Επιλογή και ανατροφή σκύλου φυλακα

Status
Κλειδωμένο θέμα

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
@AGRIAN
Δεν σου απανταω οχι γιατι απαξιω ή δε σεβομαι το λογο σου, αλλα γιατι θα κινδυνεψει να κλειδωθει το θεμα και δεν το θελω αν μπουμε σε αντιπαραθεσεις

Αυτα απο μενα και περιμενουμε τη συνεχεια των γραφομενων του θεματοθετη

gki

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2014
65
78
@AGRIAN
Δεν σου απανταω οχι γιατι απαξιω ή δε σεβομαι το λογο σου, αλλα γιατι θα κινδυνεψει να κλειδωθει το θεμα και δεν το θελω αν μπουμε σε αντιπαραθεσεις

Αυτα απο μενα και περιμενουμε τη συνεχεια των γραφομενων του θεματοθετη

ψυχραιμία zenio ,μην αφήνεις τα συναισθήματα να σε παρασέρνουν. rottweiler μεγαλώνεις

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Λεκτικοί ακροβατισμοί με ξενοφοβική απόχρωση.

"τον σκυλο που κλοτσισες το απόγευμα στην πλατιά το πρωί θα
τον βρεις ψόφιο στην πόρτα σου"
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ σε παρακαλώ όχι of-topic...Ότι θέλετε συναγερμός με το τοπικ please.
,αυτα τα κουλτουριαρικα που γράφεις δεν είναι κατανοητά...

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Χαχαχαχαχα εσυ να λες ο,τι θες αλλα μην σου απανταει κανεις!!

Ωραιος!

Σβησε εσυ τα οφφ τοπικ και συνεχισε χωρις ιστορικες και πολιτικες αναλυσεις γιατι δεν μπορουν να μενουν αναπαντητες οι μπουρδες που λες.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Τωρα αμα πω οτι ξυνεται το χερι μου για ριπορτ θα θεωρηθω εμπαθης;
Ο σκυλος ζηταει διαβατηριο πριν κανει φυλαξη; Τι ακουμε;

Εχουμε καταλαβει οτι την κουρουπα σου την τιμας αλλα δεν γινεται παντα να κανουμε τους κινεζους για να μη δωθει εκταση και βγει το εκαστοτε θεμα οφ-φορουμ θεματολογιας. Εχεις ξεκινησει ενα θεμα και ακομα και εγω περιμενω να δω τι θα γραψεις ,ασχετα που ο "μερικος" σου ζητησε παρουσιαση του σκυλαρου σου με το μπαρουφοπεντιγκρι του και εσυ ανοιξες θεμα "ελατε να σας κανω μαθημα". Σεβαστο (με ολη μου την ειλικρινεια) εφοσον κατεχεις, παρουσιαση δε βλεπω ομως, γιατι αραγε...

Ασε τα πολιτικα σχολια γιατι αυτη τη φορα στο λακο του μπαν θα πεσουμε μαζι, δεν προκειται να σου χαριστω ουτε για μισο ρατσιστικο μισαλλοδοξο ξενοφοβικο ή οτιδηποτε αλλου υφους ακραιο σχολιο απο εδω και περα γιατι το εχεις παρατραβηξει. Το φορουμ αυστηρα απευθυνεται σε κυνολογικα/κυνοφιλικα θεματα.

Μπορεις και παλι βεβαια κατα την προσφιλη σου τακτικη να επιλεξεις τι κανεις οτι διαβαζεις, και να επιλεξεις και παλι σε τι σε βολευει να απαντησεις. Αν θες τη γνωμη μου μην απαντας σε τιποτα και συνεχισε το γραψιμο, θεωρω οτι και εγω και ολοι μας πρεπει να παρεμβουμε οταν ολοκληρωθει τουλαχιστον ενας κυκλος σκεψεων σου αν οχι ολο το σκεπτκο σου.
Καταρχην να πω ότι διακρίνω λίγο τρέμουλο στο λόγο σου..Αγχωθηκες?
Ποιος είναι ο μερικός?Δεν τον ξέρω τον κύριο...
Ποια παρουσίαση?Δεν είπα εγώ σε κανένα ότι θα κάνω παρουσίαση..(το έχω ξαναπεί..δεν είμαι γκόμενιτσα να βγάζω σελφι τα σκυλάκια μου ,) Σε κάποια φωτό βέβαια από αυτές που έχω βάλει κατά καιρούς φαίνεται το καυκάσιο μου......ένας φίλος μου ζήτησε να του πω το pedigree και θα του το κάνω μόλις δω τον φίλο που είχε το σκύλο(έτσι είπαμε)..,για ποιο λόγο να τρέξω να το βρω αμεσα..?Για να αποδείξω τι?? Εγώ δεν έχω κάποιο κόμπλεξ σαν τους χωριάτες με τα μερσεντε.......προφανώς και το ροτβάιλερ αυτό που μοιράζεται το χώρο μου δεν είναι σκυλαρος (παρότι περνάει τα 55κιλα) αλλα ένα σκυλάκι συντροφιάς γιατί δεν ΕΧΕΙ το πνεύμα του σωστού ροτβάιλερ αλλά απλά ενός σκύλου συντροφιάς...όπως και το δικό σου ,επίσης ναι συμφωνούμε βλέπω ,ότι όλα τα πεντιγκρι είναι Μπαρούφα ,όπως και το δικό σου....

Γεια σου ρε zenio αγωνιστη-αντιρατσιστη !!!!!Αφού θέλεις να το παίξεις μπολσεβίκος γιατί δεν πήρες σοβιετικό σκύλο αλλά γερμανικό?

Δεν έχω γράψει τίποτα ρατσιστικό...την στατιστική παρέθεσα (γεγονότα) ,άμα δεν σου αρέσει googlare να δεις τα ποσοστά...
Το θέμα που γράφω είναι κυνολογικο και εγώ τουλάχιστον παρότι με έχουν πετάξει έξω αρκετές φορές παρόλαυτα προσπαθώ να βάλω ένα λιθαράκι...κάποιοι ίσως χρειαστουν τις απόψεις μου..

Εσύ άμα δεν σου χρειαστούν προσπερνά τα απλά...

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Χαχαχαχαχα εσυ να λες ο,τι θες αλλα μην σου απανταει κανεις!!

Ωραιος!

Σβησε εσυ τα οφφ τοπικ και συνεχισε χωρις ιστορικες και πολιτικες αναλυσεις γιατι δεν μπορουν να μενουν αναπαντητες οι μπουρδες που λες.
παρακαλώ όχι οφ-τοπικ..αν δεν έχετε να πείτε κάτι πάνω στο θέμα φύλαξη μην ενοχλείτε.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Είδη σκύλου φύλακα..

1)Λυκοσκυλοειδη
2)μαστιφοειδη
3)μολοσσοειδη
4)Τσομπανοσκυλα
5)υβρίδια

Κάθε είδος έχει τονισμένα κάποια χαρακτηριστικά οπότε ανάλογα το χώρο που θέλουμε να φυλάξουμε θα κάνουμε και την καταλληλότερη επιλογή.
Για παράδειγμα σε ένα πολύ στενό χώρο όπου κατοικούν 2 ηλικιωμένοι δεν θα μπορούσαμε να βάλουμε έναν σκύλο υψηλής ενέργειας όπως τα 1) γιατί θα έχουμε ατυχημα .
Σε έναν τεράστιο χώρο αντίθετα με μεγάλες αποστάσεις δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε το 2) γιατί δεν θα μπορούσε να καλύψει το χώρο σωστά.

• Like
Reactions: ripper2.1

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Στις "παλαιότερες κοινωνίες των Βαλκανίων" ο σκύλος - φύλακας καλούνταν να αντιμετωπίσει "Ευρωπαίους Τζέντλεμεν"? :confused:
Γείτονες,ομόδοξους , ίδιων αντιλήψεων

Δηλαδή ο Ρουμάνος έκλεβε το Ρουμάνο.Ο Βούλγαρος το Βούλγαρο.
Στα απομονωμένα χωριά της Πελοποννήσου ας πούμε δεν είχαν δει ποτέ Τυνησιους και Γεωργιανούς (η ήταν σπάνιο φαινόμενο τέλοσπαντων) ενώ τώρα η μεταφορά πληθυσμών είναι ποιο ευκολη και σύνηθες φαινόμενο.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Και αυτό τι μας λέει?
Οι ομόδοξοι ήταν μπουμπούκια?
Παρακάτω μερικοί stars (γιατί υπήρχαν και πολλοί περισσότεροι με κάτω από 50 δολοφονίες στο ενεργητικό τους....τριτοτέταρτοι δλδ) της μεγάλης μάστιγας των κλεφτών. (των μεταεπαναστατικών κλεφτών, μην πιάσουμε πόσα κεφάλια ομοδόξων είχε ντανιάσει ο Ανδρούτσος)

https://el.wikipedia.org/wiki/Αδερφοί_Ρετζαίοι

https://el.wikipedia.org/wiki/Φώτης_Γιαγκούλας

https://el.wikipedia.org/wiki/Χρήστος_Νταβέλης

Status
Κλειδωμένο θέμα