Ενοχλήσεις στη βόλτα;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Άλλο το φαράσι και η σκουπίτσα άλλο με το χέρι! Πες με περίεργη αλλά ο καθένας έχει τον τρόπο του! Όπως και να έχει κουβαλάω εφημερίδα μαζί μου για παν ενδεχόμενο.
Μικρό φαράσι και σκουπάκι (σαν αυτά για τα πιάτα της κουζίνας). Περνάς και τα 2 με ένα polybag, σπρώχνεις την τούρτα με το σκουπάκι στο φαράσι, γυρνάς ανάποδα τις σακουλίτσες και ιδού !!

Ελπίζω αυτή η προσέγγιση να σου λύνει τα χέρια

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Άλλο το φαράσι και η σκουπίτσα άλλο με το χέρι! Πες με περίεργη αλλά ο καθένας έχει τον τρόπο του! Όπως και να έχει κουβαλάω εφημερίδα μαζί μου για παν ενδεχόμενο.
Πάντως, φιλικά, θα σου πρότεινα να το προσέξεις αυτό...

Γιατί, αλλιώς, κινδυνεύεις, στα χρόνια που θα έρθουν... να ανήκεις στην συνομοταξία εκείνη των ανθρώπων, οι οποίοι (μεταξύ άλλων) ευθύνονται για τις φόλες που ρίχνουν οι διάφοροι εγκληματίες...

Οι έννοιες "σκύλος" και "σιχαίνομαι" είναι αμοιβαία αποκλειόμενες (mutually exclusive, δηλαδή)...

Μην ξεχνάς ότι (πέρα από τη σακουλίτσα - και το extra χαρτί, όταν μιλάμε για διάρροια) υπάρχουν και τα γάντια μιάς χρήσεως...:)

Υ.Γ. Ενα άλλο παράδειγμα: Εχουμε στη γειτονιά δύο αδέσποτες, γριούλες σκυλίτσες, που βρίσκουν απάγγειο στην πιλοτή μας... και η οικογένειά μου κάνει ότι μπορεί για να μην τσαντίζεται η υπόλοιπη πολυκατοικία, με πιθανό αποτέλεσμα την εξόντωση - εξαφάνισή τους...
Ετσι, προχτές (Σάββατο πρωί), βγαίνοντας έξω, τι είδα? Να έχουν μεταφέρει (στη διάρκεια της νύχτας) 2-3 σακούλες σκουπιδιών... να τις έχουν ξεσκίσει και να έχουν απλώσει την "πραμάτεια" σε όλο το γκαζόν του κήπου!!!
Εκεί, λοιπόν, εκτός από σκ@τ%... υπήρχαν: ρευστά και στερεά αποφάγια... πάμπερς σκατωμένα... σερβιέττες χρησιμοποιημένες... διάσπαρτα κόκαλα... και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... πανηγύρι, σου λέω, είχαν κάνει οι γριούλες μου!!!
Για πες μου, τι νομίζεις ότι έκανα?:cool:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μικρό φαράσι και σκουπάκι (σαν αυτά για τα πιάτα της κουζίνας). Περνάς και τα 2 με ένα polybag, σπρώχνεις την τούρτα με το σκουπάκι στο φαράσι, γυρνάς ανάποδα τις σακουλίτσες και ιδού !!

Ελπίζω αυτή η προσέγγιση να σου λύνει τα χέρια
Φαντάσου, τώρα, εμένα με τον Κάσπερ (μη σου πω και με τη Μόκα)... να έχει τελειώσει τη "δουλειά" του... να κλωτσάει προς τα πίσω τα πόδια... να δει ένα μικρό φυλαράκι πιο 'κει (στην καλύτερη περίπτωση) και να θέλει να πάει να το μυρίσει, εδώ και τώρα...
Και εγώ να σκύβω με το μικρό φαράσι και το σκουπάκι και να προσπαθώ να σπρώξω την τούρτα με το σκουπάκι στο φαράσι και να γυρίσω ανάποδα τις σακουλίτσες!!!!!!!!!!:D

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Φαντάσου, τώρα, εμένα με τον Κάσπερ (μη σου πω και με τη Μόκα)... να έχει τελειώσει τη "δουλειά" του... να κλωτσάει προς τα πίσω τα πόδια... να δει ένα μικρό φυλαράκι πιο 'κει (στην καλύτερη περίπτωση) και να θέλει να πάει να το μυρίσει, εδώ και τώρα...
Και εγώ να σκύβω με το μικρό φαράσι και το σκουπάκι και να προσπαθώ να σπρώξω την τούρτα με το σκουπάκι στο φαράσι και να γυρίσω ανάποδα τις σακουλίτσες!!!!!!!!!!:D
χαχαχαχα :D

ε είπα να δώσω μια εναλλακτική στην κυρία που σιχαίνεται :)

ΥΓ : να ένα πράγμα που τελικά ήταν χρήσιμος ο στρατός. Αντισώματα στη "σιχασιά" :p

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πάντως, φιλικά, θα σου πρότεινα να το προσέξεις αυτό...

Γιατί, αλλιώς, κινδυνεύεις, στα χρόνια που θα έρθουν... να ανήκεις στην συνομοταξία εκείνη των ανθρώπων, οι οποίοι (μεταξύ άλλων) ευθύνονται για τις φόλες που ρίχνουν οι διάφοροι εγκληματίες...
Και σε αυτά τα πράγματα ισχύει ο νόμος του Murphy ε...

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα

και εκεινη τη στιγμή να περνάει ο "κολλητος" του Κασπερ INU με την αδιάφορη ιδιοκτητρια του!:rolleyes:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
και εκεινη τη στιγμή να περνάει ο "κολλητος" του Κασπερ INU με την αδιάφορη ιδιοκτητρια του!:rolleyes:
Xaxaxa!!!
Μα, γι' αυτό ακριβώς έγραψα "στην καλύτερη περίπτωση"!

Υ.Γ. Πάντως, αυτό το θέμα το προσέχουμε... για να σκύψω, σκανάρω την περιοχή, ώστε να είμαστε "all clear", σε ακτίνα τουλάχιστον 50 μέτρων σε ευθεία ή 20 μέτρων από γωνία...:cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Xaxaxa!!!
Μα, γι' αυτό ακριβώς έγραψα "στην καλύτερη περίπτωση"!

Υ.Γ. Πάντως, αυτό το θέμα το προσέχουμε... για να σκύψω, σκανάρω την περιοχή, ώστε να είμαστε "all clear", σε ακτίνα τουλάχιστον 50 μέτρων σε ευθεία ή 20 μέτρων από γωνία...:cool:
ενώ εγω σκυβω και κοιτάω κατω από αμάξια αν υπαρχει καμια γάτα και οσο μαζεύω, ξεσηκώσει το νιντζα.... εμ αυτό σημαίνει διαφορετικό υψος σκύλου!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ενώ εγω σκυβω και κοιτάω κατω από αμάξια αν υπαρχει καμια γάτα και οσο μαζεύω, ξεσηκώσει το νιντζα.... εμ αυτό σημαίνει διαφορετικό υψος σκύλου!
Σ΄αυτές τις περιπτώσεις, βέβαια... το να λερώσεις τα χέρια σου είναι το λιγότερο!!!;)
Μή σου πω ότι θα χρειαστεί να λουστείς μετά...:cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σ΄αυτές τις περιπτώσεις, βέβαια... το να λερώσεις τα χέρια σου είναι το λιγότερο!!!;)
Μή σου πω ότι θα χρειαστεί να λουστείς μετά...:cool:

Νιντζα και λουσιμο (μη ρωτάτε ποιου) ειναι αρρηκτα συνδεδεμένες λέξεις!

D

Deleted member 14614

Guest
Πρόσκληση σε κυνομαχία είχατε ποτέ? Ορίστε:
Περνώντας με τον μικρό μπροστά από μια παρέα μαντραχαλάδων με εμφανείς τις... πολιτικές τους απόψεις, είχε ο ένας κι ένα σκυλί. Το σκυλί του όταν είδε τον δικό μου λούφαξε. Φαίνεται του μειώθηκε ο ανδρισμός του τύπου και αρχίζει να μου λέει ότι "μην τον βλέπεις έτσι τον σκύλο μου, είναι πολύ άγριος". Εγώ γέλασα νομίζοντας ότι αστειευόταν και του απαντώ γελώντας ότι κι ο δικός μου είναι άγριος. Ε, μου λέει τότε "θα τον κάνει κομμάτια τον δικό σου. φερ'τον εδώ ρε". Του απαντώ φεύγοντας ότι δεν πήγαινε καλά και συνεχίζει "φερ'την κότα σου εδώ ρε, θα την κάνει κομμάτια". Τον καληνύχτησα κι αυτός φώναζε "όρμα τους Μαξ"...

D

Deleted member 14614

Guest
Ξέρεις πολλούς με δερμάτινα, ξυρισμένα κεφάλια και μπρατσωμένους? Μου αρέσει που αυτό σε ένοιαξε.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εσύ δηλαδή που είσαι αντίθετων απόψεων από αυτές των μπρατσωμένων με τα ξυρισμένα κεφάλια είσαι κάπως έτσι?

Η έτσι αν είσαι άρρεν:

Last edited:

D

Deleted member 14614

Guest
Τι είναι αυτή η χαζομάρα που ανέβασες? Μας δουλεύεις βραδιάτικα? Γράφω μια εμπειρία μου σχετικά με σκύλους και το μόνο που σε ένοιαξε είναι που σου προσέβαλα το κόμμα? Γεμίσαμε εξυπνάδες. Θέλεις να σχολιάσεις κάτι σχετικό με το θέμα ή θα εξακολουθείς να είσαι off topic?

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Όταν διαβάζω ανοησίες για πολιτικές πεποιθήσεις που είναι εμφανείς,λες κ είχε καρφώσει την πολιτική ταυτότητα στο πέτο για να τη δείς εσύ,απαντώ.Είναι ένα μειονέκτημα που έχω.
Στις ανοησίες χάνω την μετροέπεια και την εγκράτεια,τι να κάνω?!

D

Deleted member 14614

Guest
Εντάξει, ό,τι πεις. Αν αρχίσεις να συμβαδίζεις με την πραγματικότητα, τα ξαναλέμε. Βρες και καμιά ασχολία, πάντως, φιλικά στο λέω. Θα ξελαμπικάρεις.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πιο ενδιαφέρουσα ασχολία απ'τη χαζούρα σε μέτριους,δεν υπάρχει.

Ευχαριστώ για τη συμβουλή όμως,θα την αξιοποιήσω :)

D

Deleted member 14614

Guest
Έτσι πάει, μόνο η Άρεια φυλή είναι ανώτερη. Ξέρεις εσύ.
Χαίρομαι που σε βοήθησα πάντως :)

Θα ήθελε κανένας να σχολιάσει το συμβάν που μου έτυχε? Ομολογώ ότι χάζεψα με αυτό το πράγμα.

Edit: Ωπ σόρυ tasos malinoua, τώρα είδα το post σου. Πες μου ότι τον σκύλο σου τον λένε Μαξ χαχα

Status
Κλειδωμένο θέμα