Το στηθόλουρο που είχα ερέθιζε το δέρμα του κάτω στις μασχάλες, αν θα του ξαναβάλω θα είναι το άλλο που μπαίνει από το κεφάλι.
Αυτό είναι το καλύτερο απ' όλα. Δεν βγαίνει με τίποτα.Το στηθόλουρο που είχα ερέθιζε το δέρμα του κάτω στις μασχάλες, αν θα του ξαναβάλω θα είναι το άλλο που μπαίνει από το κεφάλι.
Φιλικά !Το στηθόλουρο που είχα ερέθιζε το δέρμα του κάτω στις μασχάλες, αν θα του ξαναβάλω θα είναι το άλλο που μπαίνει από το κεφάλι.
Δηλαδη δεν διαννοηθηκε να ερθει καποιο παιδακι να του κανει την ουρα στριφογυριστή ;Απ' όπου πέρναγε ο Solo, άνοιγε δρόμος πλάτους 2-3 μέτρων δεξιά και αριστερά!!!
...τα παιδάκια "σκαρφάλωναν στα δέντρα" για να ...σωθούν!!!
Kαι που να ξεραν ε?Πάντως, να αναφέρω ότι χτες βράδυ κάναμε μιά βόλτα μαζί με τον αδελφό μας το Solo...
Ενόχληση στη βόλτα, είπατε???
Απ' όπου πέρναγε ο Solo, άνοιγε δρόμος πλάτους 2-3 μέτρων δεξιά και αριστερά!!!
...τα παιδάκια "σκαρφάλωναν στα δέντρα" για να ...σωθούν!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν μένουμε μακριά από την Κυβέλη...Δηλαδη δεν διαννοηθηκε να ερθει καποιο παιδακι να του κανει την ουρα στριφογυριστή ;
Μενετε μακρια απο την Κυβελη ;
Tην επόμενη φορά που θα στο πουν γύρνα και πες : "Μη φοβάστε! Δεν κινδυνεύετε! Ο σκύλος μου είναι επιλεκτικός! Προσέχει τι βάζει στο στόμα του!" χεχεΠερπατώντας χθες στην απογευματινή μας βόλτα βλέπω να πλησιάζει μια κυρία με έναν γκρινιάρη πιτσιρίκο. "Κοίτα κοίτα έρχεται το σκυλί να σε φάει" Για την Μέλι το έχω ξανακούσει ε έχει και ένα μποι το κορίτσι μου, αλλά για 3 μηνών κόκερ μου φάνηκε τραγικό. " Δεν τρώει ο σκύλος Μαντάμ"
Χαχα πολυ καλο!!Tην επόμενη φορά που θα στο πουν γύρνα και πες : "Μη φοβάστε! Δεν κινδυνεύετε! Ο σκύλος μου είναι επιλεκτικός! Προσέχει τι βάζει στο στόμα του!" χεχε
To σκέφτηκα, πιστεύω ότι θεώρησε πωςχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εχω λιωσει στο γελιο... Ειναι κινεζικο???? οχι οχι εγχωριο προιον... Τι αλλο θα ακουσουμε πια... χαχαχαχαχα