Μπορεί να μην το είχε πάρει είδησημέχρι το πρωί γιατί ήταν παρκαρισμένο ακόμη εκεί..Μέσα στο Peugeot ήταν 2 νεαρά ζευγάρια... οδηγούσε η κοπέλα από το ένα ζευγάρι.
Δεν έπαθε κανείς τίποτα (!)
Υ.Γ. Φαντάζομαι τον ιδιοκτήτη του παρκαρισμένου, όταν βγήκε και είδε το αμάξι του...
Κοίτα να δεις, δεν μείναμε πάνω από 4-5 λεπτά κοντά τους, λόγω των σκυλιών...
Αυτοί τηλεφώνησαν στην οδική βοήθεια... και μιλούσαν χαμηλόφωνα (ήταν και αρκετά αργά το βράδυ)...
Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι έγινε, πέρα από το γεγονός ότι τους είπα "παίρνω τον αριθμό σας, παιδιά, για ώρα ανάγκης"...
Υ.Γ. Το παρκαρισμένο το είδα κι εγώ, σήμερα το μεσημέρι... με το σημείωμά τους πάνω στο παρμπρίζ...
Μέσα στο μυαλό μου είσαι...Πιθανώς δεν θα κατάλαβαν ποτέ το "απολαύστε υπεύθυνα"...
Να σου πω την αλήθεια, δεν μου φάνηκαν ΤΟΣΟ πιωμένοι...Κανονικα επρεπε να βρισκόταν επιτόπου ο ιδιοκτητης του παρκαρισμένου, να ερθει τροχαία για αλκοτέστ να γελάσουν κ οι πετρες...
Απ' ότι κατάλαβα, το αμάξι ανήκε όντως σε άρρεν... αλλά, μάλλον στον πατέρα της κοπέλας...αμα ξαναοδηγήσει η κοπελιά αυτή, και αν ξαναδώσει το αγορί το αυτοκίνητό του σε θηλυκό (υποθέτωντας οτι το καμπριο ανηκε σε άρρεν) εμένα να με χ#σεις...
Ετσι κ ερχοτανε η τροχαια κ την εβρισκε θετικη σε αλκοτεστ, οι μονοι που θα γελαγαν θα ηταν οι της ασφαλιστικης που θα ειχανε βρει εναν πολυ καλο λογο να μην πληρωσουνε την ζημια, κ ο μονος πραγματικα ζημιωμενος (ιδιοκτητης παρκαρισμενου) θα τραβαγε τα μαλλια του γιατι αποζημιωση δεν θα εβλεπε ποτε......Κανονικα επρεπε να βρισκόταν επιτόπου ο ιδιοκτητης του παρκαρισμένου, να ερθει τροχαία για αλκοτέστ να γελάσουν κ οι πετρες...
οοοοοοχι η ασφαλιστική θα πληρωνε, απλά θα τα διεκδικούσε μετά δικαστικά από την πιτσιρίκα που επιασε το τιμόνι...Ετσι κ ερχοτανε η τροχαια κ την εβρισκε θετικη σε αλκοτεστ, οι μονοι που θα γελαγαν θα ηταν οι της ασφαλιστικης που θα ειχανε βρει εναν πολυ καλο λογο να μην πληρωσουνε την ζημια, κ ο μονος πραγματικα ζημιωμενος (ιδιοκτητης παρκαρισμενου) θα τραβαγε τα μαλλια του γιατι αποζημιωση δεν θα εβλεπε ποτε......
Οποτε οταν δεν υπαρχει τραυματισμος κ οι αλλοι ειναι συνεργασιμοι, ΔΕΝ καλεις την τροχαια - απο την μερια αυτου που θελει να αποζημιωθει μιλαω......
6 χρονια περασαν και ακομα περιμενω.....Ετσι κ ερχοτανε η τροχαια κ την εβρισκε θετικη σε αλκοτεστ, οι μονοι που θα γελαγαν θα ηταν οι της ασφαλιστικης που θα ειχανε βρει εναν πολυ καλο λογο να μην πληρωσουνε την ζημια, κ ο μονος πραγματικα ζημιωμενος (ιδιοκτητης παρκαρισμενου) θα τραβαγε τα μαλλια του γιατι αποζημιωση δεν θα εβλεπε ποτε......
Noμιζεις..... διαβασε απαλλαγες καλυψεων κ μετα θα καταλαβεις γιατι οταν ερθει η τροχαια παρακαλαμε να ΜΗΝ κανει αλκοτεστ.....οοοοοοχι η ασφαλιστική θα πληρωνε, απλά θα τα διεκδικούσε μετά δικαστικά από την πιτσιρίκα που επιασε το τιμόνι...
Noμιζεις..... διαβασε απαλλαγες καλυψεων κ μετα θα καταλαβεις γιατι οταν ερθει η τροχαια παρακαλαμε να ΜΗΝ κανει αλκοτεστ.....
οταν επεσε πριν 2 χρονια ενας πανω στο παρκαρισμενο του θειου μου, οταν ηρθε η αστυνομια η θεια μου ωρυοταν να του κανει αλκοτεστ, καθωτι σκνιπα ο αλλος, η αστυνομια τους συμβουλεψε να μην τους κανει διοτι η ασφαλιστικη δεν θα τους καλυπτε...δεν νομιζω, το εχω δει... πολλεεεεεεεεεες φορες!
οταν επεσε πριν 2 χρονια ενας πανω στο παρκαρισμενο του θειου μου, οταν ηρθε η αστυνομια η θεια μου ωρυοταν να του κανει αλκοτεστ, καθωτι σκνιπα ο αλλος, η αστυνομια τους συμβουλεψε να μην τους κανει διοτι η ασφαλιστικη δεν θα τους καλυπτε...
Την τελευταια τριετια (τοτε που αυξηθηκαν κ τα ποσα καλυψης στο μυριο) ξερω τουλαχιστον 4 περιστατικα που ΔΕΝ αποζημιωθηκαν με τις ασφαλιστικες να επικαλουνται τον παραπανω ορο.αν και ειμαστε παντελώς οφτοπικ ειναι υποχρεωμένη να καλύψει το ατυχημα, αλλά θα τα διεκδικήσει δικαστικά από τον πελάτη της με διαδικασια επανείσπραξης. Με 5 ασφαλιστικές που εχω συνεργαστεί, ιδια ακριβως διαδικασία...