Ηρθα και εγωωωω...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αυτό το αυτί πάνω, αυτί κάτω πολύ μου αρέσει!!!:p:p:p

Να σου πω όμως...μήπως παραγλυστράει στα πλακάκια;
Γιατί τον είδα να ζορίζεται λίγο να σηκωθεί...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μονο εκεινο το μερος που ειναι το φαγητο του και το νερο του ειναι αστρωτο γιατι τα κανει σκατα οταν πινει νερο ειδικα!Δεν πολυ παει σε εκεινο το σημειο για να ξαπλωσει μονο ορθιος για να πιει νερο/φαει αλλα σημερα οταν τον εβγαλα απο το Crate που κοιμοτανε πηγε να πιει νερο και ειπε να τον συνεχισει τον υπνο του μεσα στο πιατο:D!Πρωτη φορα πηγε και ξαπλωσε εκει!

Στο πανω βιντεο ειναι τα χαλια που ειναι στρωμενα,τωρα εχουμε στρωσει μοκετες για τον χειμωνα που πιανουν μεγαλο τμημα του σπιτιου!

Κατερινα τα αυτακια του παιρνουν την κατω βολτα κατα την διαρκεια του υπνου και οταν σηκωνεται για λιγο ειναι κατεβασμενα!Ξερεις,ειναι αυτο το αγουροξυπνημενο μουτρο που το χουμε και εμεις οι ανθρωποι και εχουν μια "αδυναμια" να κρατηθουν ορθια χαχαχα!Μετα απο κανα 2λεπτο επανερχονται!

Χαχα δεν προλαβα να τραβηξω την στιγμη που παει να πιει νερο και δεν μπορει να κρατησει το κεφαλι του και πεφτει πλατς μεσα στο νερο και τρομαξε και μετα επινε δειλα δειλα νερο οπου ειναι και η στιγμη που τον τραβαω...χαχα παναγια μ!

Θοδωρη δεν ξερεις την διαφορα,καταρχην εχει γινει τερας 12,5 κιλων 3,5 μηνων σκατο!Εχει μια πατουσα οσο το κεφαλι μου!Ασε που αρχιζει σιγα σιγα να ανοιγει το χρωμα του και να εμφανιζεται το ξανθο απο κατω,αλλαζει και το παιδικο τριχωμα...!Ρε συ αυτη η Royal Canin κανει καλη δουλεια...........................τελικα!!!:D:D:Dχαχα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Αυτό με τα χαλιά και τα σκυλιά πως το καταφέρνετε;;; Εγώ εξαιτίας του γερμανικού που είχα, κατήργησα κάθε μορφής χαλάκι/πατάκι/μοκέτα στο σπίτι. Αφησα μόνο ένα για να κάθετε. Χρειαζόμουν μια μέρα να ξεκαρφώσω τα καρφάκια... Ακόμη και 2 χρόνια μετά έβρισκα καρφωμένες τρίχες στα πιο απίθανα σημεία. Και δεν βγαίνουν εύκολα οι άτιμες.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αυτό με τα χαλιά και τα σκυλιά πως το καταφέρνετε;;; Εγώ εξαιτίας του γερμανικού που είχα, κατήργησα κάθε μορφής χαλάκι/πατάκι/μοκέτα στο σπίτι. Αφησα μόνο ένα για να κάθετε. Χρειαζόμουν μια μέρα να ξεκαρφώσω τα καρφάκια... Ακόμη και 2 χρόνια μετά έβρισκα καρφωμένες τρίχες στα πιο απίθανα σημεία. Και δεν βγαίνουν εύκολα οι άτιμες.
Ναι, αλλά προκειμένου να χαλάσει τα πόδια του...καλύτερα να χαλάσεις και κανα 2 μοκέτες!!!!!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν ξερω!:D:D:D

Μεχρι στιγμης εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ουτε με τα χαλια ουτε να ανεβαινει στους καναπεδες,ουτε να τρωει παντοφλες,ουτε επιπλα!Αν και εχει εκρηξεις δεν κανει ζημιες!

Ειναι τζαναμπετης ο ατιμος αλλα ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα μεσα στο σπιτι!

Δεν ξερω να αρχισω να ανησυχω επειδη ειναι ησυχος???Χαχαχα μηπως ειναι εκτος προτυπου βρε παιδια???Χαχαχα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Βρε παιδιά δεν μιλάω για ζημιές. Και ο δικός μου ο καημένος ήσυχος ήταν αλλά όπου ακουμπούσε και απ' όπου πέρναγε καρφωνόντουσαν τρίχες. Και τώρα τα αντιμετωπίζω αυτά, αλλά νομίζω ότι οι "βελόνες" του γερμανικού και όποιας άλλης ράτσας έχει τέτοια τρίχα, δεν παλεύεται. Καρφώνονται και θέλουν τσιμπιδάκι για τα φρύδια για να φύγουν...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Παντως μεχρι στιγμης αν και εχει ακομα το παιδικο τριχωμα,στο πατωμα μαζευονται τριχο-μπαλιτσες οπου στο τελος της ημερας περναω με το ηλεκτρικο σκουπακι και τις μαζευω!

Δεν ξερω για το κανονικο τριχωμα αλλα απο οτι μπορω να καταλαβω απο την ραχη του που αρχιζει να πεταει το καινουργιο τριχωμα ειναι πιο σκληρο απο το παιδικο!

Θα δειξει...βελακια θα παιζουμε και θα τα καρφωνουμε στις μπλουζες μας...:D:D:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Παιδακι σημερα στην βολτα εξω απο ενα γηπεδο μπασκετ...

Παιδακι: Ποοοο ο Ρεξ μικρος

Eγω: 1η μπουφλα...χαχα δε λεω τιποτα

Παιδακι: Μπορω να το χαιδεψω?Το χαιδευει και το παιζει (φαινοταν οτι εχει ξαναρθει σε επαφη με σκυλο το παιδι αλλα απο την ερωτηση παρακατω καταλαβαινω οτι μονο στην επαφη εμεινε)

Εγω: Ναι φυσικα

Παιδακι: Πηδαει και απο το παραθυρο απο το αμαξι?

Εγω: Σηκωνομαι και φευγω...:D:D:D

Εντωμεταξυ ο Αδαμ ειχε τρελαθει απο την χαρα του!Αλλα ειναι τοσο αμπνταλης που κοπαναει ουρες,στριφογυριζει και τους τρομαζε χαχα!Πηρα αυτο που επρεπε να παρω (το χαιδεμα-παιχνιδι με το παιδι) και φυγαμε γιατι θα ρωτουσαν και αλλα τετοια μαργαριταρια!

Το ολο σκηνικο μου θυμησε παλια που οποιο Κολει εβλεπαν στον δρομο ελεγαν η Λασυ ειναι!

...ε τα τρελα ρε...!:D

Απο δω και περα θα γραφω οτι αστειο συμβαινει στη βολτα!Μ'αρεσει...εχει πλακα ο κοσμος!:D

Barbie

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
81
0
πρεβεζα
χαχα....τι πλακα που ειχε ο μικρος....καιρο εχεις να μας στειλεις φωτος......βγαλε καμια και στειλε οποτε εχεις χρονο:D

Barbie

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
81
0
πρεβεζα
Μπορείς να δείς και πιο πρόσφατες φωτογραφίες στην υπογραφή μου!!!

Στο FlickR!

:D;)
α οκ σορρυ δν το ειχα προσεξει...αχ τι ωραια....ψωφαω να βλεπω φωτογραφιες...:D:D:Dκαλα ειναι κουκλιιιιιι......τι να πω....:rolleyes::rolleyes::grin::grin:

Barbie

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
81
0
πρεβεζα
καλα...πως μεγαλωσε ετσι το ατοιμο...και ειναι ακομα 5 μηνων.....ειδικα σ εκεινη τη φωτο που ειναι ξαπλωμενος μαζι σ στον καναπε...φαινεται τεραστιος.....να σ ζισει βρε...:D:D

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
βρε τον Αδαμ!

κούκλος! πανέμορφος! καλά για το κλουβί δεν έχω λόγια, πόσο ήταν και πόσο έγινε χε χε χε.

τα αυτιά του είναι απίστευτα.. φτου σκόρδα :p

θα σου πρότεινα αν θέλεις κάτι άμεσο για τις τρίχες στα ρούχα,μπουφάν κτλ, τα ρολά με τα αυτοκόλλητα χαρτιά, έχει σε διάφορα καθαριστήρια και σε σουπερμάρκετς. και οι βούρτσες οι μαλακές που είναι για το βάψιμο των παπουτσιών βολεύουν κ αυτές αν βαριέσαι κάθε τρεις κ λίγο να τα κάνεις με αυτοκόλλητο.
πάντως το ηλεκτρικό σκουπάκι μου φαίνεται η καλύτερη λύση..

να σου ζήσει ο μούργος! τέλειος είναι!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν εχω πρόβλημα με τις τρίχες!Ούτως η αλλιώς μπαίνει ηλεκτρική πολύ συχνά!Επίσης μέσα στο σπίτι πλέον εχω 2 φόρμες αθλητικές!Μια από αυτές φαίνεται και σε μια φωτογραφία!Τις φοράω εναλλάξ!Μια φοράω και η άλλη για πλύσιμο!
Ωστόσο μαζί με το Crate όταν το πήρα είχε και δώρο 5 ρολά με ταινίες και ανταλλακτικά καθώς και μια κουβέρτα φλις που στρώνεται κάτω στο Crate!!!