Παιδια είμαι τόσο εκνευρισμένοι που δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το σκηνικό που έγινε χτες.....
Περνάμε μπροστά από ένα σπίτι χωρίς αυλόπορτα και με μάντρα από θάμνους. Την ώρα που περνάγαμε από μπροστά έβγαινε ένας παππούς και η μικρή έκανε τις κλασσικές χαρές για να πάει... φυσικά δεν την άφησα αφενός γιατί θα έπρεπε να μπει στο σπίτι και αφετέρου γιατί μπορεί και να μην ήθελε να τη συναναστραφεί αυτός.
Και ενώ βλέπει ότι τη συγκρατώ, κοπανάει τη μαγγούρα στα φυτά που έχει για φράχτη μάλλον με σκοπό να την τρομάξει αλλά κάποια εκατοστά από το σκυλί.
Γυρίζω τον κοιτάω με ύφος πας καλά.... και συνεχίζω ρίχνοντας νερό στο κρασί μου (λόγο ηλικίας περισσότερο).
Και με το που γυρίζω πλάτη ακούω να μου λέει:
"Έχεις κανένα πρόβλημα????"
"Ορίστε?"
"Τι με κοιτάς, έχεις κανένα πρόβλημα με αυτό που έκανα????"
"Εάν το κάνατε για το σκύλο ναι έχω!"
και ξεκινάει....
"Σιγά το σκύλο, και δε πας να κάνεις κανένα παιδί μωρή που το έχεις και το ταίζεις...."
και άλλα που ούτε να τα σκέφτομαι δεν θέλω..... και όλα αυτά φυσικά φεύγοντας και αφήνοντάς με μαλάκα με την επίθεση.
Πω,πωπωωωω...δεν βγαίνω εύκολα εκτός εαυτού, αλλά ξέχασα και και τους τρόπους μου και τους πληθυντικούς και τα πάντα....
Δεν με ενόχλησε που το έκανε γιατί κράταγα σκύλο, δεν με ενόχλησε γιατί μου την είπε, δενμε ενόχλησε τίποτα άλλο παρά το κατισνίστικο αυτό σκηνικό που κάνουν μόνο οι γυναικούλες του χειρίστου είδους, το σχόλιο δηλαδή που έχει φαρμάκι και προορίζεται να πληγώσει όσο πιο πολύ μπορεί....
Θα μπορούσα να είμαι μία γυναίκα που όντως δεν μπορεί π.χ. να κάνει παιδιά.... πως τολμάς και ξεστομίζεις κάτι τόσο προσωπικό σε κάποιον που στην τελική όχι μόνο δε σε ενόχλησε αλλά προσπαθησε όσο θεωρούσε δυνατό να σκεφτεί να μη σε ενοχλήσει????
Πες μου ότι χέζει, πες μου ό,τι θες μη το γυρνάς στο προσωπικό ρε πούστη μου......
Φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να δίνουμε λογαριασμό όχι μόνο γιατί έχουμε σκύλο, αλλά και για την οικογενειακή μας κατάσταση!!!
Αει και σιχτήρ πιααααα!!!