Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Mάλλον έχουν σφίξει οι ζέστες..δεν εξηγείται αλλιώς.. Σήμερα η βραδινή μας βόλτα είχε απ όλα τα καλά:

Περπατάμε σε φαρδύ πεζοδρόμιο. Βλέπω ένα μικροσκοπικό yorkie χωρίς λουρί φυσικά να κατευθύνεται με φόρα προς εμάς. Βάζω τη Βανίλια στο κάτσε για να αποφύγω καταστάσεις, μυρίζονται τα σκυλια κλπ. Βλέπω ένα κυριο με παιδάκι στην αγκαλια του να φωνάζει Ροκυυυυυ Ροκυυυυυ έλα δωωωω. Το σκυλί μην πω που τον έγραφε. Πλησιάζουμε διότι ο κυριούλης είχε αρχίσει να αγριεύει, λέωι κάτσε μην παρει κ μας η μπάλα. Του λέω μήπως να του βάζατε ένα λουράκι μην πεταχτεί στο δρόμο..? Οοοχι μου λεει δεν πάει στο δρόμο, τώρα να δεις τι θα πάθει.. Ε του λέω κρίμα μωρε μη το μαλώσετε..παιχνίδια ήθελε...Φοβέρα μου λέει ήθελε..Και αρπάζει το σκυλι απ το σβέρκο ωσαν τον κούνελο και κατευθύνεται -πάντα με το παιδί αγκαλια- προς το σπίτι του μάλλον. Όπως εφευγα άκουγα το στοργικό κατα τ'άλλα πατέρα να ωρύεται και το σκυλάκι να τσιρίζει... Μαύρη βόλτα έκανε ο καημένος ο Ροκυ...Τι να πω..

Λίγα μέτρα παρακάτω συναντάμε ένα άλλο σκύλο, περιφερόταν μόνος του αλλά είχε κολαρο και σκάλιμπορ. Πλησιάζει μια οικογένεια πάλι με παιδάκι, στο περπατητό αυτή τη φορά. Τους λεω δικό σας είναι..? Όχι λένε αστο μη το πειράζεις, αδέσποτο θα είναι.. Πάω κοντα, το καημενο πλησίαζε αλλά ήταν φοβισμενο. Εντωμεταξύ το κοριτσάκι είχε ενθουσιαστεί και ερχοταν προς το μέρος μας. Άρχισε η μανα να τσιρίζει ''Μηηηηηη μην πλησιάζεις..! Δε βλέπεις ότι έχει ακουμπήσει αδέσποτο..? Το τραβολόγησε και φύγανε...
Τελικά τον ''ιδιοκτήτη'' τον βρήκαμε..Ημιδεσποζόμενο ήταν το έρμο, κ όταν του είπα ότι τα σκυλιά είναι υποχρεωτικό να έχουν συνοδό στη βόλτα, μου απαντάει ''Σιγά μην του πάω και πρωινό στο κρεβάτι..!'' Μόνο μη σας φέρνει τσιγάρα αυτο στη φυλακή του λέω, καληνύχτα σας..!
Αλήθεια, μπορούμε να κάνουμε καταγγελία σε τέτοιο περιστατικό..?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να στοιχειοθετήσεις κακοποίηση?
Με συστασεις και απειλες για αστυνομια παίζει να πιάσει τίποτα?

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Καλημέρα..! Του έκανα (του δεύτερου) συστάσεις, ανέφερα και την αστυνομία αλλά μπαινάκης - βγαινάκης. Προς το παρόν αποφάσισα να κάνω το σημείο καθημερινό πέρασμα στη βόλτα μας και αν ξαναπετύχω το σκηνικό θα προχωρήσω σε καταγγελία. Απλώς θέλω να είμαι σίγουρη αν μπορώ να τον καταγγείλω, να μην είμαι μόνο λόγια.

Όσο για τον πρώτο κύριο, να πω την αμαρτία μου, τον φοβήθηκα..!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Mπράβο Αsp. Μόνο η ευαισθητοποίηση η δική μας μπορεί να νικήσει την γενικότερη αδιαφορία.
Καλό αυτό που του είπες για τα τσιγάρα στην φυλακή! :D

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Σήμερα εκεί που ήμασταν με τα καμάρια μας και η Ηλέκτρα έσκαβε ένα λαγούμι, έρχεται μια κυρία (είχε μια α' ηλικία) και έχω πάρει στάση για να την διαολοστείλω αν πει τίποτα...
Μόλις μας πλησίασε, φώναξε τα σκυλιά, τα αγκάλιασε, τα φίλησε στο λαιμό και στο μουσούδι και μας έδωσε όλες τις καλές ευχές του κόσμου!! Μας είπε και για τα δικά της τα σκυλάκια, 3 παρακαλώ, και γενικά οτι έχει τρέλα με τους τετράποδους φίλους μας!! Και όση ώρα μας μιλούσε, τα χάδια και τα φιλιά στα παιδιά μας δε σταμάτησαν ούτε για ένα δευτερόλεπτο! :)

Η Ηλέκτρα και ο Μορφέας της έγλυφαν τα χέρια και το πρόσωπο και κουνούσαν τις ουρές τους σαν χαζοχαρούμενα που είναι!! :D

Εντάξει, ξέρω, είμαι οφ τόπικ, αλλά μέσα σε όλα τα άλλα που βλέπουμε και ακούμε κάθε τρεις και λίγο,το σημερινό ήταν μία πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη και πολύ με χαροποίησε!!! ^^

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
και εγώ πάλι στις τελευταίες βόλτες έχω μείνει έκπληκτος απο την συμπεριφορά που δείχνουν οι παππούδες κυρίως προς τα σκυλιά. μάλιστα με ρωτάνε πόσο είναι, πως τον λέω κτλ. και μου λένε να τον χαίρομαι κιόλας. πολλοί τον χαϊδεύουν και αυτό είναι που με χαροποιεί περισσότερο.
αντίθετα βέβαια με κάτι μικρά αγοράκια που το φώναξαν τις προάλλες κοπρόσκυλο και του "γάβγιζαν" σαν βλαμμένα με έναν σπαστικό τρόπο.
πραγματικά ακόμα μετανιώνω που δεν άφησα το λουρί εκείνη την ώρα να τα κυνηγούσε για κανα χιλιόμετρο.. και δεν ντρέπομαι καθόλου που το λέω αυτό.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Έχω παρατηρήσει οτι οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας ή θα τα αγαπάνε και θα είχαν ή έχουν και αυτοί σκύλο ή θα αρχίσουν τα παράπονα οι ξινίλες κλπ.

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
σήμερα παιδιά έγινε κάτι που πραγματικά γελούσα για ώρα!είμαι έξω από το σπίτι με την Αλις και περιμένω μια φίλη να πάμε βόλτα βλέπω να πλησιάζει μια γιαγιά και τι μου λέει;;;καλέ σαν αρνάκι μοιάζει από μακριά!πωπω την προσέχεις πολύ ε;;καλογυαλισμένο το χεις αστράφτει!!:D

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
σήμερα παιδιά έγινε κάτι που πραγματικά γελούσα για ώρα!είμαι έξω από το σπίτι με την Αλις και περιμένω μια φίλη να πάμε βόλτα βλέπω να πλησιάζει μια γιαγιά και τι μου λέει;;;καλέ σαν αρνάκι μοιάζει από μακριά!πωπω την προσέχεις πολύ ε;;καλογυαλισμένο το χεις αστράφτει!!:D
καλέ σαν αρνάκι μοιάζει από μακριά!: Πως και πως περιμενουμε το πασχα να το φαμε!

καλογυαλισμένο το χεις αστράφτει!!: Ναι αφου μετα το πλυσιμο την περναω και με κερι..

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ζέστη και αέρας? Θανατηφόρος συνδυασμός!!!

Είμαι με τον Άρη (μα όλα με αυτόν να μου τυχαίνουν?? πφφφ.....) και γυρίζουμε σπίτι από την απογευματινή βόλτα.
Ξαφνικά ανοίγει μια πόρτα και πετάγεται ένας σκύλος. Ξαφνιαστήκαμε και οι δύο...και ο Άρης άρχισε να ψιλοτραβάει, αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. Ας μυριστούν, σκέφτομαι, αρκετά με τις ανασφάλειές μου! Παρόλα αυτά, φωνάζω στη γυναίκα που καθόταν πίσω απ'την πόρτα ότι έχει πεταχτεί ο σκύλος της έξω. Μου απαντάει ότι αν βγει να τον μαζέψει, αυτός θα αγριέψει (ντόιιιιινκ!!!). Έρχεται προς το μέρος μας, χαζομυρίζονται με τον Άρη και η τύπισσα, μες στη ζοχάδα, τον βάζει μέσα και μου κλείνει την πόρτα στα μούτρα. Και απ'τα κάγκελα αρχίζει τον εξάψαλμο!!!
- Τι θες?? (μες στα νεύρα μιλάμε...)
- Αυτό λέγεται λουρί κυρία μου..., το ξέρετε? Ο νόμος επιβάλλει τα σκυλιά να βγαίνουν έξω με λουρί...(τώρα που σκέφτομαι τι είπα και σε ποια, με πιάνουν τα γέλια...χαχαχα)
- Εδώ είναι ο χώρος του.
- Ναι, μέσα στο σπίτι...
- Και έξω..., εδώ μπροστά είναι ο χώρος του...Δηλαδή τι θες? Να τον πάω να κατουρήσει απέναντι με το λουρί?
- Εγώ δηλαδή γιατί τον βγάζω με λουρί?
- Εσύ είσαι κομπλεξικιά...Εμείς είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι κι έχουμε μάθει να έχουμε ελεύθερα τα σκυλιά μας...
- ................... (σπιτσλες!!!)

Και ν'αγκαλιάζει το σκύλο της και να του δίνει φιλάκια....Τι γλυκιάααααα!!!!! Να με "ταπώσει" που αυτή αγαπάει το σκύλο της κι εγώ η κακούργα τον κακοποιώ...

Εκείνη την ώρα πέρναγε ένα ζευγάρι (τουρίστες και όχι Σπετσιώτες φυσικά!). Οι άνθρωποι αφενός έμειναν με τον διάλογο, αφετέρου έσκασαν στα γέλια με το παραλήρημα της τύπισσας...(γιατί είπε κι άλλα το στοματάκι της...)

Πάντως ρε παιδιά..., έχω ακούσει διάφορα..., αλλά να με πουν κομπλεξικιά που έχω το σκύλο στο λουρί...:confused:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Σπιτσλες στις Σπετσες!!!
ωραια την επομενη.. ασε τον τσοπανη να καθαρισει.. αφου τα θελει ελευθερα... και εσυ!! στενομυαλη! :confused:

Ρε πουλατε τρελα! δεν θα βγαλετε ακρη..!
εμεις πηγαμε για μπανιο με τον μεγαλο την Τεταρτη..
δεν ειχα καμια ορεξη.. ζεστη .. το μονο που με ενοιαζε ηταν η θαλασσα..
τις εβλεπα τις 70χρονες να μιρμιρανε...
οχι! αυτη τη φορα δεν σας κανω το χατηρι..τυπου μα ειναι εμβολιασμενος κτλ κτλ.. αυτο περιμεναν..
Σηκωνομαι.. μπαινω με τον Σαγκα στη θαλασσα.. μπανακι μανακι κτλ..
Τις βλεπω να με κοιτανε ολη την ωρα οι φαρμακογλωσσες..
Βγαινοντας απο το δροσερο μας μπανακι.. εχω κρεμαστει απο το κολαρο του και ο σκυλος με τραβαει εξω.. (μουαααχαχαχα!!) ...

- Τι θα γινει με τα σκυλια σας??.. εχει βρωμισει ο τοπος.. (ποσο κλασσικο.. σκεφτειτε κατι αλλο..)
- Δεν ειναι κλασσικος σκυλος αυτος κυρια μου!!
- ??? .. (αλλαζει η εκφραση..)
- Ειναι σκυλος ναυαγοσωστης!.. Ειδικα εκπαιδευμενος .. εχω προβλημα .. με βαζει στην θαλασσα και με βγαζει γιατι μονη μου δεν μπορω, προσεχει μη πνιγω! .. εχω ειδικη αδεια για αυτον!
-.. (μουγκα στη στρουγγα.. της χαλασα τον καυγα..)

Τελειωσε .. αφου βρισκουν και τα κανουν.. δεν θα τα κανουν πια.. ποιος τα βαζει με τρελους?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
xaxaxaxax Kasi είσαι θεα !!!!! δεν το συζητώ !!
Δεν υπήρχε καλύτερη απάντηση :p
Αγάθη καλύτερα να αρχίσεις να κυκλοφορείς με τ Ε.Π χωρίς λουρί !!! εκει να δεις τ έχει να γίνει οχι τίποτα άλλο μην σε λένε κομπλεξική :p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλά..., Βίκυ..., έγραψες!!!!
Και να λες ότι έχεις και κάτι με περίεργο όνομα...Θα έχεις μια παραλία για πάρτι σου...;)
Μόνο να τον μάθεις να σου κουβαλάει και τα μπρατσάκια...χαχαχα...και στο λαιμό να έχει και βαρελάκι με...τσίπουρο, ας πούμε..., για παν ενδεχόμενο...χεχε!!

Εδώ στις Σπέτσες, έχω βαρεθεί να "απολογούμαι" (που λέει ο λόγος). Λες και "φοβάμαι" για το δικό μου σκύλο, μην πάθει κάτι...Απλώς πρέπει να πάψω να νιώθω ανασφάλεια. Δεν κυκλοφορώ με κροκόδειλο στην τελική...Μπορώ να καταλάβω απ'τη στάση του σώματός του αν έχει φιλικές διαθέσεις ή όχι...και πράττω αναλόγως!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
κάσι ρισπέκτ ρε, υπόκλιση και σοκολατάκι φερέρο ροσέ για πάρτι σου

αγάθη αν έχεις ανασφάλειες θα πρεπει να σκεφτεις σοβαρά να μετακομίσεις μαζί μου, να σε διδάξω, να σε ξεμπλοκάρω, για το καλό σου παντα:mrgreen:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Επιτρέπεται να φέρεις ξένους στο σπίτι πριν τις 64,32 εβδομάδες του Κέδρου?
ΡΩΤΗΣΕΣ?????????????????

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
πρεπει να σκεφτώ μια καλή τρανταχτή εκδίκηση για σένα, αλλα δεν μου χει κανει κλίκ ακόμα...

(παρεπιπτόντως αγάθη, για σένα μου χει κάνει *lingua* )

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σήμερα εκεί που ήμασταν με τα καμάρια μας και η Ηλέκτρα έσκαβε ένα λαγούμι, έρχεται μια κυρία (είχε μια α' ηλικία) και έχω πάρει στάση για να την διαολοστείλω αν πει τίποτα...
Μόλις μας πλησίασε, φώναξε τα σκυλιά, τα αγκάλιασε, τα φίλησε στο λαιμό και στο μουσούδι και μας έδωσε όλες τις καλές ευχές του κόσμου!! Μας είπε και για τα δικά της τα σκυλάκια, 3 παρακαλώ, και γενικά οτι έχει τρέλα με τους τετράποδους φίλους μας!! Και όση ώρα μας μιλούσε, τα χάδια και τα φιλιά στα παιδιά μας δε σταμάτησαν ούτε για ένα δευτερόλεπτο! :)

Η Ηλέκτρα και ο Μορφέας της έγλυφαν τα χέρια και το πρόσωπο και κουνούσαν τις ουρές τους σαν χαζοχαρούμενα που είναι!! :D

Εντάξει, ξέρω, είμαι οφ τόπικ, αλλά μέσα σε όλα τα άλλα που βλέπουμε και ακούμε κάθε τρεις και λίγο,το σημερινό ήταν μία πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη και πολύ με χαροποίησε!!! ^^
Οφφ ή ον τόπικ δεν ξέρω, αλλά είναι ένα πολύ όμορφο ποστ. Εμένα κάτι τέτοιοι άνθρωποι που αρχικά πιστεύω ότι θα ξινίσουν τα μούτρα τους και τελικά εκεί που δεν το περιμένεις γλυκαίνει το προσωπο τους και αρχιζουν τα γλυκόλογα μου φτιάχνουν τη διάθεση.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Βαγγελάκο....οι δικές μου ανασφάλειες δεν είναι μην πάθει κάτι το αρκούδι μου από τη συναναστροφή με άλλους ...κόπρους..., αλλά μην συμβεί κάτι στα άλλα....:confused:

Και....το σκέφτηκα....Έρχομαι!!! :cuniaoo:
(πάρε πρώτα έγκριση απ'τον-ξέρεις-εσύ-ποιόν κι έρχομαι κι εγώ...χοχοχο!!!)

(παρεπιπτόντως αγάθη, για σένα μου χει κάνει *lingua* )
Για πες...Για πες...*lingua*

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
καλέ σαν αρνάκι μοιάζει από μακριά!: Πως και πως περιμενουμε το πασχα να το φαμε!

καλογυαλισμένο το χεις αστράφτει!!: Ναι αφου μετα το πλυσιμο την περναω και με κερι..
σωστοοοοοοοοος!

Status
Κλειδωμένο θέμα