Με το Ντάρκο δεν έχουμε κάτι το συγκεκριμένο ακόμα γιατί βγαίνουμε εδώ και δυο βδομάδες βολτίτσα και πέρα από τα κλασικά που ο καθένας έχει κάτι να πει για να δείξει τη σοφία του δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάτι. Όμως όταν είχαμε το πρώτο μας σκυλί είχαμε ένα περιστατικό και μάλιστα με γείτονα! Γενικά έχουμε ένα θέμα με την καθαριότητα και είχαμε μάθει τη σκυλίτσα και μαθαίνουμε και το Ντάρκο τώρα να κάνουν την τουαλέτα τους στη ταράτσα, όπου μπορούμε να τα καθαρίσουμε και να τα απολυμάνουμε! Δε μπορώ να τα μαζέψω από κάτω με το χέρι, πολύς κόσμος το κάνει, το ξέρω αλλά εγώ δε μπορώ! Το κανονίζουμε λοιπόν έτσι: η τουαλέτα σπίτι και η βόλτα για παιχνίδι! Τότε εγώ και ο αδερφός μου ήμασταν μικρά παιδιά, ούτε και ξέραμε να αντιμιλήσουμε ή έστω να απαντήσουμε σε κάποιον ξένο! Περνώντας από τη γωνία πάνω από το σπίτι μας μας βλέπει ένας γείτονας, ο οποίος μέχρι τότε δε γνώριζε ότι μένουμε στην άλλη γωνία. Τονίζω απλά περνούσαμε... Η αντίδρασή του μιλώντας σε δυο παιδάκια ήταν
-Έτσι και χέσει εδώ θα σας βάλω να τα φάτε!
Μιλάμε για πολύ μάγκας! Όταν μιλήσαμε στον πατέρα μου για αυτό, τον βρήκε, του έσουρε έναν εξάψαλμο και η απάντησή του ήταν πως μας είδε που πήγαμε στην επόμενη γωνία και τα έκανε! Η επόμενη γωνία είναι το σπίτι μας, οπότε το ψέμα του ήταν σαθρό!
Και άλλη μία περίπτωση με έναν κύριο ενώ είχαμε βγάλει βόλτα τη σκυλίτσα της φίλης μου και μας έκανε ολόκληρη διάλεξη θέλοντας να μας πείσει ότι λόγω του ότι είχε δώσει ένα ποσό για να βοηθήσει να φτιαχτεί η πλατεία πριν χρόοοοονια, η πλατεία ουσιαστικά του ανήκε και δεν ήθελε να κάνουν βόλτα τα σκυλιά!Άντε βγάλε άκρη και κάνε διάλογο με αυτόν τον άνθρωπο!