Η ανάπτυξη του Cargo

Status
Κλειδωμένο θέμα

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
κοιταξε να δεις φιλε....το καχεκτικο μου ειναι 4,5 ετων....συμφωνουμε οτι εχει σταματησει η αναπτυξη του?μαλλον ναι....αν του μπουκωνω κανα δυο κιλα τροφη καθε μερα,5 χρονων θα ειναι διπλασιος απο οτι τωρα...αυτο θεωρειται αναπτυξη?μηπως θα εχει κ διπλα κοκκαλα?απο ποτε τα καμια 20αρια κιλα θεωρουντε αναπτυξη?οπως κ να εχει.δεν σου ειπα οτι δεν θα εχει διαφορες.σου ειπα οτι πανω κατω,αν μεγαλωσει φυσιολογικα το σκυλι με αθληση κ τροφη(πραγμα που πρεπει να τονισουμε),θα ξερεις πως θα ειναι.μετρησες υψος στους 10 μηνες?πες μου ποσα εκατοστα εβαλε απο τους 10 μηνες μεχρι τους 20 κ ασε τις φωτο,που στην πρωτη βλεπω ενα κουταβι μπουμπουκι,αστερι κ στη δευτερη ενα σκυλι ετοιμο να βοσκησει.οπως ειπες μιλανε οι φωτο απο μονες τους,ο,τι ακουσα σου λεω...μακαρι κ ο καργκο να μας ελεγε την γνωμη του.

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Και τελειώνω αν και δεν ήθελα να το κάνω εδώ , αλλά δεν κολλάω ΠΟΥΘΕΝΑ και δεν φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ και ειδικά ΑΝΙΔΕΟΥΣ και άσχετους με αυτό το αντικείμενο και Δεν μπορώ την παραπληροφόρηση που δεν προέρχεται από μελέτη....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ σε βαθμό κακουργήματος !!! και επ ουδενι ΔΕ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ γιάτι έχει κριθεί και κρίνεται αλλά απαντώ στον παραπληροφορητη και όχι ενημερωμένο Lawrence-gr που έχει άποψη ΑΝΕΦ ΓΝΩΣΗΣ και εμπειρίας !!!

Φίλε δεν έχουμε να πούμε τίποτα !! Κοινωνικοποίησε το σκύλο σου πρώτα και προσπαθησε να διαβάσεις τη γλώσσα του σώματος του και ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ και κάνει ντου και μαρς στα ξεκούδουνα όπως και γιατί γαυγίζει στα ξεκούδουνα και μετά βλέπουμε !!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....είδες γονείς είδες παππούδες βλέπεις Cargo....Eχεις εκτεθεί καιρό τώρα , απλά τώρα επιβαιβεώθηκες ΜΟΝΟΣ σου......

Ο Cargo 12 μηνών:

Ο Cargo 15 μηνών

O Cargo 17.5 μηνών

O κόσμος και ανάγνωση ξέρει και γραφή και να διαβάζει πρότυπα και ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΑΝ κίμωνας , σ'αρεσει δεν σ'αρέσει !!! Eκτέθηκες και συνεχίζεις !! Με τις υγείες σου ......

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
το σκυλι μου εγω δεν ισχυριζομαι οτι ειναι το τελειο φιλε μου.κατα τα αλλα,στα ξεκουδουνα δεν εκανε τιποτα,απλα θες να μου την πεις γιατι σου την μπαινω για τα κιλα του καργκο κ την πανεπιστημιακη αναλυση κ γνωση περι σκυλου που πουλας...κατα τα αλλα,αντε τραβα μαθε για καμια πιο εξτριμ ρατσα κ τις συμπεριφορες της κ μετα ελα πες μας για ακοινωνητα σκυλια.μαθε να ξεχωριζεις το στρες απο την ελλειψη κοινωνικοποιησης κ μετα τα ξαναλεμε.στο Α_Β εισαι ακομα.εχεις δρομο για να μπορεσεις να μιλησεις στον παραπληροφορητη κ οχι ενημερωμενο lawrence-gr.

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
το σκυλι μου εγω δεν ισχυριζομαι οτι ειναι το τελειο φιλε μου.κατα τα αλλα,στα ξεκουδουνα δεν εκανε τιποτα,απλα θες να μου την πεις γιατι σου την μπαινω για τα κιλα του καργκο κ την πανεπιστημιακη αναλυση κ γνωση περι σκυλου που πουλας...κατα τα αλλα,αντε τραβα μαθε για καμια πιο εξτριμ ρατσα κ τις συμπεριφορες της κ μετα ελα πες μας για ακοινωνητα σκυλια.μαθε να ξεχωριζεις το στρες απο την ελλειψη κοινωνικοποιησης κ μετα τα ξαναλεμε.στο Α_Β εισαι ακομα.εχεις δρομο για να μπορεσεις να μιλησεις στον παραπληροφορητη κ οχι ενημερωμενο lawrence-gr.
Xaxaxaxa,,,ΜΗΠΩΣ το στρες προκαλείται και απο την ΜΗ καλή κοινωνικοποιηση του σκύλου??? Γι αυτο ΔΕΝ φταίει ο σκύλος αλλά ο ιδιοκτήτης....χαχαχα έχεις πολύ πλάκα !!! πάω για μελέτη αλλά κάνε και συ μία επανάληψη....ΔΕΝ βλάπτει....... !!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
οχι μεγαλε,μελετησε λιγο καλυτερα...σε καποιες περιπτωσεις η κοινωνικοποιηση δεν εχει καμια σημασια...πχ αν στα δυο μετρα ο καργκο εχει μια μπριζολα κ δεν μπορει να την πιασει θα στρεσαριστει....κ πιστευω οτι ειναι αριστα κοινωνικοποιημενος με τις μπριζολες...ε?

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Εχει καποια κιλακια παραπανω ο cargo? γιατι απο τις φωτο που μας εδειξες φαινεται λιγο πιο βαρυς απο τον πατερα του και τον παππου του? παντως αμα σου ηταν αδιαφορη η γνωμη των αλλων δεν θα καθοσουν να ποσταρεις ολες,τις φωτο χεχε ;)
Δεν ποστάρω τις φώτο αυτή τη στιγμή απλά για να ποστάρω και ΟΥΤΕ ΓΙΑ για να πάρω γνώμες ...'Οποιος δει τις φώτο και μετά παρακολουθήσει τα γραπτά μου και τις ''κωλοτούμπες'' του Lawrence-gr μπορεί να καταλάβει πολλά έως πάρα πολλά...Πρόβλημα δεν έχω εγώ, ο Lawrence ''κυνηγάει'' από πίσω όπου βρεθώ και τρώγεται...Το γιατι?? Δικό του θέμα.......................!! Ο Cargo βέβαια και είναι πιο μεγάλος και είναι ΓΕΝΙΚΑ μεγάλος σαν bullmastiff και μάλιστα έχει έρθει δίπλα δίπλα με πολλά δείγματα τις φυλής του με αρσενικούς και είχε μεγάλες διαφορές .....

Ναι σε σχέση με τον παππού του και τον μπαμπα του έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά σε συνολικό μέγεθος !! Οι αρσενικοί αυτής της φυλής παίρνουν εύρος μέχρι τα 3.5 χρόνια και ειδικά οι γραμμές που βραδυπορούν !! Θα σου πώ ότι ο μπαμπας του είναι 69cm 63kg
o παππούς του 66cm και 65 kg και ο Cargo μετρημένος από διεθνή κριτή με κυνόμετρο είναι 72cm και αυτή τη στιγμη 75 κιλά ! Στην φώτο είναι 78.5kg !! Το βαρός του σκύλου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ μία κοιλιά , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΓΕΘΟΣ !!!!! ΣΕ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΕΫΡΟΣ.....

Last edited:

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
οχι μεγαλε,μελετησε λιγο καλυτερα...σε καποιες περιπτωσεις η κοινονικοποιηση δεν εχει καμια σημασια...
Φυσικά, αν είναι κληρονομικό το πρόβλημα ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ...Αλλά μάλλον δεν πρόσεξες τον σύνδεσμο ΚΑΙ που έβαλα στην πρόταση μου..................ΦΥΣΙΚΑ και μπορεί να είναι κληρονομικό το πρόβλημα...............οπότε ???...

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Δεν είμαι γνώστης της συγκεκριμένης φυλής αλλά εγώ στις φωτογραφίες και ειδικά σε αυτή του avatar σου, βλέπω μια κοιλιά με 4 μικρά ποδαράκια.Σαν βαρέλι είναι ο σκύλος και φαίνεται και στα βίντεο που ανέβαζες κατά καιρούς λες και προσπαθούσε πολύ για να τρέξει και να περπατήσει.

Γενικότερα έχω δει πολλά bullmastiff σε εκθέσεις αλλά μόνο τον Cargo έχω δει τόσο χοντρό..
Το λίπος είναι εμφανέστατο!Δεν είναι μύες αυτό το πράγμα, είναι λίπος! Εγώ θα έλεγα να του κάνεις μια δίαιτα να αναδείξει την ομορφιά του και την κορμοστασιά του.Είναι όμορφος σκύλος και είναι κρίμα να είναι σε αυτήν την κατάσταση.Και αν εξακολουθεί να παίρνει έτσι βάρος μεγαλώνοντας θα έχει προβλήματα υγείας.

Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.
Οπότε καλύτερα αν θες άνοιξε ένα καινούριο ή πήγαινε σε κάποιο σχετικότερο μέχρι να σου ξεκλειδώσουν το παλιό.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
οχι,δεν ειναι παντα κληρονομικη τετοιου ειδους συμπεριφορα η προβλημα(οπως το λες) για καποιους.το να στρεσαρεται το ζωο σου επειδη ειναι κυριαρχο κ παραδιπλα εχεις κ αλλο κυριαρχο αρσενικο κ να ξεσπαει με τον τροπο του,δεν εχει να κανει με μη κοινωνικοποιημενο σκυλι.κ μην μπερδευεσαι.η κοινωνικοποιηση για να θεωρηθει σωστη,δεν εχει να κανει με συμπεριφορα που θα αρεσει σε ολους,ουτε ολα τα σκυλια εχουν την ιδια αντιδραση.θα το ξερεις φυσικα... οποτε...μαλλον κατι δεν ειπες καλα πιο πριν....

υγ...δεν ειναι λιπος cathy,ειναι κοκκαλα κ αναπτυξη.να μας πει ο κιμωνας που κατα τα αλλα ειναι προβλημα του το πως θα κακοποιησει το ζωο του,αυτος ο ογκος απο μυς κ κοκκαλα,κανει κανενα αλμα?μπορει?κ αν ναι,μπορει πανω απο 2?επισης,σου ειπε κανενας γαματος εκτροφεας απο αυτους που συμβουλευεσαι ,με τα τοσα κιλα το ζωο σου τι προβληματα υγειας θα εχει κ τι ζορι τρωει ο σκελετος του?επισης...διαβασα πως τωρα το σκυλι ειναι 3 κιλα παρακατω?γιατι?βουλιαξε κανα καραβι οταν μπηκε στη θαλασσα?αν ηταν τοσο σωστο στα 78 οπως κ τοτε φωναζες,γιατι ακομη το ζωο ειαι στα 75 κ δεν προσπαθεις να του βλαεις τα χαμενα 3?

Last edited:

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Eίναι ΚΑΙ όλα αυτα που είπα εγώ, είναι αυτό που λες εσύ και είναι πάρα πολλοί ακόμα λόγοι !!Εξ ου και η χρησιμοποίηση του συνδέσμου ΚΑΙ !!

Θέλεις ρε φίλε να τους αναλύσουμε τώρα όλους?? Εγώ δεν προτίθεμαι να το κάνω !! Και ΔΕΝ προτίθεμαι να συνεχίσω άλλο τη συζήτηση μαζί σου !!! ΔΕ μπορούμε όλοι να έχουμε ίδιες απόψεις και ΙΔΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και γνώσεις!!! Μείνε στον κόσμο σου και άσε με εμένα στο δικό μου............................. !ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ στο υπόσχομαι... Μου είσαι κυνολογικά επιηκώς ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ !! Τα σέβη μου,,,,,,,

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
εσυ αυτο που εγραψες,ξερουμε καλα κ οι δυο γιατι το ειπες,παρολο που ηξερες οτι μπορει να μην στεκει κ οτι παιζουν πολλα ρολο.μου αρκει.προσεχε το σκυλι σου κιμωνα.μπορει να μην γουσταρεις ο,τι ακους,αλλα εχεις ενα σκυλι μπουμπουκι που πιστευω οτι λατρευεις.σταματα να εισαι αρνητικος κ καφρος κ ακου.δεν τα ξερεις ολα κ δεν ειναι κακο αυτο ,ουτε ειναι κακο το να ξερει κατι παραπανω καποιος που πιθανων αντιπαθεις.ξεκινα κ δινε τροφη στον σκυλο σου,για σκυλο 55-57 κιλων ,συνεχισε την γυμναστικη του κ απολαυσε κ δες τον πως θα γινει.ασε τις αλλες θεωριες κ τα κατοχικα συνδρομα.κακο ειναι να νομιζουμε οτι σε ολα εχουμε δικαιο...ετσι απομακρυνομαστε απο την γνωση κ το μονο που κερδιζουμε ειναι να γινομαστε πιο χαζοι.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Στις φωτογραφιες που εχεις παραθεσει Κιμωνα , βλεπω σχεδον ολοκληρωμενο σκελετο στις φωτογραφιες που τα σκυλια ειναι νεαρα και στις φωτογραφιες που ειναι πλεον ωριμα την μυικη αναπτυξη που δεν ειχε ολοκληρωθει οσο τα σκυλια ηταν νεαρα .

Δεν μεγαλωνει ολος ο σκελετος μεχρι τα 3,5 χρονια και φυσικα δεν διπλασιαζεται ο σκελετος τοσο αποτομα οσο λες , ή υπερβαλεις ή μπερδευεις την μυικη αναπτυξη με την σκελετικη .

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
οχι,δεν ειναι παντα κληρονομικη τετοιου ειδους συμπεριφορα η προβλημα(οπως το λες) για καποιους.το να στρεσαρεται το ζωο σου επειδη ειναι κυριαρχο κ παραδιπλα εχεις κ αλλο κυριαρχο αρσενικο κ να ξεσπαει με τον τροπο του,δεν εχει να κανει με μη κοινωνικοποιημενο σκυλι.κ μην μπερδευεσαι.η κοινωνικοποιηση για να θεωρηθει σωστη,δεν εχει να κανει με συμπεριφορα που θα αρεσει σε ολους,ουτε ολα τα σκυλια εχουν την ιδια αντιδραση.θα το ξερεις φυσικα... οποτε...μαλλον κατι δεν ειπες καλα πιο πριν....

υγ...δεν ειναι λιπος cathy,ειναι κοκκαλα κ αναπτυξη.να μας πει ο κιμωνας που κατα τα αλλα ειναι προβλημα του το πως θα κακοποιησει το ζωο του,αυτος ο ογκος απο μυς κ κοκκαλα,κανει κανενα αλμα?μπορει?κ αν ναι,μπορει πανω απο 2?επισης,σου ειπε κανενας γαματος εκτροφεας απο αυτους που συμβουλευεσαι ,με τα τοσα κιλα το ζωο σου τι προβληματα υγειας θα εχει κ τι ζορι τρωει ο σκελετος του?επισης...διαβασα πως τωρα το σκυλι ειναι 3 κιλα παρακατω?γιατι?βουλιαξε κανα καραβι οταν μπηκε στη θαλασσα?αν ηταν τοσο σωστο στα 78 οπως κ τοτε φωναζες,γιατι ακομη το ζωο ειαι στα 75 κ δεν προσπαθεις να του βλαεις τα χαμενα 3?

Έχεις πλάκα Λαυρέντη...Υποθέτεις πράγματα αλλά ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει το σκύλο, που μπροστά τους θα ''κρυβόσουν'' και θα ντρεπόσουν ακόμα και να εκφέρεις άποψη λογω των κυνολικών - κυνοφιλικών - κυνοτεχνικών έργων τους και ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ Τ ΣΚΥΛΑΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ και ο καθένας μας , ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ (αν θες να το φτάσουμε και εκεί δηλαδη..............................) ...Έχουν δει τον Cargo και στο ύπαιθρο και αν τρέχει και αν κάνει άλματα και αν κολυμπάει και άν ειναι τρομερά εκρηκτικός για τον όγκο του ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ...!! Δυστυχώς για σενα μέχρι στιγμής είναι ένας υγιέστατος σκύλος !! Μείνε με την κακία σου...................

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Στις φωτογραφιες που εχεις παραθεσει Κιμωνα , βλεπω σχεδον ολοκληρωμενο σκελετο στις φωτογραφιες που τα σκυλια ειναι νεαρα και στις φωτογραφιες που ειναι πλεον ωριμα την μυικη αναπτυξη που δεν ειχε ολοκληρωθει οσο τα σκυλια ηταν νεαρα .

Δεν μεγαλωνει ολος ο σκελετος μεχρι τα 3,5 χρονια και φυσικα δεν διπλασιαζεται ο σκελετος τοσο αποτομα οσο λες , ή υπερβαλεις ή μπερδευεις την μυικη αναπτυξη με την σκελετικη .

EIΠΑ ΟΤΙ μέχρι τα 3.5 χρόνια ολοκληρώνεται το κεφάλι και το εύρος του θώρακα ΣΚΕΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΙΚΑ !! Και όταν εννοώ κόκκαλο στο πόδι ενώ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟ εννοώ όλο το συνολικό μέγεθος δηλαδή μυοσκελετικό !! ΗΜΑΡΤΟΝ, ΔΕΝ ανέβασα ακτινογραφία του σκύλου μου , και ένα ελλιπές σε 'ογκο κόκκαλο ΔΕΝ μπορεί να στηρίξει ένα δυνατό μυ !! Αυτό είναι συνάρτηση , ας μάθουμε να διαβάζουμε και να κατανοούμε !!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
αν ημουν κακος δεν θα σου ελεγα τιποτα.θα σε κοροιδευα πισω απο την πλατη σου κ απο μπροστα θα σου ελεγα να ταισεις κ αλλο το ζωντανο σου κ τι καταπληκτικο που ειναι τωρα.για την κινηση κ την εκρηξη αστο...αν το επιτρεπει καποια στιγμη το εγω σου ,να σου δειξω τι θα πει εκρηξη ,δυναμη κ αντοχη.αν κ παρατηρησα οτι προσθετεις το "για τα κιλα του"...κ για τα τεθωρακισμενα μιλανε για ευελιξια,σε σχεση με μια φορμουλα ομως σαν να χωλαινουν λιγακι...οσο για το δυστυχως για μενα?παιζει να εισαι λιγο χαζος?πιστευεις οτι θα χαρω να βγαλει καποιο προβλημα ο σκυλος σου????πιο πολυ με προσβαλει αυτο που ειπες παρα ο,τι μπινελικι μου εχεις κατεβασει στο φουμπου...

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Προσωπικα έγω εδώ ΣΤΑΜΑΤΩ τα off - topic !!! Τα του Cargo στο θέμα του Cargo... δεν φταίει ο υπόλοιπος κόσμος να διαβάζει τα του σκύλου μου ΕΔΩ !! Μπορεί απλά να ΜΗΝ τον νοιάζει και να αδιαφορεί... Ο σκύλος είναι εδώ ΖΩΝΤΑΝΑ για τον οποιοδήποτε θέλει να κάνει τις διαπιστώσεις του !!! Όπως και του καθενός ο σκύλος..........2 video του Cargo για να δούμε το πόσο προβληματικός είναι στα 78 κιλά και δεν συνεχίζω άλλο offtopic με τον σκύλο ! Να μην ξεχνάμε ότι που ξεκινήσαμε και που το έφτασε ο....Λαυρέντης....χαχαχαχαχαχαχαχαχα......

Bullmastiff - Cargo at his place - YouTube

Bullmastiff - Cargo is on duty at his lovely farm - YouTube

Αυτά....

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
αν ημουν κακος δεν θα σου ελεγα τιποτα.θα σε κοροιδευα πισω απο την πλατη σου κ απο μπροστα θα σου ελεγα να ταισεις κ αλλο το ζωντανο σου κ τι καταπληκτικο που ειναι τωρα.για την κινηση κ την εκρηξη αστο...αν το επιτρεπει καποια στιγμη το εγω σου ,να σου δειξω τι θα πει εκρηξη ,δυναμη κ αντοχη.αν κ παρατηρησα οτι προσθετεις το "για τα κιλα του"...κ για τα τεθωρακισμενα μιλανε για ευελιξια,σε σχεση με μια φορμουλα ομως σαν να χωλαινουν λιγακι...οσο για το δυστυχως για μενα?παιζει να εισαι λιγο χαζος?πιστευεις οτι θα χαρω να βγαλει καποιο προβλημα ο σκυλος σου????πιο πολυ με προσβαλει αυτο που ειπες παρα ο,τι μπινελικι μου εχεις κατεβασει στο φουμπου...

To σκυλί μου ειναι Bullmastiff OXI Greyhound,,Άσε μας ρε φίλε, ασχολήσου με το σκυλάκι σου και AΣΕ τον Cargo σε μένα και ΜΟΝΟ σε μένα, μπορείς????? !!!!........Και ο καιρός θα δείξει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ μας πολλά ............................................. :)

Last edited:

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Δεν είμαι γνώστης της συγκεκριμένης φυλής αλλά εγώ στις φωτογραφίες και ειδικά σε αυτή του avatar σου, βλέπω μια κοιλιά με 4 μικρά ποδαράκια.Σαν βαρέλι είναι ο σκύλος και φαίνεται και στα βίντεο που ανέβαζες κατά καιρούς λες και προσπαθούσε πολύ για να τρέξει και να περπατήσει.

Γενικότερα έχω δει πολλά bullmastiff σε εκθέσεις αλλά μόνο τον Cargo έχω δει τόσο χοντρό..
Το λίπος είναι εμφανέστατο!Δεν είναι μύες αυτό το πράγμα, είναι λίπος! Εγώ θα έλεγα να του κάνεις μια δίαιτα να αναδείξει την ομορφιά του και την κορμοστασιά του.Είναι όμορφος σκύλος και είναι κρίμα να είναι σε αυτήν την κατάσταση.Και αν εξακολουθεί να παίρνει έτσι βάρος μεγαλώνοντας θα έχει προβλήματα υγείας.

Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.
Οπότε καλύτερα αν θες άνοιξε ένα καινούριο ή πήγαινε σε κάποιο σχετικότερο μέχρι να σου ξεκλειδώσουν το παλιό.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την μοναδική συμβουλή σου.... :D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Kimona δε σε γνωρίζω για να ξέρω πως εκφράζεσαι με την ομιλία, αλλά αν είναι σαν το γραπτό σου λόγο, να πω την αλήθεια μου, κι ο καλύτερος κριτής/εκτροφέας μπουλμαστιφ να ήμουν, θα φοβόμουν να σου πω δια ζώσης ότι είναι παχύς για να μη φάω καμιά μπούφλα.

Προσπάθησε να βγάλεις από το μυαλό σου ότι είναι ο Cargo σου και κοίτα τον Dante Di Caneguardiano. Τι βλέπεις? Τι θα έβλεπες αν ο σκύλος δεν ηταν ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ? Ακόμα πιό πεζά... Αν ο σκύλος ήταν ημίαιμος, χωρίς πρότυπο, χωρίς τίποτα, τι θα έβλεπες?

Βλέπω τις παλιότερες φωτογραφίες και θαυμάζω ένα καταπληκτικό σκυλί. Ένα σκυλί που χαίρομαι να το βλέπω και ανυπομονώ να δω πόσο πιό όμορφος μπορεί να γίνει.

Και μετά έρχεται το πρόσφατο παρελθόν. Ωραίος ο σκύλος (και είμαι άσχετη από πρότυπα κι άλλα λοιπά κυνολογικά... προτιμώ τα...κυνοφιλικά) αλλά σα να έχει "τσιμπήσει" λιπάκι... Δεν πειραζει, λέω, δεν είναι κάτι που δεν διορθωνει λίγη άσκηση.

Και τώρα στο παρόν, βλέπω ένα σκύλο που τον λυπάμαι... Ένα σκύλο "μπουκωμένο"... Απ'όταν είδα το άβαταρ το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν "Κρίμα το σκυλί"... Αποκλείεται να τον αγαπάω παραπάνω απ'ότι εσύ... Οπότε κοίτα τον πέρα από μετρησεις και φιλοδοξίες και πρότυπα και γνώσεις... Κοίτα το ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ και κάνε κάτι... Ηδη τα πίσω πόδια, στο άβαταρ τουλάχιστον, μοιαζουν να συγκλίνουν κάτω από το βάρος των κιλών του...

Μη σε τυφλώνουν το ιδεατά... Τα ιδεατα έφεραν και του Γ.Π. στην κατάσταση που είναι σήμερα... Και τα γαλλικά και τα καβαλιε και κάμποσες άλλες φυλές ακόμα... Εσυ δεν είσαι εκτροφέας, αρα δεν επηρεαζεις μια φυλή. Αλλά εχεις ένα σκυλο, τον οποιο επηρεαζεις πολύ με τις επιλογες σου. Και τον επιβαρυνεις...

Πραγματικά όλα αυτά χωρις εμπάθεια... Αλλά με μεγάλη συμπάθεια προς τον Καργκο...

Αν ήμασταν προσωπο με προσωπο μάλλον θα φοβόμουν να τα πω ετσι,μη τυχον και φάω καμιά μπουφλα... Σκέψου μήπως φοβούνται και οι γνώστες να πουν πραγματα για τον ίδιο ακριβως λόγο... Ή γιατί μπορεί απλά, πολύ απλά να μη νοιαζονται για το σκυλί...

edit: αν θα μπορούσαν αυτά να μεταφερθούν στο σωστό σημείο... Γιατί έχουμε ξεφύγει κατά πολύ από το θέμα...

Last edited:

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Kimona δε σε γνωρίζω για να ξέρω πως εκφράζεσαι με την ομιλία, αλλά αν είναι σαν το γραπτό σου λόγο, να πω την αλήθεια μου, κι ο καλύτερος κριτής/εκτροφέας μπουλμαστιφ να ήμουν, θα φοβόμουν να σου πω δια ζώσης ότι είναι παχύς για να μη φάω καμιά μπούφλα.

Προσπάθησε να βγάλεις από το μυαλό σου ότι είναι ο Cargo σου και κοίτα τον Dante Di Caneguardiano. Τι βλέπεις? Τι θα έβλεπες αν ο σκύλος δεν ηταν ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ? Ακόμα πιό πεζά... Αν ο σκύλος ήταν ημίαιμος, χωρίς πρότυπο, χωρίς τίποτα, τι θα έβλεπες?

Βλέπω τις παλιότερες φωτογραφίες και θαυμάζω ένα καταπληκτικό σκυλί. Ένα σκυλί που χαίρομαι να το βλέπω και ανυπομονώ να δω πόσο πιό όμορφος μπορεί να γίνει.

Και μετά έρχεται το πρόσφατο παρελθόν. Ωραίος ο σκύλος (και είμαι άσχετη από πρότυπα κι άλλα λοιπά κυνολογικά... προτιμώ τα...κυνοφιλικά) αλλά σα να έχει "τσιμπήσει" λιπάκι... Δεν πειραζει, λέω, δεν είναι κάτι που δεν διορθωνει λίγη άσκηση.

Και τώρα στο παρόν, βλέπω ένα σκύλο που τον λυπάμαι... Ένα σκύλο "μπουκωμένο"... Απ'όταν είδα το άβαταρ το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν "Κρίμα το σκυλί"... Αποκλείεται να τον αγαπάω παραπάνω απ'ότι εσύ... Οπότε κοίτα τον πέρα από μετρησεις και φιλοδοξίες και πρότυπα και γνώσεις... Κοίτα το ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ και κάνε κάτι... Ηδη τα πίσω πόδια, στο άβαταρ τουλάχιστον, μοιαζουν να συγκλίνουν κάτω από το βάρος των κιλών του...

Μη σε τυφλώνουν το ιδεατά... Τα ιδεατα έφεραν και του Γ.Π. στην κατάσταση που είναι σήμερα... Και τα γαλλικά και τα καβαλιε και κάμποσες άλλες φυλές ακόμα... Εσυ δεν είσαι εκτροφέας, αρα δεν επηρεαζεις μια φυλή. Αλλά εχεις ένα σκυλο, τον οποιο επηρεαζεις πολύ με τις επιλογες σου. Και τον επιβαρυνεις...

Πραγματικά όλα αυτά χωρις εμπάθεια... Αλλά με μεγάλη συμπάθεια προς τον Καργκο...

Αν ήμασταν προσωπο με προσωπο μάλλον θα φοβόμουν να τα πω ετσι,μη τυχον και φάω καμιά μπουφλα... Σκέψου μήπως φοβούνται και οι γνώστες να πουν πραγματα για τον ίδιο ακριβως λόγο... Ή γιατί μπορεί απλά, πολύ απλά να μη νοιαζονται για το σκυλί...

edit: αν θα μπορούσαν αυτά να μεταφερθούν στο σωστό σημείο... Γιατί έχουμε ξεφύγει κατά πολύ από το θέμα...
Απο που να πιάσω το ποστ σου και που να το αφήσω.........Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου kritikopoula !!! :D...

Status
Κλειδωμένο θέμα