Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Φαντάζομαι είμαι η μόνη που έχουν αποκαλέσει το τσιουάουά της, "γάτα" :notworthy: και μάλιστα συνοδευόμενο απο τη φράση "μα καλά, πως δέχεται το λουρί;"

Με σκυλιά δε μοιάζουμε πολύ, αλλά ρε παιδιά όχι και γάτα :ROFLMAO:

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Ολοι ακούμε τέτοια χαριτωμένα δηλαδή, ε; Νιώθω πολύ καλύτερα! Σε ό,τι παράξενο μου λένε, από δω και πέρα θα απαντάω με ασυναρτησίες. Τουλάχιστον να γελάω λίγο με την κατάσταση

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Φαντάζομαι είμαι η μόνη που έχουν αποκαλέσει το τσιουάουά της, "γάτα" :notworthy: και μάλιστα συνοδευόμενο απο τη φράση "μα καλά, πως δέχεται το λουρί;"

Με σκυλιά δε μοιάζουμε πολύ, αλλά ρε παιδιά όχι και γάτα :ROFLMAO:
Όχι... δεν είσαι!

Παιδάκι κάπου 5 χρόνων ο αδερφός μου, είδε σε μια πλατεία που παίζαμε τότε ένα τσίου και μου φωνάζει "Γκελυυυυυυυυυ, δες μια γάτα".... για πότε γύρισε η ιδιοκτήτρια και τον χαστούκισε (!!!) τον αδερφό μου για την προσβολή... και για πότε την άρπαξε την ιδιοκτήτρια η μάνα μου, δεν έχετε ιδέα

(από μικρός προβλήματα μας δημιουργούσε...)

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
@I.Kyveli μάλλον έκανα προχτές μια συμπάσχουσά σου ευτυχισμένη. Έχουμε στη γειτονιά ένα μεγαλοκούταβο σοκολατί λαμπραντοράκι το οποίο δεν το είχα ξαναδεί. Τέλειος! Γλύκας! Τον είδα ξαφνικά από το απέναντι πεζοδρόμιο και έλεγα στην ξυνή τη δικιά μου "κοίταααα καινούριο σοκολατάκι λαμπραντοράκι" και η κακομοίρα γέλασαν μέχρι και τα αυτιά της.

• Like
Reactions: Orilis and l.Kyveli

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...δηλώνουν ότι αποκλείεται ο Έλβις, τόσο μεγαλόσωμος και με τόσο μεγάλο κεφάλι να είναι λάμπραντορ...
Αυτό, εσύ @l.Kyveli , τόχεις ξαναδιαβάσει, αλλά ας το ξαναπώ για τα νεώτερα μέλη:

Αυτό το μαύρο το θηρίο είναι Rottweiler, έτσι? Καλέ, γιατί το ξυρίσατε έτσι???:LOL::D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτό, εσύ @l.Kyveli , τόχεις ξαναδιαβάσει, αλλά ας το ξαναπώ για τα νεώτερα μέλη:

Αυτό το μαύρο το θηρίο είναι Rottweiler, έτσι? Καλέ, γιατί το ξυρίσατε έτσι???:LOL::D
Μα πόσες φορές θα το πούμε?????? Δεν κουρεύονται! Πάτε και τα κουρεύετε και ως και οι περαστικοί εξοργίζονται... πφφφ

• Like
Reactions: l.Kyveli and johnk

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Όχι... δεν είσαι!

Παιδάκι κάπου 5 χρόνων ο αδερφός μου, είδε σε μια πλατεία που παίζαμε τότε ένα τσίου και μου φωνάζει "Γκελυυυυυυυυυ, δες μια γάτα".... για πότε γύρισε η ιδιοκτήτρια και τον χαστούκισε (!!!) τον αδερφό μου για την προσβολή... και για πότε την άρπαξε την ιδιοκτήτρια η μάνα μου, δεν έχετε ιδέα

Χαστουκισε το παιδί επειδη δεν ηξερε τι ηταν αυτο που εβλεπε;;; αχαχαχαχαχαχαχα!
θεα!

... και τρελη για δεσιμο.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Όχι... δεν είσαι!

δηλαδή η μάδερ και η ιδιοκτήτρια πρέπει να άλλαξαν χτένισμα εκείνη την ημέρα ε :giggle:

• Like
Reactions: d-friend

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
δηλαδή η μάδερ και η ιδιοκτήτρια πρέπει να άλλαξαν χτένισμα εκείνη την ημέρα ε :giggle:
Μπα είχε μεγαλο πλεονέκτημα η μάνα μου τότε και το εκμεταλλεύτηκε. Της κατέβασε τη μουρη...

Chaioth

Member
4 Αυγούστου 2015
21
37
40
Να καταθέσω και εγώ την πρώτη δυσάρεστη εμπειρία που είχα χθες σε απογευματινή βόλτα με το Λοκο:
Κλασσικό λοιπόν σκηνικό με σκυλί να γαβγίζει μανιωδώς (μάλλον πιτμπουλ ή διασταύρωση αυτού),παρατημένο σε μπαλκόνι 1 x 1 δίπατου ιδιόκτητου κτηρίου.

Ο Λοκο,ως περίεργος πιτσιρικάς που είναι,σταματά για λίγα δευτερόλεπτα και προσπαθεί να εντοπίσει απο που προέρχεται το γάβγισμα,ΧΩΡΙΣ να γαβγίζει (μιας και πολύ σπάνια γαβγίζει γενικότερα) ή να αντιδράσει με κάποιον άλλον τρόπο.Ξαφνικά λοιπόν πετάγεται ο ιδιοκτήτης του κτηρίου (αλλά και του σκυλιού προφανώς) απο την είσοδο και με περίσσειο τσαμπουκά και θράσσος μου επιτίθεται λεκτικά λέγοντας μου να τον μαζέψω και να φύγω και να μην λέω πολλά (!!!)...

Φυσικά δεν το άφησα να περάσει έτσι και περνώντας στην αντεπίθεση του λέω πως αφενός μεν θα περνάω τακτικά απο εκεί και στο μέλλον,μιας και το πεζοδρόμιο αποτελεί δημόσιο χώρο και όχι κτήμα του,και πως αφετέρου καλό θα είναι να ασχολήθει ουσιαστικά με τον σκύλο του παρά να τον έχει περιορισμένο σε τέτοιο χώρο...Δεν το συνέχισε ευτυχώς και για τους 2 μας γιατί θα πήγαινε πολυ μακριά η βαλίτσα πραγματικά.

Μπορώ να πω πως μου χάλασε τη διάθεση για αρκετή ώρα το όλο σκηνικό κ με κάνει να απορώ με την αμετροέπεια ορισμένων και το πως πραγματικά έχουμε χάσει κάθε όριο σε πολλούς τομείς...

Karla_8

Member
29 Ιουλίου 2015
23
27
33
"Ακούστε" 2 διαφορετικά περιστατικά να πάθετε.

Καθώς πάμε βόλτα στο πάρκο με την Κάρλα, με κολάρο λόγω ραμμάτων μαστεκτομής και αφτιού, έρχεται ουρλιαζοντας ένα πιτσιρίκι με σκοπό να την χαϊδέψει. Αφού ξεκαθάρισα ότι ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ, άρχισε να την κοροϊδεύει και να λέει πως τελικά είναι ψεύτικο σκυλί και στο σημείο των ραμμάτων την ανοίγω για να της βάζω μπαταρίες και να λειτουργεί..:mad: Όπως καταλαβαίνετε δεν χρειάστηκε κόπος να το λούσω με τα χειρότερα κοσμικιτά επίθετα και να το στείλω στη μάνα του τραβώντας του τ'αφτί :mad:..
Νομίζω πως ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχει βιώσει η Κάρλα, καθώς απεχθάνεται να την προκλητική κοροϊδία..

Από την άλλη πλευρά, έγινε το εξής σκηνικό σε ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Χαλάνδρι..πάω με την Κάρλα να βγάλω εισιτήρια για Χανιά. Δύο εισιτήρια, κατάστρωμα. Κουβέντα στην κουβέντα, αναφέρω ότι θα θα πάρω την Κάρλα. Γουρλώνει τα μάτια και μου λέει: "Αρρωστιάρικα σκυλιά δεν επιτρέπονται πουθενά στο καράβι, παρά μόνο στο αμπάρι και κατόπιν χρέωσης 50 €"! :eek: Η Κάρλα με κολάρο, και 3 κιλά σκυλί να λαμβάνει αυτές τις κατηγορίες! Αφού της εξήγησα ότι το παραμύθι της δεν περνάει σε μένα, αποφάσισε να μην μου εκδόσει τα εισιτήρια γιατί το "αρρωστιάρικο" σκυλί μου μόλυνε το γραφείο! Αφού μου είπε πως έχει και παιδιά στο σπίτι, οι βομολοχίες μου πήραν φόρα! :sneaky:
Τελικά βρισκόμαστε σε μια χώρα όπου η παιδεία και η ευγένεια, είναι όροι ανύπαρκτοι..κρίμα..

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Νομίζω πως ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχει βιώσει η Κάρλα, καθώς απεχθάνεται να την προκλητική κοροϊδία..
Εσυ μαλλον απεχθανεσαι την κοροιδια. Τα σκυλια, ευτυχως γι αυτα, δεν αντιλαμβανονται τετοιες συμπεριφορες.

Karla_8

Member
29 Ιουλίου 2015
23
27
33
Εσυ μαλλον απεχθανεσαι την κοροιδια. Τα σκυλια, ευτυχως γι αυτα, δεν αντιλαμβανονται τετοιες συμπεριφορες.
:rolleyes: ..τώρα που το σκέφτομαι, έχεις δίκιο..! Κι ευτυχώς γιατί θα τρέχαμε και σε σκύλο-ψυχολόγους μετά από αυτά

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
@Karla_8 τα πιτσιρίκια δε καταλαβαίνουν.

Εδώ περπατούσα με τον δικό μου και τρία ντόμπερμαν και πέρασε δίπλα μας πιτσιρίκι (το πρόσωπο του ήταν ακριβώς στο ίδιο ύψος με των σκυλιών) το οποίο όταν φτάσαμε σε απόσταση αναπνοής έβγαλε μια τσιρίδα σε φαση "σε τρομάζω σκύλε" άνευ λόγου και αιτίας, ευτυχώς δεν αντέδρασε κανένα απο τα σκυλιά...

Status
Κλειδωμένο θέμα