μέχρι το 2005 ήμουν και εγώ στην απέναντι κερκίδα! αχ τι εποχές!οχι φιλη, οταν πηγαινα εγω γηπεδο ημασταν απεναντι - απεναντι αιωνιοι αντιπαλοι... sorry αν στο χαλασα...
Ναι μου το χάλασες! χαχα!!
μέχρι το 2005 ήμουν και εγώ στην απέναντι κερκίδα! αχ τι εποχές!οχι φιλη, οταν πηγαινα εγω γηπεδο ημασταν απεναντι - απεναντι αιωνιοι αντιπαλοι... sorry αν στο χαλασα...
Ακριβώς! Οταν είχαν απεργία τα σκουπίδια,εκεί ακριβώς που έχει σκουπιδοντενεκέ ήταν βουνό! Αυτό δεν την ενόχλησε που είναι χειρότερη πηγή μικροβίων?το θεμα δεν ειναι αν θα τη πληρωσει ο Ροκυ ή καποιος αλλος, αλλα να καταλαβει η κυρια οτι σε αυτο κοσμο ζουν και δεσποζομενα σκυλια τα οποια ναι, θα κατουρουν τη μαντρα της κι ας συμβιβαστει. τελος. τα κακα θα τα μαζευουμε, τα τσισα ειναι αδυνατο. Δεν αποτελουν ομως μολυνση, μολυνση πες της ειναι το σκουπιδομανι που κανουμε εμεις οι ανθρωποι....αδεσποτοι και δεσποζομενοι....αυτο τους λεω παντα εγω οταν μου τη λενε για τα τσισα, γυρναω τη πλατη μου και φευγω.
εκει το τοποθετω κι εγω....Ακριβώς! Οταν είχαν απεργία τα σκουπίδια,εκεί ακριβώς που έχει σκουπιδοντενεκέ ήταν βουνό! Αυτό δεν την ενόχλησε που είναι χειρότερη πηγή μικροβίων?
Δυστυχώς,τόσο τους κόβει,αν και πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε απο την αντιπάθεια που έχουν για τα ζώα.
Κι όπως πολύ σωστά είπες,αν ήταν κακά σίγουρα τα μαζεύουμε και τελειώνει εκεί το θέμα!
καλα να παθετε με τα αρσενικα σας σκυλια....εμεις μονο στο χωματακι καθημενες ως κορασιδες με καλους τροπουςΜε συγχωρείτε, άλλα διαφωνώ ριζικώς!
Εγώ δεν αφήνω ποτέ τον σκύλο μου να κατουράει μάντρες, αυλόπορτες κι αυτοκίνητα...και προφανώς δεν θέλω να κατουράνε και τα δικά μου και φυσικά την λέω σε όποιον αφήσει τον σκύλο του να το κάνει!
Είναι ιδιωτική περιουσία!
Υπάρχουν δεντράκια, χορταράκια κι άλλα εις άκια!
Τα αυτοκίνητα ποτέ δεν τον αφήνω να τα κατουράει,αλλά μέχρι να φτάσει στο πάρκο δεν κρατιέται,τι να κάνω?Με συγχωρείτε, άλλα διαφωνώ ριζικώς!
Εγώ δεν αφήνω ποτέ τον σκύλο μου να κατουράει μάντρες, αυλόπορτες κι αυτοκίνητα...και προφανώς δεν θέλω να κατουράνε και τα δικά μου και φυσικά την λέω σε όποιον αφήσει τον σκύλο του να το κάνει!
Είναι ιδιωτική περιουσία!
Υπάρχουν δεντράκια, χορταράκια κι άλλα εις άκια!
Εχεις προσέξει πως γίνεται αυτός ο εξωτερικός τοίχος στο σημείο που κατουράνε τα σκυλιά;Τα αυτοκίνητα ποτέ δεν τον αφήνω να τα κατουράει,αλλά μέχρι να φτάσει στο πάρκο δεν κρατιέται,τι να κάνω?
Κατουράει κολόνες,δεντράκια μάντρες,όχι αυλόπορτες. Και τι θα γίνει δηλαδή άμα κατουρήσει τη μάντρα? Τοίχος εξωτερικός είναι,και ο δικός μου σκύλος δεν είναι ο μόνος που το κάνει.Μη τρελλαθούμε τώρα με τις υπερβολές!!!
Συμφωνώ ότι πρέπει να σεβόμαστε τη ξένη περιουσία,γι αυτό και δεν τον αφήνω οπουδήποτε να κατουράει!Εχεις προσέξει πως γίνεται αυτός ο εξωτερικός τοίχος στο σημείο που κατουράνε τα σκυλιά;
Να υποθέσω ότι και οι ιδιοκτήτες των σκυλιών που τον κατουράνε θα συμβάλουν στα έξοδα επισκευής που προκείπτουν τακτικότερα;
Προφανώς κι ο δικός σου σκύλος δεν είναι ο μόνος...για να κατουράει εκεί σίγουρα κατουράνε κι όλα τα δεσποζόμενα κι αδέσποτα της περιοχής σου!
Για τα αδέσποτα δεν μπορεί να γίνει τίποτα, άλλα στα δεσποζόμενα υπάρχουν ιδιοκτήτες οι οποίο είναι υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις των σκυλιών τους!
Πρέπει να σεβόμαστε την ξένη περιουσία!
Για τα ατυχηματα ενα μπουκαλακι νερο να εχεις μαζι σου.Εγω αυτο κανω και ριχνω αμεσως ανεξαρτητου που κατουραει.Συμφωνώ ότι πρέπει να σεβόμαστε τη ξένη περιουσία,γι αυτό και δεν τον αφήνω οπουδήποτε να κατουράει!
Ομως η συγκεκριμένη μάντρα είναι χάλια από άλλους λόγους και φαίνεται σαν εγκαταλελειμένη! Μη νομίζεις ότι πάντα σημαδεύει τη συγκεκριμένη,απλά έτυχε σήμερα η φάση έτσι!
Πάντα προσέχω και προσπαθώ όσο γίνεται,αλλά κι απο την άλλη αν συμβεί και κάποια στραβή,τι να κάνουμε,συμβαίνουν και ατυχήματα!
Σε πάω!Η τακτική τους εφόσον τους αντιμιλήσεις είναι θα φωνάξω την αστυνομία και το θα σου δώσω καμία. Φυσικά και θα αντιμιλήσω, δεν είμαι το παιδάκι τους να με μαλώνουν 35 χρονών γαιδούρα είμαι. Η αστυνομία να μου κάνει τι? Δεν παρανομώ. Και θα με δείρουν? Ψοφάω για καβγάδες, έχω αφήσει νυχιές σε μλκς στα τρελά μου νιάτα..
Στους άντρες ιδιοκτήτες σκύλων συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο? Παίζει το τρίπτυχο παρατήρηση-αστυνομία-ξύλο ή μόνο στις γυναίκες τα λένε αυτά?