Εμείς και το Ηβάκι μας

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Γιναμε 8 μηνων!!

Βασικα χτες το Ηβακι μας εγινε 8 μηνων. Ειπα να κανω ενα ποστ μιας και εχω να βαλω φωτογραφιες της αιωνες και να πω και καποια πραγματα για εκεινη οσο μπορω να την ψυχολογισω μεχρι τωρα γιατι ακομα μαθαινουμε η μια την αλλη και ας την εχω κοντα μου 6 μηνες.
Πρωτα απο ολα ειναι ενα ημιαιμο κοπρακι που δεν ξερουμε απο που τραβα η σκουφια της οποτε δεν ξεραμε και τι χαρακτηρας θα βγει. Λοιπον, ειναι σκυλι του τυπου "μαζι σας να 'μαι κι οπου να νε". Εξελισεται σε ενα πολυ καλο σκυλι σχετικα (θα πω στην συνεχεια ενα προβλημα που εχω) αν και οταν ηταν κουταβακι φοβομουνα οτι θα γινει αγρια με οτι σκυλι υπαρχει (οχι οτι ειχε δειξει σημαδια απλα φοβομουνα). Μεχρι που οταν ηταν 3μιση μηνων ανακαλυψαμε ενα τεραστιο λυβαδι 5 λεπτα απο το σπιτι (κι ομως δεν το ειχαμε δει ποτε) με ενα τεραστιο τμημα του περιφραγμενο και γεματο σκυλια να παιζουνε. Απο τοτε την πηγαινουμε εκει καθε μερα (εκτος απο τωρα που ειμαστε Τηνο) και παιζει με τους φιλους της και με καινουρια σκυλια οταν ερχονται αν και εχει το κακο συνηθειο να τραβαει τα κολαρα ή τα σαμαρακια και οσοι καινουριοι ερχονται νομιζουν οτι θελει να δαγκωσει το σκυλι ενω ουτε αγρια το κανει ουτε τιποτα αλλα προσπαθω να της το κοψω. Αν και ξεροκεφαλη ισως λογο της κουταβισιας ηλικιας της ακομα, μαθαινει πολυ γρηγορα καινουριες εντολες και τις εκτελει φυσικα οποτε τις πω (εκτος αν ειμαστε εξω που κανει τα μισα απο οτι στο σπιτι). Λεγοντας ξεροκεφαλη εννοω οτι επειδη εχει πολυ καλη μνημη αν θελει να κανει κατι και της πω εκεινη την στιγμη οχι δεν θα το κανει μεχρι να βρει την ευκαιρια (αυτο μου σπαει τα νευρα) ισως ειναι που δεν εχω βρει τον τροπο ακομα να της δειξω γιατι δεν πρεπει να το κανει αλλα σαν καινουρια σκυλογονιος προσπαθω να μαθω και να εκπαιδευτω πριν την εκπαιδευσω και φυσικα δεν εχω παντα την τελεια επιτυχια. Σε εκπαιδευτη θα θελαμε να την παμε καποια στιγμη αλλα δεν εχουμε μεχρι στιγμης την τελεια οικονομικη ευχερια με το αγορι μου οποτε απο Σεπτεμβρη θα μαζεψουμε λεφτα. Της αρεσει πολυ η φυση αλλα με την θαλασσα με μπερδευει λιγο. Την πρωτη φορα που την ειχαμε παει μικρη ειχε βουτηξει μονη της μεσα, οπως και στο παππυς παρκ που την ειχαμε παει ειχε βουτηξει στην πισινα αλλα μετα πηγαινε εκει που παταγε. Προχτες που την πηγαμε στην θαλασσα δεν μπηκε αλλα πιστευω ηταν λογο των κυμματων που ειχε γιατι στην αρχη που την ειχαμε στο λουρι τραβαγε για να παει στην θαλασσα και μολις την αφησαμε και ετρεξε στην θαλασσα ειδε που εσκαγαν τα κυματα και φοβοτανε. Περισσοτερα για τον χαρακτηρα της θα σας πω αλλη φορα γιατι μου ερχονται σιγα σιγα και για να μην σας κουρασω κι ολας :p Ενα θεμα που με προβλημταζει λοιπον ειναι οτι οταν δει καποιον αγνωστο τρεχει και του γαυγιζει... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο. Μαλλον απο φοβο πιστευω.. Προχτες το βραδυ καθομασταν στις κουνιες με κατι παιδια και ειχαμε και την Ηβη και επαιζε με ενα μπουλνοτγκ που ειχανε, η πορτα της παιδικης χαρας ηταν ανοιχτη και δεν μπορουσαμε να τις κλεισουμε γιατι τις ειχανε δεσει. Δεν φευγει απο κοντα μας βεβαια οποτε ειμασταν χαλαροι και ξαφνικα περνανε πιο πανω κατι ανθρωποι και τρεχει και τους γαυγιζει. Φυσικα δεν τους ακολουθησε και ηρθε οταν την φωναξα αλλα και παλι θα μπορουσαν να με βρισουν και με το δικιο τους οι ανθρωποι (φυσικα μετα κοψαμε τα σχοινια και κλεισαμε τις πορτες) αλλα γιατι το κανει αυτο?? Και το κανει συνεχεια!!!! Δεν ξερω τι να κανω για να τις το κοψω :( Να και καποιες φωτογραφιες που βγαλαμε απο την παραλια προχτες :D BeFunky_B&w_1.jpg BeFunky_BeFunky_VintageColors_1ef.jpg BeFunky_UnitedColors_3erey.jpg BeFunky_UnitedColors_3fgdx.jpg BeFunky_OldPhoto_18.jpg

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ωραίες φωτό!

Να την χαίρεσαι :)
Πολλες φωτο χαχα :p Την χαιρομαι την χαιρομαι :D

Πωπω είναι μια κούκλα *agapoylas*....να τη χαίρεστε παιδιά!!!
Ευχαριστουμε πολυ!!!!! Και η δικια σου κουκλα :D

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
έχει αλλάξει πολύ από τις παλιές φωτός έχουν αλλάξει οι γωνιές στο πρόσωπο της!!! :D
από το νησί είναι αυτές???

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κούκλα είναι να την χαίρεστε και να περνάτε πάντα έτσι όμορφα!:)
Παρα πολύ ωραίες οι φωτογραφίες...ζηλεύουμε:cool:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
έχει αλλάξει πολύ από τις παλιές φωτός έχουν αλλάξει οι γωνιές στο πρόσωπο της!!! :D
από το νησί είναι αυτές???
Ναιιιιιι :D Οντως εχει αλλαξει κι εγω που βλεπω πιο παλιες φωτο. Μεγαλωνει μωρε το σκατουλι :p Πιστευω οτι θα αλλαξει και λιγο ακομα, θα δεσει κλπ..

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλα και ευτυχισμένα χρόνια να ζήσετε μαζί.
Κούκλα είναι να την χαίρεστε και να περνάτε πάντα έτσι όμορφα!:)
Παρα πολύ ωραίες οι φωτογραφίες...ζηλεύουμε:cool:
Πολυ ωραια σκυλα!Κ οι φωτο σκιζουν!
Ευχαριστω ευχαριστω :D Ε νταξει συνηθως ζηλευω εγω απο τις φωτογραφιες σας και ειπα να βαλω κι εγω καμια :cool:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Απίθανες φωτογραφίες, να σας ζήσει!!!!!!!

Μήπως γαυγίζει για να σε ειδοποιήσει ότι κάποιος έρχεται????
Ευχαριστω ευχαριστω :)
Εγω πιστευω οτι ειναι προβληματικη συμπεριφορα γιατι πχ σε εκεινους στις κουνιες που γαυγισε δεν ερχοντουσαν προς τα εμας πηγαιναν τελειως απο αλλη κατευθυνση... πφφ δεν ξερω..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα