Ηρθα και εγωωωω...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Αχ... μακαρι και ο δικος μου να παρει απο τον Αδαμ ( ο δικος μου θα ειναι μαλτεζ,.
:paja1::maria:
τι πινετε βραδυατικο και δεν μου δινετε ?

κουκλακι! να τον χαιρεσαι:) επιτελους διοτι μας εγκαστρωσες!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Οοοο ευχαριστουμε!

Σηκωθηκαμε στις 8.00!Μολις σηκωθηκε ο μπαμπας βρηκε καποια σκατουλακια απο εδω και απο εκει μου που ειχα κανει οταν ηταν αυτος στο 15ο ονειρο!Τα μαζεψε σιγα σιγα,με καλημερισε,με χαιδεψε ενω ημουν στην κουβερτουλα μου(προσωρινο σπιτι μου μεχρι να ερθει αυτο το crate) και στις 9.00 φαγαμε ολο το φαγακι μας!Εκανα την αναγκη μου εκει που μου εδειξε επιτυχως και μου χαρισε λιχουδιτσες και πολλες αγκαλιες!Τωρα αυτος ειναι ξυπνιος και γραφει στο computer και εγω παιρνω εναν υπνακο στα ποδια του!Ποιος δεν θα ηθελε να παρει εναν υπνακο πανω σε τετοιες παντοφλες?

Γκουχ γκουχ...ας σταματησω την γυναικεια μου πλευρα για σημερα!

Λοιπον παιδια ο μικρος ειναι πολυ συνεργασιμος!Χθες ηρθε,μετα απο πολυ παιχνιδι στον εκτροφεα, οπου σαν τρελος πηγαινε!Τον ταισα στις 9.00 το βραδυ,αφοδευσε,παιχνιδι μετα και επεσε σαν το κοτοπουλο(βεβαια ανα διαστηματα ερχοταν και αραζε στα ποδια κατω και εκανε πως κοιμοταν ασχετα αν σηκωνομασταν)οπου ολο το βραδυ δεν εβγαλε αχνα!Ουτε και χθες ουτε και σημερα!Το περιλαιμιο του το φορεσα ενω παιζαμε και του το εβγαζα και το εβαζα πολυ συχνα,ουτε και εκει παραπονο!Δεν ξερω αν ειναι νωρις ακομα για περιλαιμια,αλλα αφου βρηκα την ευκαιρια το εκανα!

Την Δευτερα θα επισκευτουμε και τον κτηνιατρο μας για να μας δει!

:D:D:D

Συνεχιζουμε...

Last edited:

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Καλως τον δεχτηκες! Ευχομαι ατελειωτες στιγμες ευτυχιας μαζι!:)

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλα δεν καταλαβες ακομη τι κανει;
Το βραδι ξενειχταει (ποτο, αλλες σκυλες κτλ.) και μετα για να μην τον αρχισεις στις ερωτησης (που ησουν και τετοια) ξαπλωνει στα ποδια σου (ξερεις τωρα, γλυψιμο)!!!!!:D:D:D:D:D

Παντως περα απο την πλακα ειναι πολυ καλο σκυλακι!!!
Σου ευχομαι να περασεις μαζι του μια ευχαριστη, γεματη χαρα, ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
:paja1::maria:
τι πινετε βραδυατικο και δεν μου δινετε ?

κουκλακι! να τον χαιρεσαι:) επιτελους διοτι μας εγκαστρωσες!
Ηθελα να πω, πως μακαρι να παρει απο τον Αδαμ, που ειναι τοσο ηρεμος δεν κανει ζημιες κτλ. Που εναι συνεχεια διπλα στο αφεντικο του, που εναι δηλαδη απο την αρχη τοσο δεμενος με το αφεντικο του κ.α.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πριν απο λιγο γυρισαμε απο τον κτηνιατρο οπου πηγαμε να γνωριστουμε και μας κανει εναν ελεγχο, να μας ζυγισει(4600), να δει την θερμοκρασια μας, να βαλει αμπουλα και φυσικα να μας βαλει και τσιπακι(να ειμαστε και με την βουλα):D!

Στην διαδρομη ειμασταν πολυ ησυχοι,βεβαια στο πηγαινε μας χτυπουσε λιγο ο ηλιος και διαμαρτυρομασταν αλλα ανοιξα το παραθυρο λιγο να πεσει η θερμοκρασια μεσα στο αμαξι!Στο ελα, σαν καλο παιδακι ξαπλωσα και κοιμηθηκα!Σπιτι-αγκαλια-αμαξι-κτηνιατρο-αγκαλια -σπιτι!Τι καλα που ειναι να σε μεταφερουν ετσι!:D

Επισης εχω ορισει ενα μερος στο σπιτι στο που να τα κανει,αλλα αυτος διαλαξε ενα αλλο και επειδη τα εκανε πολλες φορες αρχισαμε να πηγαινουμε μονο εκει!Οποτε μετεφερα τις εφημεριδες εκει για να βολευτει και εκεινος και εγω!Ετσι κυλισε η χθεσινη μερα!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
καλώς τον δέχτηκες κ να σου ζήσει ο Adam!! Είναι για ζούληγμα το σκασμένο.

Να μοιραστείτε άφθονες όμορφες στιγμές μαζί για πολλλλλλλα χρόνια!

Eπίσης, απαιτώ ο μικρός να λάβει μέρος στον διαγωνισμό!! :)

Θες να δεις τη λώρα πώς ήταν πιτσιρίκι;;

μερικές φορές στενοχωριέμαι που μεγαλώνει τόσο γρήγορα!!

Attachments

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
H Λώρα ήταν το πιο ωραίο κουτάβι!!! Δεν τη χορταίνω αυτή τη φωτογραφία (άσχετο με το θέμα μας).

Αγκαλιτσα σε πήγαν στον κτηνίατρο Στέλιο?
Εμ δεν είπα ότι τρελάθηκε? (σχετικό με το θέμα μας :D).

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
:D

Επανηρθα δρυμητερος μετα απο 10 μερες συμβιωσης!

Εντυπωσεις?...

Ολες αυτες τις μερες ο μικρος ειναι αψογος και παρα πολυ συνεργασιμος!Ειναι πολυ ησυχος οταν πρεπει και απιστευτα ενεργητικος,σφεντονα,σιφουνας οταν τον πιανουν τα γκαζια του:D!Τωρα τις πρωτες μερες που δεν κανει να βγει απο το σπιτι προσπαθω τουλαχιστον να μην εμποδιζω εστω και μεσα στο σπιτι την εκτονωση του,τον αφηνω δηλαδη να εκτονωνεται,ποτε με κανα παιχνιδι,ποτε τρεχει μονος του,ποτε νευριαζει επειδη δεν μπορει να βγαλει την λιχουδια απο το kong,ποτε να παιζουμε με τα παιχνιδια του,πνευματικα,σωματικα(οχι πολυ) κτλ κτλ!Αλλα μετα ταυλα το τρελο(αυτο μ'αρεσει)!

Μεσα απο αυτα τα παιχνιδια εχει μαθει το ονομα του,την εντολη "κατσε","κατω"!
Θελω να δουλεψω λιγο το δαγκωμα του που καταλαβαινω οτι ειναι μικρος,αλλα εχει τρρρρεεελο δαγκωμα:D!Θα το καταφερουμε ομως που θα παει!

Τρελο το χαιβανακι μου!

Συμβουλες για ο,τιδηποτε δεκτες για κατι ισως που μου διαφευγει,ξεχναω,δεν μπορω να χειριστω πειτε το,βριστε με,εδω ειμαι!:D

Αυτα...

Last edited:

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
και στο σωστο τοπικ....βαλε καμια νεα φωτο να δουμε πως μεγαλωνει :) Με το θεμα της τουαλετας πως τα πατε? τον προλαβενεις? :p

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα βαλω!

Κοιταξε με την τουαλετα του δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα αν και πολλες φορες τα εκανε μεσα, τωρα κυριως με το αφοδευμα του το κανει εξω ενω τον εχω πιασει πολλες φορες να ουρει μεσα και δεν τον εχω προλαβει!Γενικα το αφοδευμα σου δινει σημαδι οτι θελει να το κανει και τον πας εξω στο μπαλκονι(η στην πανα) ενω το κατουρημα ανοιγει το ποδαρακια του φςςςςς,παει,δεν τον προλαβαινεις!Γενικα τον "διαβαζω" πολυ σε σημειο που τωρα πια τα κανει εξω!

Παντως εχει φυγει ποοοοολυυυ ξυδι και χαρτι κουζινας αυτες τις μερες!Λεμε περιουσια εδωσα!Χαχαχα:D:D:D

Barbie

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
81
0
πρεβεζα
καλα st3li0...δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με τρελενεις τωρα...και δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω...καλα ε, εγω θα παρω το καλοκαιρι ενα ακιτα και εχω τρελαθει απο τωρα....δεν φανταζεσε πωσ κανω...ολη μερα το σκεφτομαι και χαιρομαι..ειμαι πολυ ανυπομονη αλλα τωρα μαθαινω τα παντα πανω σ αυτο για να μαι ετοιμη....εμπαινα στη θεση σου οσο διαβαζα τα μηνυματα και μ ερχοταν να πεταξω γτ σκεφτομουνα οτι κι εγω ετσι θα κανω...(γιουχου :D)....τεσπα...βαλε καμια φοτο και απ το crate..ειναι μεγαλο?(ρωταω γτ και το ακιτα θα ειναι μεγαλο σκυλι και θελω να δω ποσο περιπου θα ειναι το crate...ανυπομονο για φοτοςςςςςςςςςς(οχι μονο του crate αλλα και του σκυλιου σου που ειναι κουκλιιιιιιιιιιιιιιιι):D:eek::D