Προχθές και ενώ γυρνούσαμε από την απογευματινή μας βόλτα εγώ, ο φίλος μου και ένα φιλικό ζευγάρι με τον σκυλάκο τους, περνάει από δίπλα μας μια κ@λόγρια 70φεύγα με πλατινέ μαλλί και αρχίζει τα καντίλια για τα σκυλιά! Τα σκυλιά τα είχαμε δίπλα μας και ήμασταν και στην άκρη...
Είχε περάσει άλλες δύο φορές από μπροστά μας κατά τη διάρκεια της βόλτας και καντίλιαζε και τις 2 άλλες φορές!!
Ε!! Την τρίτη δεν άντεξα.. Με το που είπε την Ηλέκτρα βρωμόσκυλο, άφησα το φλέξι και η Ηλέκτρα πήγε πάνω της!!
Ουστ από εδώ με τα κοπρόσκυλα να λέει αυτή και την αρχίζω!! Αει γ@^*&#@σου μωρή ξινή που θα μου πεις το σκυλί μου βρωμόσκυλο!!
Έλεγε και αυτή τα δικά της "δες κατάσταση.. να βγάζουν και τα σκυλιά βόλτα!! που φτάσαμε!!"
Άντε βούλωσέ το μωρή σκύλα, της λέω εγώ!! Λέει άλλη μία π@π@ριά και της λέω το κορυφαίο!!
Εσύ δεν έπρεπε να βγάζεις τον εαυτό σου βόλτα, παλιοπουτ@@α!!! Καλά έλεγαν και οι υπόλοιποι στολίδια για τη μούρη της, αλλά εγώ της είπα τα χειρότερα!!
Αχ, πόσο το χάρηκα! Όλοι εκεί στο ανάχωμα έσκασαν στα γέλια και την έκραζαν!!
Μακάρι να την ξαναπετύχουμε!! 8 μέτρα φλέξι, θα την αφήσω να φύγει μπροστά και να πάει και πάνω της! Ε ρε γλέντια!!
Και ένα ακόμα κορυφαίο περιστατικό!! Ήμασταν στη νέα παραλία και εκεί που παίζει η Ηλέκτρα με ένα κοκεράκι, έρχεται η εγγονή της ιδιοκτήτριας και μου λύνει το φλέξι από το στηθόλουρο της Ηλέκτρας!!!
Ούτε να με ρωτήσει, ούτε τίποτα το σκατόμωρο!! Πάλι καλά δε μου έφυγε το κορίτσι μου, αλλιώς με έβλεπα θηλυκή εκδοχή του Ηρώδη!!