Εμείς και το Ηβάκι μας

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τώρα το είδα το θέμα, καλή ανάρρωση στο Ηβάκι!

Οσο για το κολλάρο Ελισάβετ φυσικό είναι να χτυπάει. Και ο δικός μου χτυπούσε και το έσερνε :) Αλλά καλύτερα να κάνετε υπομονή μέχρι να βγουν τα ράμματα παρά να βγάλει κανένα ράμμα και να έχετε μετά άλλα!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Θα μπορούσε να της βάλει μια γάζα αυτοκόλλητη πάνω από την τομή και να μην έχεις φόβο μην κόψει κανένα ράμμα.
Αυτό είχε κάνει ο γιατρός στη Ρούνη και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα. Κι ούτε το κολάρο χρειάστηκε να της φορέσω καθόλου.

Καλή και γρήγορη ανάρρωση σας εύχομαι! :)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Σε καταλαβαίνω, μέχρι να με πάρει ο γιατρός πέρσι που χειρουργήθηκε ο μούργος να μου πει ότι ξύπνησε κόντεψα να φάω το τηλέφωνο. Όταν πήγαμε να τον πάρουμε βογγούσε μέχρι που μας είδε και του περάσαν όλα του σκατιάρη! Το κορίτσι σου αύριο θα είναι περδίκι σχεδόν, πρόσεχε την όταν αρχίζει τα χοροπηδηχτά!
Τώρα το είδα το θέμα, καλή ανάρρωση στο Ηβάκι!

Οσο για το κολλάρο Ελισάβετ φυσικό είναι να χτυπάει. Και ο δικός μου χτυπούσε και το έσερνε :) Αλλά καλύτερα να κάνετε υπομονή μέχρι να βγουν τα ράμματα παρά να βγάλει κανένα ράμμα και να έχετε μετά άλλα!
Ευχαριστω πολυ κοριτσιααα :D Περιμενω πως και πως να γινει παλι ο παλιος καλος εαυτος της γιατι την βλεπω οτι προσπαθει. Το βραδυ δε, μονο υπνο δεν τον λες αυτο που εκανα. Ξυπναγα καθε 10 λεπτα γιατι αλλαζε θεση, κοπανιοτανε με το κολαρο, το σερνε, μετα κλαψουριζε...δραμα...Αντε να περασουν οι μερες. Τουλαχιστον περασε η στειρωση που ειχα τοσο αγχος με την ναρκωση κλπ !!

Θα μπορούσε να της βάλει μια γάζα αυτοκόλλητη πάνω από την τομή και να μην έχεις φόβο μην κόψει κανένα ράμμα.
Αυτό είχε κάνει ο γιατρός στη Ρούνη και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα. Κι ούτε το κολάρο χρειάστηκε να της φορέσω καθόλου.

Καλή και γρήγορη ανάρρωση σας εύχομαι! :)
Ευχαριστω παρα πολυ :D
Αληθεια???? Μακαρι να ειχε βαλει και στην Ηβη αυτη την γαζα γιατι πραγματικα θα ηταν ολα πιο ευκολα. Αν και σημερα δεν κοπανισε τοσες φορες. Την εβγαλα μεχρι κατω μηπως θελει να κανει τσισα αλλα ξαπλωνε στα χορτα και αγχωθηκα γιατι μου ειπε ο γιατρος να μην βραχει εκει κατω. Δεν καταλαβα αν εκανε τσισα ή οχι..γιατι σε καποια φαση στο κρυο βγαινανε κατι σαν "ατμοι" και δεν καταλαβα αν ηταν απο τα τσισα ή αν ηταν απο την κοιλια της που ηταν ζεστη και ακουμπαγε στα χορτα, οποτε πηγαμε γρηγορα σπιτι.
Της εβαλα νερακι, δεν ειπιε, της εφερα φαγακι, με το ζορι εγλυψε 2 κροκετες, της εδωσα denta stix δεν ηθελε.. τωρα κοιμαται.

emmanef

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
55
1
Ωρωπός
Ρώτησα σήμερα τον κτηνίατρό μου για την αντιβίωση, γιατί δεν θυμόμουν, και είπε ότι αν γίνει ένεση πριν το χειρουργείο δεν χρειάζεται μετά.
Μην ανησυχείς που δεν τρώει, θα δεις αύριο θα είναι ακόμα καλύτερα. Εγώ τη Ζέλντα έπρεπε να την περιορίσω για να μη χοροπηδάει και σκίσει κανένα ράμμα, αλλά είναι και τρελό σκυλί :)
Περαστικά σας!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ρώτησα σήμερα τον κτηνίατρό μου για την αντιβίωση, γιατί δεν θυμόμουν, και είπε ότι αν γίνει ένεση πριν το χειρουργείο δεν χρειάζεται μετά.
Μην ανησυχείς που δεν τρώει, θα δεις αύριο θα είναι ακόμα καλύτερα. Εγώ τη Ζέλντα έπρεπε να την περιορίσω για να μη χοροπηδάει και σκίσει κανένα ράμμα, αλλά είναι και τρελό σκυλί :)
Περαστικά σας!
Μολις εφαγε λιγες κροκετες απο το χερι μου, ειπιε λιγο νερακι και εφαγε και denta stix και μαλιστα καθησε και περιμενε σαν χαζη να της το δωσω. Σιγα σιγα την βλεπω καλυτερα :D Τωρα θα προσπαθησω να την παω και μια μικρη βολτιτσα μπας και κανει κατι .

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σιδερένια και γρηγορα πάλι να γινει ο παλιος καλος εαυτος της!!! Υπομονη με το κολάρο, περισσότερο αυτό μπορει να της χαλάει τη διάθεση παρα να πονάει κιόλας.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Σιδερένια και γρηγορα πάλι να γινει ο παλιος καλος εαυτος της!!! Υπομονη με το κολάρο, περισσότερο αυτό μπορει να της χαλάει τη διάθεση παρα να πονάει κιόλας.
Ευχαριστω πολυυυ!! Ναι κι εγω αυτο σκεφτηκα, οτι πιο πολυ την ενοχλει το κολαρο.
Απλα ρε παιδια την εχω βγαλει 3 πολυ μικρες βολτιτσες και τιποτα. Ηθελα να ξερα πως κρατιεται.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Tι τίποτα? Ούτε κατούρημα?
Οχι τιποτα. Αν και στην τελευταια βολτα μυρισε λιγο απο εδω και απο εκει μετα καθεται κατω. Ενα αρσενικο μιας φιλης μου που τον ειχε στειρωση, κατουρησε την τριτη μερα και αυτο επειδη ειδε το αγορι της και του φυγαν απο την χαρα του. Αυριο ισως ειναι ακομα καλυτερα απο σημερα. Σε λιγο θα της δωσω παλι λιγο φαγακι αν θελει. Νερο εχει πιει ελαχιστο σημερα, 2 γουλιτσες το πολυ.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Σημερα το Ηβακι μου ειναι τελειααα!! Οκ και χτες εφαγε κλπ, αλλα σημερα εχει πολυ ορεξη, εφαγε κανονικα, εκανε τσισακια, ειπιε πολυ νερακι και ολα καλα. Αυριο που θα εχει και καλυτερο καιρο θα παμε καλυτερη βολτιτσα χωρις να φοβαμαι μην βραχει. Γενικα παντως ειναι καλα :D

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Μπράβο!! Οπότε τέλος το άγχος.
Ποιο αγχος?? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.. ειχα εγω αγχος????? Αχαχαχαχαχαχα :p
Ναι ναι τελος :cool: Το μονο που εμεινε τωρα ειναι να της κοψει τα ραματα για να ξεφορτωθουμε το πορτατιφ. Αν και σημερα στην βολτα της το εβγαλα αλλιως δεν θα τα ειχε κανει ακομα, αλλα της το ξαναεβαλα της καημενης.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Σημερα το Ηβακι μου ειναι τελειααα!! Οκ και χτες εφαγε κλπ, αλλα σημερα εχει πολυ ορεξη, εφαγε κανονικα, εκανε τσισακια, ειπιε πολυ νερακι και ολα καλα. Αυριο που θα εχει και καλυτερο καιρο θα παμε καλυτερη βολτιτσα χωρις να φοβαμαι μην βραχει. Γενικα παντως ειναι καλα :D
:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Είσαι σίγουρη ότι χρειάζεται το κολλάρο; Ας την λίγο χωρίς να δεις αν τα πειράζει, κάποια σκυλιά δεν το κάνουν.
Σιδερένια!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Είσαι σίγουρη ότι χρειάζεται το κολλάρο; Ας την λίγο χωρίς να δεις αν τα πειράζει, κάποια σκυλιά δεν το κάνουν.
Σιδερένια!
Ναι της το βγαζω στην βολτα και για να φαει και να πιει νερο αλλα παει συνεχεια να το πειραξει και ειμαστε συνεχεια στο "ΝΟ". Παλι καλα εχω την καλυτερη "baby sitter" τον πατερα του αγοριου μου που την εχει λατρεψει, ενω δεν την ηθελε στην αρχη, και ανεβαινει συνεχεια πανω στο σπιτι για να δει τι κανει και πως ειναι, οποτε βρισκω λιγο ευκαιρια εγω να ξεκουραστω :p

Ευχαριστω πολυ παιδιαααα :D

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Τραλαλα!!
Σημερα μιας και η μερα ηταν τελεια ειπαμε να παμε βολτιτσα και φυσικα βγαλαμε και φωτος!! Η Ηβη ειναι παλι ο παλιος καλος της εαυτος :D Περιμενω πως και πως να ερθει η Παρασκευη να παμε να κοψουμε τα ραμματα. Ξερω ξερω δεν κανει να κανει πολλες κατσικιες κλπ κλπ...λιγες ομως?? :rolleyes: (παντα με μετρο και επιβλεψη)

Εδω ειναι με τον κολλητο/ερωτα της->IMG_6146.jpg.jpg IMG_6163.jpg.jpg IMG_6158.jpg.jpg fIMG_5924.jpg BeFunky_IMG_5950.jpg.jpg <- και μια μαζιιι :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!! Μεσα στα αγριολουλουδα

Αυτά ειναι, δεν φοβάσαι μη σου χαθεί το σκυλι σε ψηλά χορτάρια! :p

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!! Μεσα στα αγριολουλουδα

Αυτά ειναι, δεν φοβάσαι μη σου χαθεί το σκυλι σε ψηλά χορτάρια! :p
Χαχαχα πλακα πλακα σε ενα σημειο εχει τοσο ψιλα χορταρια που μεχρι και η Ηβη δεν φαινοτανε, φαντασου την Σελιν :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα