Ενοχλήσεις στη βόλτα;


Status
Κλειδωμένο θέμα

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
ποπο .. βασιλικο ειναι αυτο το πεκινουα?
το ζευγαρωνεις?
τι μαρκα ειναι?
γιατι εχει ματια γουρλουτα? αν κανει καμια αποτομη κινηση μπορει να του φυγει? πιο? .. Το ματι καλε...lol

No comment :D
 


christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Καλημέρα,

Γράφω σήμερα γιατί χθες ήμουν πάλι πολύ εκνευρισμένος!!

Δεν την παλέυω αλλο με όλους τους έξυπνους που αφήνουν τα σκυλιά τους χωρίς λουρί στην βόλτα!

Χθες το απόγευμα κατά τις 19.30 είπαμε να πάμε στο σκυλοπάρκο χολαργού να τρέξει λίγο ο μικρός.
Φθάνουμε και είχε πολλά σκυλάκια αρσενικα μέσα, βγαίνει και μια κοπέλα με ένα σκυλάκι και μας λέει καλύτερα μην μπείτε οπότε λέμε πάμε βόλτα στο υπόλοιπο πάρκο, πάντα με το λουρί μας.

Ξεκινάμε την βόλτα μας και ξαφνικά ένα jack που είχε βγεί από το σκυλοπάρκο χωρίς λουρί έρχεται κοντά μας. Από πίσω έρχεται ένας νεαρός αμέριμνος. Αφού μυρίζονται τα σκυλιά και όλα καλά το jack αρχίζει να γρυλίζει, φωνάζω στον νεαρό να έρθει να το πάρει και μέχρι να έρθει το jack γρυλίζει και πάει για τον λαιμό του μικρού.

Ευτυχώς βάζω το πόδι και το σπρώχνω ελαφρά 2-3 φορές και εντωμεταξύ έρχεται ο νεαρός το μαζεύει και που δίνει και συγχαρητήρια που το πρόσεξα. Τώρα τι σκυλί γρυλίζει και πάει να αρπάξει ένα κουτάβι 5 μηνών δεν έχω καταλάβει.

Συνεχίζουμε λοιπόν την βόλτα και πάμε παρακάτω να παίξουμε λίγο με τον μικρό.
Στο τέλος της βόλτας πάμε πάλι να μπούμε στο πάρκο για να πάμε στο αυτοκίνητο. Έχει νυχτώσει οπότε περνάμε έξω από το σκυλοπάρκο που έχει φώτα και κατηφορίζουμε.
Ξαφνικά μέσα από το σκοτάδι ακούω σκυλιά να έρχονται τρέχοντας και γαυγίζοντας όπως είναι φυσικό ο μικρός τσιτώνει γιατί δεν βλέπει τι έρχεται, επηρεασμένος και εγώ από το προηγούμενο σκηνικό τσιτώνω και εγώ και μπαίνω μπροστά από την γυναίκα μου και τον μικρό για να σταματήσω ότι ερχόταν.
Σκάνε μύτη 2 σκυλιά τα οποία προσπαθούν να πάνε στον Fabio εγώ δεν τα αφήνω και τελικά σταματάνε. Συνεχίζουμε προς την έξοδο του πάρκου και βλέπω 1 κύριο και 1 κυρία με λουριά στο βάθος. Τους ρωτάω εάν είναι δικά τους τα σκυλάκια και αφού μου λένε ναι τους ρωτάω γιατί δεν τους φοράνε λουριά.
Η απάντηση άμεση μα εδώ είναι πάρκο. Τις λέω το σκυλοπάρκο είναι μέσα όχι εδώ. 2η απάντηση σας πείραξαν? τις λέω δεν μπορώ να ξέρω το κάθε σκυλί τι είναι και εάν θα με πειράξει και η φοβερή απάντηση : Το κουτάβι θέλει κοινωνικοποίηση!!!
Εάν συνέχιζα είμαι σίγουρος ότι θα μου έλεγε εάν δεν σου αρέσει μην έρχεσαι!

Τι ξέρει ο Μαρτίνης και όλοι οι εκπαιδευτές, τι πληρώνω να κάνω κοινωνικοποίηση στο κουτάβι μου!
Η λύση είναι η κυρία. Πάμε το βράδυ στο πάρκο αμολάει το σκυλί της έρχεται τρέχοντας και γαυγίζοντας στο σκοτάδι και κοινωνικοποιεί τον σκύλο μου! Αυτά είναι!!

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί στο εξωτερικό όλα είναι ωραία και εδώ όχι !!
Όταν δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στον άλλο και δεν μας νοιάζει τίποτα εκτός από την πάρτη μας τι περιμένεις!!!
 


chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αστα.... ίδιο σκηνικό στο πάρκο Τρίτση....

Έχουμε μπει μέσα ωραία και καλά.... δύο κοπέλες τρία Yorkie... δύο στο λουρί (εκ των οποίων μία η δικιά μου) και ένα αγκαλιά λόγο εμβολίων.

Κάνουμε την βόλτα μας ωραία και καλά και στα τελειώματα από το πουθενά ένα κεφέ ντοπερμαν χωρίς λουρί φυσικά σφαίρα καταπάνω μας...
Τι να πρωτοσκεφτείς εκεί.... μη σου πάρει παραμάζομα τα σκυλιά με τη φόρα που είχε (μαζί κι εσένα)...??? Τι διαθέσεις έχει....??? (Και που να προλάβεις να διαβάσεις έναν σκύλο που τρέχει κατά πάνω σου...).
Η άλλη κοπελιά προλαβαίνει και σηκώνει τη δικιά της γιατί το Ντοπ έρχεται κατά πάνω στη μικρή μου... η οποία μαγκώθηκε από την άγαρμπη προσέγγιση (διότι όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλά για τη Νεγέλη σε άλλες περιπτώσεις).
Σκύβει να τη μυρίσει και το μόνο που προλαβαίνω να κάνω είναι να βάλλω κόντρα το γόνατό μου αφενός για να του δείξω ότι είμαι εδώ, αφετέρου να να διατηρήσω όσο μπορώ μια απόσταση για να μην αρχίσει να την πιέζει προς τα πίσω (και έκανα το σταυρό μου).

Ο ιδιοκτήτης άφαντος.... τρόπος του λέγειν βέβαια.... διότι πέρασε δίπλα μας και καλά κάνοντας τζόκιν (με τζιν και καθόλου αθλητικό παπούτσι) παρατηρούσε με την άκρη του ματιού σαν να μην είναι αυτός ο ιδιοκτήτης και το μόνο που τον πρόδοσε ήταν ότι τον λόκαρε το Ντοπ όταν απομακρίνθηκε για να τον φτάσει.

Πόσο καραγκιόζης ήταν για μένα δεν μπορώ να σας περιφράψω.... άμα τα φοβόμουν τα μεγάλα σκυλιά απλά σας λέω, όχι να μου κάνει κάτι...
Είναι υποχρεωμένος ο κάθε ένας να ανέχεται το σκύλο του άλλου στο ζωτικό του χώρο στη βόλτα....δεν μπορώ να έχω επιλογή για το αν θα με πλησιάσει εμένα σαν άνθρωπο ένας σκύλος ή όχι????
Και εάν ερχόταν για τη μικρή.... και γινόταν καμία χαζομάρα...τι να μου έκαναν οι συγνώμες μετά εμένα ???? Ε????

Απαραδεκτος ... απλά!
 




christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Φίλε αμα ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι να το κάνω το ρόπαλο!
Αυτή ήταν μια κυρία που λέει ο σκύλος μου δεν πειράζει και δεν καταλάβαινε ή δεν ήθελε να καταλάβει ότι εγώ δεν μπορώ να μυρίζω τα νύχια μου τι έρχεται μέσα στο μάυρο σκοτάδι.
Τι να κάνω να πάρω το ρόπαλο και να αρχίσω να βαράω? Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει στο επιπεδο τους
Το μόνο που με θλίβει είναι ότι κάποια στιγμή θα κάτσει η στραβή και απέναντι δεν θα είναι το κουτάβι μου αλλά κάποιο άλλο σκυλί που την έφοδο του σκύλου της θα την δει αλλιώς και μπορεί να υπάρχουν άσχημες επιπτώσεις.
 


chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ρόπαλο όχι...αλλά πλέον Pet Corector στη ζώνη και άσ τον κάθε καραγκιόζη να αναρρωτιέται εάν και με τι ψέκασα στο σκύλο του......!!!
Κακιά....??? Ίσως, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου, δε σκοπεύω να κλάψω και δεύτερο σκύλο σύντομα και σίγουρα όχι από σκύλο....
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Christos ήρθες απο τα μέρη μας? Σε ποιό σκυλοπάρκο πήγες? Σαυτό απέναντι απο το δημαρχείο?
Αυτή ηώρα είναι η χειρότερη γιατί όλα τα σκυλιά είναι έξω κι επειδή την είχα πατήσει κι εγώ παληά με λυτό,του άλλαξα προορισμό και πάμε σε άλλο πάρκο που είναι (θεωρητικά) πιο ήσυχα!
Κάπως έτσι την είχα πάθει με διάφορα λυτά και μου τη δίνει ότι οι ιδιοκτήτες αφου βλέπουν ότι κάτι παει στραβά κάθονται και κοιτάνε σα να μη τρέχει τίποτα!!!
Φωνάζω συνέχεια "ελάτε να το δέσετε γιατί θα έχουμε καμμιά ιστορία",και μόνο τότε θα φιλοτιμηθούν να έρθουν!!
Ηθελα να ξερα σκ@@@ έχουν στο μυαλό τους???:mad:
 


christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Καλησπέρα,

Μένω Χαλάνδρι οπότε είμαι κοντά και έχω έρθει 2 φορές.

Ναι πήγα σε αυτό που είναι δίπλα στο Δημαρχείο και στο πάνω μέρος έχει ένα σκυλοπάρκο με χαμηλό ξύλινο φράκτη.

Υπάρχει και άλλο που είναι καλύτερο ''πιο ήρεμο''?
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλησπέρα,

Μένω Χαλάνδρι οπότε είμαι κοντά και έχω έρθει 2 φορές.

Ναι πήγα σε αυτό που είναι δίπλα στο Δημαρχείο και στο πάνω μέρος έχει ένα σκυλοπάρκο με χαμηλό ξύλινο φράκτη.

Υπάρχει και άλλο που είναι καλύτερο ''πιο ήρεμο''?
Υπάρχουν προς Παπάγου,αλλά εγώ τον πάω κάπου πιο κοντά που είναι μεν πάρκο αλλά οχι εντελώς περιφραγμένο.Εχει δλδ σημεία ακάλυπτα που υπάρχει κίνδυνος διαφυγής!
Ομως δεν τον αφήνω ποτέ λυτό, και ναι μεν θα συναντήσουμε σκυλιά αλλά όχι αυτό το πανικό που γίνεται στο σκυλοπάρκο!
Αν ξέρεις στην Αναστάσεως απο κάτω απο την εκκλησία του ΤίμιουΣταυρού,έχει πάρκο!
Συνήθως εκεί πάμε...
 


christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Ψάχνω τέτοια μέρη γιατί εδώ γύρω είναι όλο τσιμέντο, δεν με ενοχλεί να είναι στο λουρί του, και ούτε αυτόν, μια χαρά παίζουμε και με το flexi του.

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τελικά φεύγουμε εμείς που σεβόμαστε τους υπόλοιπους από το πάρκο γιατί κάποιοι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τους άλλους και τις ανάγκες τους.
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Οταν ξαναρθεις απο τα μέρη μας πες μου μήπως συναντηθούμε για σκυλοβόλτα!

Επίσης άλλο ένα πάρκο είναι απο πάνω απο το Τιμιο Σταυρό που έχει μια καφετέρια το Verde αν έχεις ακουστά,μεγάλη έκταση κι εκεί,αλλά κι εκεί έχει πολλά σκυλιά!
Δε χάνεις τίποτα να το επισκεφτείς....
 
Last edited:


m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Το σκυλοπάρκο Χολαργού είναι λίγο πονεμένη ιστορία και φταίνε οι ιδιοκτήτες. Εξακολουθώ βέβαια να την φέρνω αν και μας την έχουν πέσει μέσα στο χώρο για τα σκυλιά, και τελευταίο περιστατικό, πάλι μέσα στο χώρο για τα σκυλιά, με έναν καημένο σκυλομπαμπά να κρατάει το σκύλο του (ημίαιμο λυκόσκυλο) να μην ορμήξει σε έναν άλλο αρσενικό που τον τριγύριζε έτοιμος να δαγκώσει τον οποίο είχε μια "κυρία" που δεν σηκωνόταν από το παγκάκι να τον πιάσει. Και όταν πήγα να βοηθήσω εγώ τα άκουσα κι όλας από τον κύριο γιατί νόμιζε οτι ο σκύλος ήταν δικός μου... Τι να της πεις τώρα;;;
 


christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Αυτό είναι το θέμα!!
Εμείς δεν λέμε και σιγά σιγά απλά φεύγουμε και κερδίζουν οι ..........
 


agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τελικά ΚΑΙ τα χορτάρια είναι "απαγορευμένη προς ούρηση περιοχή"...
Τι να πω πια...

Μου την είπε σήμερα το πρωί ένας...(φώναζε κι όλας μες στο δρόμο), ο οποίος, σημειωτέον, είναι ένας αλκοολικός που πρέπει λογικά να έχει "σημαδέψει" όοοολες τις μάντρες των Σπετσών...
Εν τω μεταξύ, δεν τον αφήνω τον Άρη να ουρεί ούτε σε μάντρες ούτε σε γλάστρες ούτε στο αγαπημένο του ψυγείο στο γειτονικό μας περίπτερο....(καλά, εκεί καμιάαααα φορά τον αφήνω, γιατί δεν χωνεύω τον περιπτερά...:-\")

Αλλά στα χορτάρια?
Είναι η αλήθεια ότι ακόμα δεν τον έχω μάθει να χρησιμοποιεί τουαλέτα-καζανάκι...
Αααααχχχχχ.........άχρηστη σκυλομάνα που είμαι....
 


aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μα για αυτό και γκρίνιαξε! Αν τα κάψει ο Άρης αυτός τότε που...????

Στο χω πει οτι ο τσοπάνης σου δεν εχει τρόπους!
 


agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μα για αυτό και γκρίνιαξε! Αν τα κάψει ο Άρης αυτός τότε που...????
:dohh: Πώς δεν το σκέφτηκα αυτό???


Στο χω πει οτι ο τσοπάνης σου δεν εχει τρόπους!
Ναι..., αλλά ξέρει.....γαλλικά και μπαλέτο....;-)
 




veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Η Λούση μου έχει τον πρώτο της οίστρο ( προ-οίστρο για την ακρίβεια) και όπως καταλαβαίνεται τα αρσενικά της γειτονιάς έχουν χαζέψει.
Πάμε το πρωι στο πάρκο της γειτονιάς, να σου το χαζόσκυλο. Το χαζόσκυλο είναι ένα νεαρό δεσποζόμενο αρσενικό σκυλί της γειτονιάς, εντελώς μπουνταλάς, χαζόσκυλο. Η καθημερινή του βόλτα είναι ανοίγω την πόρτα και τον αφήνω να τρέχει στο πάρκο. Μια- δύο φορές τον βοήθησα όταν του την έπεφτε ένας αδέσποτος, το αφεντικό του άφαντο.Ούτε καν κολάρο δεν φοράει, κονκάρδα με στοιχεία κ οδηγός ούτε για πλάκα.
Σήμερα λοιπόν με του που μύρισε την δικιά μου χάζεψε και εγώ τον έδιωχνα. Κοπελιά κοπελιά δεν δαγκώνει, όπα λέω έχει και παρέα σήμερα.
Το ξέρω ότι δεν δαγκώνει δεν θέλω όμως να καβαλήσει την δικιά μου. Γιατί δεν τον έχετε με λουρί?
Ε όλη μέρα μέσα είναι κλεισμένος..
Έστω ένα κολάρο? Αν του ορμήξουν πώς θα τον πιάσεις?
Έχει μεγάλο σβέρκο (!!!!)
Συνεχίζω την βόλτα με την δικιά μου, από πίσω το χαζόσκυλο και από πίσω το αφεντικό του να προσπαθεί να το πιάσει. Αν συνεχίσει να γυμνάζεται έτσι θα κάνει και αυτός μεγάλο σβέρκο είμαι σίγουρη :)
 




ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πριν μερικά σαββατοκύριακα, ειμαι για καφε σε καφετέρια έξω με την μικρή αγκαλια. Από το δίπλα τραπέζι με σκουντά ενας πενηντάρης:
- Το μίνι ειναι?
- Μιντιουμ ειναι, δεν είχε μίνι να πάρω
- Α επρεπε να πας στο πετ σοπ της Καραϊσκάκη, εκεί μόνο μίνι φέρνουν. Και εγώ το δικό μου που είναι μινι από εκεί το πήρα...

Και να λέω από μέσα μου... 50 χρόνων βόδι, και νομίζεις ότι τα σκυλιά ειναι μπλούζες να βγαίνουν σε μεγέθη...
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78