Η Τατιανα και το dobermann!!!!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
αποκλείεται να μην ρώτησε η Τατιάνα off camera τι είναι και τι κάνει αλλά προφανώς της είπε ο εκπαιδευτής "μην το ρωτήσεις on air" :wink:

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Για να γίνει κουβέντα ,όπως και γίνετε , και να πουλήσουν κολάρα ,
Τσάμπα μπήκαν στον κόπο ? να μην κάνουν και διαφήμιση
:lol: 8)

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
μήπως το φόραγε σαν μέτρο προστασίας?προφανώς τα ζωντανά δεν είχαν βρεθεί ξανα σε παρόμοιες συνθήκες(φώτα-κόσμος-φωνές-καλώδια-μηχανήματα τεράστια να τα ακολουθούν)και αν πήγαινε κάτι στραβά κάποιος κρατούσε το remote και θα έπραττε ανάλογα.....

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
keyman said:
μήπως το φόραγε σαν μέτρο προστασίας?προφανώς τα ζωντανά δεν είχαν βρεθεί ξανα σε παρόμοιες συνθήκες(φώτα-κόσμος-φωνές-καλώδια-μηχανήματα τεράστια να τα ακολουθούν)και αν πήγαινε κάτι στραβά κάποιος κρατούσε το remote και θα έπραττε ανάλογα.....
=D> =D> =D>

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Eμένα μου αρεσε πολύ παντως η Στεφανίδου,και δεν το περιμενα να κανει εκπομπη με σκυλιά.
Σκεφτομαι να παρω τηλ στην εκπομπή να της προτείνω να κανει θεμα και για αδεσποτάκια/υιοθεσίες.

Τι λετε?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
keyman said:
τα ζωντανα μπορει να μην ειχαν ξαναβρεθει σε παρομοιες συνθηκες,ενα ομως το φορουσε το κολαρο (κανω λαθος?)

να σας ρωτησω και κατι ασχετο?
για ποιο λογο σας αρεσε η παρουσιαση των σκυλων(ασχετα απο κολαρα κλπ) σε μια τετοιου ειδους εκπομπη?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Strays' help said:
Eμένα μου αρεσε πολύ παντως η Στεφανίδου,και δεν το περιμενα να κανει εκπομπη με σκυλιά.
Σκεφτομαι να παρω τηλ στην εκπομπή να της προτείνω να κανει θεμα και για αδεσποτάκια/υιοθεσίες.

Τι λετε?
για τα αδεσποτα που ηδη υπαρχουν,συμφωνω.
για κανενα αλλο σκυλο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Strays' help said:

Τι λετε?
Συμφωνώ - το ίδιο αδέσποτο αν το "δείχνει" η Τατιάνα "πουλάει" περισσότερο.

piero

Member
17 Φεβρουαρίου 2008
8
0
οι εντολές σε ξενη γλωσσα δεν εχο

Gogo said:
vaso said:
Εγώ δεν ενθουσιάστηκα από την εκπομπή..
Μάλλον δεν πολυσυμπαθώ το συγκεκριμένο εκπαιδευτή.

Γιατί οι εντολές που μαθαίνουν τα σκυλιά ειναι στα γερμανικά??
Νομιζω η παρουσιαση ηταν καλη ασχετως εκπαιδευτου! ( δεν θα τον παντρευτουμε κιολας) :lol: :lol: :lol: :lol:

Οι εντολες μπορουν να δωθουν και στα Αγγλικα, οι Αγγλοι ομως δεν δουλευουν με αυτο τον τροπο τα σκυλια τους, οι Γερμανοι νομιζω ειναι οι ιδρυτες της ''σχολης'' και ισως για αυτο επικρατησαν τα Γερμανικα!
Αλλωστε πρεπει να υπαρχουν καποιοι διεθνεις οροι ωστε να καταλαβαινουν και οι ξενοι κριτες τι εντολη δινεται!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Piero, καλώς ήρθες στο forum.
Αρχικά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να κάνεις ένα intro, στην ενότητα «Νέο μέλος» για να σε γνωρίσουμε καλύτερα και κατά δεύτερον θα ήθελα να μας πεις ποιος είναι ο σκοπός της παρέμβασης σου στην παρούσα συζήτηση.
Τι ακριβώς εξυπηρετεί μια παράθεση χωρίς σχολιασμό? :?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μαλλον ηθελε να δειξει πως συμφωνει.

τελος παντων,λοιπον,ονειρευομαι εναν σκυλοχρονο,καποτε στο μελλον,με πολυ λιγα σκυλια μετρημενα ,η απειρα , ολα χυμα κι ελευθερα στους καναπεδες,αυλες η δρομους...
αυτη η μεσαια φαση που βρισκομαστε,πολυ μου τη βαραει :?

piero

Member
17 Φεβρουαρίου 2008
8
0
Απο σκυλιά κάτι ξέρω.
Αλλά απο κομπιούτερ μαλλον οχι !!!
Κάτι εγραψα αλλα δεν καταφερα να το στειλω.
Η γλωσσα λοιπον που μαθαινουν τα σκυλια δεν εχει καμοια σχεση με την
καταγωγη του σκυλιου. Ουτε για να μην ξερει ο αλλος τις εντολές και να του τις λεει.Ουτε για ξενομανια.
Αν ο ιδιοκτητης του σκυλιου εχει μάθει καποιες εντολες λαθος στο σκυλι
π.χ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ που δεν εχει καμοια σχεση με το ΚΑΤΣΕ η το ΚΑΤΩ, και του βγαινει αυθορμητα και μπαιρδευει τον σκυλο του ειναι δυσκολο να πη
σιτνταουν η ζιτσπλατς.Με λιγα λογια περναει στο σκυλι οτι αυτα που ξερεις
ξεχασε τα και παμε απο την αρχη σωστα. Το καμ ειναι καμ , το σιτ ειναι σιτ , το νταουν ειναι νταουν κ.λ.π.

piero

Member
17 Φεβρουαρίου 2008
8
0
Οσο για το κολάρο η γνωμη μου ειναι οτι αν ο εκπαιδευτης δεν εχει τα κοτσια να τον υπακουει χωρις κολαρο μαλλον δεν καταλαβαινει την διαφορα της ΥΠΑΚΟΗΣ με της ΥΠΟΤΑΓΗΣ.
Το κολαρο μπορει να μπει παντα κατα την γνωμη μου μονο στην περιπτωση της ΦΟΛΑΣ οταν δεν ειμασται παρον εμεις.( Ειναι καλυτερα να υπαρξει λιγος φοβος στο σκυλι παρα να το βρουμε φολαρισμενο ).
Επισεις και σε ελαχιστες περιπτωσεις πολυ κακων συνηθειων του σκυλιου που το κολαρο πληγωνει λιγοτερο απο την κακη συνηθεια.
Οσο για τα σκυλια ΕΡΓΑΣΙΑΣ τα αληθινα ενοω αν δεν εισαι γνωστης μην το κάνεις καθολου. Μη δεινεις γκαζια στο σκυλο που δεν μπορεις να κοψεις μετα. του τα μαθαινεις σιγα σιγα ( παρε-δωσε )
Το σουτχουντ ειναι ενα σπορ και τιποτα αλλο. Η κανεις σπορ χωρις ΒΙΑ η αστο καλυτερα. Μπορω να σας το αναλυσω περισσοτερο αλλα μια αλλη φορα γιατι βαριεμε να γραφω πολυ ωρα.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
piero said:
Η γλωσσα λοιπον που μαθαινουν τα σκυλια δεν εχει καμοια σχεση με την
καταγωγη του σκυλιου.
u hv to be kidding !!

και εγω τοσο καιρο γιατι του τα λεω στα φλαμανδικα του δικου μου ?

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
αυτη η τατιανα ομως...εκει που της ελεγε ο εκπαιδευτης για το αδεσποτο που μαζεψε και επειδη ηταν ετοιμοθανατο ηταν στην εντατικη και γυρναει η πανεξυπνη και του λεει ΑΑΑ δηλαδη κανονικα;; το ειχατε ξαπλωμενο σαν τους ανθρωπους;; δηλαδη πως ηθελε να το ειχανε;; :lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
piero

αφού όπως είπες δεν ξέρεις από κομπιούτερ ΥΠΟΘΕΤΩ ότι δεν ξέρεις και από forum

στα forum συνηθίζετε τα καινούργια μέλη να συστήβωντε στα παλαία στην ενότητα ΄ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ΄

εκεί κάνεις μια σύντομη περιγραφή του ποιός είσαι και ποια η σχέση σου με τα σκυλιά

ύστερα μπορείς (αν θες) να μας εξηγήσεις τι εννοείς Υπακοή και τι Υποταγή (να καταλάβουμε και εμείς την διαφορά της)

επίσης να εξηγήσεις (πάλι αν θες) τι είναι βία?

πως την ασκείς σε ένα ζώο και πως προτείνεις ΕΣΥ να δουλευτούν σκυλιά σε άθλημα (αφου προφανώς έχεις εμπειρία).

ε :?: :wink: