Ηρθα και εγωωωω...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αμα κατανοεις την κατασταση , παρε του κατι να μασαει, μην δεχεσαι ουτε λιγο για παιχνιδι να σε δαγκωνει στα χερια.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Πολύ ωραίο σκυλάκι, να σου ζήσει, υγεία πάνω από όλα :)

Τα δαγκωματάκια είναι μέρος του παιχνιδιού στα κουταβάκια, έτσι δεν είναι; Πόσο μηνών το πήρες;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο μικρος Αδαμ εκανε σημερα το 2ο εμβολιο του!

Ολη την ημερα ηταν καπως ζαβλακωμενος λογω παρενεργειων αλλα αυτα τα συμπτωματα θελαμε για να δουμε αν αντιδρα ο οργανισμος του!Μια χαρα απο ορεξη για φαγητο!Ολα καλα λοιπον!

Χαρηκα βεβαια που σημερα στο σπιτι υπηρχε μια ετσι πως να το πω,"ΗΡΕΜΙΑ":D:D:D αλλα απο την αλλη θελω να ξανα επανελθει στα τρελα επιπεδααααα!

Αντε γεια μας!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Oooohhh f**cking yeah!!!Σημερα καταλαβα οτι το καλυτερο κουταβι ειναι το κουρασμενο κουταβι!

Πριν απο λιγο κατεβηκαμε δειλα δειλα κατω στην πυλωτη να παιξουμε μιας και δεν μας επιτρεπεται παραεξω γιατι δεν εχουμε κανει το τελευταιο εμβολιο αλλα τελοσπαντων θελησα να κατεβουμε λιγο κατω!

Πηρα λοιπον το μπαλακι που τοσο αγαπαει και σε ενα μικρο τσαντακι για λιχουδιτσες εβαλα καμποσες!Ειχα ακουσει απο το πρωι τα παιδια της γειτονιας να ειναι μαζεμενα κατω και να παιζουν(διαφορες ηλικιες) μαλιστα με ξυπνησαν κιολας και τι καλυτερο απο το να παιξει ο σκυλος μαζι τους και αυτα μαζι του!Βουρ λοιπον εβαλα οπως οπως μιας φορμα και κατεβηκαμε κατω!Προς μεγαλη μου εκπληξη και επιβεβαιωση ο μικρος επαιζε και δεν δαγκωνε κανεναν σε αντιθεση με το σπιτι που οποιος ερχοταν,επαιζε μαζι του και μετα αρχιζαν τα μικρα δαγκωματακια!Ειπα πιο πριν οτι με επιβεβαιωσε γιατι η αληθεια ειναι οτι μεσα στο σπιτι τον εβλεπα οτι οταν αρχιζε να βαριεται ειχαμε δαγκωματακια και ενω το ηξερα οτι αυτο συμβαινει απο βαρεμαρα στεναχωριομουν λιγο γιατι δεν ειχα δει την αλλη πλευρα,την πλευρα του να εχεις τοσα ερεθισματα και να μην χρειαζεται να δαγκωνεις!Μπορει να μου το λεγατε εσεις αλλα οσο να πεις αν δεν το δεις στον δικο σου τον σκυλο δεν ειναι το ιδιο!Και με επιβεβαιωσε σημερα που οχι μονο επαιξε απειρα αλλα δεν ανοιξε καθολου στομα!Βεβαια οταν πλησιασαν τα παιδια τους ειπα οτι να προσεχουν γιατι μπορει να εχουμε ψιλοδαγκωματακια αλλα δεν μασησαν:D!!!Μια χαρα του φερθηκαν παιξαμε και μετα πηγαμε λιγο πιο εκει να εξερευνησουμε!Καναμε και το μαθηματακι μας με τις εντολες και ειμαστε κυριοι!

Το αστειο ηταν οτι πηρα και μια εφημεριδα μαζι μου σε περιπτωση που ηθελα να αφοδευσει να του τα μαζεψω αλλα τιποτα:D!Ειπα μηπως βρε παδακι'μ!Τελοσπαντων...

...τωρα εχει τεζαρει και κοιμαται μπροστα στην πορτα του δωματιου μου!

Το ατιμο το Αδαμακι...:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Απορω πως τα καταφερνετε και στρωνετε στο πατωμα του crate εμενα οτι εχω βαλει το εχει ξεσκισει
Γενικά δεν έχει ξεσκίσει τίποτα στο σπίτι μέσα!Στο Crate πάει όταν είναι πτώμα από το παιχνίδι που του κάνω!Όταν είναι έξω από το crate η πόρτα έιναι κλειστή,και όταν θέλει να μπει μέσα το γρατζουναει και του το ανοίγουμε!Δηλαδή μονο όταν θέλει να κάνει νανακια!Δεν το χει για παιχνίδι!Συνήθως αν θέλει να πάρει έναν υπνακο μέσα στην ημέρα ξαπλώνει μπροστά στον καναπέ στα πόδια μας και το crate το έχει για τον βραδινό ύπνο!Νομίζω οτι τα έχει ξεχωρίσει!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σημερα το απογευμα πηγαμε στον κτηνιατρο για το τελευταιο εμβολιο!

Το καναμε,μαζι και καποια τυπικα πραγματακια,οπως κοιταξε ο κτηνιατρος τα αυτακια του,τον ζυγισε,τον εβαλε θερμομετρο κτλ κτλ

Την προηγουμενη φορα τον ξαπλωσε για να δει τα πισω ποδαρακια του και ηταν μια χαρα,ναι μεν με τις κινησεις για να πιασει το χονδρο στα πισω ποδια να δει απλα τσινισε ο μικρος(σιγα μην καθοταν:D)...και ηταν οκ τελοσπαντων!

Σημερα ομως που πηγαμε,ηταν και ενας αλλος γιατρος εκει ο οποιος δεν ξερω τι του ηταν του κτηνιατρου μου,φιλος-συναδελφος τι στον π@#%σο!Τελοσπαντων,αυτος τον εκανε το 3ο εμβολιο και ο κτηνιατρος μου τον αντιλυσσικο εμβολιο!Ξανα τον ανεβασαν επανω για να δουν τα ποδαρακια του με τις ιδιες κινησεις κτλ κτλ μονο που αυτην την φορα εξετασε τους χονδρους του ο αλλος,οχι ο κτηνιατρος μου!Τελειωσε η εξεταση και ο κτηνιατρος μου δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια για τους χονδρους του μικρου και ειπε οτι ειναι ακομα πολυ νωρις για να δουμε κατι οπως ειπε και την προηγουμενη φορα(ο μικρος ειναι 3+κατι μηνων)!Ο αλλος ηταν λιγο σκεπτικος λες και βλεπε πρωτη φορα σκυλο!Ειπε κατι μ@#%κιες γενικα για την δυσπλασια και κοντοστεκοταν,και ολο μου ελεγε ελα απο εδω και προχωρα τον προς τα εμενα μαζι με τον σκυλο κτλ κτλ και ολα και εβλεπε!Μου την εδωσε εμενα,που σαν π#@$^σα πεταγοταν λες και το εχει εξετασει και αλλη φορα τον μικρο!Και ελεγε θεωριες οτι μεχρι 4 μηνων αν εμφανισουν δυσπλασια οι σκυλοι μπορει να γινει μια επεμβασουλα γιατι ο χονδρος δεν εχει γινει ακομα κοκκαλο,μετα απο τους 6 μηνες ναι μεν μπορει αλλα αρχιζει και γινεται κοκκαλο!

Σε ολο αυτο το μονολογο που εκανε τοοοοοο παλΟΥκαρι,ο κτηνιατρος μου δεν ειπε τιποτα!Το χαιβανι ομως ειπε να ξανα παμε μετα απο 20 μερες και σε αυτο συμφωνησε και ο κτηνιατρος μου!

Τωρα μου την εχει δωσει και αν ειναι και την επομενη φορα εκει,σιγουρα εχει φυγει εξω απο το ιατρειο δεν ξερω πως αλλα εχει φυγει!

Οσο ημουν εκει ο μικρος επαιζε με ενα στικακι που του ειχε δωσει ο γιατρος και καμια φορα οπως τα παιζεις τα κουταβια σε δαγκωνουν,τι να κανουμε ρε πουστη,μικρα ειναι θα δαγκωσουν!Ε,γαμω το στανιο μου,και αυτο το σχολιασε,και γι αυτο μου ελεγε οτι πρεπει να το κοψω απο νωρις!Ε οχι ρε, δεν θα το κοψω για εσενα ειδικα θα τον δινω εντολη να σε δαγκωνει!

@@ μεντολες...υπαρχουν ανθρωποι που κινδυνολογουν χωρις αιτια...

Συγχωρηστε με για την ενταση αλλα ειμαι για να βγαλω σκυλοδοντα και εγω και να αρχιζω να δαγκωνω...αι σιχτιρ...