Τα westies θέλουν πολύ εκτόνωση και μεγάλες βόλτες. Επίσης μέσα στο σπίτι παίζουν συνεχώς, χρειάζονται απασχόληση και πολύ παιχνίδι.Και αν θελει ενα ησυχο σκυλο που να μην ειναι δραστηριο τα westie δεν ειναι σιγουρα αυτο που ψαχνει.
Τα westies θέλουν πολύ εκτόνωση και μεγάλες βόλτες. Επίσης μέσα στο σπίτι παίζουν συνεχώς, χρειάζονται απασχόληση και πολύ παιχνίδι.Και αν θελει ενα ησυχο σκυλο που να μην ειναι δραστηριο τα westie δεν ειναι σιγουρα αυτο που ψαχνει.
Και αν θελει ενα ησυχο σκυλο που να μην ειναι δραστηριο τα westie δεν ειναι σιγουρα αυτο που ψαχνει.
Δεν συμφωνώ, με φυσιολογική εκτόνωση είναι μια χαρά επιλογή και εφόσον δεν έχει πρόβλημα με την περιποίηση του μανδύα.Τα westies θέλουν πολύ εκτόνωση και μεγάλες βόλτες. Επίσης μέσα στο σπίτι παίζουν συνεχώς, χρειάζονται απασχόληση και πολύ παιχνίδι.
Μάλλον εγώ ήμουν η "τυχερή".... ο Σπούκυ εκτονώνεται με νορμάλ βόλτες και παιχνίδια. Η Ζουζού θέλει το δεκαπλάσιο. Μετά από 4-5 ώρες περπάτημα στο πάρκο Τρίτση ή στο Τατόϊ, όλοι γυρίζουμε πτώματα και η μικρή μου φέρνει το μπαλλάκι της για να της το πετάω και να το φέρνει...Δεν συμφωνώ, με φυσιολογική εκτόνωση είναι μια χαρά επιλογή και εφόσον δεν έχει πρόβλημα με την περιποίηση του μανδύα.
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε καμμία περίπτωση εφόσον ζεις χρονια με την φυλή αυτή αλλά ενας άνθρωπος που λεει ότι θέλει εναν ήσυχο σκύλο που να βαριέται θεωρείς οτι θα ειναι κατάλληλος για westie;Δεν συμφωνώ, με φυσιολογική εκτόνωση είναι μια χαρά επιλογή και εφόσον δεν έχει πρόβλημα με την περιποίηση του μανδύα.
Άνθρωπος που βαριέται δεν είναι κατάλληλος για κενένα σκύλο.Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου σε καμμία περίπτωση εφόσον ζεις χρονια με την φυλή αυτή αλλά ενας άνθρωπος που λεει ότι θέλει εναν ήσυχο σκύλο που να βαριέται θεωρείς οτι θα ειναι κατάλληλος για westie;
Έχω ακούσει και για ιδιοκτήτη λαμπ που δεν τον πάει ποτέ βόλτα και το λαμπ του είναι ήσυχο ( μάλλον εχει αποδεχτεί την μαύρη του μοίρα) αλλά αυτό δεν λέει τπτ.
Συμφωνώ απόλυτα!Άνθρωπος που βαριέται δεν είναι κατάλληλος για κενένα σκύλο.
Οτι έγραψε η Κατερίνα.Oτι πρεπει να βρει πολυ καλο εκτροφεα ,να το ψαξει καλα γιατι εχουν πολλα κληρονομικα προβληματα και επισης οτι μαδανε πολυ ,οσο και να το χτενιζει θα βρισκει τριχες ,σαν τις γατες ενα πραμα . Περισσοτερα μπορει να μαθει απο εναν εκτροφεα ,θα σου πουν κ τα μελη που εχουν καβαλιερακια.