http://www.bluemoonlightmaltese.com/προτεινες μας κ απο που να το παρει
Κουράστηκε πια ο άνθρωπος...Γιατί δεν τα λες εσύ Teo μου;
Front yard breeder? Αμέσως να πάει ο νους σου στο κακό... :lol:Και επί τη ευκαιρία τι είναι το FYB ?
Ειρηνη,εισαι πολυ μπροστα...πλακιτσα ηταν αλλα δεν πιστευα να την "επιανε" καποιος ετσι ευκολα...ειδες ο καιρος που -εστω και διαδικτυακα- περνας με καποιον σε κανει να τον αποκρυπτογραφεις πιο ευκολα...και ηταν πολλες οι "night-watch" βαρδιες εδω μεσαFront yard breeder? Αμέσως να πάει ο νους σου στο κακό... :lol:
πες τα ρε Βαγγελη....μα το Θεο....αυτο θα το μαθω "απ'εξω" να το λεω.........υπερκινητική φυλή υπάρχει
νευρική φυλή δεν υπάρχει-μόνο νευρικοί άνθρωποι που κάνουν νευρικά τα σκυλιά τους ανεξαρτήτως φυλής
Θα συμφωνήσω με τη Γιώτα και θα παρακαλούσα να μην βάζουμε ταμπελίτσες μόνο και μόνο επειδή έχουμε δει σκυλιά τα οποία δεν ξέρουμε καν πως έχουν εκπαιδευτεί, αν έχουν εκπαιδευτεί και ποια χέρια τα χειρίζονται και πως...Δεν είναι απαραίτητο πως τα Yorkshire είναι νευρικά... Η δικιά μου είναι πολύ ήσυχη και καλόβολη! Υπερκινητική ναι, νευρική όχι! Όσο για το τρίχωμα μπορώ να διαβεβαιώσω πως περισσότερες δικές μου τρίχες βρίσκεις στο πάτωμα και στα έπιπλα παρά της μικρής... και κυριολεκτώ!!
+1.000.000υπερκινητική φυλή υπάρχει
νευρική φυλή δεν υπάρχει-μόνο νευρικοί άνθρωποι που κάνουν νευρικά τα σκυλιά τους ανεξαρτήτως φυλής
εγω παλι δεν παρεξηγω...ο κοσμος δεν γνωριζει απλα...Θα συμφωνήσω με τη Γιώτα και θα παρακαλούσα να μην βάζουμε ταμπελίτσες μόνο και μόνο επειδή έχουμε δει σκυλιά τα οποία δεν ξέρουμε καν πως έχουν εκπαιδευτεί, αν έχουν εκπαιδευτεί και ποια χέρια τα χειρίζονται και πως...
Ουτε τα Τσιουαουα ειναι νευρικα σκυλια !θα ηθελε ενα κουταβι που....
-να εκπαιδευεται ευκολα και απο αρχαριους για να μην κανει ζημιες κλπ
-να μην ειναι εκ φυσεως νευρικο πχ τσιουαουα η γιορκσαιρ(δεν ξερω αν στεκει αυτο που λεω αν οχι διορθωστε)