αποκλείεται να μην ρώτησε η Τατιάνα off camera τι είναι και τι κάνει αλλά προφανώς της είπε ο εκπαιδευτής "μην το ρωτήσεις on air" :wink:
=D> =D> =D>keyman said:μήπως το φόραγε σαν μέτρο προστασίας?προφανώς τα ζωντανά δεν είχαν βρεθεί ξανα σε παρόμοιες συνθήκες(φώτα-κόσμος-φωνές-καλώδια-μηχανήματα τεράστια να τα ακολουθούν)και αν πήγαινε κάτι στραβά κάποιος κρατούσε το remote και θα έπραττε ανάλογα.....
τα ζωντανα μπορει να μην ειχαν ξαναβρεθει σε παρομοιες συνθηκες,ενα ομως το φορουσε το κολαρο (κανω λαθος?)keyman said:μήπως το φόραγε σαν μέτρο προστασίας?προφανώς τα ζωντανά δεν είχαν βρεθεί ξανα σε παρόμοιες συνθήκες(φώτα-κόσμος-φωνές-καλώδια-μηχανήματα τεράστια να τα ακολουθούν)και αν πήγαινε κάτι στραβά κάποιος κρατούσε το remote και θα έπραττε ανάλογα.....
για τα αδεσποτα που ηδη υπαρχουν,συμφωνω.Strays' help said:Eμένα μου αρεσε πολύ παντως η Στεφανίδου,και δεν το περιμενα να κανει εκπομπη με σκυλιά.
Σκεφτομαι να παρω τηλ στην εκπομπή να της προτείνω να κανει θεμα και για αδεσποτάκια/υιοθεσίες.
Τι λετε?
Συμφωνώ - το ίδιο αδέσποτο αν το "δείχνει" η Τατιάνα "πουλάει" περισσότερο.Strays' help said:Eμένα μου αρεσε πολύ παντως η Στεφανίδου,και δεν το περιμενα να κανει εκπομπη με σκυλιά.
Σκεφτομαι να παρω τηλ στην εκπομπή να της προτείνω να κανει θεμα και για αδεσποτάκια/υιοθεσίες.
Τι λετε?
Gogo said:Νομιζω η παρουσιαση ηταν καλη ασχετως εκπαιδευτου! ( δεν θα τον παντρευτουμε κιολας) :lol: :lol: :lol: :lol:vaso said:Εγώ δεν ενθουσιάστηκα από την εκπομπή..
Μάλλον δεν πολυσυμπαθώ το συγκεκριμένο εκπαιδευτή.
Γιατί οι εντολές που μαθαίνουν τα σκυλιά ειναι στα γερμανικά??
Οι εντολες μπορουν να δωθουν και στα Αγγλικα, οι Αγγλοι ομως δεν δουλευουν με αυτο τον τροπο τα σκυλια τους, οι Γερμανοι νομιζω ειναι οι ιδρυτες της ''σχολης'' και ισως για αυτο επικρατησαν τα Γερμανικα!
Αλλωστε πρεπει να υπαρχουν καποιοι διεθνεις οροι ωστε να καταλαβαινουν και οι ξενοι κριτες τι εντολη δινεται!
u hv to be kidding !!piero said:Η γλωσσα λοιπον που μαθαινουν τα σκυλια δεν εχει καμοια σχεση με την
καταγωγη του σκυλιου.
ενταξει τωρα αυτο πως σου ηρθε και το'πες? :lol: :lol: :lol: :lol:Νικος said:αυτη η τατιανα ομως...η πανεξυπνη :lol: :lol: :lol: