Η ανάπτυξη του Cargo

Status
Κλειδωμένο θέμα

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ο σκύλαρος του Λαυρέντη, που κολλάει κάθε τρεις και λίγο, στο θέμα του cargo;
Ο μόνος που τον αναφέρει συνεχώς, είσαι εσύ.
Σε έχει τρελλάνει το λίπος σου στο μυαλό??? Δεν εξηγείται αλλιώς !!! Ασχολείται ο Λαυρέντης με το σκύλο μου με το φανταστικό πρόβλημα τις υγείας όταν ο σκύλος είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ και ολοζώντανος για όποιον θέλει να τον γνωρίσει???

Αντοιστίχως και εγώ ασχολούμαι με το σκύλο του που ουδεμία επαφή έχει με PRESSA και σαν χαρακτήτας είναι ΒΡΑΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !! επιθετικότατος, επιφυλακτικότατος και ακοινωνητος !! Κατί που το Pressa δεν έχει επαφή με όσα έχει ο σκύλος του Λαυρέντη ! Άσχολείται και ασχολούμαι !! Τόσο απλα και .....δημοκρατικα !

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ε ασχετουλη,πανε μαθε για τα πρεσα(η ξερεις κ για αυτα?) κ μετα μιλαμε σε αλλη βαση,αντε παιδι μου εσυ,αντε...

κ προσεχε πως μιλας ,γιατι κανεις δεν σε εβρισε.τα περι λιπους,αστα κατα μερους γιατι η βλακεια σου δεν εχει ορια!

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
χαχαχαχα!!!το σκυλακι μου ηταν μεσα στο κλουβι του...μην τα ξαναλεμε γιατι παλι θα βγεις εσυ ο ΑΣΧΕΤΟς.απο την αλλη ,χεσε με εμενα ρε κιμωναρα,ακου καναν αλλον.οι γνωμες μας δεν απεχουν!οσο για το γαυγισμα του σκυλου μου ασχετουλη,ρωτα ΕΠΙΣΗΣ καναν αλλον που ηταν διπλα γιατι γαυγιζε το σκυλι.ηταν σκεπασμενο κ εσκυβαν ολοι να δουν τι ειναι.ηταν αντικειμενο θαυμασμου ο ατιμος!!!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ @@....τι περιμενες?να κανει γλυκες?παλι γυριστρουλα την κανεις κιμωνα,δε σου παει,εκτος κ αν σου αρεσει.
Το σκυλάκι σου ήταν ΠΟΛΛΕΣ φορές έξω και το θυμάσαι πολύ καλά που τον έβαζες απο πίσω σου να μην έχει επαφή με άλλα σκυλιά !! Με την ουρά κάτω απ τα σκέλια τα αυτάκια πίσω και ΄ΤΕΡΜΑ στρεσσαρισμένος, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ προς το παρών ο σκύλος σου ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ !! ¨Οπως και τότε στον ΟΚΑ που είχε πάει να βουτηχτεί μέσα στην έκθεση ..ξερεις σε πια λεω και για χιλιοστα του δευτερολεπτου δεν έγινε ΑΤΥΧΗΜΑ ...ΝΑι τότε λέω στον ΟΚΑ που ξαφνικα απ το πουθενα σκορπισαν απο τρόμο 20 άτομα !! ΤΕΤΟΙΟ σκύλο έχεις φίλε Λαυρέντη !!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Να πω και εγώ την άποψη μου μη χάσω..
Κίμωνα ο Cargo είναι ένα πανέμορφο ζώο. Και να είναι τσιμπημένος στα κιλά. Αλλά αυτό είναι κάτι που αλλάζει εύκολα και μπορείς να τον αδυνατίσεις, για την δίκη του υγεία, χ3σ3 τι λέμε εμείς.
Όταν όμως παιδιά λέτε ότι ενδιαφέρεστε για τον σκύλο και τον παρομοιάζετε με ιπποπόταμο φέρνετε τον άλλο σε αμυντική θέση και προκαλείτε αντιδράσεις όπως αυτές που βλέπουμε εδώ.
Και μένα αν μου λέγατε ότι ο Έλβις είναι σαν ιπποπόταμος θα γινόμουν έξαλλη. Και όλοι μας εδώ που έχουμε πάθος με τα ζώα μας. Ας μην συνεχιστεί άλλο αυτό, έχουμε βρει έναν ευέξαπτο άνθρωπο και τον βαράμε.
Και Κίμωνα όσο για τον σκύλο του Λαυρέντη, και το δικό μου λαμπ σε ένα κρέιτ με κόσμο από πάνω του να τον κοιτάει μπορεί να γαύγιζε και είναι απίστευτα φιλικός σκύλος. Δεν είναι ένδειξη μη κοινωνικοποιημένου σκύλου αυτό.

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
ε ασχετουλη,πανε μαθε για τα πρεσα(η ξερεις κ για αυτα?) κ μετα μιλαμε σε αλλη βαση,αντε παιδι μου εσυ,αντε...

κ προσεχε πως μιλας ,γιατι κανεις δεν σε εβρισε.τα περι λιπους,αστα κατα μερους γιατι η βλακεια σου δεν εχει ορια!
Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν ! και ειδικά ΓΑΤΙΑ, σαν και εσένα και των ομοίων σου !!! Ο σκύλος και εγώ είμαστε έδώ για οποιεσδήποτε διαπιστεύσεις και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....Τέλος , δεν συνεχιζω άλλο αυτό το γελοίο σίριαλ που ξεκινάτε και κανετε μονίμως !! Ο κόσμος καταλαβαίνει και βλέπεις ,ΠΟΙΟΙ κυνηγάνε ποιον Λαυρέντη ....Καλή συνέχεια, αλλά εγώ και ο σκύλος ΓΑΤΙ είμαστε εδώ για να διαπιστώσεις ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΘΕΣ και όποιος θέλει..................ΗΜΙΜΑΘΗ....Καλή συνέχεια και πρόσεχε μην φάει κανέναν σκυλο ο σκύλαρος σου ....

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εγώ τον είπα ιπποποταμάκι λόγω στρογγυλή δομής, όχι πάχους. Το πάχος θα φύγει, αλλά η δομή πώς θα μείνει;
Κατα τα άλλα, ο Κίμων άνοιξε το θέμα και καυχιέται. Δεν άνοιξε άλλος θέμα εναντίον του Κίμωνα.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Να πω και εγώ την άποψη μου μη χάσω..
Κίμωνα ο Cargo είναι ένα πανέμορφο ζώο. Και να είναι τσιμπημένος στα κιλά. Αλλά αυτό είναι κάτι που αλλάζει εύκολα και μπορείς να τον αδυνατίσεις, για την δίκη του υγεία, χ3σ3 τι λέμε εμείς.
Όταν όμως παιδιά λέτε ότι ενδιαφέρεστε για τον σκύλο και τον παρομοιάζετε με ιπποπόταμο φέρνετε τον άλλο σε αμυντική θέση και προκαλείτε αντιδράσεις όπως αυτές που βλέπουμε εδώ.
Και μένα αν μου λέγατε ότι ο Έλβις είναι σαν ιπποπόταμος θα γινόμουν έξαλλη. Και όλοι μας εδώ που έχουμε πάθος με τα ζώα μας. Ας μην συνεχιστεί άλλο αυτό, έχουμε βρει έναν ευέξαπτο άνθρωπο και τον βαράμε.
Και Κίμωνα όσο για τον σκύλο του Λαυρέντη, και το δικό μου λαμπ σε ένα κρέιτ με κόσμο από πάνω του να τον κοιτάει μπορεί να γαύγιζε και είναι απίστευτα φιλικός σκύλος. Δεν είναι ένδειξη μη κοινωνικοποιημένου σκύλου αυτό.
Εγώ τον είπα ιπποπόταμο μπας και ταρακουνηθεί και καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος.Γιατί αν και είναι πολύ όμορφο ζώο είναι σα βαρελάκι. Και προσωπικά το λέω μόνο για καλό και όχι για να το υποβαθμίσω.
Τη στιγμή που συμπεριφέρεται και μιλά λες και είναι παιδί δημοτικού θα του μιλήσω αναλόγως κι ας μην έχουμε συναντηθεί ποτέ.

Εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε καθόλου αν μου έλεγαν τον σκύλο ιπποπόταμο αντιθέτως θα τρανταζόμουν και θα κοίταζα μήπως έχουν όντως δίκιο και χρειάζεται ο σκύλος μου δίαιτα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια τέτοια φυλή που είναι από μόνη της βαριά κατασκευή.το λίπος είναι περιττό και επικίνδυνο στη προκειμένη περίπτωση.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Αν δεν κάνω λάθος δεν άνοιξε θέμα, διαχωρίστηκε το θέμα γιατί είχε ξεφύγει το άλλο των εκθέσεων.
Όλοι μας "καυχιόμαστε" για τους σκύλους μας, και δεν το βρίσκω κακό. Κακό είναι να μην βλέπεις ότι ο σκύλος σου έχει πρόβλημα πάχους και να του κάνεις κακό με τις εμμονές σου.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ασε τον ασχετουλη να χαρει!το σκυλι μου ηταν στην τσιτα για αυτο κ στηνοταν φιλε μου απιστευτα ομορφα.αυτι πισω δεν ειχε,ουτε ουρα στα σκελια...μαλιστα αν δεις φωτογραφιες η βιντεο απο τον τελικο της ομαδας β(μιας που πηρε cac cacib best of breed)την ουρα δεν την κρατουσα καν....κ σιγουρα δεν ηταν μεσα στα σκελια...οπως κ να εχει ,εγω σου ξαναλεω...δεν ειπα πως εχω τον τελειο σκυλο,εσυ το ειπες για τον δικο σου.επισης κ ετσι να ειναι ο σκυλος μου,δεν ειχε αρχικο προορισμο τις εκθεσεις αλλα την φυλαξη του αφεντικου του.επισης μαθε οτι το καναριο δεν ειναι επιφυλακτικο,αλλα καχυποπτο.ειμαι χαρουμενος λοιπον για το σκυλι μου που πανω απο ολα εχει την υγεια του κ μπορει κ εργαζεται ακουραστα.ειμαι περιφανος που μετα απο ταξιδι 600χλμ κ μετα απο 4 χρονια υπνου στο ιδιο δωματιο με εμενα,κ ενω ξαφνικα περασε αλλου το βραδυ, το σκυλι ηταν μονο τοσο στρεσαρισμενο κ ειμαι κ χαρουμενος που στην εκθεση του οκα,ο ιδιος ο κριτης του εκανε τεστακι αντιδρασης κ το σκυλι αντεδρασε οπως επρεπε.το ακοινωνητο δε σκυλι μου ,την υπολοιπη ωρα που ο κριτης τον εξεταζε,ηταν αψογο απεναντι του....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ας μην συνεχιστεί άλλο αυτό, έχουμε βρει έναν ευέξαπτο άνθρωπο και τον βαράμε.
Μόνος του ανοίγει θέματα και προκαλεί τους πάντες. Δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί του πρωτύτερα.
Και αν είναι ευέξαπτος, να πάρει χάπια και να κάνει θεραπεία, αντί για παρωδεία "συζητήσεων" στο ιντερνετ.

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Εγώ τον είπα ιπποποταμάκι λόγω στρογγυλή δομής, όχι πάχους. Το πάχος θα φύγει, αλλά η δομή πώς θα μείνει;
Κατα τα άλλα, ο Κίμων άνοιξε το θέμα και καυχιέται. Δεν άνοιξε άλλος θέμα εναντίον του Κίμωνα.
ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΩ.....ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...............ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΤΕ>..Το ανοιξαν ΑΛΛΟΙ και έβαλαν να φαίνεται kimonas ! Kαι υπαρχει ΄δολος και ολο αυτο !! Γιατι στοχεύομαι......ΤΟ ξαναειπα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μισό να βρω το τηλέφωνο ενός καλού ψυχίατρου που ξέρω...

Αφού λοιπόν, δεν το θέλει κανείς, το θεματάκι κλειδώνεται και όποιος νομίζει ότι πρέπει να υπάρχει, ας στείλει μύνημα στον admin να το συζητήσουν.

Ευχαριστώ.

Status
Κλειδωμένο θέμα