Ναι, έβλεπα ένα βουνό ανυπέρβλητο μπροστά μου που θα με γονάτιζε αν συνέχιζα τη συζήτηση.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι θα πρέπει να κάνω, δηλαδή, σε παρόμοιες περιπτώσεις?? Από όσο ξέρω το σκυλί για να νιώσει ασφάλεια και να αντιμετωπίσει ένα άλλο θα πρέπει να είναι ελεύθερο. Έτσι δεν είναι? Εγώ δεν μπορώ ακόμη να το αφήσω χωρίς λουρί...Οπότε τι θα ήταν σωστό να κάνω?Μην το παίρνεις στην αγκαλιά σου.Είναι ίσως το χειρότερο που μπορείς να κάνεις.Σκύλος είναι,δεν είναι λούτρινο.Του μεταδίδεις την δική σου ανασφάλεια.
Εννοείται πως δε σημαίνει ότι θα το φάει, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο σκύλος εκτός του ότι το δάγκωνε στο λαιμό και το δικό μου έκλαιγε, σε κάποια φάση το πέταξε στον αέρα και παραλίγο να πνιγεί, καθώς το κρατούσα από το λουρί. Τώρα τι να πω...Δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται παιχνίδι, εγώ όμως, τα χρειάστηκα...:smurf: :smurf:Δεν ξέρω φίλε μου,αναλόγως την περίπτωση.Ακόμα κ στο λουρί να είναι (αλλά κάτω),είναι προτιμότερο από την αγκαλιά σου.Το ότι ένας μεγάλος σκύλος έρχεται να μυριστεί δε σημαίνει πως θα το φάει
Το να το κάνει μια φορά στο τόσο τώρα που είναι μικρούλης, οκ αλλά ειδικά όταν μεγαλώνει έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και από ότι έχω διαβάσει και αγαπημένο μέρος! Το προηγούμενο σκυλάκι πάντως δεν είχε τύχει να τα κάνει έξω ποτέ! Και τώρα που είναι μικρούλης φροντίζω να τον πηγαίνω βόλτα αφού τα έχει κάνει και στη βόλτα επειδή είναι τρελούλης έχει το μυαλό του στο παιχνίδι! Όπως και να έχει ειδικά από τη στιγμή που το σκυλάκι ούτε καν μύριζε δεν ήταν τρόπος να μιλήσει αυτός!Κι αν του ξανάρθουν και τα κάνει στην βόλτα δήαδή; Δεν θα τα μαζέψεις;
Ζωντανός οργανισμός είναι δεν προγραμματίζεται, στάνταρ κάποια μέρα θα στα κάνει και έξω. Άρχισε να συνηθίζεις ότι θα τα μαζεύεις.
Δηλαδή στην ταράτσα δεν τα μαζεύει ? Είναι λιγότερο σιχαμένα εκεί ? Ίσα ίσα που αμα τα κάνει σε χώμα θα μαζεύονται και πιο εύκολα, χωρίς χλωρίνες και φασίνες μετα. Στην τελική μια σακούλα και ένα ιατρικό γάντι μιας χρήσης υπόθεση είναι, συν ότι δίνει και το καλό παράδειγμα για όποιον τύχει να την δει εκείνη τη στιγμή.Εγώ δεν σχολίασα τον τρόπο που σου μίλησε. Θα ακούσεις και χειρότερα.
Εγώ σχολίασα το ότι σιχαίνεσαι να τα μαζέψεις. Πρέπει να έχεις πάντα σακουλάκια μαζί σου και αν συμβεί να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου.
Το να το κάνει μια φορά στο τόσο τώρα που είναι μικρούλης, οκ αλλά ειδικά όταν μεγαλώνει έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και από ότι έχω διαβάσει και αγαπημένο μέρος! Το προηγούμενο σκυλάκι πάντως δεν είχε τύχει να τα κάνει έξω ποτέ! Και τώρα που είναι μικρούλης φροντίζω να τον πηγαίνω βόλτα αφού τα έχει κάνει και στη βόλτα επειδή είναι τρελούλης έχει το μυαλό του στο παιχνίδι! Όπως και να έχει ειδικά από τη στιγμή που το σκυλάκι ούτε καν μύριζε δεν ήταν τρόπος να μιλήσει αυτός!
Κι εγώ Σημαία η σακούλα κι ας μην κάνει τίποτα!Για να είμαι και ειλικρινής πιο πολύ το κάνω για να αποφύγω τις "όμορφες" συζητήσεις με περαστικούς-γείτονες.
Άλλο το φαράσι και η σκουπίτσα άλλο με το χέρι! Πες με περίεργη αλλά ο καθένας έχει τον τρόπο του! Όπως και να έχει κουβαλάω εφημερίδα μαζί μου για παν ενδεχόμενο.Δηλαδή στην ταράτσα δεν τα μαζεύει ? Είναι λιγότερο σιχαμένα εκεί ? Ίσα ίσα που αμα τα κάνει σε χώμα θα μαζεύονται και πιο εύκολα, χωρίς χλωρίνες και φασίνες μετα. Στην τελική μια σακούλα και ένα ιατρικό γάντι μιας χρήσης υπόθεση είναι, συν ότι δίνει και το καλό παράδειγμα για όποιον τύχει να την δει εκείνη τη στιγμή.