Η κολλητή μου θέλει κουταβάκι

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Και αν θελει ενα ησυχο σκυλο που να μην ειναι δραστηριο τα westie δεν ειναι σιγουρα αυτο που ψαχνει.
Τα westies θέλουν πολύ εκτόνωση και μεγάλες βόλτες. Επίσης μέσα στο σπίτι παίζουν συνεχώς, χρειάζονται απασχόληση και πολύ παιχνίδι.

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
κινέζος λοφιοφόρος, αφου δε θελει να μαδαει και διάβασα ότι είναι σχετικά ήρεμα

Last edited:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Και αν θελει ενα ησυχο σκυλο που να μην ειναι δραστηριο τα westie δεν ειναι σιγουρα αυτο που ψαχνει.
Τα westies θέλουν πολύ εκτόνωση και μεγάλες βόλτες. Επίσης μέσα στο σπίτι παίζουν συνεχώς, χρειάζονται απασχόληση και πολύ παιχνίδι.
Δεν συμφωνώ, με φυσιολογική εκτόνωση είναι μια χαρά επιλογή και εφόσον δεν έχει πρόβλημα με την περιποίηση του μανδύα.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δεν συμφωνώ, με φυσιολογική εκτόνωση είναι μια χαρά επιλογή και εφόσον δεν έχει πρόβλημα με την περιποίηση του μανδύα.
Μάλλον εγώ ήμουν η "τυχερή".... ο Σπούκυ εκτονώνεται με νορμάλ βόλτες και παιχνίδια. Η Ζουζού θέλει το δεκαπλάσιο. Μετά από 4-5 ώρες περπάτημα στο πάρκο Τρίτση ή στο Τατόϊ, όλοι γυρίζουμε πτώματα και η μικρή μου φέρνει το μπαλλάκι της για να της το πετάω και να το φέρνει...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε καμμία περίπτωση εφόσον ζεις χρονια με την φυλή αυτή αλλά ενας άνθρωπος που λεει ότι θέλει εναν ήσυχο σκύλο που να βαριέται θεωρείς οτι θα ειναι κατάλληλος για westie;
Έχω ακούσει και για ιδιοκτήτη λαμπ που δεν τον πάει ποτέ βόλτα και το λαμπ του είναι ήσυχο ( μάλλον εχει αποδεχτεί την μαύρη του μοίρα) αλλά αυτό δεν λέει τπτ.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε καμμία περίπτωση εφόσον ζεις χρονια με την φυλή αυτή αλλά ενας άνθρωπος που λεει ότι θέλει εναν ήσυχο σκύλο που να βαριέται θεωρείς οτι θα ειναι κατάλληλος για westie;
Έχω ακούσει και για ιδιοκτήτη λαμπ που δεν τον πάει ποτέ βόλτα και το λαμπ του είναι ήσυχο ( μάλλον εχει αποδεχτεί την μαύρη του μοίρα) αλλά αυτό δεν λέει τπτ.
Άνθρωπος που βαριέται δεν είναι κατάλληλος για κενένα σκύλο.

Efh

Well-Known Member
εγω παλι ψαχνοντας μαζι της
οκ μαθαμε για τα westies αλλα ειδαμε πως τα καβαλιερακια
θελουν μονο ενα καθημερινο περασμα με την βουρτσα
και γενικως ειναι ησυχα.....της αρεσαν και εμφανισιακα......απ οτι καταλαβα....
τι εχετε να πειτε και εσεις για τα καβαλιερακια??

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Oτι πρεπει να βρει πολυ καλο εκτροφεα ,να το ψαξει καλα γιατι εχουν πολλα κληρονομικα προβληματα και επισης οτι μαδανε πολυ ,οσο και να το χτενιζει θα βρισκει τριχες ,σαν τις γατες ενα πραμα . Περισσοτερα μπορει να μαθει απο εναν εκτροφεα ,θα σου πουν κ τα μελη που εχουν καβαλιερακια.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Oτι πρεπει να βρει πολυ καλο εκτροφεα ,να το ψαξει καλα γιατι εχουν πολλα κληρονομικα προβληματα και επισης οτι μαδανε πολυ ,οσο και να το χτενιζει θα βρισκει τριχες ,σαν τις γατες ενα πραμα . Περισσοτερα μπορει να μαθει απο εναν εκτροφεα ,θα σου πουν κ τα μελη που εχουν καβαλιερακια.
Οτι έγραψε η Κατερίνα.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Η κυρια Καρυοφυλλη που βλεπεις στο βιντεο ειναι μια απο τις 2 εκτροφεις cavalier στην Ελλαδα..η αλλη ειναι στην Συρο..αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει κουταβια τωρα(αν δεν ειναι ολα κλεισμενα)