθες" τελειώνουν γρήγορα... ειδικά οταν λες πως για δυπλασία εχει συμφωνηθει να τον παρει πισω ο προμηθευτης σου...
Ξερεις οτι θα θανατωθεί, απλα δεν θες να γινει στα δικά σου χέρια... αυτό λες!

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Καλωσηρθατε! Να σας ζησει ο μικρος,πολυ ωραιο ονομα!!και αυταρεεες!!:eek:
Καλώς ήρθατε Γιώργο, Σοφία και Ralf!:D

Να σας ζήσει το μικράκι!
Το καλωσορισμα ηταν αυτο...Ετσι οπως απαντησες ομως σε αλλα ποστ...ηρθε η συνεχεια...

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Και επειδή καμιά φορά μιλάει ο καθένας και δέν ξέρει τον συνομιλήτη του στην αλλη πλευρά του Internet.Όταν ζήσετε που δεν σας το εύχομαι τον πόνο που πέρασα με το προήγουμενο σκυλί ιδιάς ράτσας που είχα και πέρασαν 5 χρόνια για να μπορέσω να ξαναπάρω σκύλο, όταν νιώσετε και ζήσετε να πέρνετε το σκυλί σας στον γιατρό και να μην μπορεί να το βοηθήσει και να χειροτερεύει μέρα με την μέρα καί όταν τέλος ζήσετε την στιγμή να παίρνεις τον σκύλο σου (1 χρονού μόλις) για ευθανασία και να τον έχεις στο διπλανό κάθισμα.Τότε ίσως να αλλάξετε άποψη για κάποια πράγματα.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Λυπαμαι ειλικρινα...αλλα ισως επρεπε μετα απο οσα περασες να εκανεις λιγο ακομα υπομονη...και να επερνες πιο καλης "ποιοτητας"οπως εσυ λες για να λιγοστεψεις τις πιθανοτητες να ξανα περασεις τετοια ασχημα πραγματα...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εγώ τον σκύλο μου προβληματικό δεν τον θέλω κύριοι και κυρίες.Ούτε τον έστειλα πίσω ούτε τον έδιωξα ούτε θα τρέχει ανέμελος το γνωρίζω.Απλά κάνετε μια υποθετική συζήτηση χωρίς ουσιαστικό νόημα.
Aς την κάνουμε λοιπον αντικειμενικη.

Εχεις πάρει εναν σκύλο αμφιβόλου προελευσεως, στο έφερε μια κυρια απο την Τσεχία. Η κυρία αυτη δεν ειναι εκτροφέας, ειναι σκυλεμπορας.
Εξετάσεις υγείας των γονέων σου έδωσε η κυρια αυτη?Πιθανον όχι.
Οποτε έχουμε να κανουμε με ενα σκυλο που μπορει να κουβαλάει γονίδια τα οποία δεν γνωρίζεις.
Αν εμφανίσει δυσπλασία, που θα φανεί αργότερα αυτο, τι ακριβώς θα κάνεις?
Δεν σε ειρωνευομαι, ειλικρινα θέλω να μαθω την σκέψη σου.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Και επειδή καμιά φορά μιλάει ο καθένας και δέν ξέρει τον συνομιλήτη του στην αλλη πλευρά του Internet.Όταν ζήσετε που δεν σας το εύχομαι τον πόνο που πέρασα με το προήγουμενο σκυλί ιδιάς ράτσας που είχα και πέρασαν 5 χρόνια για να μπορέσω να ξαναπάρω σκύλο, όταν νιώσετε και ζήσετε να πέρνετε το σκυλί σας στον γιατρό και να μην μπορεί να το βοηθήσει και να χειροτερεύει μέρα με την μέρα καί όταν τέλος ζήσετε την στιγμή να παίρνεις τον σκύλο σου (1 χρονού μόλις) για ευθανασία και να τον έχεις στο διπλανό κάθισμα.Τότε ίσως να αλλάξετε άποψη για κάποια πράγματα.
Την έπαθες και μυαλο δεν έβαλες όμως.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλά που το ειπες γιατι ζουμε σε ροζ συννεφάκια... αλλοι εδω μεσα όχι μόνο το εζησαν αυτο που λες... αλλά αυτή τη στιγμή κοβουν το χέρι και το κεφαλι τους, αν τυχει κατι στον τετραποδο σύντροφο τους να τον έχουν οσο καλύτερα μπορουν.

Και πηρες σκυλι από μια κυρία που τα φερνει απο τσεχία? puppymill και μιλάμε μετα?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Λυπαμαι ειλικρινα...αλλα ισως επρεπε μετα απο οσα περασες να εκανεις λιγο ακομα υπομονη...και να επερνες πιο καλης "ποιοτητας"οπως εσυ λες για να λιγοστεψεις τις πιθανοτητες να ξανα περασεις τετοια ασχημα πραγματα...
Ακριβως αυτη είναι η λογική ενεργεια!
Να μειωσεις όσο το δυνατον περισσότερο τις πιθανότητες!

Λες ότι ξαναείχες σκύλο και γνωριζεις το δέσιμο ανθρωπου-σκύλου!
Αν αυτου προτιμησες την ασφάλεια της αντικαταστασης!
Πώς να μην βγαλει κάποιος το συμπερασμα ότι αυτο το «δέσιμο», σε μερικούς ανθρώπους είναι ανύπαρκτο;

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Δεν φύτρωσε ρε παιδιά μπρόστα μου και μου είπε πουλάω σκυλιά θες ενα?Ζεί εδω 8 χρόνια και εχουν πάρει αρκετοί γνωστοί μου και άλλοι που δεν τους γνωρίζω σκυλιά απο αυτήν.Και τα σκυλιά της όλα είναι όμορφα και υγιή χωρίς προβλήματα.Για αυτό τον πήρα απο αυτήν.Η δυσπλασία μπορεί να υπάρχει και σε καλύτερο κουτάβι "ποιοτικά" αλλα μπορεί και σε χειρότερο.Πήρα εξετάσεις και φωτογραφίες και των γονιών με τα κουτάβια.Το ξέρω ότι δεν είμαι σίγουρος για τίποτα το γνωρίζω.Απλά το timing ο τρόπος το κόστος και όλα τα γενικότερα πράγματα που αφορουν στην αγορά ενός σκύλου ήταν κατάλληλα για να τον πάρω εκείνη την εποχή.
Αν δεν ενδιαφερόμουν για το κουτάβι μου δεν θα ήμουν με το χέρι στην τσέπη για να του παίρνω τα καλύτερα.

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Ρέ παιδιά δεν αγόραζεις σκύλο για να σου κάτσει η στραβή.Με αυτή την προοπτική τον παίρνεις?Απλά όταν δεν εχεις την δυνατότητα να πας στο τέλειο προσπαθείς όσο μπορείς όσο μπορείς να μην πάθεις την πεπατημένη.Δεν έβγαινα για τα λεφτά που απαιτουν τα εκτροφεία και είναι φυσιολογικό στις μέρες που ζούμε.Και βέβαια το ξέρω οτι ο σκύλος δεν βαδίζει στα πρότυπα της φυλής 100%.Αλλά γιατί να έχει πρόβλημα και να σκέφτομαι απαισιόδοξα και να μην σκέφτομαι οτι όλα θα πάνε μια χαρά και θα τον έχω όπως θέλω για άλλα 15-20 όσα ειναι αυτά τα χρόνια?!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και αυτά δεν βγαίνουν... από το κλουβι ωσπου να πεθάνουν... για να φερνει η κυρία από την τσεχία σκυλια οικονομικα....
mill21.jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
Δεν φύτρωσε ρε παιδιά μπρόστα μου και μου είπε πουλάω σκυλιά θες ενα?Ζεί εδω 8 χρόνια και εχουν πάρει αρκετοί γνωστοί μου και άλλοι που δεν τους γνωρίζω σκυλιά απο αυτήν.Και τα σκυλιά της όλα είναι όμορφα και υγιή χωρίς προβλήματα.
Επάγγελμα "έμπορος σκύλων" λοιπόν!!!
Και πολύ κερδοφόρο μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, αφού τα πελατάκια, της σκάνε το ένα μετά το άλλο, τόσα χρόνια τώρα !!!!
Εν έτη 2013!!!

Και μετά...μας εξοργίζει η Ρουμανία, με την εξόντωση των αδέσποτων...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ρέ παιδιά δεν αγόραζεις σκύλο για να σου κάτσει η στραβή.Με αυτή την προοπτική τον παίρνεις?Απλά όταν δεν εχεις την δυνατότητα να πας στο τέλειο προσπαθείς όσο μπορείς όσο μπορείς να μην πάθεις την πεπατημένη.Δεν έβγαινα για τα λεφτά που απαιτουν τα εκτροφεία και είναι φυσιολογικό στις μέρες που ζούμε.Και βέβαια το ξέρω οτι ο σκύλος δεν βαδίζει στα πρότυπα της φυλής 100%.Αλλά γιατί να έχει πρόβλημα και να σκέφτομαι απαισιόδοξα και να μην σκέφτομαι οτι όλα θα πάνε μια χαρά και θα τον έχω όπως θέλω για άλλα 15-20 όσα ειναι αυτά τα χρόνια?!
Αν δεν έχεις χρήματα να πάρεις αυτο που ακριβώς θες, περιμένεις μεχρι να έχεις τα χρήματα. Αν πάλι δεν θα τα έχεις ποτέ, υιοθετεις ένα σκυλι αδέποτο ή φιλοζωικη που να ειναι πιο κοντα στα στανταρ σου...Σαν το δικό σου σκυλι, ξέρεις πόσα έχουν οι φιλοζωικές?

Απλά πράγματα.
Δεν ειναι απαισιοδοξα αυτα που σου λέμε, ειναι ρεαλιστικα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Γιατί όποιος σκέφτεται όλες τις εκδοχές είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και δεν υποφέρει ο σκύλος του ότι και να συμβει.
Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που όταν ο σκύλος τους εμφάνισε δυσπλασία ισχύου και χρειάστηκε επέμβαση που στην χώρα μας στοιχίζει γύρω από 1000 μέχρι 2000 ευρώ προτίμησαν να τον πετάξουν ή να τον κοιμίσουν.
Γιατί δεν λέγεται απαισιοδοξία να γνωρίζουμε τις πιθανότητες λέγεται προετοιμασία και σε γλυτώνει από άσχημες εκπλήξεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα