Η Τατιανα και το dobermann!!!!

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Συγχαρητηρια στον γνωστο εκπαιδευτη και γνώστη της αγαπημενης μας αυτης φυλης ,για την πολυ εντυπωσιακη παρουσιαση που εκανε σημερα το μεσημερι απο το καναλι του Αμαρουσιου!

Απολαυστικη η στιγμη που η παρουσιαστρια καταχειροκροτηθηκε απο το κοινο ενω περπατουσε με δεκαποντα τακουνια και την Gwendy διπλα της με '' φους'' ! Οταν δε της εδωσε την εντολη '' ζιτς'' και εκεινη καθισε αμεσως, παρα την απειρια της ''χειριστριας'' εγω προσωπικα ενθουσιαστηκα...

Ας ελπισουμε οτι τετοιες προσπαθειες θα κανουν την παρεξηγημενη απο πολλους φυλη των dobermann πιο οικεια και πιο προσιτη στους κυνοφιλους....
Και παλι μπραβο!
=D> =D> =D>

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αν δεν 'ελεγες την σκύλα θα σε ρώταγα ποιος είναι ο εκπαιδευτής.

μπράβο του.

γιατί την προηγούμενη φορά που βγήκε στην tv μας τας είχε χαλάσει λίγο

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Δεν το ειχα δει την προηγουμενη φορα!

Παντως το σημερινο μου αρεσε πολυ γιατι η ομαδα τηλεθεατων τετοιων εκπομπων, δεν εχει καμμια επαφη με τον χωρο συνηθως και ηταν σουπερ ευκαιρια απαλλαγης του dobermann απο τους αστικους μυθους που το συνοδευουν χρονια τωρα!

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Υπο κανονικας συνθηκας ουτε κι εγω την παρακολουθω για να ειμαι ειλικρινης,αλλα το ειδα στο ζαπινγκ!

Ηταν 3 dobies ενα μπριαρ και ενα μαλινουα-κροκοδειλος :lol: :lol: :lol: που εκανε και τις ''επιθεσεις'' για να δει το κοινο την εκπαιδευση για σωματοφυλακη!

Το μπριαρ και το ενα dob τα κρατουσαν μικρα κοριτσακια το ενα μαλιστα ηταν 8 χρονων ( αυτο με το μπριαρ ) και το αλλο λιγο μεγαλυτερο!

Το dob που κρατουσε το κοριτσακι το πηρε και η παρουσιαστρια και με τις οδηγιες του εκπαιδευτη το ''κουμανταρισε'' πολυ καλα!
Βρισκω πολυ θετικο το οτι δοθηκε η εικονα του καλα εκπαιδευμενου σκυλου συντροφιας που ειναι ''καλος πολιτης'' (με τα παιδια, με την αγνωστη κυρια που τον χαιδευει λιγο ατσαλα , με κοσμο και φωτα γυρω του που προκαλουν στρες σε καθε σκυλο ) αλλα και ετοιμος ανα πασα στιγμη να υπερασπιση το αφεντικο του μεχρι τελους και αμεσως μετα να ξαναγινει αρνι!

Πολυ ωραια εικονα επισης ηταν που τα εβαλαν στο κατω το ενα κοντα στο αλλο και φανηκε ποσο καλα κοινωνικοποιημενα ηταν μιας και τα 4 ηταν αρσενικα :shock: :shock: :shock:

Μακαρι να ξαναπαρουσιασουν κατι τετοιο!!!

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Μακάρι να ασχοληθούν λίγο περισσότερο τόσο με τα καλά αλλά να βγάζουν στην φόρα και αυτούς που εγκληματούν κατά των ζώων με διαφόρους τρόπους …

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
FrenchieFan said:
Αυτο το πολυ σφιχτο κολλαρο, που φορουσε το Μαλινουα τοσο ψηλα στο λαιμο του (αμεσος πισω απο το κεφαλι) - τι χρησιμοτητα εχει??
τελικά μάλλον δεν το έσωσε :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Εγώ δεν ενθουσιάστηκα από την εκπομπή..
Μάλλον δεν πολυσυμπαθώ το συγκεκριμένο εκπαιδευτή.

Γιατί οι εντολές που μαθαίνουν τα σκυλιά ειναι στα γερμανικά??

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
vaso said:
γιατι τα σκυλια δεν ξερουν ξενες γλωσσες (μητρικη ειναι τα γερμανικα) : :twisted:

εδω ελληνικο ποιμενικο αν παρεις και δεν του τα λες βλαχικα (π.χ κτσ αντι για κατσε) δεν τα ποιανει !κωλοσκυλα μωρε τι περιμενεις :twisted:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ΜΑΚΗΣ said:
FrenchieFan said:
Αυτο το πολυ σφιχτο κολλαρο, που φορουσε το Μαλινουα τοσο ψηλα στο λαιμο του (αμεσος πισω απο το κεφαλι) - τι χρησιμοτητα εχει??
τελικά μάλλον δεν το έσωσε :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k
Αρα καλα το πηραν τα αυτια μου, οτι ηταν ηλεκτρικο κολλαρο???

Ασε που δεν καταλαβα καθολου το νοημα της επιδειξης με τον σκυλο και τον ερεθηστη πανω στο αρκετα γλυστερο τραπεζι, οπου ο σκυλος τραυματιστικε καιολας στο ποδι και ο εκπαιδευτης δεν εδωσε καθολου βαση σε αυτο! Ετσι συμπεριφερονται στους φιλους τους???

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
vaso said:
Εγώ δεν ενθουσιάστηκα από την εκπομπή..
Μάλλον δεν πολυσυμπαθώ το συγκεκριμένο εκπαιδευτή.

Νομιζω η παρουσιαση ηταν καλη ασχετως εκπαιδευτου! ( δεν θα τον παντρευτουμε κιολας) :lol: :lol: :lol: :lol:

Οι εντολες μπορουν να δωθουν και στα Αγγλικα, οι Αγγλοι ομως δεν δουλευουν με αυτο τον τροπο τα σκυλια τους, οι Γερμανοι νομιζω ειναι οι ιδρυτες της ''σχολης'' και ισως για αυτο επικρατησαν τα Γερμανικα!
Αλλωστε πρεπει να υπαρχουν καποιοι διεθνεις οροι ωστε να καταλαβαινουν και οι ξενοι κριτες τι εντολη δινεται!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ahh ξεχασα:
Καλος και ο αλλος εκπαιδευτης ο κυριος Α.....!!
Μαρεσε πολυ, οταν τον εγραψε κανονικα η "Demo Dog" της σχολης του, εν ωρα επιδειξης και εκανε μονη της βολτες στο πλατο.

Αμα ειναι σε τετιο βαθμο η υπακοη των σκυλων που εκπαιδευει στην σχολη του- δεν ξερω γιατι τον πληρωνουν!!

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Συγγνωμη εγραφα και δεν ειδα τα post σας!
Ενα λεπτο βρε παιδια εγινε μια προσπαθεια και αρχισαμε το κυνηγι μαγισσων;

Το κολλαρο το ειδα κι εγω,αλλα ειδα οτι δεν χρησιμοποιηθηκε! Για πειτε μου οσοι εχετε εργασιακα σκυλια ΕΝΑΝ εκπαιδευτη που δεν το εχει χρησιμοποιησει; Ολοι το κατακρινουν αλλα οταν δεν κοιταει κανεις.....
σε ενα σκυλο με εντονο drive που ΠΡΕΠΕΙ να περασει καποια εξεταση τι γινεται;
Πως γινονται ξαφνικα τοσο πειθηνια τα σκυλια που τα ΑΦΗΝΟΥΝ στον εκπαιδευτη για υπακοη η για να περασουν ενα ΙΡΟ πχ;;;;;;;
Μην γινομαστε Φαρισαιοι οσοι γνωριζουμε τι γινεται!!! Ελεος!!!

Απο την αλλη ,το συγκεκριμενο σκυλι εχει πολυ εντονο ταπεραμεντο και η παρουσιαστρια ουσα αδαης εσκυψε και καθισε στο ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ με τον σκυλο και εβαλε και το ομορφο προσωπακι της ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ!

Ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο για ενα σκυλο κυριαρχικο με εντονο ταπεραμεντο ειδικα οταν βρισκεται διπλα στο αφεντικο του και κατω απο αντιξοες για τον σκυλο συνθηκες και με τον ερεθιστη να κυκλοφορει εκει γυρω με το μανικι!!!
Εγω παντως τον δικο μου θα τον φοβομουνα μην κανει κανενα χραπ και τρεχει η Τατιανα για πλαστικες!!!
Ισως εσεις να εχετε σκυλια αγγελουδια, τι να πω!!!

Συμφωνω οτι το δαπεδο θα επρεπε να εχει καλυφθει για να αποφευχθει ενδεχομενος τραυματισμος σκυλου, οπως και εγινε! :(

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
psaras said:
Δεν ξέρω για ποιον εκπαιδευτή μιλάτε αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μπορούν να έχουν κάποια άρνηση :wink: 8)
Εγω προσωπικα εχω γινει μαρτυρας περιστατικων οχι απλης αρνησης αλλα και επιθεσης σκυλου που βρισκοταν στο παρατεταμενο κατσε προς τον εξεταζομενο σκυλο κατα την διαρκεια εξετασης του ΕΕΙΠ!
Απροβλεπτα τα σκυλια παιδια μου, ποιος μπορει να ισχυριστει οτι εχει τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ;

Καλυτερα το κολλαρο παρα κομματιασμενα σκυλια η τραυματισμενοι ανθρωποι!!