Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Γιαγια 80 ετων
ΠΙανει κανενα πουλι ετουτος εδω?
δεν ειναι για κυνηγι της λεω
ε και τοτε τι τον θες ?με ξαναρωτησε :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Γιαγια 80 ετων
Σαυτό το επιχείρημα πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Κρύβει μία σοφία.

milou LGD

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2013
386
230
Γιαγια 80 ετων
επρεπε να της πεις "εχω 2 προβατα στη βεραντα και τον πηρα να τα προσεχει γιατι κατεβαινουν λυκοι τον χειμωνα"

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
πριν μερικες μερες απορησα και εγω η ιδια με την υπομονη μου .30αρα με πολυ μεγαλοσωμο θηλυκο κανισοειδες και εξαιρετικα φοβικο, ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ, μου φωναζε αγενεστατα και θυμωμενη να δεσω το δικο μου (δεν ειδε τον ιμαντα που ηταν δεμενος) . το δικο της παιρνει δρομο μολις τo πλησιασει σκυλος και εξαφανιζεται οπως εμαθα αργοτερα απο αλλον και τη τελευταια φορα βγηκε απο το δασος και ευτυχως πηγε σπιτι.Μου εκανε και υποδειξη οτι εμεις τα *τρομακτικα*σκυλια μας πρεπει να τα εχουμε δεμενα . πως δεν την επιασα απο το μαλλι εγω το ξερω. της εξηγησα οτι ειναι λαθος και απο που θα ζητησει το λογο αν ο σκυλος ειναι αδεσποτος .αν τη ξαναδω εχω να της πω πολλα ,μου χαλασε τη διαθεση η απυθμενη βλακεια ενος νεου ανθρωπου που νομιζει οτι εχει ολα τα δικια με το μερος του και που δεν αντιλαμβανεται σε τι κινδυνο βαζει το ζωο του.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Νέο ύφος ποστ...:)

- Μου είπε μια...40άρα
- Εγώ να δεις τι έπαθα με μία...30άρα

Για πάμε, να εμπλουτίσουμε το thread...απανταχού 20άρες, 50άρες, 60άρες...τρέμετε...έρχεται η σειρά σας :rolleyes:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Τωρα που το λετε καλυτερα να εμπλουτισουμε τη περιγραφη και με αλλα χαρακτηριστικα .30ρα ψηλη ,με μακρυα μαυρα μαλλια ,εμφανισιμη και με ωραιο σωμα κλπ κλπ...:lol:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Είναι ύφος... 'δημοσιογραφικό'. "Ο 27χρονος φίλος του θύματος..." "Η 35χρονη συνεργός..." "Ο 48χρονος υπάλληλος του καταστήματος κυνήγησε τον 33χρονο δράστη..." κτλ κτλ

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Τωρα που το λετε καλυτερα να εμπλουτισουμε τη περιγραφη και με αλλα χαρακτηριστικα .30ρα ψηλη ,με μακρυα μαυρα μαλλια ,εμφανισιμη και με ωραιο σωμα κλπ κλπ...:lol:
Και φωτογραφία απαραίτητα.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Και να συμπληρωσω οτι τη κατακεραυνωσα με το βλεμμα τοσο πολυ τη 30ρα ψηλη κλπ κλπ που σκονταψε και κοντεψε να κουτρουβαλιαστει *demonio*. Κατι τετοιες λεπτομερειες πρεπει να γραφονται για να ικανοποιειται και το κοινο αισθημα .

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Τελικά ότι αρχίζει στραβά, στραβά τελειώνει, η καλή μέρα απ το πρωί φαίνεται. στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα κλπ κλπ..Απο δω και πέρα θα τα θυμάμαι!! Μη σου πω θα τα χτυπήσω τατού!

Μιας και τα σαββατοκύριακα πάμε τις πιο μεγάλες βόλτες με το αμάξι, είπαμε να πάμε με μία φίλη στο σκυλοπάρκο στο Χολαργό. Την πρώτη φορά που πήγαμε το καλοκαίρι, περπάτησαν πάνω σε όλους μας ψύλλοι, ξυνόμασταν για μέρες και πετάγαμε καντίλες (Εμείς. Όχι τα σκυλιά). Κατα τ άλλα περάσαμε μια χαρά (αν εξαιρέσεις την σπαστική ταμπέλα στην καφετέρια του άλσους με το "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ, ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΑΚΑΤΟΙ, ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ" - Εμείς πάντως κάτσαμε).

Το Σάββατο λοιπόν, είπαμε να προλάβουμε και λίγο ήλιο. Ξεκινήσαμε νωρίς το μεσημεράκι (κατά τις 3), όταν είχαμε όλοι αποδεσμευτεί απ τις δουλειές μας. Είχαν όμως κλείσει το κέντρο για το ντέρμπυ και κάναμε 40 λεπτά να βγούμε Πανόρμου, από Αλεξάνδρας. Μέχρι να πάμε να πάρουμε τη φίλη μας με το σκύλο της και να φτάσουμε στο πάρκο, είχε πάει περασμένες 5 και είχε ήδη σουρουπώσει..Μη θέλοντας να χαλάσουμε την διάθεσή μας όμως, δεν γκρινιάξαμε πάνω από 5λεπτο. :cool:

Στο πάρκο είχε σκυλάκια, παίζαμε, τρέχαμε, μια χαρά όλα ως εκεί. Αρχικά, μπήκε ένας κύριος με ένα κοκεράκι αρσενικό το οποίο μια έλεγε το μάζεψε από το βουνό, μία έλεγε το πήρε απο φιλοζωική...Επιθετικό με όλα τα αρσενικά, τρελαινόταν μόνο που τα μύριζε. Παρόλα αυτά, τον άφησε λυτό για "να μάθει" και φυσικά έγινε ο κακός χαμός. Με δική μας προτροπή, τον μάζεψε και φύγανε. Μου είπε μια κοπέλα ότι τις προάλλες οι κόρες του τον είχαν ξαναφέρει, τσακώθηκε με τον δικό της, πήγε να τους χωρίσει και της άρπαξε το χέρι..Τέλοσπάντων. Στα καπάκια, περνάει απ' έξω μια κοπελιά με ένα βέλγικο που την πήγαινε βόλτα. Μας λέει "Συγνώμη, θα φύγετε;; Γιατί ο δικός μου είναι πολύ άγριος και ορμάει στα αρσενικά!". Κοιτιόμαστε με τους υπόλοιπους καλά καλά.."Έχει εδω μέσα 5-6 αρσενικά" της λέω (δυο τρία να χε αλλά νευρίασα). "Και τι ώρα θα φύγουν;"..κρατήθηκα.."Δε θα φύγουμε. Θα κάτσουμε ως αργά". Με τα πολλά έφυγε η κοπελίτσα γιατί είχαν αρχίσει κι άλλοι να την κοιτάνε στραβά.

Πάνω που ηρεμίσαμε λοιπόν, έρχεται μια κυρία με 1 μεγαλόσωμο αρσενικό και ένα θηλυκό μικρόσωμο. Ο μεγαλόσωμος έβαλε στο μάτι τη σκυλίτσα της φίλης μου, προσπαθούσε να την καβαλήσει ασταμάτητα (είναι στειρωμένη), ενώ παράλληλα το μικρόσωμο θηλυκό ξελαρυγγιαζόταν να γαβγίζει. Η σκυλίτσα να σκούζει και η κυρία που είχε τα σκυλιά καθόταν ατάραχη και τα κοίταγε, επαναλαμβάνοντας "Ερμη..σταμάτα βρε..χιχι". Ε κάπου εκεί τα μαζέψαμε και φύγαμε, αφού πρώτα μου επιτέθηκε ένα λαμπραντόρ, όταν πήγα να πάρω το λουρί της μικρής που ήταν δίπλα του.

Κάτσαμε πάλι στην καφετέρια του άλσους για σπάσιμο, όπου και καλά δε μας έβλεπαν και έκαναν κανα μισάωρο να μας πάρουν παραγγελία. Ήπιαμε τον καφέ μας πάντως και τραβήξαμε για το σπίτι. Κάναμε 2 ώρες περίπου να γυρίσουμε, μιας και η Αλεξάνδρας, καθώς και ΟΛΟΙ οι τριγύρω δρόμοι παρέμεναν κλειστοί. Μέχρι λίγο πιο αργά το βράδυ, η μικρή άρχισε να βήχει ασταμάτητα και με χαρά συνειδητοποιήσαμε ότι είχε κολλήσει kennel cough. Την Κυριακή δε, η μεγάλη άρχισε τις διάρροιες κι εγώ απέκτησα μια ωραιότατη φαρυγγίτιδα. Ήταν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, δε μπορώ να πώ!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ευχαριστούμε Serge :) Ελπίζω να γίνουν γρήγορα καλά και να μην έχει τίποτα σοβαρό και το Μιλβάκι..Πήγα χθες και πήρα μια σακούλα φάρμακα για όλη την οικογένεια πάντως :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ευχαριστούμε Serge :) Ελπίζω να γίνουν γρήγορα καλά και να μην έχει τίποτα σοβαρό και το Μιλβάκι..Πήγα χθες και πήρα μια σακούλα φάρμακα για όλη την οικογένεια πάντως :p
Περαστικά και αγύριστα!!! Μα και ο Μητσοτάκης να σας ειχε μουτζώσει, τόσο ωραία δεν θα περνούσατε!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
χαχαχα μα ναι! Μιλάμε για τιτανοτεράστια επιτυχία :p Ευχαριστούμε για τα περαστικά. Η γιατρός θα έχει βαρεθεί να μας ακούει τον τελευταίο καιρό και η φαρμακοποιός να μας βλέπει..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Holywood, περαστικά σας!
(Το kennel cough, πάντως, μάλλον δεν το τσιμπησατε στη συγκεκριμένη βόλτα. Νομίζω κάνει 2-3 μέρες να εκδηλωθεί απ'όταν κολλήσει ο σκύλος)

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ρεσυ Holywood να σε ρωτήσω κάτι, δεν είχατε κάνει το εμβόλιο για kennel cough;; Ρωτάω εέπιδη έχει τύχει να συναντήσουμε σκυλάκι και να παίξει ο Σερζ και μετά να μου πει η ιδιοκτήτρια ότι είχε kennel cough και όταν πήγα πανικόβλητη και ρώτησα τον κτηνίατρο μου είπε να μην ανησυχώ γιατί έχει κάνει το εμβόλιο...

Status
Κλειδωμένο θέμα