Η Τατιανα και το dobermann!!!!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
ούτε κι εγώ το είδα,καλό θα ήταν να το βλέπαμε να ξέραμε γιατί μιλάμε,ίσως το ανεβάσουν στο διαδίκτυο αργότερα και το δούμε.

η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει σκύλο με ηλ.κολλάρο στην τηλεόραση σε κάτι εκπομπές που έχω πετύχει τέτοια θέματα.

Το λάθος του ήταν πως το έδειξε στην τηλ. και θα το αγοράσουν κάποιοι και θα κάνουν κακή χρήση του?

....μμμ δεν ξέρω.Και τον πνίχτη που υπάρχει στο πετ σοπ μπορεί να τον αγοράσουν και να κάνουν κακή χρήση γιατί με είδαν εμένα για παράδειγμα στο πάρκο με τον σκύλο μου να τον φοράει και τον εκπαιδευτή μου μαζί και σου λέει"εύκολο,με τον πνίχτη το εκπαιδεύω και γω πανευκολα...τι τον χρειάζομαι τον εκπαιδευτή?για να μου πάρει τα λεφτά μου???"

δηλαδή τα σκυλια του ήταν λέτε κακοεκπαιδευμένα ή ανέτοιμα για demo....και ήταν καθαρή τύχη που δεν έφαγαν την Ελληνίδα Όπρα....

καλά αυτός δεν ήξερε πως φορώντας το κολλάρο αυτό θα συζητηθεί αναλόγως από συναδέλφους του-ανταγωνιστές-γνώστες???

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Λεω αυτο και τελειωνω γιατι δεν ειμαι δικηγορος κανενος, απλα υποστηριζω αυτο που κατα τη γνωμη μου ειναι σωστο και μη υποκριτικο!

ΟΛΟΙ απο οσο γνωριζω, οι εκπαιδευτες εργασιας το χρησιμοποιουν σε καποιες περιπτωσεις ( ακομα περιμενω το ΡΜ με τους μη χρησιμοποιουντες)
και ολα τα αλλα ειναι ηθικοπλαστικες συζητησεις!!!
Εγω δεν ειδα ποτε ιδιωτη ,χωρις την βοηθεια επαγγελματια, να περασε το σκυλο του εξεταση!!!Εσεις??????

Και οσο για το ποσο καλα η οχι ηταν εκπαιδευμενα τα σκυλια ενος εκπαιδευτη που εχει διακριθει στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ εργασιας?????

Εγω δεν ξερω , αλλα ας μας απαντησει καποιος που εχουν φτασει και τα δικα του σκυλια εκει παρακαλω!!!!!!

Πηξαμε στη θεωρια που λεει και ο Μακης!!!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις.

η ένσταση δεν είναι στο αν το χρησιμοποιηεί

ούτε στο αν είναι ηθικόή ανήθικο

ούτε αν το χρησιμοποιούν όλοι

η ένσταση είναι στο ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ να ΄βγαίνει ΄στην tv

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Μακη μου θα σου απαντησω παρα την προηγουμενη δηλωση μου οτι τελειωσα!
Δηλαδη μας πειραζει που το εδειξε;
Αφου ξερεις τι γινεται.....
Ο κοσμος τοχει τυμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι??????
Εγω ειμαι και ολιγον παχουλη για να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
προσωπικά δεν με πειράζει τίποτα.

απλά (ξανα)ρωτάω .

ΠΡΕΠΕΙ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

τι μηνύματα περνάνε με ενδιαφέρει

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Αν ανεβουν κατακορυφα οι πωλησεις ηλ.κολλαρων μαλλον δεν επρεπε!!! #-o

:lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
προχθές έβλεπα στο chasse & peche (ή κάπως έτσι τέλως πάντων) , έναν εκπαιδευτή κυνηγόσκυλων να εξηγεί ΠΩΣ δουλεύετε τo e-collar.

είπε ότι πρέπει να το φανταζόμαστε σαν ένα λουρί μήκους 600 μέτρων.

επίσης είπε ότι όποιος το χρησιμοποιεί ΠΡΕΠΕΙ να έχει κάτι μέσα στο κεφάλι.

ΑΝ χρησιμοποιήτε έτσι (ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ) δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

αν όμως το χρησιμοποιούμε για να μάθουμε την τουαλέτα στο κουτάβι ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
για το θεμα της φολας,τι αποψη εχεις μακη?
ακομη κι αν το χρησιμοποιησει ο εκπαιδευτης,αρκει μονο εκεινη η εκπαιδευση,η χρειαζονται τακτικες επαναληψεις?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
βρε,ρωταω...χρησιμοποιουν το κολαρο ωστε να μαθαινουν τα σκυλια να μην τρωνε οτι βρουν,παρα μονο απο σενα.
ποια η αποψη σου σε αυτου του ειδους την εκπαιδευση με κολαρο?
συμφωνεις? αποδιδει?
και μετα την εκπαιδευση,χρειαζεται το σκυλι τακτικες επαναληψεις στον χωρο του,ωστε να μην το ξεχασει,η δεν το ξεχναει ποτε?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
το e-collar δεν χρησιμοποιήτε μόνο σην αποφυγή φόλας.

το θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει.

όχι δεν πιστεύω ότι σε ένα σκυλί μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα φάει κάτι από ξένο ότι είδους εκπαίδευση και να έχει κάνει

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ΜΑΚΗΣ said:
το e-collar δεν χρησιμοποιήτε μόνο σην αποφυγή φόλας.

το θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει.

όχι δεν πιστεύω ότι σε ένα σκυλί μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα φάει κάτι από ξένο ότι είδους εκπαίδευση και να έχει κάνει
ναι,το γνωριζω που και πως χρησιμοποιειται,απλα ηθελα την αποψη σου για το θεμα της φολας ειδικα... και συμφωνω και στο τελευταιο που εγραψες.

παω να δω την συζητηση :wink:

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Δεν έχω δει την εκπομπή, και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί το ηλεκτρικό κολάρο κατά την διάρκεια.
Πιστεύετε ότι αν δεν έχουνε πει τίποτα, ο κόσμος - το κοινό της Τατιάνας και τηλεθεατές το πήρανε χαμπάρι ??

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
magi said:
Πιστεύετε ότι αν δεν έχουνε πει τίποτα, ο κόσμος - το κοινό της Τατιάνας και τηλεθεατές το πήρανε χαμπάρι ??
σιγουρα οχι,αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο,ειναι αλλο...οτι το πηρανε χαμπαρι οι "μηχεσωεκπαιδευτες" και θα το χρησιμοποιησουν "αναλογως" ...
μια καλη αφορμη δηλαδη για την χρηση του :evil: καταλαβες?

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Galazio, κατάλαβα,
νομίζεις ότι θα γίνει η επανάσταση του ηλεκτρικού κολάρου από αυτή την εκπομπή ?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
σιγά ρε παιδιά,δεν έχει πια και τόοοοση τηλεθέαση η μη πω....

edit:το φαντάζεστε όμως αν την άρπαζε ΤΙ θα γινόταν????ε,ρε γλέντια

σε όλα τα παράθυρα 24 ωρες το 24ωρο θα βγαίναν εκπαιδευτές και εκπαδευτές και ειδικοί και και και......δεν μπορώ να το φανταστώ.Τα δε ντόμπερμαν ή η άλλη ράτσα που ήταν εκεί καλά δεν το συζητώ :lol: :lol: :lol: δεν θα την ξέπλενε ούτε.....

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
magi said:
Galazio, κατάλαβα,
νομίζεις ότι θα γίνει η επανάσταση του ηλεκτρικού κολάρου από αυτή την εκπομπή ?
κοιτα,λογω χαρακτηρα,δεν μπορω να σκεφτομαι ετσι...θεωρω πως ακομη και οι μικροτερες ενεργειες,παντα βαζουν το λιθαρακι τους,ειτε καλο ειτε κακο και εχουν το αναλογο αποτελεσμα...
αλλα ακομη κι αν δεν γινει η επανασταση του ηλ. κολαρου οπως λες,για μενα ειναι πολυ σημαντικο το να μην χρησιμοποιηθει ανεγκεφαλα και καταχρηστικα,ουτε σε εναν σκυλο
πες με υπερβολικη,αλλα αυτο πιστευω.
για μενα μετρουν τα παντα και ολα ειναι κρικοι μιας αλυσιδας και στην συγκεκριμενη περιπτωση θεωρω πως η αλυσιδα δεν ειναι χρυση,αλλα απο ευτελες μεταλλο ...

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Μάκη το λάθος της όλης ιστορίας είναι ότι δεν ζητήθηκαν εξηγήσεις για το τι είναι και πως λειτουργεί, αλλά πόσοι νομίζεις ότι ξέρουν τι είναι; το ξέρει νομίζεις η Τατιάνα; απλά κάποιος κάμεραμαν ήταν γάτα και το έπιασε...