μηπως το αλλο που εμφανιστηκε λειτουργησε με το πρεσα?δεν καταλαβα....
"Ανακατευτηκε" και ο δικος μου....(προς τον αλλο φυσικα,οχι προς τον Diego).....αλλα προλαβα και τον τραβηξα σε καποια φαση!
μηπως το αλλο που εμφανιστηκε λειτουργησε με το πρεσα?δεν καταλαβα....
εγω εχω ενα γερμανικο παντα στο λουρι του εχουνΝαι καλά. Σιγά μην γύρναγε πλάτη σε δύο μεγαλόσωμους αρσενικούς σκύλους που έχουν εκτραφεί και για κυνομαχίες και τρέχουν να τον "γνωρίσουν"!
Τον άμηρο τον άνθρωπο, πόσο θα φοβήθηκε!
Προφανώς έλυσε τον σκύλο του (και είπε το "Πάτερ Ημών") για να μπορέσει να αμυνθεί.
Κι ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα σοβαρό ο σκύλος του, να σας τρέχει στα δικαστήρια.
Θα μπορούσαν να ήταν ΠΟΛΥ πιο άσχημα τα πράγματα.
Σεβομαι παρα πολυ αυτα που λες και τα διαβαζω με μεγαλη προσοχη Dr. Και εχεις παντα δικιο!Ναι καλά. Σιγά μην γύρναγε πλάτη σε δύο μεγαλόσωμους αρσενικούς σκύλους που έχουν εκτραφεί και για κυνομαχίες και τρέχουν να τον "γνωρίσουν"!
Τον άμηρο τον άνθρωπο, πόσο θα φοβήθηκε!
Προφανώς έλυσε τον σκύλο του (και είπε το "Πάτερ Ημών") για να μπορέσει να αμυνθεί.
Κι ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα σοβαρό ο σκύλος του, να σας τρέχει στα δικαστήρια.
Θα μπορούσαν να ήταν ΠΟΛΥ πιο άσχημα τα πράγματα.
Την ιδια απορια εχουμε!Αλλα .....any way!Εγω παλι δεν καταλαβα τι θα πει 2 μεγαλοσωμοι αρσενικοι που εχουν εκτραφει και για κυνομαχιες.
Μηπως θα επρεπε να γινει σαφες γιατι καποιος ισως καταλαβει αλλα αντι αλλων περι επικινδυνων φυλων κλπ.
Φυσικα και δεν εννοουνται τα συγκεκριμενα σκυλια, αλλα και οι δυο αυτες ρατσες εκτρεφονταν μονο για κυνομαχιες, οποτε ας πουμε οτι θεωρητικα το εχουν στο αιμα τους τον καβγα.Εγω παλι δεν καταλαβα τι θα πει 2 μεγαλοσωμοι αρσενικοι που εχουν εκτραφει και για κυνομαχιες.
Μηπως θα επρεπε να γινει σαφες γιατι καποιος ισως καταλαβει αλλα αντι αλλων περι επικινδυνων φυλων κλπ.
Οχι βρε παιδια .. Μεγαλο λαθος αυτο... μη το λεμε ουτε για πλακα.Φυσικα και δεν εννοουνται τα συγκεκριμενα σκυλια, αλλα και οι δυο αυτες ρατσες εκτρεφονταν μονο για κυνομαχιες, οποτε ας πουμε οτι θεωρητικα το εχουν στο αιμα τους τον καβγα.
Ας με διορθωσουν οι πιο γνώστες επι του θεματος.