Τωρα αμα πω οτι ξυνεται το χερι μου για ριπορτ θα θεωρηθω εμπαθης;
Ο σκυλος ζηταει διαβατηριο πριν κανει φυλαξη; Τι ακουμε;
Εχουμε καταλαβει οτι την κουρουπα σου την τιμας αλλα δεν γινεται παντα να κανουμε τους κινεζους για να μη δωθει εκταση και βγει το εκαστοτε θεμα οφ-φορουμ θεματολογιας. Εχεις ξεκινησει ενα θεμα και ακομα και εγω περιμενω να δω τι θα γραψεις ,ασχετα που ο "μερικος" σου ζητησε παρουσιαση του σκυλαρου σου με το μπαρουφοπεντιγκρι του και εσυ ανοιξες θεμα "ελατε να σας κανω μαθημα". Σεβαστο (με ολη μου την ειλικρινεια) εφοσον κατεχεις, παρουσιαση δε βλεπω ομως, γιατι αραγε...
Ασε τα πολιτικα σχολια γιατι αυτη τη φορα στο λακο του μπαν θα πεσουμε μαζι, δεν προκειται να σου χαριστω ουτε για μισο ρατσιστικο μισαλλοδοξο ξενοφοβικο ή οτιδηποτε αλλου υφους ακραιο σχολιο απο εδω και περα γιατι το εχεις παρατραβηξει. Το φορουμ αυστηρα απευθυνεται σε κυνολογικα/κυνοφιλικα θεματα.
Μπορεις και παλι βεβαια κατα την προσφιλη σου τακτικη να επιλεξεις τι κανεις οτι διαβαζεις, και να επιλεξεις και παλι σε τι σε βολευει να απαντησεις. Αν θες τη γνωμη μου μην απαντας σε τιποτα και συνεχισε το γραψιμο, θεωρω οτι και εγω και ολοι μας πρεπει να παρεμβουμε οταν ολοκληρωθει τουλαχιστον ενας κυκλος σκεψεων σου αν οχι ολο το σκεπτκο σου.
Καταρχην να πω ότι διακρίνω λίγο τρέμουλο στο λόγο σου..Αγχωθηκες?
Ποιος είναι ο μερικός?Δεν τον ξέρω τον κύριο...
Ποια παρουσίαση?Δεν είπα εγώ σε κανένα ότι θα κάνω παρουσίαση..(το έχω ξαναπεί..δεν είμαι γκόμενιτσα να βγάζω σελφι τα σκυλάκια μου ,) Σε κάποια φωτό βέβαια από αυτές που έχω βάλει κατά καιρούς φαίνεται το καυκάσιο μου......ένας φίλος μου ζήτησε να του πω το pedigree και θα του το κάνω μόλις δω τον φίλο που είχε το σκύλο(έτσι είπαμε)..,για ποιο λόγο να τρέξω να το βρω αμεσα..?Για να αποδείξω τι?? Εγώ δεν έχω κάποιο κόμπλεξ σαν τους χωριάτες με τα μερσεντε.......προφανώς και το ροτβάιλερ αυτό που μοιράζεται το χώρο μου δεν είναι σκυλαρος (παρότι περνάει τα 55κιλα) αλλα ένα σκυλάκι συντροφιάς γιατί δεν ΕΧΕΙ το πνεύμα του σωστού ροτβάιλερ αλλά απλά ενός σκύλου συντροφιάς...όπως και το δικό σου ,επίσης ναι συμφωνούμε βλέπω ,ότι όλα τα πεντιγκρι είναι Μπαρούφα ,όπως και το δικό σου....
Γεια σου ρε zenio αγωνιστη-αντιρατσιστη !!!!!Αφού θέλεις να το παίξεις μπολσεβίκος γιατί δεν πήρες σοβιετικό σκύλο αλλά γερμανικό?
Δεν έχω γράψει τίποτα ρατσιστικό...την στατιστική παρέθεσα (γεγονότα) ,άμα δεν σου αρέσει googlare να δεις τα ποσοστά...
Το θέμα που γράφω είναι κυνολογικο και εγώ τουλάχιστον παρότι με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές παρόλαυτα προσπαθώ να βάλω ένα λιθαράκι...κάποιοι ίσως χρειαστουν τις απόψεις μου..
Εσύ άμα δεν σου χρειαστούν προσπερνά τα απλά...