Εμείς και το Ηβάκι μας

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
ωραία πόζα η μικρή αλλα και η φωτογράφος έγραψε πάλι!!! :D
Χαχα ευχαριστω Μαρια μου. Περιμενουμε και χριστουγεννιατικες φωτος του μπομπιρακου :D

πανεμορφο σκυλακι! να σου ζησει!:)
ευχαριστω πολυυυ :D
Καλες γιορτες παιδια!!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Μεγαλωνουμε και τωρα κοντευουμε να γινουμε 15 μηνων παρακαλω.
Μπορω να πω πως εξελισετε σε πολυ καλο σκυλι , οσο μεγαλωνει ακουει και περισσοτερο και φυσικα μεγαλωνει και το δεσιμο. Καμια φορα με ενα βλεμμα μου καταλαβαινει πολλα οπως κι εγω. Την εχει πιασει παλιμπεδισμος και μου φερνει καθε 10 λεπτα την μπαλα της για παιχνιδι και αν δεν της δωσω σημασια με σκουνταει με το ποδι της και μετα ξαπλωνει για χαδια. Καθε μερα τα ιδια χαχαχα :p Πραγματικα ειναι ο σκυλος που παντα ηθελα να εχω. Τωρα σιγα σιγα θα κανουμε και την στειρωση και αγχωνομαι λιγο γιατι λειπει ο μπαμπας μας και θα ειμαι μονη μου. Με σκυλια παιζει μια χαρα αρκει να μην πανε να την καβαλισουνε ή τις γρυσλισουνε σε εντονο βαθμο, εκει βγαινει το λιονταρι που κρυβει μεσα της. Εκπαιδευση της εκανα μονη μου και πιστευω τα καταφερνω μια χαρα μεχρι στιγμης. Εχει μαθει το "κατσε" , το "ξαπλωσε" και να μενει εκει, το ελα, το παμε, και γενικα πολλες εντολες οπως και χαζοκολπακια :p Τωρα μαθαινουμε με πολυ επιτυχια το "μαζι" χωρις λουρι και τα παει τελεια. Χτες ειδαμε απο μακρια τον κολλητο της (πραγματικα κολλητοι ομως) και ενω ηθελε να παει εμενε διπλα μου μεχρι να της δωσω το οκ. Τα ειπα λιγο περιληπτικα γιατι ξερω οτι ειναι κουραστικο να διαβαζεις ενα σεντονι :rolleyes:
Να και μερικες φωτος της

BeFunky_fh.jpg BeFunky_IMG_4612.jpg BeFunky_IMG_4032.jpg 556572_330652357044865_653000487_n.jpg 307580_10200296915445853_1638374425_n.jpg

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
λεβέντo-κόρη έχει γίνει απαρά,,,καλε τι ωραίο σώμα στην τελευταία!!!

είμαι σίγουρη πως έχετε κάνει την καλύτερη δουλειά μαζί!!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
λεβέντo-κόρη έχει γίνει απαρά,,,καλε τι ωραίο σώμα στην τελευταία!!!
Ναι το κοριτσι μου αρχιζει και κανει ωραιους μυς και καμαρωνει ο μπαμπας μας :cool:

είμαι σίγουρη πως έχετε κάνει την καλύτερη δουλειά μαζί!!!
Προσπαθω να μην την αφηνω καθολου. Η εκπαιδευση ειναι αν οχι καθημερινο τοτε σχεδον καθημερινο κομματι, οπως και το παιχνιδι που εχει απειρο καθημερινα και οι δυο μας αλλα και με σκυλια :)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
κουκλάρα !!!!!

θα ήθελα όμως να δώ ένα καινούριο κολάρο και μικρότερο σε μέγεθος .
Εχει 4 κολαρα. Το ενα ειναι αυτο που φοραει στις πρωτες 3 φωτος, το δευτερο ειναι αυτο που φοραει, στις δυο τελευταιες, ενα μοβ υφασματινο (που δεν μαρεσει, μια βδομαδα της το εβαλα και ποτε ξανα) και ενα καφε δερματινο που ειναι σετ με το λουρι της και ειναι πιο λετπο που δεν της παει τωρα που μεγαλωσε. Της πανε το πιο χοντρα κολαρα γιατι εχει μεγαλο αφρατο λαιμο :p

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Λοιπον αυριο ειναι "η μεγαλη μερα". Θα ξυπνησουμε, θα παμε βολτιτσα και στις 1μιση το μεσημερι θα μας περιμενει ο κτηνιατρος για την στειρωση. Φυσικα η Ηβη δεν εχει ιδεα τι προκειτε να συμβει αλλα ισως καταλαβαινει οτι κατι θα γινει γιατι τις τελευταιες μερες εχω ενα μονιμο αγχος. Καναμε και τις εξετασεις μας την Παρασκευη και βγηκανε αριστες, αμεεε, οχι πολυ καλες αλλα αριστες :D Φυσικα μας ειχε πει ο κτηνιατρος οτι θα ξαφνιαζοτανε αν εβλεπε εστω και το παραμικρο.
Αλλαξαμε και τροφουλα γιατι την ειχε βαρεθει την αλλη με το κοτοπουλο και ενω ημουνα ετοιμη να της παρω την winner plus κατεληξα στην Sam's field salmon and potato και μπορω να πω οτι ειχα καιρο να δω την μικρη μου να τρωει με ορεξη σκετη ξηρα τροφη.
Πηραμε και καινουριο κολαρο (γιατι δεν ειναι ηδη αρκετα αυτα που εχουμε... :p ), αλλα ειπα στον εαυτο μου οτι θα το εχει για πολυυυυ καιρο. Ενιωθα απλα οτι κανω μια ανανεωση στην κουκλα μου για να ειναι ανανεωμενη μετα την αυριανη μερα (λες και η Ηβη χ$στηκε για το κολαρο χαχα).
Εδω ειναι και μερικες φωτος που βγαλαμε πριν λιγο.
iviIMG_5534.jpg.jpg iviIMG_5527.jpg.jpg iviiIMG_5573.jpg.jpg iviIMG_5578.jpg.jpg iviIMG_5503.jpg.jpg

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κούκλα της πάει και το ροζ...όλα καλά θα πάνε αύριο και σε λίγες μέρες ούτε που θα το θυμάστε!:)

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
καλοφόρετο!!! καλή επιτυχία ηλέκτρα μου περιμένουμε νέα μόλις την πας σπιτάκι... [-ο<

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα