Εσύ όμως, έμαθες κάτι ενδιαφέρον. Λίγοι το γνωρίζουν, μόνο όσοι έχουν κάνει με Γ.Π. και έχουν ψάξει!
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ προηγουμένως, αλλά κρατήθηκα...Bέβαια αν εχεις μεγαλόσωμο σκυλί τι να σου κάνει το μπουκαλάκι... Εκεί χρειάζεσαι μάνικα!
Οτι δεν μου αρέσει να υπάρχει το πρόσωπό μου σε βίντεο σε ξένα χέρια, χωρίς τη συγκατάθεσή μου... Εγώ τουλάχιστον αυτό θα του έλεγα, κι ας μη με λένε ΓιάννηΓιάννη, με όλη την καλή μου πρόθεση κατατεθημένη, δεν σε καταλαβαίνω!Ποιό ήταν το σφάλμα του τρίτου. Το ότι δεν διακινδύνευσε με μία παρέμβαση του, να τον δαγκώσουν αναίτια, ή ότι δεν ρίσκαρε, να μπλέξει το σκυλί του και αυτό στον καυγά? Το βίντεο, τι πρόβλημα σου δημιούργησε? Μπορεί να ήθελε να το έχει, ή να το δείξει, σαν παράδειγμα προς αποφυγή, για τον επιτιθέμενο σκύλο. Η εν πάσει περιπτώσει, απόλυτο δικαίωμα του!
Δεν πυροδότησε, με τον παραμικρό τρόπο, τον σκυλοκαυγά, όπως πχ φωνάζωντας, ή πετώντας αντικείμενα κλπ Δεν ήταν ένα ατύχημα, σε σένα ή τον σκύλο σου και αντί να βοηθήσει, βιντεοσκοπούσε. Με το ζόρι "καλός", δεν γίνεται!
Πάντως, είμαι πολυ περίεργος, αν δεν έφευγε, τι θα του έλεγες, και στηριζόμενος σε ποιό σφάλμα του!
Τον Διογενη δεν τον αναφερω το μπουκαλακι φτανει για μια εβδομαδατι μπουκαλακι να παρω εγω?
53 κιλα ο αρσενικος σημαδευει καθε 15 μετρα κ 45 κιλα η θυληκια,μαλλον θελω πυροσβεστικο οχημα συνοδεια