Εμάς τα σαγόνια μας κλειδώνουν και δε ανοίγουν αν δε βάλω δάχτυλο στον κ....ο της Μούκας...ήμαρτον!!!!:shake:Εκτός του οτι οταν μεγαλώσει θα μας φάει....
χαχαχαχαχαχααααα!!!Πανω απο τα 65 χρονια ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει τις νεες πληροφοριες με αποτελεσμα ο εγκεφαλος του αυτομάτως να τις απορριπτει. Νομος. Τρανταχτο παραδειγμα οι συνταξιουχοι που στις επομενες εκλογες ΠΑΣΟΚ/ΝΔ θα ψηφισουν και παλι.
Επομενως οτι και να λεγες στο βροντο θα πηγαινε.
χαχα!!! δεν υπάρχεις ρεΠανω απο τα 65 χρονια ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει τις νεες πληροφοριες με αποτελεσμα ο εγκεφαλος του αυτομάτως να τις απορριπτει. Νομος. Τρανταχτο παραδειγμα οι συνταξιουχοι που στις επομενες εκλογες ΠΑΣΟΚ/ΝΔ θα ψηφισουν και παλι.
Επομενως οτι και να λεγες στο βροντο θα πηγαινε.
επιβεβαίωσε μου ότι έγραψες κάτι λάθος και όχι αυτό που διαβάζω.Λέμε: "ξέρετε, πρέπει να περάσουμε κάποια στιγμή"...
Απαντάει: "περάστε, ελεύθερα, μην ανησυχείτε" (βλέπε: στο μισό μέτρο, δηλαδή)...
Συνεχίζει: "μην ανησυχείτε, την έχω πάρει από τη Φιλοζωική και φαίνεται ότι ήταν κακοποιημένη... πρέπει να μπλέξει με κανένα σκυλί, για να μάθει να φέρεται"...
Δυστυχώς, Αρη,επιβεβαίωσε μου ότι έγραψες κάτι λάθος και όχι αυτό που διαβάζω.
Ειναι στο χερι σου ν' αρχισεις να τον ενημερώνεις* για τις σχεσεις ανθρωπου - σκυλου καθως και σκυλου με σκύλο καθε φορα που θα τον συναντας. Αλλιώς θα συνεχισει να ζει στο σκοταδι.Δυστυχώς, Αρη,
Δεν έγραψα κάτι λάθος...
Εχεις καταλάβει, φαντάζομαι ότι, γενικά, ακριβολογώ (και είναι πολύ νωρίς για να έχω αρχίσει να ...πίνω!!!)...
Απλά, δεν τον "στόλισα", γιαί ήταν μεγάλος (ακόμα και σε σχέση με μένα) και ευγενικός άνθρωπος...
Απλά, δεν ήξερε... τίποτα...
Το ζεύγος "κύριος - σκύλα" δεν είχε "πάνω του" ούτε μισή ώρα εκπαίδευσης - ενημέρωσης...
Τον πιστεύω ότι, απλά,έίναι ένας καλός άνθρωπος, που υιοθέτησε μιά σκυλίτσα, για να τη σώσει και για να έχει παρεούλα...
Αν και σ' αυτά, η γυναίκα μου είναι που έχει κέφια (που τα βρίσκει άραγε?) για να κάθεται και να ενημερώνει...έχω την εντύπωση όμως πως θα επιδιώξεις να τον συναντήσεις ξανά ίσως στη μικρή περατζάδα με το ''μαύρο'' σκύλο και κάτι θα του ψιθυρίσεις :wink:.
Οπως λέει και ο Grifos: +600!!!!!Πες του να γραφτεί στο φόρουμ...
όπως και τα σκυλιά μας, έτσι και η δική μας εκπαίδευση συνήθως εδραιώνεται με την επανάληψη. Και ξέρω πως δε διαφωνείς.Και σε ρωτάω, λοιπόν: Πιστεύεις πως το θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί (έστω κι αν αυτός είναι καλοπροαίρετος) μέσα σε μιά 5λεπτη συζήτηση?