Αυτές που ανέβασα ήταν ένα παράδεγμα του πως εγώ ΒΛΕΠΩ και ''δουλεύω'' κάποια θέματα στους σκύλους βάση προτύπου αλλά έχω και άλλες δικές μου μεθόδους ΦΥΣΙΚΑ αναλυμένες σε βάθος με συγκεκριμένους γνώστες του αντικειμένου οπότε ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ και ΤΙ ΒΛΕΠΩ, γι αυτό και είπα ότι παίρνω όλη την ευθύνη της δημοσίευσης και αν βγει έστω και μισός ''επαγγελματίας'' του ''σκυλοχώρου'' -όχι να με αμφισβητήσει ΑΛΛΑ 'εστω να διαφωνήσει'' ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑ......!!
....Δεν είμαι καθοδηγητής ΚΑΝΕΝΟΣ και λέω μόνο την γνώμη μου εφόσον έχω την δικιά μου ''εμπειρία'' εκ των έσω και έχω περάσει τη διαδικάσία.....Δεν μιλάω ούτε ως ''ιπτάμμενος'' ούτε ως μη γνωρίζοντας !!!
Νομίζω θα ήταν χρήσιμο, για όλους όσους δεν σε ξέρουν, να έκανες μια αναφορά των εμπειριών και των γνώσεών σου. Δηλαδή τι είδους, πάνω σε ποιό εξειδικευμένο αντικείμενο [που αφορά τον σκύλο βεβαίως], πως τις απέκτησες; Επίσης, οταν λες "επαγγελματίας" του "σκυλοχώρου", σε τι είδους επαγγελματίες αναφέρεσαι; Ποιάς ειδικότητας και με τι διαπιστευτήρια, θα αποδείκνυε τον επαγγελματισμό του;ΔΕ μπορούμε όλοι να έχουμε ίδιες απόψεις και ΙΔΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και γνώσεις!!!
Ποιοί είναι βρε παιδί μου, αυτά τα κυνοφιλικά τέρατα; Δεν μπορούν να συμμετέχουν και να συνεισφέρουν στην συζήτησή μας; Για πες μερικά ονόματα πχ;Έχεις πλάκα Λαυρέντη...Υποθέτεις πράγματα αλλά ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει το σκύλο, που μπροστά τους θα ''κρυβόσουν'' και θα ντρεπόσουν ακόμα και να εκφέρεις άποψη λογω των κυνολικών - κυνοφιλικών - κυνοτεχνικών έργων τους και ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ Τ ΣΚΥΛΑΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ και ο καθένας μας , ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ (αν θες να το φτάσουμε και εκεί δηλαδη..............................)
Πολύ σημαντικές έρευνες. Παρέθεσέ μας την πηγή τους, να ενημερωθούμε κι εμείς.Πολλά τα tips ΚΑΙ με τους εμβολιασμούς και των τρόπων τους για ευημερία ΚΑΙ μακροζωία...Ξέρουμε κατά μέσο όρο τα εμβόλια πόσο ''ζωη'' κόβουν απ τους τετράποδους μας? ΟΧΙ...Ξέρουμε οι ξηρές τροφές πόσα χρόνια κόβουν απ τους τετράποδούς μας?? ΟΧΙ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ τα 150-200 ευρώ της επεμβασης ...ανεπάρκειες νεφρών??? κατάθλιψη???? ψυχολογικα??? ΟΧΙ................αλλά ΚΑΙ αυτά για λίγους και καλούς...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ''πουλάει'' ότι εχει χρήμα.............
Πρώτη φορά ακούω ότι έχεις άλλα δύο. Να σου ζήσουν. Τα έχεις παρουσιάσει κάπου; Ζουν όλα μαζί σου; Πες μας και τίποτα γι'αυτά...η κυριαρχικότητα, που αναφέρεται και ως δικαιολογία από ποιούς και για ποιά θέματα;Και τα 3 μου σκυλιά είναι ΟΛΑ αρσενικα ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΤΑΤΑ -επειδή συχνά πυκνά αναφέρεται αυτό ως δικαιολογία για να δικαιολογούνται καποιοι απαραδεκτοι και ΑΣΧΕΤΟΙ επειδη ΔΕΝ το χουν-.... Αλλά τα 2 ήδη ευημερούν με ΑΠΟΛΥΤΗ υγεία, ...
Mareco κανε μας τη χάρη ...χαχχαχχαχαχα....Που θα σου απευθύνω και το λόγο κιόλας ΕΙΔΙΚΑ εσένα !!!!!!......ΤΕΛΟΣ ....Οι λίγοι και καλοι φίλοι καταλαβαίνουν ΞΕΡΟΥΝ και ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ......Και δεν είμαι εδώ να διαφήμίσω ΤΙΠΟΤΑ..Oποτε.............Και για τα τέρατα άστο καλύτερα !!!Νομίζω θα ήταν χρήσιμο, για όλους όσους δεν σε ξέρουν, να έκανες μια αναφορά των εμπειριών και των γνώσεών σου. Δηλαδή τι είδους, πάνω σε ποιό εξειδικευμένο αντικείμενο [που αφορά τον σκύλο βεβαίως], πως τις απέκτησες; Επίσης, οταν λες "επαγγελματίας" του "σκυλοχώρου", σε τι είδους επαγγελματίες αναφέρεσαι; Ποιάς ειδικότητας και με τι διαπιστευτήρια, θα αποδείκνυε τον επαγγελματισμό του;
Ποιοί είναι βρε παιδί μου, αυτά τα κυνοφιλικά τέρατα; Δεν μπορούν να συμμετέχουν και να συνεισφέρουν στην συζήτησή μας; Για πες μερικά ονόματα πχ;
Πολύ σημαντικές έρευνες. Παρέθεσέ μας την πηγή τους, να ενημερωθούμε κι εμείς.
Πρώτη φορά ακούω ότι έχεις άλλα δύο. Να σου ζήσουν. Τα έχεις παρουσιάσει κάπου; Ζουν όλα μαζί σου; Πες μας και τίποτα γι'αυτά...η κυριαρχικότητα, που αναφέρεται και ως δικαιολογία από ποιούς και για ποιά θέματα;
Αυτά ολα τα ερωτηματικά μου, χάριν της συζήτησης...
Βρε Κίμωνα, αυτούς τους περιβόητους...λίγους και καλούς, γιατί βρε αγόρι μου, δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να τα πείτε μεταξύ σας, και παιδεύεις κι εμάς εδώ;
Για τα τέρατα, ευχαρίστως να το αφήσω.
Είναι πλάσματα των παραμυθιών και της φαντασίας, γενικότερα
Οπως και όλα όσα γράφεις...
Καλά 20000 μυνήματα ....και 200 κιλά !! ΑΥτό έχω μόνο να πω.............Για να σε δω...
Δηλαδή;Καλά 20000 μυνήματα ....και 200 κιλά !! ΑΥτό έχω μόνο να πω.............
Τελειώσαμε...Θα δουμε εν καιρο !!!!!ρε κιμωνα το λες κ το ξαναλες....μιλας σε παιδακια?πιστευεις οτι η μαρια πχ η καποιος με αντιθετη αποψη απο τα "τερατα" σου,εχει κατι να φοβηθει κ να τρεξει να κρυφτει μολις τους δει?η μαρμαγκα δεν υπαρχει απο οτι ξερω...
Τίποτα τίποτα !! επίσης τελειώσαμε, άντε καλές δουλειές......... !!!Δηλαδή;