Η ανάπτυξη του Cargo

Status
Κλειδωμένο θέμα

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ας ξεκινήσουν σε πρώτη φάση οι κριτές να ΔΙΝΟΥΝ το ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ σε σκύλους που ΕΙΝΑΙ Α Ν Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Σ βάση προτύπου και μετά βλέπουμε !!! ΑΥτό ξέρετε γιατί δεν πρόκεται να γίνει ποτέ μα ΠΟΤΕ??? γιατί οι εκθέσεις απο εκει που στις ''καλές'' μέρες ''παίζουν'' στις 400 συμμετοχές θα πάνε οριακά στις 20-30 και βάζω ΣΤΟΙΧΗΜΑ εδώ και τώρα και παίρνω όλο το ρίσκο και την ευθύνη αυτής της δημοσίευσης !!! Άπαντες ψάχτε -μιας και τώρα έχουμε την διαδικτυακή τεχνολογία μπροστά μας- και βρείτε τα πρότυπα των φυλών που θέλετε...ΚΑΝΤΕ κολλαζ καποιες καλά στημένες φώτο κάποιων συμμετεχόντων σκύλων που διαπρέπουν με τους τίτλους τους και να βρείτε επαφή με τα πρότυπα ΕΣΤΩ και σε λίγα ''μορφολογικα'' θέματα-parts , ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ τότε.......

Προσωπικά έτσι ''μελετάω'' τους σκύλους και τις φυλές που με ενδιαφέρουν αλλά έχω και άλλους τρόπους και ''τεχνικές''...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ φοβάμαι και ούτε φοβήθηκα ποτέ να εκτεθώ, να εκθέσω ''υλικό μου'' και ούτε να ''τσαλακωθώ'' αν χρειαστεί...Ακολουθούν μερικές φώτο για να δείτε τι εννοω με τον δικό μου σκύλο που σε πολλά είναι σωστός βάση προτύπου σε κάποια μέτριος και σε κάποια υπερβολικότατος πλεον αλλά έτσι είναι η γεννετική και η κυνοτεχνία, όλα μπορεί να συμβούν............

Αλλά πίσω στο θέμα... ΠΟΙΟΣ κριτής εφαρμόζει ΣΚΛΗΡΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ κάθετα το πρότυπο??? ΚΑΝΕΝΑΣ γιατί παίζουν πολλά, κουνάβια θα δώσουν κουνάβια -σαν δείγματα'- !! Έτσι είναι, προβληματικοί γεννήτορες σε θέματα μορφολογίας και χαρακτήρα θα δώσουν ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΤΟΥΣ απογόνους ..Ένα tip... , έχετε δει ΠΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ με ''κίτρινα'' ματάκια τολμάνε και βάζουν ΜΕΣΑ ΣΤΟ στοίβο???? Ξέρετε γιατί αναφέρομαι στα κίτρινα ματάκια??ε??
ΓΙατί είναι το βασικότατο σημάδι εκφυλισμού του σκύλου (ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ)....η ένδειξη χρωστικής -γιατί τα κίτρινα ματάκια είναι έλλειψη ΧΡΩΣΤΙΚΗΣ- μας δείχνει με ''φωνές και με καμπάνες'' ότι έχουμε εκφυλισμένο μελλοντικο γεννήτορα...Εκφυλισμένος απ τη μορφολογία του , το χαρακτήρα του και πολλά πολλά πολλά άλλα............... Σκυλιά που έπρεπε ΚΑΝ να μην περνάνε το στοίβο , παίρνουν Cac - Cacib και περνάνε προς την αναπαραγωγή....Να πούμε κι άλλα? Λαθος τοποθετήσεις αυτιών?? ματιων??? ΛΑΘΟΣ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ?? Κοντές και ελλειπείς ουρές?? Επανιέλ μπρετόν με ΛΑΘΟΣ ΔΑΓΚΩΜΑ και θέση best in show??????.............. Κανις ΓΙγας με ΦΑΝΕΡΗ ΑΠΟ όλους ακόμα και από ...τουρίστες Δ Υ Σ Π Λ Α Σ Ι Α που ΚΟΥΤΣΑΙΝΕΙ ή πάει ''μπαταρισμένο'' να σαρώνει σε θέσεις best in show??? θέλουμε κι άλλα????????......Τεσπα, εγώ προσωπικά πριν αρκετό καιρό (οι γνωστοί και πολύ καλοί μου φίλοι θα καταλάβουν τι εννοώ) έτσι άρχισα να μελετάω διάφορα , τα οποία κατόπιν διασταυρώνω με πολλούς άλλου τρόπους........

Μέχρι σήμερα στις εκθέσεις εδώ στην Ελλάδα ΟΥΔΕΙΣ κριτής (εκτός απο υπερλάχιστους που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝΕ γιατί θα δώσουν καλός και πολύ καλός ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.....) κρίνει κατ αυτό τον τρόπο το σκύλο μεσα στο μυαλό του όταν τον έχει στον στοίβο...ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αυτό που λέμε ΜΑΤΙ...ΗΜΑΡΤΟΝ....ακόμα και φωτοτυπία να τους δώσεις το πρότυπο με ένα δείγμα της φυλή που κρίνουν και τους πεις: spot the difference θα κάψουν φλάτζα...Το σκεφτήκατε ποτέ αυτό??? ΟΧΙ

Ξέρετε τι εξετάσεις δίνει για να βγει καποιος κριτής και τι checks τον περνάνε??? ΟΧΙ (ίσως κάποιοι ναι...........)

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι αυτοί που εφαρμόζουν σκληρά το πρότυπο χωρίς να κοιτάζουν τι ''μάρκα'' είναι ο σκύλος, και όσο συνεχίζουν κάποιοι το sponsoring έτσι θα είναι !!!! Αυτά...

ΥΓ (Ελπίζω να βοήθησα με τον τρόπο που ΕΓΩ μελετάω κάποια μορφολογικά θέματα στους σκύλους και στις Φυλές γενικά)

ΥΓ 2 ( Ο σκύλος μου αν και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ αρμονικός και τετράγωνος όσο δεν πάει πλεόν :p -'οπως ορίζει το πρότυπο- είναι πλεόν αν και ακόμα σε ανάπτυξη πολυ υπερτυπικός και εκτός λογω όγκου ύψους βάρους αλλά με πολύ δυνατά στοιχεία ) αυτό το αναφέρω γιατί δεν έχει ιδιαίτερη επαφή πλέον με τις φώτο που ανέβασα πιο πάνω , αλλά αυτές έχω πρόχειρες τώρα και τις χρησιμοποίησα ΜΟΝΟ ως παράδειγμα του πως κατ εμέ θα έπρεπε να παρατηρούμε και σιγά σιγά έρχονται τα υπόλοιπα..........................

ΥΓ 3 (ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ στο σκύλο μου , για τους γνωστούς του πληκτρολογίου αναφέρομαι και όχι για τους λίγους και καλούς φίλους) ...ΑΥΤΑ !!!

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Kimonas, θα μπορούσες να κάνεις τη φωτογραφική σύγκριση του Cargo με το πρότυπο τώρα που είναι σχεδόν ενήλικας? Γιατί ένα μπουλμαστιφ 16 και 18 μηνών είναι ακόμα στην ανάπτυξη, και δη ένα με αργούς ρυθμους ανάπτυξης..

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ναι ΒΕΒΑΙΩΣ, αλλά όχι σε αυτό το θέμα γιατί θα είναι off-topic !!! Παλιότερα επειδή απουσίαζα και γραφότανε ΟΤΙ να ναι -στο θέμα του Cargo ''απαίτησα'' να κλειδωθεί,, ΄τωρα αν θελήσουν να το ξεκλειδώσουν οκ !! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, στις ίδιες φωτο που βλέπεις απ το πρότυπο να βάλω τον Cargo του σήμερα που είναι 24 μηνών , 2 χρονών πλέον και εξελίσσεται συνέχεια σαν ανάπτυξη!!! :) :) :)...και πολλά πολλά άλλα !!! ;)..όχι όμως εδώ !!! Και φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ζητήσω να μου το ξεκλειδώσουν από κάποια συγκεκριμένα άτομα που είναι διαχείρηση και γενικα ΔΕΝ με απασχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ , ας κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !!!! Αν τύχει και ξεκλειδωθει ΟΤΙ θες!!! Εκεί θα έχεις οτι υλικό θες προς επίλυση οποιασδήποτε απορίας και οποιουδήποτε άλλου θέλει ,ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥ και μη.......φωτογραφικό, κινηματογραφικό, θεωρητικό ακόμα και ΟΠΟΤΕ θες έρχεσαι και τον παίρνεις απ τον οδηγό του και κάνετε ότι θέλετε παρέα !!!! :)

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ειλικρινά,από ενδιαφέρον προς τον Cargo, κάν'το και κατ'ιδίαν, μέχρι να μπορέσεις να μας δείξεις τη σύγκριση...
Αλλά για να μη βγαίνουμε άλλο off topic, και για να γυρίσουμε στο θέμα των εκθέσεων... Οκ, κατάλαβα τη θέση σου, να μην υπάρχουν συμμετοχές μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αλλά για έναν θεατή, εμένα π.χ., που δεν έχω πάει ποτέ μέχρι τώρα σε έκθεση, και που μου αρέσουν τα σκυλιά γενικότερα, θα μου πρότεινες να πάω σε μία? Αν όχι, γιατί όχι? Αν ναι, τι να προσέξω, εγώ που είμαι έξω από το χώρο κι από τον χορό?

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Να πας ΣΑΦΩΣ, να συμμετάσχεις ακόμα πιο ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, αλλά δες ΠΟΙΟΣ κριτής θα κρίνει , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ το μέρος.... Ψάξε -μιας και υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ ''πηγές'' και ''ΔΙΑΥΛΟΙ'' εποικινωνίας- τι καπνό φουμαρει αυτός ο κριτης, τι κρίσεις έχει δώσει, αν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ , αν κρίνει γνωστούς εκτροφείς που θέλουν πρωταθλητές Σαββατοκύριακου κλπ κλπ κλπ.........

Εν πάσει περιπτώση να το κάνω πιο σαφές αν ΔΕΝ είναι πολιτικάντης να πας αλλά απ την άλλη να είναι και καλός...Οι κριτές που έρχονται στην Ελλάδα είναι stadarακια, τους ξέρει ''όλος'' ο ''κόσμος''...όπως και ξέρει και τις δυνατότητες τους και ποιες προτιμήσεις έχουν σε θέμα φυλών !! Κάποιοι μάλιστα είναι κορυφαίοι γνώστες στο θέμα κυνησιολογίας (κάτι που είναι σπουδαίο και πολύ σημαντικό) !! Να πας εκεί που κρίνει ένας ολοκλήρωμένος κριτής και ξέρει να ''ζορίζει'' σωστά το σκυλί και θα στο εξέτάσει επίσης σωστά...Ένα ΜΟΝΟ κριτή ξέρω εδώ και κάποιους στο εξωτερικό που έβαζαν τα σκυλιά μαζί με τους χειριστές που έτρεχαν στο στοίβο και τους έτρεχε 10-15-20 λεπτά σε τροτ...Ξέρεις τι γινόταν ?? Έμπαιναν πχ 50 σκυλιά και έμεναν όρθια 10...γιατί αυτό?? ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ τροτάρει μισο, ένα, δυο , τρεις γύρους ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ πρόβλημα στην κινησιολογια του....Στα 15-20 λεπτα το ένα κούτσαινε, το άλλο τράβαγε το ισχύο του, το άλλο ''κρέμαγε'' το top-line και το άλλο ''έκλανε'' από θεμα αντοχής και να σου οι αγκώνες και να σου τα κλωτσήματα στους ταρσούς και να σου τα ισχύα να χοροπηδάνε μέσα στις αρθρώσεις..................Εδώ ξέρεις τι γίνεται?? μισο με 1 γύρο και εξω και από κυνησιολογια δεν πρόκειται να φανεί ΤΙΠΟΤΑ... !!! Στον ένα , δύο γύρους όλα θα πανε κορδωτά σα λαμπάδες και αν έχει λίγο show-tamperament το σκυλί θα εντυπωσιάσει.για να παίξει 5-10-15-λεπτα στον ίδιο ρυθμό???.... ΘΑ πάθεις πλάκα με το πόσα κινητικά προβλήματα ορθοπεδικής φύσεως θα ξεφυτρώσουν..ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ χιλιάδες τέτοια σκυλιά μπαίνουν στην αναπαραγωγη !!! Θα πας (κατ εμε πάντα) σε ένα κριτή που δε μασάει μία, ότι έχει να πει θα το πει και θα σου μιλησει ΕΙΛΙΚΡΗΝΑ..προσοχη οι πολιτικάντηδες έχουν την αυτοδυναμία σήμερα !!!

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
κιμωνα ,το σκιτσο που εβαλες παντως,σε σχεση με την φωτο στο αβαταρ,απεχει πολυ.μηπως το αβαταρ το εχεις σε 16/9?
ΜΑ ΣΑΦΩΣ και απέχει ο σκύλος απ την φώτο γιατί απλά τότε ήταν 17-18 μηνών και σήμερα 2 ετών από τότε έχει ''γεμίσει'' με ΔΙΠΛΟ κόκκαλο ΔΙΠΛΟ θώρακα και γενικά ΔΙΠΛΑΣΙΟ εύρος... από τότε μέχρι σήμερα σε όλο το μήκος του ο σκύλος και μάλιστα είπα ότι αυτές οι φώτο είναι οι πιο πρόχειρες που έχω και δεν έχω κανει άλλη παρεμφερή δουλεια με προσφατα υλικό προς το παρόν !!!

Αυτές που ανέβασα ήταν ένα παράδεγμα του πως εγώ ΒΛΕΠΩ και ''δουλεύω'' κάποια θέματα στους σκύλους βάση προτύπου αλλά έχω και άλλες δικές μου μεθόδους ΦΥΣΙΚΑ αναλυμένες σε βάθος με συγκεκριμένους γνώστες του αντικειμένου οπότε ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ και ΤΙ ΒΛΕΠΩ, γι αυτό και είπα ότι παίρνω όλη την ευθύνη της δημοσίευσης και αν βγει έστω και μισός ''επαγγελματίας'' του ''σκυλοχώρου'' -όχι να με αμφισβητήσει ΑΛΛΑ 'εστω να διαφωνήσει'' ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑ......!!

όχι η φώτο είναι κανονικά 4:3 και σε τετράγωνη διάσταση !!

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
σε σχεση με το σκιτσο που προφανως θεωρεις σαν προτυπο,ο σκυλος στους 17 του μηνες,ηταν οντως πολυ κοντα.οπως ειναι τωρα δεν εχει καμια σχεση.εκτος κ αν το σκιτσο αναφεροταν παλι σε 17μηνων μαστιφ.υπαρχει αναλογο σκιτσο για δυο χρονων σκυλο?επισης,ο σκυλος σου στα δυο χρονια,εχει ακριβως τα ιδια κοκαλα με αυτα που ειχε οταν ηταν 18 μηνων.δεν μπορει να εχει αυτη τη στιγμη διπλασια απο οτι 6 μηνες πριν...

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Βρε κιμων, δεν ξερω αν στο θεμα που ανοιχτηκε αν εχεισ δικιο σε αυτα που λες η οχι , αλλα στο μονο που μπορω να σου πω,οτι εισαι φαουλ ειναι στον τροπο που γραφεις, πρωτον ωρες ωρες ειναι σαν να διαβαζω εναν τσαντισμενο Yoda o oποιος βριζει αριστερα και δεξια . Το θεμα ειναι οτι και δικιο να εχεις ετσι οπως τα διατυπωνεις , ειναι σιγουρο οτι δεν θα το βρεις . Μαθε να εκφραζεσαι σωστα και με τροπο για να μπορεσουμε να σε καταλαβουμε και οι σχετικοι και οι ασχετοι με το θεμα αλλιως ειναι σαν να μιλας στο τοιχο .

Υ.Γ βαζε και κανα κομμα εχτος απο τις κλασσικεσ διακοσες τελειες , δεν ειναι κακο

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
το μαστιφ στους 9 μηνες ,εχει πανω κατω το 80% του συνολικου μεγεθους κ αναπτυξης του.θεωρητικα λοιπον ,περιπου στους 9 μηνες εχεις την συνολικη εικονα του σκυλου.πιστευεις λοιπον οτι στους 17 μηνες μεχρι τους 24 μηνες,το σκυλι εχει διπλασια κοκκαλα?αυτη τη θεωρια ειναι?υπαρχει πουθενα στην βιολογια?εγω παντως στο καχεκτικο σκυλι μου,μιας που φαινονται ολα τα κοκκαλα,απο τους 17-18,μεχρι τους 24,δεν ειδα καμια αλλαγη στον θωρακα,οσων αφορα το μεγεθος των κοκκαλων...οπως κ να εχει,δεν μου απαντας...υπαρχει αναλογο σκιτσο η φωτογραφια απο το προτυπο του μπουλ στους 24 μηνες ,η εκεινο το σκιτσο ειναι αυτο που πρεπει να λαβουμε υποψιν?

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Αν μπορεί να αντλήσει κάποιος αυτό που γράφω μπορεί μια χαρά να το κάνει !! Ουτε τσαντισμένα γράφω, ούτε με ύφος !!!Αγανακτισμένα μπορεί.. Τα κείμενα είναι εκεί γραμμένα και παραμένουν, αν ξέρει κάποιος να διαβάσει θα δει πολλά.....'Αλλωστε εξ αρχής αναφέρθηκα ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ φίλους..Οι πολλοί που δεν μπορούν να καταλάβουν ας το προσπεράσουν , πίεσα εγώ εσένα ή κάποιον άλλο να με ''διαβάσει'' ή να συμφωνήσει?????????????????????...

Αναφέρομαι σε λίγους και καλούς φίλους που συννενοούμεθα ΑΠΟΛΥΤΑ και ξέρουμε τι εννοώ και τι γίνεται.....Δεν έχω στόχο να γίνω άμμεσα κατανοητός σε όλους γιατί δεν έχω τέτοιο σκοπό.....Όποιος θέλει το οτιδήποτε περισσότερο -ώς επεξήγηση- ας μπει στο χώρο ας γνωρίσει και ας μάθει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και ας κρίνει ΜΟΝΟΣ του ....Δεν είμαι καθοδηγητής ΚΑΝΕΝΟΣ και λέω μόνο την γνώμη μου εφόσον έχω την δικιά μου ''εμπειρία'' εκ των έσω και έχω περάσει τη διαδικάσία.....Δεν μιλάω ούτε ως ''ιπτάμμενος'' ούτε ως μη γνωρίζοντας !!! και το θέμα δεν είναι ο τρόπος γραφής του Κίμωνα ,γιατί αν κολλάμε εκεί χάνουμε άλλη ουσία ..........

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
το μαστιφ στους 9 μηνες ,εχει πανω κατω το 80% του συνολικου μεγεθους κ αναπτυξης του.θεωρητικα λοιπον ,περιπου στους 9 μηνες εχεις την συνολικη εικονα του σκυλου.πιστευεις λοιπον οτι στους 17 μηνες μεχρι τους 24 μηνες,το σκυλι εχει διπλασια κοκκαλα?αυτη τη θεωρια ειναι?υπαρχει πουθενα στην βιολογια?εγω παντως στο καχεκτικο σκυλι μου,μιας που φαινονται ολα τα κοκκαλα,απο τους 17-18,μεχρι τους 24,δεν ειδα καμια αλλαγη στον θωρακα,οσων αφορα το μεγεθος των κοκκαλων...οπως κ να εχει,δεν μου απαντας...υπαρχει αναλογο σκιτσο η φωτογραφια απο το προτυπο του μπουλ στους 24 μηνες ,η εκεινο το σκιτσο ειναι αυτο που πρεπει να λαβουμε υποψιν?
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΥΛΙ , ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΥΛΟ !! και στους 9 μηνες είναι πιο άχαρη ηλικία για τα σκυλια ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ γιατί είναι η μετάβαση κουταβιού σε νεαρό που πάει ως ενήλικα.....Πολλές φορές τα 9μηνα είναι δυσανάλογα στο σώμα τους !! Στους 18 μηνες παίρνεις 80 τοις εκατο του σκύλου στο σώμα του !! Συγνώμη δε ξέρεις τι λες......Και αν υπάρχει γραμμή αίματος που βραδυπορεί ολοκληρώνεται μετά τα 3.5 έτη ΣΕ ΟΛΕΣ τις φυλές και τελευταιο ολοκληρώνεται το κεφάλι και ο θώρακας και αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ήτε σ αρεσει ήτε όχι.......Ψάξτο όπως θες, ψάξτο όπου θες αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ως κίμωνας.............. και εκτείθεσαι ανεπανόρθωτα και παραπληροφορείς.....Ψάξε και διάβασε να μάθεις !! Ρώτα και κάποιον ποιο σχετικο και γνώστη μπας και μαθεις........

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Αμα ειναι να τα πεις στους λιγους και καλους , στειλτα σε μηνυμα φιλε μου , οταν γραφεις δημοσια πρεπει να προσεχεις αυτα που λες και πως τα λες για να εισαι κατανοητος και κοσμιος.

Υ.Γ παρεθετω εδω μερικες τελειες ...................... Και εδω ................. Γιατι στο κειμενο δεν ηξερα που να τις προσθεσω.................

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Αμα ειναι να τα πεις στους λιγους και καλους , στειλτα σε μηνυμα φιλε μου , οταν γραφεις δημοσια πρεπει να προσεχεις αυτα που λες και πως τα λες για να εισαι κατανοητος και κοσμιος.

Υ.Γ παρεθετω εδω μερικες τελειες ...................... Και εδω ................. Γιατι στο κειμενο δεν ηξερα που να τις προσθεσω.................
AN διάβαζες προσεχτικά και εξαρχής πως γράφω θα είχες καταλάβει τα πάντα !! Τώρα αν δεν ξέρεις κάτι η δε ξέρεις το χώρο ΔΕΝ σου φταίω εγώ και ούτε μπορώ να κάτσω ΕΔΩ μέσα να γράψω εγκυκλοπαίδεια για κάποιους !!! Τα σεβη μου...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ανεπανορθωτα εκτιθεσαι εσυ κ σε αυτο βοηθαει κ η εικονα του σκυλου σου ,οποια γραμμη κ ο,τι αιμα κ να εχει,αλλα τελος παντων...μην κανεις οτι τα ξερεις ολα κ κατακρινεις συνεχεια τα λεγομενα που δεν σου κανουν κ δεν σου αρεσουν.θες δε θες,9 μηνων,ξερεις πανω κατω πως θα γινει το σκυλι σου.ρωτα κανεναν γαματο εκτροφεα απο αυτους που ξερεις ,να σου πουνε κ μην το παιζεις ξερολας.

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ο πατέρας σου Cargo 9 μηνων
Μagic Force Astor Chernii Medved

Ο πατέρα του Cargo 4.5 ετών

O παππους του Cargo 11 μηνών Artic WInd of Marconian To Antallis

O παππούς του Cargo 4.5 ετών

Με γεια τα ματάκια και τις γνώσεις ΓΝΩΣΤΗ μου !! Πρόσεχε πως εκφράζεσαι για αυτούς τους εκτροφείς που αναφέρεσαι γιατί δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαιίωμα και ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ να μιλάς !!!!! Απλά άστο , όσο και να προσπαθήσεις ΔΕΝ θα με διαψεύσεις !!!

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
O CARGO ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ 10 μηνών

και ο Cargo 20 μηνών

ΜΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ φίλε και αν και τώρα θεωρείς ότι ΔΕΝ εκτείθεσαι και θες να βάλεις τα μοιρογνωμόνια και τους διαβήτες κάνε ότι θες...Προσωπικά μου είσαι αδιάφορος όπως και η άποψη σου και η εικόνες ΜΙΛΑΝΕ από μόνες τους !!! :) :)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εχει καποια κιλακια παραπανω ο cargo? γιατι απο τις φωτο που μας εδειξες φαινεται λιγο πιο βαρυς απο τον πατερα του και τον παππου του? παντως αμα σου ηταν αδιαφορη η γνωμη των αλλων δεν θα καθοσουν να ποσταρεις ολες,τις φωτο χεχε ;)

Status
Κλειδωμένο θέμα