Ηρθα και εγωωωω...

Barbie

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
81
0
πρεβεζα
Δεν εχω πρόβλημα με τις τρίχες!Ούτως η αλλιώς μπαίνει ηλεκτρική πολύ συχνά!Επίσης μέσα στο σπίτι πλέον εχω 2 φόρμες αθλητικές!Μια από αυτές φαίνεται και σε μια φωτογραφία!Τις φοράω εναλλάξ!Μια φοράω και η άλλη για πλύσιμο!
Ωστόσο μαζί με το Crate όταν το πήρα είχε και δώρο 5 ρολά με ταινίες και ανταλλακτικά καθώς και μια κουβέρτα φλις που στρώνεται κάτω στο Crate!!!
και που κανει την αναγκη του στο crate αφου εχει κουβερτουλα απο κατω??

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το Crate το θεωρεί σπίτι του και πότε ένας σκύλος δεν θα λερώσει!Από την άλλη όμως και εσυ δεν πρέπει να το αφίξεις πολλές ώρες!Το καλύτερο είναι να το βάζεις ώρες που περίπου ξέρεις ότι δεν θα κάνει την ανάγκη του!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
καλά ακόμα με τα 5 τα τζάμπα βολεύεσαι????:p:p
εγώ τώρα άνοιξα ένα καινούργιο ρολό να κάνω τα ριχτάρια,αφού τα τίναξα εξω και ξοδεψα σχεδόν 15 φύλλα...:paja1:

τα'χω παιξει...θα την ξυρίσω:D:cool:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
καλά ακόμα με τα 5 τα τζάμπα βολεύεσαι????:p:p
εγώ τώρα άνοιξα ένα καινούργιο ρολό να κάνω τα ριχτάρια,αφού τα τίναξα εξω και ξοδεψα σχεδόν 15 φύλλα...:paja1:

τα'χω παιξει...θα την ξυρίσω:D:cool:
Βασικα η αληθεια ειναι οτι δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε μεχρι τωρα!Ολες οι τριχες του γινονται "κουβαρακια" κατω απο τους καναπεδες η στις γωνιες οπου τα περναω με την ηλεκτρικη!

Στον καναπε ανεβαινει μονο οταν στρωσω ενα ριχταρι που εχει παρει η μανα μου!

Γενικα ολα τα κουβερλι του ειναι διπλα!Το ενα βαζουμε το αλλο το πλενουμε!Ετσι παει...!Και δεν εχουμε τριχες...
Μετα απο καθε βολτα αν δεν τον χτενισω θα τον τιναξω εξω πριν μπουμε στο σπιτι...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ειδα τα βιντεο με τον Αδαμ στο Flickr, τρελαθηκα με τα αφτακια του :D Πολυ γλυκας! Και πολυ φατσονι! Να τον χαιρεσαι :)
:D:D:D

Το βιντεο με το πεσμενο αυτακι ειναι απο οταν ειχε ωτιτιδα και επερνε Surolan και Epi-Otic!

Γι αυτο και αυτο το "ζαβλακωμενο υφος" που πινει νερο!Μετα κοιμηθηκε με την μουρη μεσα στο μπωλ και τρομαξε και ξαναξυπνησε!:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Επειδη δεν θελω να γεμιζω το forum με αλλο ενα topic περι του σκυλου μου θα το γραψω εδω!

Σημερα μιας που ειχε πολυ ωραια μερα πηγαμε στον εκτροφεα μας που ειναι και εκπαιδευτης να εξασκηθουμε στα της "Εκθεσεως"!

Που να βαλει κωλο κατω το κατσικι καημενεεεεεεε...χαχαχα!

Μας πηρε αρκετη ωριτσα να κατσει και να παρει γραμμη πως να στηνετε!Τολμω να πω πως αφου μας παιδεψε μετα δεν εκανε λαθακια και ηταν πολυ ωραιος!

Που να 'ξερε το Αδαμακι οτι θα στηνετε με το πισω ποδι πιο πισω απο οτι κανονικα για να παιρνει ποζα και να στηνετε καλα,και ολο αφου το διορθωνε αναρωτιοτανε "Μα γιατι αφου αλλιως καθομαστε,στα 4"!

Καναμε και τρεξιματακι!

Ειδαμε την ανοχη του στη επιβλεψη των δοντιων!Καλα αυτο το εκανα εγω απο μικρο ετσι...του ανοιγα την στοματαρα του και σκαλιζα μεσα χαχαχα!

Πειραζαμε και τους ορχεις του να δουμε και εκει ανοχη!:D

Ντουρο το μικρο!

Αν και αργει η εκθεση που ειναι τελος Απριλιου αρχισαμε απο τωρα ετσι για την πλακα για να μπαινει στο κλιμα!Αδειο Σαββατο σημερα με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε περνα να τον δω...τσακιστικα...ειμαι και σιναχομενος...πφφφ...κωλο δεν βαζω και εγω με απο τον Αδαμ ζηταω...:D:D:D

Αυτα...ενημερωνουμε για την συνεχεια...

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
να τον χαίρεσαι τον αδάμ ! Αστέρι φαίνεται :D Μου αρέσουνε τα χρώματα που βλέπω στο άβαταρ.Ο ΓΠ είναι μια από τις αγαπημένες μου ράτσες (και ας μην είχα ποτέ :()

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Γειας σας ονομαζομαι Στελιος και σας χαιρετω απο την Θεσσαλονικη!

Τον Οκτωβριο θα γινω ενας ευτυχισμενος μπαμπας ενος Γερμανικου Ποιμενικου απο εκτροφειο της πολης μου!

γεια ευτυχισμενε μπαμπα ........σε χαιρεταει αλλος ενας χαζομπαμπας ...ευχαριστω για το καλοσορισμα και να σου ζησει ο παιδαρας ...βασιλης